Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 375 z 486
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 9:34   Citovat  

[quote="bodrik79"]Když se s autem rozjedu dole je to hodně chcíplý a až od 2,5tis otáček, kdy sepne turbo to jede. Stávalo se mi, že když jsem auto dostal pod hranici 2,5tis ot., někdy to vůbec nejelo a to dokonce tak, že jsem musel podřadit i na rovině. Problémem byly nejspíš dle mechanika ovládací hadičky turba, které byly prasklé a přisávaly. Teď to prý již jede, ale jakoby je tam velká turbo díra. Jelikož jsem jezdil akorát v benzínových Hondách a pak VW TDi, tak vlastně nevím, jaká je charakteristika jízdy. Máte tam taky větší turbodíru? Nemáte někdo případně hodnoty k motoru výkon,palivo...atd tj. pro servisáka mechanika aby mohl zjistit správný průběh?[quote="bodrik79"]

Ahoj, sviti ti kontrolka motoru? Pripoj se na diagnostiku a zkontroluj historii.. Jinak ja to mam podobne, ale jen v pripade, ze sviti kontrolka a accord ma spatnou naladu Velmi šťastný jinak pokud seslapnu plyn u nejakench 2000 skutecne se kona v podstate prijemny zrychleni a s prijemnym postupným narustem kroutaku, ktery konci u nejakych 2700 otacek. Hodne zalezi jak nekdo psal, jak moc je plyn seslapnuty, pokud neni az na podlahu tak turbodiru citim minimalne.. Pokud dam plnej plyn, auto ma vazne prijemnou akceleraci, ale pak jamo ve 2700 2800 zatah hodne zeslabne a pak se to chytne znovu u nejakych 3000 a taha az do cerveneho pole. Jako musim rict, ze si na to pomalu zvykam, chce to se s autem zžit.. Jezdival jsem benziny.. Ale v prvni i rade, uz jen pro jistotu doporucuju vymenit vzduchovy a palivovy filtr, vycistit klapku a pak kam se dostanes.. Ty saze vycistit.. Vymen hadicky od klapky pres ventily k turbu a pridavej jednou za mesic alespon aditiva. Prostrikej ruzny tahla, pruzinky nejakym olejem a mel by jsi pocitit nejakou zmenu. Me auto jede lepe, reaguje na plyn a pokud nesviti kontrolka jezdi vazne krasne. Bohuzel jedina vec co by jsme meli vsichni kdo si stezuje na vykon, svezt se v accordu co ma motor v lepsi kondici (zadne chyby, je cisty, nema moc najeto) aby jsme vedeli jak to ma jet a nebo chip, nechat si upravit prubeh vykonu jako ma koncern.. Ale motor je stavenej na parametry co ma ted, mozna by jeste par kw snesl Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 9:38   Citovat  

Doplním, že počas vlastníctva N22 motora v A7G, som pociťoval rozdieli v nafte. Shell nafta tankovaná v centre Bratislavy, auto hrkotalo, nešlo. Potom Aral z Nemecka, auto išlo okamžite inak, a verím že malo aj viacej koní. A rozdiel v hluku a vo vibráciách bol naozaj znateľný.
   Návrat  
mash64 je teď offline  mash64
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 9:51   Citovat  

[quote="Jehla23"]: tak jamu 2700-3000 u sveho neznam. S cistenim nelze nez souhlasit, kdyz jsem resil maly vykon, tak jsem vycistil vse, co se dalo, vcetne vstriku ultrazvukem atd. rail listu atd. , je otazka jak moc to pomohlo.

Jinak v mem pripade, diagnostika neukazovalo vubec nic, ani u spatneho cerpadla, ani u regulace turba Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bodrik79 je teď offline  bodrik79
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 10:10   Citovat  

Uplne suhlasim co sa tika nafty je to priepastny rozdiel, nafta tankovava v nemecku ci v rakusku a ta zo slovenska.
Dakujem za rady, idem to hned riesit, skusim to vsetko namazat, vycistit aj ked mam motor vlastne vsetko cistucke, ako nove, este minulu jesen bolo naposledy v talianskej honde komplet skontrolovane aj s drobnymi opravami. Stary pan sa staral ako o babetko, vsetko bolo robene v honde, este aj vymeni ziaroviek, preto som ho aj kupil, auto vyzera ako nove. Visledok oznamim.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 10:31  Naposledy upravil Jehla23 dne 31.8.2017 , 10:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Me diagnostika hlasi P2004 ventil IMRC, evidentne primo na klapce ten snimac, protoze pri svitici chybe se klapka nehybe, turbo nezabira a otevre proste pozdejc, nekdy az u 3000 spolecne s motorem a to je pak panecku zatah! Turbodiru pocituji nejvice u 4 rychlostniho stupne... A pedal az na zemi. Takze turbodira u tohoto motoru neni? Jakmile pedal seslapnu az na zem tak to hodi chybu pri vyssich otackach a nebo pri agresivní jizde.
   Návrat  
Block43 je teď offline  Block43
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 10:34   Citovat  

Ahoj lidi. Mozna uz to tady nekdo resil, ale pokousel jsem hledat ale nenasel. Znamej koupila Accorda 7G 2.4 ale mame problem s radiem a navigaci... Navigace se nacte na obrazovce se objevi bila obrazovka s kurzorem ale mapu to nenacte ale spis me zarazi ze vubec to nejde prepnout na radio na stanice proste nereaguje zustane pouze ta navigace zapnuta a dal se clovek nehne... Jdu to dneska rozdelat zdali tam neni nejakej konektor nebo neco vycvaklej ale budu rad kdyz ki k tomu nekdo napise pokud bych nic nenasel... Diky moc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 10:37   Citovat  

Block43 napsal:
Ahoj lidi. Mozna uz to tady nekdo resil, ale pokousel jsem hledat ale nenasel. Znamej koupila Accorda 7G 2.4 ale mame problem s radiem a navigaci... Navigace se nacte na obrazovce se objevi bila obrazovka s kurzorem ale mapu to nenacte ale spis me zarazi ze vubec to nejde prepnout na radio na stanice proste nereaguje zustane pouze ta navigace zapnuta a dal se clovek nehne... Jdu to dneska rozdelat zdali tam neni nejakej konektor nebo neco vycvaklej ale budu rad kdyz ki k tomu nekdo napise pokud bych nic nenasel... Diky moc

Zkuste vytahnout DVD jestli bude vubec reagovat, pak by na ni melo jit ovladat AC a radio. Pokud ne, pak bych to rozebral
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 12:11   Citovat  

Jehla23 napsal:
Zkuste vytahnout DVD jestli bude vubec reagovat, pak by na ni melo jit ovladat AC a radio. Pokud ne, pak bych to rozebral

Kdyz vytahnu dvd tak mi to piše jen že to chce DVD ale proste na radio se vubec nedostanu tlačitka na klimu fungujou ale na radio se nedostanu... Jdu to rozebrat třeba zjistim vic...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 12:33   Citovat  

Block43 napsal:
Kdyz vytahnu dvd tak mi to piše jen že to chce DVD ale proste na radio se vubec nedostanu tlačitka na klimu fungujou ale na radio se nedostanu... Jdu to rozebrat třeba zjistim vic...

Tak rozebrano... Zjistil jsem ze jeden kabel viz. Foto ten bilej konektor mezi zelenym a modrym je ustrizenej a nevidim nikde druhej konec od ceho by to mohlo byt ustrizene a proc by to nekdo strihal.... Smutný a proc kvuli tomu nejde radio a pouze navigace ktera stejne asi nechyta signal kdyz zustane kurzor na bilem pozadi....

20170831_132205.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20170831_132205.jpg, 4.16 MB
   Návrat  
IGNOR je teď offline  IGNOR
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 14:51   Citovat  

Ahoj kluci.
Chtěl bych se vás zeptat, zda je zvuk mého motoru v pořádku. (viz video) Jde mi o cvakání, které je slyšitelné více z pravé strany, pokud stojím předem k autu. Nechtěl bych nic zanedbat (třeba načlá vodní pumpa nebo neseštelované ventily)
Olej je nový cca 1500km zpet a neubývá. Najeto cca 300k.
Při startování je motor ještě teplý, takže sound není uplně za studena (cca 30 minut po jízdě)

tudy odkaz

Dík za vaše postřehy

Ps: tady je odkaz na kompletní řetězovou sadu na 2.0i za cca 4600,-

tudy odkaz

Co na to říkáte?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 18:43   Citovat  

IGNOR napsal:
Ahoj kluci.

Ps: tady je odkaz na kompletní řetězovou sadu na 2.0i za cca 4600,-

tudy odkaz

Co na to říkáte?

Nič iné ako OEM rozvody by som na autom nedával. Ale to je iba môj názor...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 18:44   Citovat  

Block43 napsal:
Tak rozebrano... Zjistil jsem ze jeden kabel viz. Foto ten bilej konektor mezi zelenym a modrym je ustrizenej a nevidim nikde druhej konec od ceho by to mohlo byt ustrizene a proc by to nekdo strihal.... Smutný a proc kvuli tomu nejde radio a pouze navigace ktera stejne asi nechyta signal kdyz zustane kurzor na bilem pozadi....

Bola tam vôbec od výroby navigácia?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 20:09  Naposledy upravil Block43 dne 31.8.2017 , 20:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

markos napsal:
Bola tam vôbec od výroby navigácia?

ano je to origo ale zjistil jsem, že ten kabel je k ničemu slouži na připojeni boxu na mp3 flešky apod. takže v origu je ten konektor prazdny takže tim kabelem to nebude... asi to bude celym panelem radia, že to nejde přepnout na radio ani z volantu nereaguje ani primo na panelu radia... Radio nevezme ani cd tunguje pouze spodni dvd mechanika

43317791.jpg

43317791.jpg, 120.76 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 20:10   Citovat  

Block43 napsal:

Tak zkusit ten dratek spojit. Jen pro info, displej nad navigaci tam je? Ukazuje frekvenci nebo tak neco? Pravym koleckem se zapina radio jako takove a pak teprve ho lze prepnout na navigaci
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 20:41   Citovat  

Block43 napsal:
ano je to origo ale zjistil jsem, že ten kabel je k ničemu slouži na připojeni boxu na mp3 flešky apod. takže v origu je ten konektor prazdny takže tim kabelem to nebude... asi to bude celym panelem radia, že to nejde přepnout na radio ani z volantu nereaguje ani primo na panelu radia... Radio nevezme ani cd tunguje pouze spodni dvd mechanika

A hlavne mas navi zrcadlove, tlacitko AUDIO ma byt nalevo. Teda aspon poface a predface co jsem videl to tak maji. To je z anglie?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 21:11   Citovat  

Jehla23 napsal:
A hlavne mas navi zrcadlove, tlacitko AUDIO ma byt nalevo. Teda aspon poface a predface co jsem videl to tak maji. To je z anglie?

To foto je informacni z googlu googlumam stejne ale klasika evropa. Frekvence hlasitost kolecko cokoli nic nereaguje nic nedela radio se automaticky zapne zapnepo otoceni klickem a naskoci nacte rovnou navigaci kde pres dotek normalne muzu projizdet menu ale na frekvence radia se nedostanu tlacitka nereagujou
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 21:19   Citovat  

Jamam predface a a tiez to mam na opacnej strane ale narozbiel od teba mam ten displej navi stale biely,az ked prejdem rak. hranice naskocia mapy. Takze vidim že mas vychodne mapy. Ja mam predfece a neviem nikde vynuchat link alebo dvd na prepalenie. Dohodnime sa neako ak mas co hladam
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 23:42   Citovat  

IGNOR napsal:
Ahoj kluci.
Chtěl bych se vás zeptat, zda je zvuk mého motoru v pořádku. (viz video) Jde mi o cvakání, které je slyšitelné více z pravé strany, pokud stojím předem k autu. Nechtěl bych nic zanedbat (třeba načlá vodní pumpa nebo neseštelované ventily)
Olej je nový cca 1500km zpet a neubývá. Najeto cca 300k

tudy odkaz

Dík za vaše postřehy

Řekl bych, že to jsou vstřiky. Mám LPG a při přepnutí na plyn se paradoxně ztiší.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 4:33   Citovat  

bodrik79 napsal:
Ja mam predfece a neviem nikde vynuchat link alebo dvd na prepalenie. Dohodnime sa neako ak mas co hladam

A tohle si cetl? tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 7:43   Citovat  

[quote="Stepa"]A tohle si cetl? tudy odkaz
Ano aj som to skusal stiahnut, APN3.... tam ani neni, ida neake mixi, co by nevadilo ale ked som to zaplatil a stiahol nefunguje mi to ani po tom ako so restartoval navi, skusal som to napalit viac krat, konkretne som minul 3 dvd a anni jedno nejde. Musel som tam znova instalovat to moje originalne a navi ide ako ma akurat mam zapad, takze som tam kde som bol akurat o par euro lahsi. Ak vies o neakom funkcnom linku, please posli mi ho budem vdacni a urcite sa aj neako dohodneme. Ide mi hlavne o SK a CZ mapy . Dikes
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 19:25   Citovat  

Ahoj.
Řešil někdo zatékání do auta (A7g 2.4 předface sedan)
Dnes začalo vydatně pršet a po příchodu k autu jsem se zhrozil. Mokro je v místě kde se nachází ovládání šibru , obě světýlka a kastlík na brýle.Po čase jsem si všiml , že je mokro i v místě kde končí kryt pravého "A" sloupku s nápisem airbag a taky v jeho cca polovině.

Oba dva přední odtokové kanálky šibru jsem včera protáhnul drátem a následně do nich stříknul stříkačkou vodu , která na obou stranách vytékala za plastovými podběhy.Takže jsem předpokládal , že je vše ok - NENÍ !!!
Včera jsem přečetl prvních 20 stránek tohoto tématu tak jsem se něco dozvěděl , ale o zatékání nic.
Dále se mi rozsvítila palubovka v nehezkých barvách viz fotka - poraďte prosím.

Prosím o nějaký tip kudy by to ještě ve střeše mohlo tect. Děkuji.

Přikládám fotky staré cca půl hoďky.

20170901_193857.jpg

20170901_193857.jpg, 1.13 MB

20170901_193909.jpg

20170901_193909.jpg, 1.31 MB

20170901_193847.jpg

20170901_193847.jpg, 918.77 kB

20170901_194221.jpg

20170901_194221.jpg, 923.9 kB
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 22:12   Citovat  

Maggoth: jak je na tom čelní sklo?Nebylo měněné?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 22:15   Citovat  

[quote="bodrik79"]
Stepa napsal:
A tohle si cetl? tudy odkaz
Ano aj som to skusal stiahnut, APN3.... tam ani neni, ida neake mixi, co by nevadilo ale ked som to zaplatil a stiahol nefunguje mi to ani po tom ako so restartoval navi, skusal som to napalit viac krat, konkretne som minul 3 dvd a anni jedno nejde. Musel som tam znova instalovat to moje originalne a navi ide ako ma akurat mam zapad, takze som tam kde som bol akurat o par euro lahsi. Ak vies o neakom funkcnom linku, please posli mi ho budem vdacni a urcite sa aj neako dohodneme. Ide mi hlavne o SK a CZ mapy . Dikes

Ja jsem mapy vzdal.. Na predface jdou max mapy z roku 2008 nebo 2011 ted si nejsem jistej a stahnout je, je docela porod.. A jsou z Legenda, to mi bylo receno primo v Honde. Ta navi je u predface jen na paradu Velmi šťastný
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 22:21   Citovat  

Maggoth: Ohledně kontrolek, co se týče ABS a VSA, tak tady má markos pěkný článek odkaz . Jde vyblikat i chyby motoru, jen najít kódy (něco je např. tady odkaz nebo diagnostika) .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 22:56   Citovat  

edy napsal:
Maggoth: jak je na tom čelní sklo?Nebylo měněné?

Podle honda historie měněno bylo, ale ta voda protéka jakoby nad oknem v prostoru kde jsou ta světýlka - čili myslím , že oknem by to být nemělo. Možná snad na tom sloupku by to mohlo být špatně nalepeným oknem , ale ten strop fakt nechápu.

Mara008 - super díky.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 12:03   Citovat  

Čau, lze někde sehnat opravnou sadu na zadní lemy? Začínají mi rezivět a kroutí se.
   Návrat  
DaveMax je teď offline  DaveMax
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 16:23   Citovat  

Zdravim, potykam se s problemem radia, samovolne se prepina FM na LW... Obcas radio jede treba hodinu v kuse, jindy se to prepne okamzite. Ovladani na volantu funguje pochybne, mel jsem rozebrano, ale zadneho viditelneho problemu jsem si nevsim. Otazka, jestli hledat problem v ovladani na volantu nebo primo v radiu.
Nejvic rekne video: tudy odkaz
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 19:34   Citovat  

Mohl by někdo se zkušeností napsat, jak se od sebe liší posez v A7g vs. A8g sedačce? Jde mi především o sedák, šířka, tuhost, tvar atd.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 19:52   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, lze někde sehnat opravnou sadu na zadní lemy? Začínají mi rezivět a kroutí se.
Pripojuji se k dotazu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 20:27   Citovat  

No a já sháním opravnou sadu zadních brzdičů - především potřebuji opravit zatuhloý mechanismus ruční brzdy v brzdiči.Jedná se o A7G předface sedan 2.4.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina