Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 55 z 109
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2017 , 21:21   Citovat  

jakubM napsal:
Už jste řešili reproduktory? Začal mi chrčet přední reprák a přemýšlím jak to řešit... Chtěl bych něco plug&play.. buď nějaký jetý origo, nebo vyměnit obě přední strany za neorigo. Nemáte nějaký tip, co tam padne bez jakýchkoliv úprav?

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 10:29   Citovat  

Uchází mi náplň klimatizace. Auto bylo rozdělané, ale v hondě nenašli nikde únik. Prej poslední možnost je někde u výměníku, ale ten je za palubovkou, takže by se celá musela sundat a rozebrat. Neřešil to už někdo nějakou podobnou závadu? děkuji
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2017 , 11:02   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Uchází mi náplň klimatizace. Auto bylo rozdělané, ale v hondě nenašli nikde únik. Prej poslední možnost je někde u výměníku, ale ten je za palubovkou, takže by se celá musela sundat a rozebrat. Neřešil to už někdo nějakou podobnou závadu? děkuji

Na autorizak by som sa vy..ral..tam sú meniči dielov. Obrátiť sa na niekoho,kto robí len do klimatizacie( nemyslím tým samozvanych odborníkov plničov klímy mašinami..)
Skúsiť aj napr.firmy ako:
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.8.2017 , 9:41   Citovat  

Tohle je ten slušnější servis a nechtějí po mě peníze třeba za špatnej kompresor atd. Klidně bych opravu zaplatil a měl klimu funkční, ale oni nemůžou najít kudy klima utíká.

turkpet napsal:
Na autorizak by som sa vy..ral..tam sú meniči dielov. Obrátiť sa na niekoho,kto robí len do klimatizacie( nemyslím tým samozvanych odborníkov plničov klímy mašinami..)
Skúsiť aj napr.firmy ako:
tudy odkaz
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2017 , 16:04   Citovat  

Pokud hledají únik,jen pomocí barviva tak najít únik je tak 30% lepší je za pomoci dvou plynu. Málo jaká Honda to používá.
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2017 , 19:57   Citovat  

Chlapi nemůžu se tu na fóru dohledat Smutný

A8G 2.4 AT, 88 tis. najeto, nové od 0. Olej vždy mění autorizák, lejou tam 10W40 Shell (nebo to tvrdí a lepí jejich samolepku), stejně tak já. Měněn vždy po roce, což je cca 10 tis. km.
Nedávno se mi rozsvítila kontrolka oleje, jel jsem s tím chvíli do prvního tankování. Dolil jsem, a cca po 2 nádržích zase kontrolka a olej na rysce, teď se to znova zopakovalo. Z auta nic neteče. Je fakt, že zrovna teď jsem jezdil dálnice a nešetřil jsem to, ale stejně je to podezřelý protože si nevybavuju že by to takhle rychle někdy sežralo.
Je něco co můžu udělat? Nějakej výplach, něco zkontrolovat, změnit olej?
Díky moc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 20.8.2017 , 9:13   Citovat  

Děkuji a co to znamená a jak se to dělá? Zítra tam jedu, takže bych se jich zeptal.
Jinak prej zkusí do klimošky pustit trochu větší tlak a tím pádem by ten únik mohl být víc vidět, protože by se ta díra měla zvětšit.

DworiBak napsal:
Pokud hledají únik,jen pomocí barviva tak najít únik je tak 30% lepší je za pomoci dvou plynu. Málo jaká Honda to používá.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 19:13   Citovat  

whizzz napsal:
Chlapi nemůžu se tu na fóru dohledat Smutný

A8G 2.4 AT, 88 tis. najeto, nové od 0. Olej vždy mění autorizák, lejou tam 10W40 Shell (nebo to tvrdí a lepí jejich samolepku), stejně tak já. Měněn vždy po roce, což je cca 10 tis. km.
Nedávno se mi rozsvítila kontrolka oleje, jel jsem s tím chvíli do prvního tankování. Dolil jsem, a cca po 2 nádržích zase kontrolka a olej na rysce, teď se to znova zopakovalo. Z auta nic neteče. Je fakt, že zrovna teď jsem jezdil dálnice a nešetřil jsem to, ale stejně je to podezřelý protože si nevybavuju že by to takhle rychle někdy sežralo.
Je něco co můžu udělat? Nějakej výplach, něco zkontrolovat, změnit olej?
Díky moc

Rád bych poradil ale o tomhle nevím zhola nic. Určitě sem pak napiš, na co jsi přišel, pokud to budeš řešit... Pokud to neteče, musí to jít přes výfuk, ne ? Tak to koukám!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 19:25   Citovat  

měl bych také jednu otázku.

Nevím, jestli to dělalo hned od koupi ale začalo se mi pozdávat, že na druhý / třetí převodový stupeň, když dám pořádnou akceleraci, že auto občas cukne. Dělá to i ve Vetecu i bez něj. Nedělá to ale vždycky. Všiml jsem si, že když mám naložené auto do plna - kufr + lidi, tak se mi to zdá běžnější ale občas to cítím i když jedu sám.

Například na dvojku tomu dám plnej, vtec sepne kolem 4500 ot a třeba v 6 tisících to jakoby škubne - ale ne jako když sepne vtec, spíš naopak, jakoby se motor na chvíli zbrzdil. Jde to vidět i na otáčkoměru jak otáčky stoupají. Nebo se to stává častějí když dám plnej třeba z 2000 ot. tak to někdy jakoby pocukává než to naopak pochytá víc otáček ale zase na dvojku by to mělo mít krásnej lineární zátah.

Jestli v tom může mít trošku prsty i zapnutá klimatizace jsem nezpozoroval (zatím) - jezdím s ní pořád.

Nevím, jestli je to ok nebo ne. Někdy se mi zdá, že ve vtecu ani ten zátah není jaký býval, ale to nechci zase říkat s jistotou, přotože jsem si na auto už hodně zvyknul a člověk to pak bere trošku jinak.

4,5,6 se mi zdají, ok, beze změny.

Možná je čas na reflash, možná je to normální, nevím Úsměv

Díky.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.8.2017 , 10:26   Citovat  

Probos napsal:
měl bych také jednu otázku.

Nevím, jestli to dělalo hned od koupi ale začalo se mi pozdávat, že na druhý / třetí převodový stupeň, když dám pořádnou akceleraci, že auto občas cukne. Dělá to i ve Vetecu i bez něj. Nedělá to ale vždycky. Všiml jsem si, že když mám naložené auto do plna - kufr + lidi, tak se mi to zdá běžnější ale občas to cítím i když jedu sám.

Například na dvojku tomu dám plnej, vtec sepne kolem 4500 ot a třeba v 6 tisících to jakoby škubne - ale ne jako když sepne vtec, spíš naopak, jakoby se motor na chvíli zbrzdil. Jde to vidět i na otáčkoměru jak otáčky stoupají. Nebo se to stává častějí když dám plnej třeba z 2000 ot. tak to někdy jakoby pocukává než to naopak pochytá víc otáček ale zase na dvojku by to mělo mít krásnej lineární zátah.

Jestli v tom může mít trošku prsty i zapnutá klimatizace jsem nezpozoroval (zatím) - jezdím s ní pořád.

Nevím, jestli je to ok nebo ne. Někdy se mi zdá, že ve vtecu ani ten zátah není jaký býval, ale to nechci zase říkat s jistotou, přotože jsem si na auto už hodně zvyknul a člověk to pak bere trošku jinak.

4,5,6 se mi zdají, ok, beze změny.

Možná je čas na reflash, možná je to normální, nevím Úsměv

Díky.

normální to není, nebo vlastně je, dělá to skoro každému akorát málokdo to pocítí protože to není tak razantní - tento problém řeší reflash Úsměv
   Návrat  
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 29.8.2017 , 18:33   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
normální to není, nebo vlastně je, dělá to skoro každému akorát málokdo to pocítí protože to není tak razantní - tento problém řeší reflash Úsměv

Možná začínám pociťovat něco podobného... Ale měl bych dotaz, nejsem žádný profík, takže - co je to reflash? Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2017 , 18:45   Citovat  

reflesh je vec, ktera ti to nevyresi! takze asi tak... co je to za hovadinu, kdyz evidentne pocituje problem a ne normalni chovani motoru nastaveneho z tovarny!

urcite bych udelal

1) diagnostiku zda li neni nejaky kod v jednotce
2) kontrola svicek a jejich nastaveni
3) kontrola zapalovacich civek
4) kontrola saciho traktu tzn ne jen treba filtry ale klapka, ktera se casto zasekava kdyz je spinava
5) dodavka benzinu, tzn filtr a tlak v potrubi

no veci je milion proste
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2017 , 7:30   Citovat  

krtekm napsal:
reflesh je vec, ktera ti to nevyresi! takze asi tak... co je to za hovadinu, kdyz evidentne pocituje problem a ne normalni chovani motoru nastaveneho z tovarny!

urcite bych udelal

1) diagnostiku zda li neni nejaky kod v jednotce
2) kontrola svicek a jejich nastaveni
3) kontrola zapalovacich civek
4) kontrola saciho traktu tzn ne jen treba filtry ale klapka, ktera se casto zasekava kdyz je spinava
5) dodavka benzinu, tzn filtr a tlak v potrubi

no veci je milion proste

To mám zase radost teda... Klapku jsem nechal čistit teď preventivně. Dám asi pryč i KN filtr za origo a možná bych zkusil ty svíčky dát nové. Ale jsou tam NGK a myslím, že taky nemají víc jak 50 tisíc. Benzín tankuju většinou vervu 100 a filtr byl měněný za oem cca 80 tisíc zpět. Možná í méně, ted si to číslo přesně nepamatuju.

Nebo nechat projevit problém víc, a třeba by se pak víc vidělo o co může jít. Nedělá to moc často, vlastně velmi vyjimečně, zatím. Spíš nevím jestli se mi nějak nesnížil výkon. Ale udělal jsem za poslední dobu na autě tolik práce, že to snad musí být úplně v cajku Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2017 , 13:34   Citovat  

Adlok napsal:
Možná začínám pociťovat něco podobného... Ale měl bych dotaz, nejsem žádný profík, takže - co je to reflash? Úsměv

přehrání ECU novějším softwarem od Hondy.....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2017 , 18:37   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
přehrání ECU novějším softwarem od Hondy.....

Nee, to není reflash. Reflash je speciálně upravený software pro ECU jednotku od externí firmy, nedělá to přímo Honda. Je tady o tom přímo sekce.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 6:22   Citovat  

Probos napsal:
Nee, to není reflash. Reflash je speciálně upravený software pro ECU jednotku od externí firmy, nedělá to přímo Honda. Je tady o tom přímo sekce.

Vím že je tady o tom sekce, ale vzhledem k tomu že nepřijdeš o záruku po reflashi jsem si myslel že je to origo Honda .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 7:00   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
Vím že je tady o tom sekce, ale vzhledem k tomu že nepřijdeš o záruku po reflashi jsem si myslel že je to origo Honda .

Software si můžeš přehtát v hondě za nejnovější originál ale moc se toho v podstatě nezmění... Sám ho mám. V tom případě o záruku nepříjdeš. Jak je to ale se zárukou v případě reflashe nevím, to by zodpověděl asi někdo jiný. Nicméně já už záruku stejné nemám, tak je to fuk Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2017 , 8:55   Citovat  

Probos napsal:
Software si můžeš přehtát v hondě za nejnovější originál ale moc se toho v podstatě nezmění... Sám ho mám. V tom případě o záruku nepříjdeš. Jak je to ale se zárukou v případě reflashe nevím, to by zodpověděl asi někdo jiný. Nicméně já už záruku stejné nemám, tak je to fuk Úsměv

MarekBB psal že na záruku to nemá vliv.... já měl celou dobu vzato že je to přímo od Hondy Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 17:51   Citovat  

Probos napsal:
Rád bych poradil ale o tomhle nevím zhola nic. Určitě sem pak napiš, na co jsi přišel, pokud to budeš řešit... Pokud to neteče, musí to jít přes výfuk, ne ? Tak to koukám!

Zatím to sleduju přesně. Dolil jsem na měrku za studena a resetuju ODOmetr. V Hondě říkali, že to mohlo bejt těma extrémníma vedrama, ať tomu dám ještě šanci. Tak snad.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2017 , 20:27   Citovat  

whizzz napsal:
Zatím to sleduju přesně. Dolil jsem na měrku za studena a resetuju ODOmetr. V Hondě říkali, že to mohlo bejt těma extrémníma vedrama, ať tomu dám ještě šanci. Tak snad.

Slyším to sice prvně, ale i tak držím palce. Snad to bude ok. Dej vědět OK
   Návrat  
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 8:15   Citovat  

menili ste niekto tie predne oranzove svetla za biele? ako to cenovo vychadza?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 8:38   Citovat  

Biele smerovky su takmer nezohnateľné . Mozno na Allegre sa da nieco nájst ale poface je ako šafranu takze mala nádej.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2017 , 22:15   Citovat  

Roman9SK napsal:
menili ste niekto tie predne oranzove svetla za biele? ako to cenovo vychadza?

Daj se rozebrat a ta oranžová vyndat, pokud máš nervy na pečení světel
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2017 , 8:22   Citovat  

whizzz napsal:
Daj se rozebrat a ta oranžová vyndat, pokud máš nervy na pečení světel

Len odkiaľ zohnať tie biele sklá potom Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2017 , 15:15   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2017 , 5:48   Citovat  

Pár rusov som videl, že z číny kupovalo svetlá na Spirior, len som sa nedopátral nič o kvalite
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 13:32   Citovat  

Ahojte,

přestala mi svítit žárovka v interieru (svetlo), tak jsem si řek,l že bych je mohl vyměnit všechny za led - ale chci se zeptat - dá se to koupit přímo třeba v Bauhausu (mám to po cestě Úsměv ) a ještě jaké jsou s tím zkušenosti - je to lepší pro oko než klasické žluté žárovky nebo je to spíš horší a je to jen na efekt... Zase nechci aby to svítilo nějak moc nebo to bylo nepříjemné.... je to dobrý

Díky Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 18:07   Citovat  

Tak si vyber teplotu jaká Ti vyhovuje...nějaké univerzály v Bauhausu budou, ale spíš bych to objednal...
   Návrat  
boleq je teď offline  boleq
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 20:03   Citovat  

Ahoj, mám accord 8g a hladám disky pre zimné pneu. Pozdávaju sa mi kola z accorda 7G ale vidím tam malý rozdiel v šírke disku.

Na accord 8g mám 7,5J R17 5x114,3 ET55 (7,5x2,54= 19,05cm)
Accord 7g ma 7J R17 5x114,3 ET55 (7x2,54=17,78cm) to mi hlava nebere

Bude to sediet bez problémov alebo sa mám radšej poobzerat po diskoch z 8G ? Prípadne má niekto odskušané ? - to by bolo najlepšie.
Budem tam obuvat predpisane pneu pre 8g R17 225/50

Vopred všetýkm ďakujem za rady je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 7:08   Citovat  

Taky jsem je vyměnil. Zatím jenom u řidiče, ale další budou asi následovat. Mě se víc líbí to bílé světlo, žárovičky stojí pár korun a dají se sehnat kdekoliv, benzínka, supermarkety atd. Je to univerzální věc, nic speciálního jen pro hondu.

Probos napsal:
Ahojte,

přestala mi svítit žárovka v interieru (svetlo), tak jsem si řek,l že bych je mohl vyměnit všechny za led - ale chci se zeptat - dá se to koupit přímo třeba v Bauhausu (mám to po cestě Úsměv ) a ještě jaké jsou s tím zkušenosti - je to lepší pro oko než klasické žluté žárovky nebo je to spíš horší a je to jen na efekt... Zase nechci aby to svítilo nějak moc nebo to bylo nepříjemné.... je to dobrý

Díky Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina