Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 56 z 109
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 8:06   Citovat  

Já osobně jsem si na léto koupil jiná kola a originál jsem si nechal na léto. Měl jsem nutkání dát větší rozměr, ale raději jsem volil originální rozměr, abych pak někdy neměl nějaký problémy.

boleq napsal:
Ahoj, mám accord 8g a hladám disky pre zimné pneu. Pozdávaju sa mi kola z accorda 7G ale vidím tam malý rozdiel v šírke disku.

Na accord 8g mám 7,5J R17 5x114,3 ET55 (7,5x2,54= 19,05cm)
Accord 7g ma 7J R17 5x114,3 ET55 (7x2,54=17,78cm) to mi hlava nebere

Bude to sediet bez problémov alebo sa mám radšej poobzerat po diskoch z 8G ? Prípadne má niekto odskušané ? - to by bolo najlepšie.
Budem tam obuvat predpisane pneu pre 8g R17 225/50

Vopred všetýkm ďakujem za rady je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
boleq je teď offline  boleq
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 10:22   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Já osobně jsem si na léto koupil jiná kola a originál jsem si nechal na léto. Měl jsem nutkání dát větší rozměr, ale raději jsem volil originální rozměr, abych pak někdy neměl nějaký problémy.

Len upresním.

Momentálne mám original Honda disky pro accord 8G. Chcem len origo preto hladam bud u accord 7G nebo 8G. Díky je to dobrý
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 11:42   Citovat  

Já zvolil origo rozměry, ale koupil si Dotz. Když už kupuju nový kola, tak jsem si pořídil něco jiného, abych se odlišil od ostatních hond Úsměv

boleq napsal:
Len upresním.

Momentálne mám original Honda disky pro accord 8G. Chcem len origo preto hladam bud u accord 7G nebo 8G. Díky je to dobrý
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 7:59   Citovat  

boleq napsal:
Ahoj, mám accord 8g a hladám disky pre zimné pneu. Pozdávaju sa mi kola z accorda 7G ale vidím tam malý rozdiel v šírke disku.

Na accord 8g mám 7,5J R17 5x114,3 ET55 (7,5x2,54= 19,05cm)
Accord 7g ma 7J R17 5x114,3 ET55 (7x2,54=17,78cm) to mi hlava nebere

Bude to sediet bez problémov alebo sa mám radšej poobzerat po diskoch z 8G ? Prípadne má niekto odskušané ? - to by bolo najlepšie.
Budem tam obuvat predpisane pneu pre 8g R17 225/50

Vopred všetýkm ďakujem za rady je to dobrý

Já mám na zimu 16´´ z A7G, který má jiné ET (tuším 50 vs. 55), což znamená, že kola jsou o 0,5 cm vpadlá dovnitř, ale není to nic dramatického. V pohodě tam pasují. Mám ale 2.0, proto můžu dát šestnáctky, na 2.4 asi kvůli brzdám nepůjdou.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 8:07   Citovat  

tudy odkaz

tudy odkaz

Original, rozmery pak nemusíš resit...
   Návrat  
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 10:10   Citovat  

Chlapi ako je možné že pokiaľ nemám pustenu klimu tak z ventilácie mi ide putuchnuty smrad.. Ale ako náhle zapnem klimu tak ide zas príjemná vôňa.. Čistil som to cisticom na klimi s tou dlhou hadickou.. Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fernando je teď offline  fernando
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 15:45   Citovat  

Kdyby byl zájem, mohu nabídnout k prodeji origo 17palcová kola na 8g z odkazu výše , obuté do nových zimních pneu Pirelli, cena 15 000, stav 1A, jsem z HK, nemám nafoceno, tak zatím jen info zde, když se to tu řeší, později přídám do sekce bazar.
   Návrat  
boleq je teď offline  boleq
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 18:27   Citovat  

Díky za tipy. Tak jsem se nakonec rozhodol pre original z 8g. kupujem stejnou sadu jak mám na leto takže budu mít 8 stejných kol Úsměv JJ ja už posledné roky beru jen original honda. Zimné pnue mám jen jsem potreboval disky na zimu. Letnu sadu mám taky poriešenu takže OK. A ještě jednou díky Úsměv je to dobrý
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 19:16   Citovat  

trochu to nechapu A8G neni tezsi jako A7G a potrebuje sirsi disk na stejne sirokou gumu ,akorat je kolo tezsi a auto linejsi to samy civic 8G vejs ,tuhle logiku nejak nepobiram ,osobne taky leta jedu jen na OEM kolech ..
jinak co se tyce kol tochu jsi dovolim vsuvku peknyho toureru ikdyz A8G se mi moc nelibi ,ale type s na dvackach je pekny Velmi šťastný

21432862_1729899540354724_2343522527042374968_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
21432862_1729899540354724_2343522527042374968_n.jpg, 133.69 kB

Acura_TSX_VVSCVT_5f3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Acura_TSX_VVSCVT_5f3.jpg, 131.45 kB
   Návrat  
Moooog je teď offline  Moooog
PříspěvekZaslal: 11.9.2017 , 20:57   Citovat  

jakubM napsal:
Už jste řešili reproduktory? Začal mi chrčet přední reprák a přemýšlím jak to řešit... Chtěl bych něco plug&play.. buď nějaký jetý origo, nebo vyměnit obě přední strany za neorigo. Nemáte nějaký tip, co tam padne bez jakýchkoliv úprav?

Typická bolest A8G - začne se odlepovat membrána na svém vnějším okraji a cívka pak v drážce škrtá. Když reproduktor vymontuješ, hned to uvidíš. Já jsem jeden opatrně přelepoval, u druhého jsem jen na obvod nalepil gumové těsnění, které po montáži zpět drží membránu přilepenou.

Jinak repra jsou atypická s malým neodymovým magnetem, pro klasická tam není mnoho místa. Tedy já to řešil 5 let zpátky a tehdá nebyl moc výber Smutný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 7:07   Citovat  

Roman9SK napsal:
Chlapi ako je možné že pokiaľ nemám pustenu klimu tak z ventilácie mi ide putuchnuty smrad.. Ale ako náhle zapnem klimu tak ide zas príjemná vôňa.. Čistil som to cisticom na klimi s tou dlhou hadickou.. Ďakujem

Tak to daj vyčistiť ozómom Mrk
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 8:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

jinak co se tyce kol tochu jsi dovolim vsuvku peknyho toureru ikdyz A8G se mi moc nelibi ,ale type s na dvackach je pekny Velmi šťastný

Ach... jak já nesnáším ty "šprcky" na kapotě Velmi šťastný .... ale samozřejmě je to věc vkusu. offtopic
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 8:48   Citovat  

Moooog napsal:
Typická bolest A8G - začne se odlepovat membrána na svém vnějším okraji a cívka pak v drážce škrtá. Když reproduktor vymontuješ, hned to uvidíš. Já jsem jeden opatrně přelepoval, u druhého jsem jen na obvod nalepil gumové těsnění, které po montáži zpět drží membránu přilepenou.

Jinak repra jsou atypická s malým neodymovým magnetem, pro klasická tam není mnoho místa. Tedy já to řešil 5 let zpátky a tehdá nebyl moc výber Smutný

Taky mi teď začal jeden chrčet a je to takový nepříjemný ale dělá to jen v určitých frekvencích. Napadlo mě hned zalepit jak píšeš ale zjistil jsem, že u A8G se musí sundat tapec a to už bude možná lepší vyměnit celé repro a vytlumit. Vím, že už to tady řešilo víc lidí a určitě lze koupit slušné reparáky na ahifi.cz - prodávají i speciální podložky na A8G ... ale vlastní zkušenost s tím nemám. Někdo psal, že i celkem levné repro hraje mnohem lépe než origo PSS
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 9:19  Naposledy upravil Sobuls dne 12.9.2017 , 9:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

resil jsem repro do prednich dveri, a snad uz i vyresil, poridil jsem toto -
repro, adapter, podlozky - obrazek podlozek je spatne, vypadaji jinak, a po demontazi tepecu jsem zjistil, ze pasuje jenom horni dira, musel jsem najit reseni jak to pridelat, prisrouboval jsem do spodni casti podlozky kousek L-profilu a mam to zahaknuty za dolni hranu otvoru pro reproduktor (samozrejme to neni plech na plech, dal jsem tam tesneni, neni to idealni, ale vrtat do dveri se mi nechtelo Velmi šťastný )

nej video jak sundat tepec -
Odkaz

reproduktory se tam vlezly, ono sklo je trochu vybrane a nejezdi az dolu, jedine co jsem musel trosku zkratit tak je vodici tesneni ve predu ve vodici liste, ono je o tak centimetr delsi nez profil a okno tak nizko nejezdi, abych tam dostal reproduktor a niceho se nedotykal. Vymenil jsem i vyskove reproduktory v prednich dverich, byly v sade, je to plug and play, plus natahnout k nim novy kabel skrz dvere, prvni dvere mi trvali asi tri hodiny, druhe jsem mel hotove za hodinku Velmi šťastný
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 9:22   Citovat  

Probos napsal:
Taky mi teď začal jeden chrčet a je to takový nepříjemný ale dělá to jen v určitých frekvencích. Napadlo mě hned zalepit jak píšeš ale zjistil jsem, že u A8G se musí sundat tapec a to už bude možná lepší vyměnit celé repro a vytlumit. Vím, že už to tady řešilo víc lidí a určitě lze koupit slušné reparáky na ahifi.cz - prodávají i speciální podložky na A8G ... ale vlastní zkušenost s tím nemám. Někdo psal, že i celkem levné repro hraje mnohem lépe než origo PSS

já jsem tenhle problém odložil na neurčito (chrčí mi i jeden zadní)... teď je pro mě priorita geometrie, při zatáčení mi to přijde nejisté a trošku to tahá za volant..
   Návrat  
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 9:22   Citovat  

markos napsal:
Tak to daj vyčistiť ozómom Mrk

skusim dik
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 9:51   Citovat  

Probos napsal:
Ach... jak já nesnáším ty "šprcky" na kapotě Velmi šťastný .... ale samozřejmě je to věc vkusu. offtopic

to taky nemusim ,ja hlavne to sladeni bilej lak a bila kola a snizeny a hnedka je to jiny auto .. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 10:39   Citovat  

Sobuls napsal:
resil jsem repro do prednich dveri, a snad uz i vyresil, poridil jsem toto -
repro, adapter, podlozky - obrazek podlozek je spatne, vypadaji jinak, a po demontazi tepecu jsem zjistil, ze pasuje jenom horni dira, musel jsem najit reseni jak to pridelat, prisrouboval jsem do spodni casti podlozky kousek L-profilu a mam to zahaknuty za dolni hranu otvoru pro reproduktor (samozrejme to neni plech na plech, dal jsem tam tesneni, neni to idealni, ale vrtat do dveri se mi nechtelo Velmi šťastný )

nej video jak sundat tepec -
Odkaz

reproduktory se tam vlezly, ono sklo je trochu vybrane a nejezdi az dolu, jedine co jsem musel trosku zkratit tak je vodici tesneni ve predu ve vodici liste, ono je o tak centimetr delsi nez profil a okno tak nizko nejezdi, abych tam dostal reproduktor a niceho se nedotykal. Vymenil jsem i vyskove reproduktory v prednich dverich, byly v sade, je to plug and play, plus natahnout k nim novy kabel skrz dvere, prvni dvere mi trvali asi tri hodiny, druhe jsem mel hotove za hodinku Velmi šťastný

Já když to vidím, tak si říkám, jestli nebude jednodušší koupit accorda co nechrčí pořádnej výtlem

Néé, zkusím to akorát teda ty podložky mě štvou, přesně na tyhle jsem se díval a je tam správný rok, tak jak to, že nesedí Ble Čekal jsem, že to bude bez problémové a to jsem chtěl udělat i zadek....

Jak ti to ted s těma reprama hraje ? Jde poznat rodzíl ? Tlumil jsi to ?

PS: mají pak ještě tyhle podložky: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 11:07   Citovat  

ty druhy podlozky taky nebudou pasovat, on je originial v dolni casti dost rozsireny a tam jsou diry ve dverich, hlavne, kdyz clovek sundava original, tak on je vlastne v dolnich dirach zasunuty a nahore je pouze prisroubovaby a po celym obvodu prilepeny, takze to znamena, ze to clovek ulomi a uz to neda zpatky Velmi šťastný, taky jsem o tom uvazoval, kdyz jsem to rozebral a nevedel co s tim

jinak jsem tlumil za repro Gladen Aero Wave, a na dvere potom StP Anticor S, byly za cenu stribrne, kdyz jsem objednaval, a hraje to urcite lip nez ty oem repro, to je repracek jak z cinskeho kazetaku ze zacatku 90 let Ble

obrazek neni presny,
nahore je sroub, ktery se sroubuje do plastove bazmeku co je nacvaknuty zevnitr dveri,
moc neutahovat, nebo se utrhne matka a je to v kiss me , dolni cast repro odpovida plus minus
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 11:32   Citovat  

Sobuls napsal:
ty druhy podlozky taky nebudou pasovat, on je originial v dolni casti dost rozsireny a tam jsou diry ve dverich, hlavne, kdyz clovek sundava original, tak on je vlastne v dolnich dirach zasunuty a nahore je pouze prisroubovaby a po celym obvodu prilepeny, takze to znamena, ze to clovek ulomi a uz to neda zpatky Velmi šťastný, taky jsem o tom uvazoval, kdyz jsem to rozebral a nevedel co s tim

jinak jsem tlumil za repro Gladen Aero Wave, a na dvere potom StP Anticor S, byly za cenu stribrne, kdyz jsem objednaval, a hraje to urcite lip nez ty oem repro, to je repracek jak z cinskeho kazetaku ze zacatku 90 let Ble

obrazek neni presny,
nahore je sroub, ktery se sroubuje do plastove bazmeku co je nacvaknuty zevnitr dveri,
moc neutahovat, nebo se utrhne matka a je to v kiss me , dolni cast repro odpovida plus minus

Díky, tak možná že by bylo nejlepší to dát přímo do ahifi ať si s tím pohrajou ? sice trošku dražší ale nezdá se mi to tak strašný když vidím ty montáže vč. cen. Oni na to už určitě budou mít nějaký fígle - podle toho co píšeš se toho trošku bojím :/
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 11:43   Citovat  

nasel jsem foto mych dveri, jak to vypada skoro hotove Velmi šťastný nejsem mechanik a ani moc manualne zrucny Úsměv , mel jsem to blbe zaizolovane kontakty, tak jsem musel dvere znovu rozebirat, dneska rozeberu tepec tak do peti minut a staci k tomu plochy a krizovy sroubovak, fakt v tom nic neni, ale v ahifi bych jim dal odkaz na to video, aby vedeli, kde hledat sroubky ke dverim a jak se odpojuje konzole na stahovani oken, tak debilni pojistku, aby clovek pohledal

Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2017 , 14:16   Citovat  

Zdravím, není někde návod na dotáhnutí lanovodu ruční brzdy? V kterých mistech mám co rozebrat? Accord combi 2011...
Dík
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2017 , 15:54   Citovat  

vo vnútri lakťovej opierky treba vybrať dno a tam je potom uvidíš veko, ktoré keď otvoríš, máš prístup k lankám a keď toto nestačí, tak treba potom aj na kolesách. Potom je otázka, či máš vzadu kotúč s bubnom alebo len kotúč.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 7:58   Citovat  

Když už jsme u těch repráků, zadní dveře někdo zkoušel měnit ? Budou tam taky 165mm nebo to bude zase nějaká atypiciká H+ super věc Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 8:01   Citovat  

Predné dvere, zadné dvere a tie dva bočné na plate sú všetky rovnaké.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 8:05   Citovat  

PaloSV napsal:
Predné dvere, zadné dvere a tie dva bočné na plate sú všetky rovnaké.

Díky. Zvažoval jsem koupit tyhle repra (předek i zadek) - mají hodně dobré hodnocení ale jinak se v parametrech nějak moc nevyznám, jestli jsou dobrý + jestlu značka Gladen je dobrá Úsměv tudy odkaz ...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 8:40   Citovat  

Dobré sú ale 85 W RMS bez zosíka to nie je nič moc...

Tých 10 W z rádia ich sotva pohľadí.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 8:43   Citovat  

markos napsal:

a jaké bys volil ty? za předpokladu, že nechci zesík, chci jen nahradit repro kus za kus. to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 8:48   Citovat  

Ale premium tam nejaký zosík má, aj keď mnohí znalejší to nazývajú skôr výhybka. Pár strán dozadu sme o tom už niečo písali. V čechách podľa ahifi väčšina dáva Gladen, ale nemci, rusi ... ani nie
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2017 , 9:17   Citovat  

markos napsal:

Já nevím no, zdá se mi že i tak ten premium system není tak hrozný když to zesílím (až na to, že chrčí) a zjistil jsem, že dost záleží na žánru a kvalitě mp3 - něco mi hraje tak hezky, že mě to úplně překvapí a něco zase úplně hrozně..., takže když se to vytlumí a dá tam lepší repro, mělo by to hrát obstojně tak, abych byl spokojený.

Rád bych dal i zesík, ale je s tím moc práce, sám bych to stejně neudělal a nechce se mi do auta až tak moc vrtat.... Navíc, něco jako zesík by v tom radiu s PSS být mělo ne ikdyž asi ne nic extra skvělého?

Nebo volit teda silnější repráky aby to bylo víc znát ? Rád bych, aby zvuk zůstal co nejvíce vyvážený když nahrádím jen repro ve dveřích, je nutné počítat s tím, že plato a přední center zůstává původní...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina