Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 372 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2017 , 9:52   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Není to tuten? tudy odkaz

V servisní historii jsou kroupy, nějaký tukance a zatékání vody k řidičovi, takže váhám jestli se na něj jet podívat Úsměv

Jinak tady je raritka s radarem, to "skleněný" Háčko na mřížce je top šuk tudy odkaz

jo je to von jen jsem ho nevedel najit pac pred tim jsem nanej narazil nahodou ,ten tam je dele , kroupy neni zadnej problem , nato auto nejezdi a dneska vytazeni nestoji zas tolik ,nejspis proto tam porad je co je u lidi klasika ,deset let stary auto a lidi resi kde jakej skramanecek a dulek, kdyz tam byla zavada v dobe zaruky nevidim vtom nejmensi problem ,ale byt po mem sel bych po toho z italie ,to jsou pekne cisty auta bez kousku rzi ,pak snim ale moc nejezdit u nas v zime Velmi šťastný pac do dvou let pujde taky kdyz ho neosetris .. cena je dle mne adekvatni .. u nas sli accordy pekne dolu z cenama, pac je zase vlna prodeje accordu ,hlavne sedanu .. CR-Vecka to samy .. bud jich je jak nadelano nebo nejsou ..

to markos: tipoval bych na nakych 7500e ono to nema ani cenu prodavat , abych to ted prodal jen za cenu co jsem do nej dal,
ja ted dal jen 600e za koplet pretesneni klimy plus chladic a kompresor ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.8.2017 , 10:23   Citovat  

Už se někomu stalo tohle?

IMG_20170814_111343.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170814_111343.jpg, 132.62 kB

IMG_20170814_111410.jpg

IMG_20170814_111410.jpg, 100.36 kB
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2017 , 11:04   Citovat  

Kmóďa napsal:

ty na něj ale šlapeš... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2017 , 11:16   Citovat  

Petura napsal:
ty na něj ale šlapeš... Velmi šťastný

Tak ona ta spojka jde docela ztuha,je to z plechu tloušťky asi 1,5 mm,se nedivím že to dělá takový pazvuky každému jak se to kroutí pořádnej výtlem
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2017 , 12:06   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak ona ta spojka jde docela ztuha,je to z plechu tloušťky asi 1,5 mm,se nedivím že to dělá takový pazvuky každému jak se to kroutí pořádnej výtlem

mám teď komplet novou spojku a musím říct, že krok zůstal stejně krátký, ale pedál jde mnohem lehčeji
   Návrat  
Stangy je teď offline  Stangy
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 6:23   Citovat  

Čau hondaci nevíte co může způsobovat chybu p16a4? Mám 2004 2.2
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 6:41   Citovat  

Stangy napsal:
Čau hondaci nevíte co může způsobovat chybu p16a4? Mám 2004 2.2

Zkontroluj baterku, jestli není skoro vybita...možná že chtělo by to vyměnit...nebo občas chyba se vyskytuje když měníš starou baterie za novou..
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 7:23   Citovat  

Chlapi nemáte někdo na prodej pružiny na cn2? H&R nebo Eibach.
   Návrat  
Pospecdawe je teď offline  Pospecdawe
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 8:34   Citovat  

Čau chalani , má někdo možnost mi za nějakou dobrou cenu dodat plně funkční mechanismus stahování oken včetně motorku ? Pravý přední

Obrázek přikládám

stahovak.jpg

stahovak.jpg, 260.02 kB

stahovak.jpg

stahovak.jpg, 260.02 kB
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 9:27   Citovat  

Má tady někdo Accorda 2.2 CTDi 103kw? pořádnej výtlem
A byl by ten někdo tak ochotný, že zkusí zmeřit zrychlení na 4. rychlostní stupeň z ustálených 2000 ot/min do 4000 ot/min? Díky moc kluci, pořád řeším to snížení výkonu, ale v servisu mě řekli, že to má standardní výkon, tak potřebuju nějaký referenční údaj.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 9:28   Citovat  

njn napsal:
Chlapi nemáte někdo na prodej pružiny na cn2? H&R nebo Eibach.

kup jsi naky novy z eBay nebo allegro ,jety stejne kazdej prodava za draz.. tudy odkaz tudy odkaz
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 11:52   Citovat  

Kmóďa napsal:

Bohajeho, co to je Tak to koukám! ?
Toto vidím poprvé. Jak se to může podařit? Mno, tzo by vysvětlovalo, proč ti to šlo sešlápnout s tak velkým odporem. Já bych si to nechal zavařit, prohřál bych to peci aby povolilo pnutí a po aplikaci barvy a vystředění čepu, bych to dal znovu na auto.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 13:27   Citovat  

Já nevím jak šel pedál spojky když to bylo nové. Kromě mého jsem jel ještě jednim Accordem a pedál šel stejně. Prostě tužší než jsem měl v Civicu. Ale nic brutálního to zas není. Mě ten držák přijde nic moc. Už to mám svařené a pohoda...
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 13:43   Citovat  

Chlapi kola 17x8 et38 na toureru, nepolezou moc ven? Nějak nemůžu dohledat nějakou fotku na autě. Díky. Jinak asi vezmu ten Eibach pro kit, našel sem u nás za 4800 což je krásná cena Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 13:55   Citovat  

Na eibach kit pozor. Okrem toho ze to na poriadnych jamách opres na doraz - tlmiče - tak na k24 to spoľahlivo odpaľuje kĺby poloos- ktoré OEM stoja cca 300€ kus. Je to dané konštrukciou kĺbu ktorý nie je na takéto zníženie pri pôvodných tlmičoch stavaný . Mal som eibach na n22, a uz by som do toho nešiel - jamy boli utrpenie a riskovať kĺby....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 14:08   Citovat  

markos napsal:
Na eibach kit pozor. Okrem toho ze to na poriadnych jamách opres na doraz - tlmiče - tak na k24 to spoľahlivo odpaľuje kĺby poloos- ktoré OEM stoja cca 300€ kus. Je to dané konštrukciou kĺbu ktorý nie je na takéto zníženie pri pôvodných tlmičoch stavaný . Mal som eibach na n22, a uz by som do toho nešiel - jamy boli utrpenie a riskovať kĺby....

myslis ,ze HaR nebo jina znacka je natom jinak ? polosy odchazi predcasneji pri kazdem snizeni podvozku i minimalnim .
A pokud nemenis komplet kit tlumicu a pruzin to bude porad stejny napor u vsech pruzin ve spojeni jetych tlumicu ...
Ocividne chce levnou variantu tam hold clovek musi pocitat se zvysenim opotrebovanim podvozkových dilu ..
Nam je jasny ,ze showa je jina liga Velmi šťastný
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 15:15   Citovat  

No jo, Showa je návyková Je to tam.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 16:08   Citovat  

Nechcem aby to vyznelo ze Showa je moja modla. Ale na rozdiel od ostatných podvozkov , je prepočítaná presne na accord- pre 16-17" sa dodáva ine zníženie ako pre 18", proste oni pri tom kalkulujú aj poloosi. Komplet HR je určite lepší ako eibach- preco? Lebo ma tuhšie tlmiče. Ja apelujem na to ze ked tam nie su tuhšie tlmiče, velmi ľahko si tripoid dá meeting s protikusom, lebo OEM tlmiče maju kalkulovaný útlm na povodne pružiny!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 16:43   Citovat  

markos napsal:
Nechcem aby to vyznelo ze Showa je moja modla. Ale na rozdiel od ostatných podvozkov , je prepočítaná presne na accord- pre 16-17" sa dodáva ine zníženie ako pre 18", proste oni pri tom kalkulujú aj poloosi. Komplet HR je určite lepší ako eibach- preco? Lebo ma tuhšie tlmiče. Ja apelujem na to ze ked tam nie su tuhšie tlmiče, velmi ľahko si tripoid dá meeting s protikusom, lebo OEM tlmiče maju kalkulovaný útlm na povodne pružiny!

tak ale resime jen pruziny ,takze kdyz da na svy tlumice HaR nebo eibach je to fuk ktery ...

a jestli je snizeni jen 30mm nebo 50mm tak tam to je taky vicemene jedno ,apc uhel uz je jinej nez u serie a je tam vetsi tlak na dily ,rozdil muze byt max vtom jak pises tlumice kdyz je komplet podvozek ..
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 16:49   Citovat  

A teď co ty kola 17x8 et38, někdo fotku?
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 17:54   Citovat  

Ahoj, stejnej rozmer mam ja Úsměv

WP_20170331_17_52_40_Pro.jpg

WP_20170331_17_52_40_Pro.jpg, 4.32 MB

WP_20170331_17_53_24_Pro.jpg

WP_20170331_17_53_24_Pro.jpg, 4.03 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 18:34   Citovat  

njn napsal:
A teď co ty kola 17x8 et38, někdo fotku?

copak ,tys sehnal kola z Eva Velmi šťastný tak jsem jechtel ,ale osum palcu je zbytecna zatez pro accord a taky zalezi na podvozku a sirce pneu ..

2012-08-08192826.jpg

2012-08-08192826.jpg, 420.35 kB

5454595160_b5aeeeaaf5_b.jpg

5454595160_b5aeeeaaf5_b.jpg, 255.21 kB

DSC_0566_zps4697d1d1.jpg

DSC_0566_zps4697d1d1.jpg, 139.08 kB

DSC03600.jpg

DSC03600.jpg, 52.15 kB

DSC03656.jpg

DSC03656.jpg, 57.92 kB

dw5img.jpg

dw5img.jpg, 86.02 kB

images7ZGX0KKX.jpg

images7ZGX0KKX.jpg, 8.24 kB

imagesGFJWV8E1.jpg

imagesGFJWV8E1.jpg, 8.17 kB

jhg.jpg

jhg.jpg, 324.06 kB

k9z7g1.jpg

k9z7g1.jpg, 39.93 kB

SQ2sxjl.jpg

SQ2sxjl.jpg, 1.97 MB

Xfy4hLP.jpg

Xfy4hLP.jpg, 3.13 MB
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 18:43   Citovat  

No právě z eva8 uvažuju, ale radši bych z ctr, ty půjdou snaze zapsat do tp.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 19:33   Citovat  

njn napsal:
No právě z eva8 uvažuju, ale radši bych z ctr, ty půjdou snaze zapsat do tp.

to radeji no ja je mel taky Velmi šťastný nebo myslis 18"? ty mam taky Velmi šťastný

1540.jpg

1540.jpg, 45.49 kB

1541.jpg

1541.jpg, 25.67 kB

1542.jpg

1542.jpg, 25.7 kB

20150630_194417.jpg

20150630_194417.jpg, 278.75 kB

20150630_194502.jpg

20150630_194502.jpg, 263.47 kB

garage (11)jjj.jpg

garage (11)jjj.jpg, 178.99 kB

garage (14).jpg

garage (14).jpg, 324.95 kB
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 19:57   Citovat  

17 mi stačí Úsměv lítat už nebudu, nemám vtec Velmi šťastný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 20:23   Citovat  

Kmóďa napsal:

Viděl a u Nissanu i prasklou podlahu kde je přidělaný spojkový pedál. Tuhá spojka,vadný přítlačák. Provařit a vyztužit.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2017 , 20:25   Citovat  

Pospecdawe napsal:
Čau chalani , má někdo možnost mi za nějakou dobrou cenu dodat plně funkční mechanismus stahování oken včetně motorku ? Pravý přední

Obrázek přikládám

mám A7G 2007 na ND v sedanu
   Návrat  
TheLastUnicorn je teď offline  TheLastUnicorn
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 9:43   Citovat  

Ahoj. Možná to bude trochu mimo vlákno, ale jsem od konce květnu majitelem akordice (tourer, 2006, 2.2D sport), najel jsem s ní asi 5000km, celkově má teď 161 000km. Vůz jsem zakoupil v Honda Fugel v Chemnitz. Nemám s ní zatím žádný problém, měnil jsem jen kotouče + destičky, na spodku vozu je na vícero místech liška. Na tyhle "vady" jsem dostal u prodejce slušnou slevu, takže neřeším. A na korozi jsem zvyklý z mýho exauta. Velmi šťastný Jinak funguje zatím všechno bezvadně.
Chtěl bych napsat nějaký dojmy a vyjádřit se k pár věcem. Moje minulý auto bylo Mercedes W210 E220CDI, automat 105kW a předtím Mercedes W202 C250 Turbodiesel, manuál 110kW. Víckrát tady bylo vidět překvapení z výkonové charakteristiky motoru 2.2 i-ctdi. Jsem asi jeden z mála, kterému charakteristika tohodle motoru okamžitě vykouzlila úsměv a nostalgii, protože mi to okamžitě připomělo C250 Turbodiesel, který je v mých očích jedním z nej naftových motorů všech dob. Oba agregáty táhnou lineárně, atmosféricky do cca 1800RPM, pak se oba začnou mocně nadechovat a od cca 2200RPM začne masivní tah, který nevadne ani po překročení 4000RPM. Navíc s příjemnou zvukovou kulisou (na diesel). Neduní, nehučí. Takže co se mně týče, nekonalo se žádné "zvykání si", nýbrž jakýsi návrat. Z konstrukčního hlediska je zase motor až podezřele podobný mercedesímu 2.2 CDI. Třeba shodné řešení řetězových rozvodů a pohon vaček, dokonce i olejový filtr pasuje z jednoho do druhýho a oba trpí na podfouklý podložky pod vstřikama. HaHaaa
Velmi mile mne překvapil podvozek, auto celkem obstojně maskuje přední náhon, velmi dobře drží a moc dobře se to řídí. Oproti merglům je to o něco tužší, ale stále celkem komfortní. Taky musím pochválit ergonomii a sezení, protože jsem byl v autě okamžitě jako doma, což se mi nestává často (třeba ve VW, nebo francouzech si neumím najít "místo"). Kvalita zpracování je taky na velmi solidní úrovni - a to jsem dost náročnej. Ve střední třídě rozhodně patří v mých očích Accord mezi TOP 5.
Co bych si k ní ještě přál? Zadní náhon, trochu lépe opticky vypadající materiály palubky (jsem ale rozmlsanej), podstatně lepší odhlučnění od kol (to auto je od cesty hrozně hlučné - v tomle se Japonci nezměnili od 90-tých let) a potěšilo by časovačem řízené naftové webasto, které jsem neviděl ani u nejvyšších výbav. Ten pocit, když člověk v zimě usedá do vyhřátýho auta, nemusí škrábat okna a motor startuje s teplotou 70°C je k nezaplacení. Úsměv
No a co mi vadí? Slabší mechanická odolnost pohonných dílů (řetěz rozvodů, poloosy, klouby, spojka). U mně to tedy vypadá zatím OK, ale co jsem tady přečet těch 370 stránek, tak není to žádná sláva. Taky ta součástková základna je mizerná, furt hodně drahá, servisy skoro nic neumí a nikdo o těch autech nic neví. Mnoho základních dílů stojí na accord neskutečnou dardu. Víckrát zde bylo psáno, že je to daň za provoz auta vyšší třídy. Jaký vyšší třídy proboha? Je to auto jen střední třídy, servis na céčkovej Mercedes je o polovinu levnější. Nedivím se, že se Honda pak neuměla na evropským trhu prosadit a Accord zanikl. Auto jako takové super, ale co s ním, až vyvstane nějaký problém? Mám za servis střední třídy platit pomalu to, co za S-Klassu? Přijde to někomu normální? Takhle se prostě prosadit nedá.
A ještě k fóru...měsíc a půl a trvalo pročíst tohle vlákno. Je to velmi nepřehledné, v drtivé většině času se člověk prokousává donekonečna se opakujícími příspěvky o kolech, xenonech, rádiích, spotřebě, dohadech benzín vs. diesel apod. Jako mnoho dalších se přimlouvám, aby to forum bylo předěláno a aby každý model mohl mít víc vláken. Tohle je totiž fakt peklo. Bueee Já vím, není to tak easy... Se stydím
A líbí se mi, že jste celkem semknutá a vychovaná parta. Nevidím zde tolik vulgarizmů a napadání jeden druhýho.

IMG_20170802_184446.jpg

IMG_20170802_184446.jpg, 667.18 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 9:57   Citovat  

TheLastUnicorn napsal:

A ještě k fóru...měsíc a půl a trvalo pročíst tohle vlákno. Je to velmi nepřehledné, v drtivé většině času se člověk prokousává donekonečna se opakujícími příspěvky o kolech, xenonech, rádiích, spotřebě, dohadech benzín vs. diesel apod. Jako mnoho dalších se přimlouvám, aby to forum bylo předěláno a aby každý model mohl mít víc vláken. Tohle je totiž fakt peklo. Bueee Já vím, není to tak easy... Se stydím
Naprosty souhlas. je to dobrý A najit neco kloudneho v hledani je take problem. Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2017 , 10:18   Citovat  

TheLastUnicorn napsal:
Ahoj. Možná to bude trochu mimo vlákno, ale jsem od konce květnu majitelem akordice (tourer, 2006, 2.2D sport), najel jsem s ní asi 5000km, celkově má teď 161 000km. Vůz jsem zakoupil v Honda Fugel v Chemnitz. Nemám s ní zatím žádný problém, měnil jsem jen kotouče + destičky, na spodku vozu je na vícero místech liška. Na tyhle "vady" jsem dostal u prodejce slušnou slevu, takže neřeším. A na korozi jsem zvyklý z mýho exauta. Velmi šťastný Jinak funguje zatím všechno bezvadně.
Chtěl bych napsat nějaký dojmy a vyjádřit se k pár věcem. Moje minulý auto bylo Mercedes W210 E220CDI, automat 105kW a předtím Mercedes W202 C250 Turbodiesel, manuál 110kW. Víckrát tady bylo vidět překvapení z výkonové charakteristiky motoru 2.2 i-ctdi. Jsem asi jeden z mála, kterému charakteristika tohodle motoru okamžitě vykouzlila úsměv a nostalgii, protože mi to okamžitě připomělo C250 Turbodiesel, který je v mých očích jedním z nej naftových motorů všech dob. Oba agregáty táhnou lineárně, atmosféricky do cca 1800RPM, pak se oba začnou mocně nadechovat a od cca 2200RPM začne masivní tah, který nevadne ani po překročení 4000RPM. Navíc s příjemnou zvukovou kulisou (na diesel). Neduní, nehučí. Takže co se mně týče, nekonalo se žádné "zvykání si", nýbrž jakýsi návrat. Z konstrukčního hlediska je zase motor až podezřele podobný mercedesímu 2.2 CDI. Třeba shodné řešení řetězových rozvodů a pohon vaček, dokonce i olejový filtr pasuje z jednoho do druhýho a oba trpí na podfouklý podložky pod vstřikama. HaHaaa
Velmi mile mne překvapil podvozek, auto celkem obstojně maskuje přední náhon, velmi dobře drží a moc dobře se to řídí. Oproti merglům je to o něco tužší, ale stále celkem komfortní. Taky musím pochválit ergonomii a sezení, protože jsem byl v autě okamžitě jako doma, což se mi nestává často (třeba ve VW, nebo francouzech si neumím najít "místo"). Kvalita zpracování je taky na velmi solidní úrovni - a to jsem dost náročnej. Ve střední třídě rozhodně patří v mých očích Accord mezi TOP 5.
Co bych si k ní ještě přál? Zadní náhon, trochu lépe opticky vypadající materiály palubky (jsem ale rozmlsanej), podstatně lepší odhlučnění od kol (to auto je od cesty hrozně hlučné - v tomle se Japonci nezměnili od 90-tých let) a potěšilo by časovačem řízené naftové webasto, které jsem neviděl ani u nejvyšších výbav. Ten pocit, když člověk v zimě usedá do vyhřátýho auta, nemusí škrábat okna a motor startuje s teplotou 70°C je k nezaplacení. Úsměv
No a co mi vadí? Slabší mechanická odolnost pohonných dílů (řetěz rozvodů, poloosy, klouby, spojka). U mně to tedy vypadá zatím OK, ale co jsem tady přečet těch 370 stránek, tak není to žádná sláva. Taky ta součástková základna je mizerná, furt hodně drahá, servisy skoro nic neumí a nikdo o těch autech nic neví. Mnoho základních dílů stojí na accord neskutečnou dardu. Víckrát zde bylo psáno, že je to daň za provoz auta vyšší třídy. Jaký vyšší třídy proboha? Je to auto jen střední třídy, servis na céčkovej Mercedes je o polovinu levnější. Nedivím se, že se Honda pak neuměla na evropským trhu prosadit a Accord zanikl. Auto jako takové super, ale co s ním, až vyvstane nějaký problém? Mám za servis střední třídy platit pomalu to, co za S-Klassu? Přijde to někomu normální? Takhle se prostě prosadit nedá.
A líbí se mi, že jste celkem semknutá a vychovaná parta. Nevidím zde tolik vulgarizmů a napadání jeden druhýho.

krasne napsany Úsměv ,ono ty vulgarizmi zde ani nejde napsat ,nepusti te to HaHaaa jinak co se tyce auta ve vsem souhlasim ,
jak z technikou tak vadama ,taky jsem kousek jezdil na naftovem toureru ,ale v te dobe to nebyl muj salek kavy ,ale spis CTR Velmi šťastný Proc jsi accord kupoval ? Nebo jsi tohle tema cetl az po ? Velmi šťastný
Jinak predelani toho vlakna by byl uz nadlidsky ukol ,takze ,jestli budes neco specifickeho resit udelej vlastni tema se specifickym nazvem daného problemu ,par takovych vlaken uz zde je ,dokonce co se tyce problemu motoru N22 jen nejak zalehlo prachem pac lidi jsou pohodlny to hledat tak otazku prasknou sem .. jinak tu rez bych co nejdrive osetril ,bys neveril jak rychle dokaze chytnout zadni blatnik a myslim ,ze dil na vyvareni se ani neprodava Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina