Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 44 z 246
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 16:10   Citovat  

Černej Sport viděn v Chodově, jezdí jako magor. Někdo odsud? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2017 , 23:20   Citovat  

xenon04 napsal:
koukám U značky, ten legend v plynu u BEKa je po Tobě? odkud jsi? Úsměv potkávám po úl dva červený a jedno modrý

modrý bez čísel jsem si cvaknul včera před obchoďákem a i na 16" to vypadá celkem pěkně Úsměv
zbytek parkoviště proti tomu vypadal z jak doby kamenný Velmi šťastný

predpokladam ,ze litr v comfortu Úsměv modra mu slusi jako vsechny barvy OK
   Návrat  
pata je teď offline  pata
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 3:04   Citovat  

xenon04 napsal:
koukám U značky, ten legend v plynu u BEKa je po Tobě? odkud jsi? Úsměv potkávám po úl dva červený a jedno modrý

modrý bez čísel jsem si cvaknul včera před obchoďákem a i na 16" to vypadá celkem pěkně Úsměv
zbytek parkoviště proti tomu vypadal z jak doby kamenný Velmi šťastný

V Ústí vím, že tu jsme dva červení Sporty, Legen u Beka není po mě, já prodal na Moravu....mél jsem bez LPG...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 7:25   Citovat  

DOHCVTEC: neměl LED, výfuky uprostřed, navigaci ani 17", takže předpokládám taky, že to byl 1.0 comfortu Úsměv

pata: tak je to jen shoda náhod (s tím legendem), myslel jsem, že šel na protiúčet Úsměv
v ústí jsem každý den, takže na potkání budu blikat Velmi šťastný

červená celkem sluší i sedanu, obzvlášť, když se mu trošku pomůže Úsměv
H&R Sport Springs + O.Z. Hyper GT 19" Lucy

Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 8:14   Citovat  

xenon04 napsal:
DOHCVTEC: neměl LED, výfuky uprostřed, navigaci ani 17", takže předpokládám taky, že to byl 1.0 comfortu Úsměv

pata: tak je to jen shoda náhod (s tím legendem), myslel jsem, že šel na protiúčet Úsměv
v ústí jsem každý den, takže na potkání budu blikat Velmi šťastný

červená celkem sluší i sedanu, obzvlášť, když se mu trošku pomůže Úsměv
H&R Sport Springs + O.Z. Hyper GT 19" Lucy

Mmm, nelíbí se mi ta maska v chromu, dal bych tam černou Úsměv jo a ještě tonovana skla Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2017 , 22:28   Citovat  

Koukám v Praze na Jarově zlevnily o dost CXG, Sport Plus MT je možné sehnat již za 605.000kč, Sport od 565.000kč...původně bylo 640tis za SportPlus vs 605tis za Sport..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 9:13   Citovat  

sandu_cz napsal:
Koukám v Praze na Jarově zlevnily o dost CXG, Sport Plus MT je možné sehnat již za 605.000kč, Sport od 565.000kč...původně bylo 640tis za SportPlus vs 605tis za Sport..

to bylo snad jasny ze zkusenosti prodeju poslednich generaci ,do roku to bude auto za slusnej peniz Úsměv
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 9:26   Citovat  

Prodeje Civic

vloni 2016/07 73ks
letos 2017/07 37ks(!!!)

Mají nový model a jsou na polovině prodejů 9G s tím, že se stále vyprodává i ta devítka. To budou muset ještě hodně zlevnit.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 10:00   Citovat  

to Jardabar: A co třeba náběh prodeje nového modelu a delší čekací doba? To Ti nic neříká, resp. znáš průměrnou dodací lhůtu, která byla loni?
U CXG není neobvyklé, že zájemci čekají i 3-4 měsíce na dodání auta pokud si nevyberou ze skladovek. Když jsem rok před koncem prodeje kupoval C8G, tak byla čekací doba 2-4 týdny, když si nebral skladovku to mi hlava nebere

Celovervopské prodeje tak strašně nevypadají, ale stejně jako u finálního posuzování spotřeby, bych tak rok či dva počkal Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 10:46   Citovat  

2017/07 HR-V 28ks
2017/07 CX3 87ks
Tam asi o náběhu spekulovat nemusíme.

Jediné co ještě trochu jde je CR-V, ale vzhledem k tomu, že pamatuji doby kdy CR-V bylo nejprodávanější v segmentu je těch 68ks za měsíc také smutných (i s vědomím dnešní větší konkurence).

Jazz 8ks a 0.24 % podíl.

Nevím, ale myslím, že i Honda by si přála aby se modely Civic, HR-V a Jazz prodávaly zcela jinak. Na tom není co omlouvat, prodeje jsou mizivé, když padly pod 1% podílu na trhu. (a padly všechny tři výše uvedené)
A do toho všeho přijde piskot (nebo kdo to byl), že by to chtělo Coupe. Kolik by se jich prodalo, 2 nebo 3 měsíčně?

Honda se Civicem šetřila, místo aby stvořila evropský model jako dřív, šitý zákazníkům na míru (6G, 8G myslím byly prodejně úspěšné modely), rozhodla se pro model globální, ale cenu ponechala neskutečně vysokou. Navíc design 5D vlastně nepřiblížila Evropě, ale vytvořila něco co se většinově líbit nemůže a prodeje utrpí ještě víc. K tomu 4**** v crash testu ...
Bude zajímavé sledovat, jestli faceliftem vyřeší co spáchali.

2bep napsal:
Celovervopské prodeje tak strašně nevypadají, ale stejně jako u finálního posuzování spotřeby, bych tak rok či dva počkal Mrk

A ty bereš prodeje 9G jako správné měřítko? Zatím i s doprodeji 9G jsou pod loňskými čísly, to bych řekl není ideální, když 9G bylo podle mě prodejně neúspěšné.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 13:33   Citovat  

JardaBar napsal:
2017/07 HR-V 28ks
2017/07 CX3 87ks
Tam asi o náběhu spekulovat nemusíme.

Jediné co ještě trochu jde je CR-V, ale vzhledem k tomu, že pamatuji doby kdy CR-V bylo nejprodávanější v segmentu je těch 68ks za měsíc také smutných (i s vědomím dnešní větší konkurence).

Jazz 8ks a 0.24 % podíl.

Nevím, ale myslím, že i Honda by si přála aby se modely Civic, HR-V a Jazz prodávaly zcela jinak. Na tom není co omlouvat, prodeje jsou mizivé, když padly pod 1% podílu na trhu. (a padly všechny tři výše uvedené)
A do toho všeho přijde piskot (nebo kdo to byl), že by to chtělo Coupe. Kolik by se jich prodalo, 2 nebo 3 měsíčně?

Honda se Civicem šetřila, místo aby stvořila evropský model jako dřív, šitý zákazníkům na míru (6G, 8G myslím byly prodejně úspěšné modely), rozhodla se pro model globální, ale cenu ponechala neskutečně vysokou. Navíc design 5D vlastně nepřiblížila Evropě, ale vytvořila něco co se většinově líbit nemůže a prodeje utrpí ještě víc. K tomu 4**** v crash testu ...
Bude zajímavé sledovat, jestli faceliftem vyřeší co spáchali.

A ty bereš prodeje 9G jako správné měřítko? Zatím i s doprodeji 9G jsou pod loňskými čísly, to bych řekl není ideální, když 9G bylo podle mě prodejně neúspěšné.

S tím Coupe jsem to byl opravdu já. OK
A s tím, co jsi napsal, plnej souhlas. OK OK
Kdyby šli s cenama u všech modelů dolů tak o 100 tKč, tak by prodejci (jasný, že jsou vázáni cenovou politikou Hondy) přišli k dovolené na Mallorce, takhle jezdí na Mácháč...

Podle mě vůbec nevadí, když přijdu do salonu a prodejce na mě vyhrne, že mají tolik a tolik modelů v nabídce. Každý jistě počítá s tím, že na "okrajové" modely si počká. Zákazník má potom pocit, že on si vybírá, a ne že si musí vybrat z toho, co je. Ale působí tristně, když v salonu najdu 4 (!) auta, od každého modelu jedno, a to je vše. A vedle Seat, Škoda, VW má plochu plnou. Jistě, těžko vysvětlit, že ta auta se liší snad jen barvou. To množství zahltí tak, že prodejce pak má snadnou úlohu prodat, "vybrat" auto "na míru", a zákazník ještě rád omluví čekací dobu.

U CXG Honda úplně rezignovala na cílovku, kterou si vypěstovala Civicy 8G a 9G. Byť jsem z Coupe viděl vylézat rodinu s dětmi, sandu s CXG jel už i na dovču, CXG rodinné auto primárně není. Rodinné auto Honda nemá, možná si "tam" představují" Jazz či HR-V, ale opět, zase, pořád, stále je tu ta CENA, která brání, aby do toho segmentu tyhle modely procpala...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 14:26   Citovat  

JardaBar napsal:

S C9G si začal Ty Mrk
Primární problém je dle mě absence reklamy. Na Mazdy běží furt někde něco. Na Hondu sem tam bilboard.
V současném desetiletí dost vyklidila pozice a neni ochotna zaplatit za návrat. Mazda se do toho s příchodem Skyactive správně opřela. Dle všeho vědí co chtějí a jdou si za tím. OK Osobně jsem hodně zvědavý na motory Skyactive II vs. nové Evropské emisní normy a tlak na snižování oxidů dusíků a pevných částic u benzínů.

Řešení ostatních H+ modelů do tohoto vlákna moc nepatří. Stručně k CR-V, od dob slávy se pro něj a Ravku "trochu" zahustil rybník...

S tím designem, já Ti nevim. reakce na C8G byly také vyhraněné, stejně jako na CXG. Neni to Golf nebo Ofce. Prostě se buď líbí nebo ne. Např. mě osobně Ufo k Hondě přivedlo a CXG mě od ní určitě neodežene...
Asi jediné v čem se shodneme, že na soudy bude lepší pár měsíců/let počkat.

piskot napsal:
... CXG rodinné auto primárně není.

Můžeš rozvést ty důvody proč není CXG rodinné auto? Že nemá MagicSeats? Že pro některé výbavy nelze namontovat tažné nebo oficiálně použít střešní nosič?

Pro Hondu je rodinné auto v Evropě primárně CR-V.

Coupe, by pro Hondu primárně znamenalo nutnost auto v EU homologovat, což není zrovna nejmenší položka v kategorii "náklad" s velice nejistou návratností...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 15:24   Citovat  

JardaBar napsal:
Prodeje Civic

vloni 2016/07 73ks
letos 2017/07 37ks(!!!)

Mají nový model a jsou na polovině prodejů 9G s tím, že se stále vyprodává i ta devítka. To budou muset ještě hodně zlevnit.

tudy odkaz

Konec atmosfér nahnal zákazníky Hondy k Mazdě a Toyotě .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 16:04   Citovat  

ze vas to porad bavi stema prodejema ,koho to zajima .. at jsi koupy kazdej co chce a je jedno jestli dle prodeju ,vybavy nebo dizajnu ,klidne i daccii kdyz je levna a prodava se hodne Velmi šťastný kdo chce hondu da i vice a nebuce narikat ze nestoji tolik co jine znacky ,osobne kdyby se prodali jen 3 civiky rocne u nas tak si i tak hezky pockam na slevy ktery jsou u hondy povestny a nepujdu kvuly tomu k oplu nebo mazde .. pac ani jedno se mi nelibi jak dizajnovo tak zpracovanim auta jako celku a ani k jednomu nemam duveru sopťa sopťa

jinak tohto strelce nezna nahodou nekdo Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 16:33   Citovat  

Auto pôjde už len na diely pretože jazdených aut neni tolko aby diely kúpil niekto za facku a poskladal to "lacno" čiže len origo a tie budú pekne mastné a nakoniec by oprava vyšla to čo nové , čiže len rozpredať po dieloch
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 16:46   Citovat  

Se zkušeností s opravou rozstřelených čumáku předloni u C8G odhaduju opravu na 250-350 v oreginálních dílech (prodejní cena nového 1,0 Exe + Premium v manuálu bude do 600.000,-).
Jen interier (čelní pytle, pásy, palubka, jednotka airbagů) pod 100.000,- nepůjdou a ikdyž škoda na čumáku extrémně nevypadá, tak jen radar a LED světla si řeknou o svoje...

Zbořenin po Evropě bude víc, ale tak nějak tušim, že většina z nich šla na čumák.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 16:53   Citovat  

2bep napsal:
Můžeš rozvést ty důvody proč není CXG rodinné auto? Že nemá MagicSeats? Že pro některé výbavy nelze namontovat tažné nebo oficiálně použít střešní nosič?

Pro Hondu je rodinné auto v Evropě primárně CR-V.

Coupe, by pro Hondu primárně znamenalo nutnost auto v EU homologovat, což není zrovna nejmenší položka v kategorii "náklad" s velice nejistou návratností...

Opáčím otázkou. Proč by měl být CXG rodinné auto? Pokud má nahradit Accorda, je Accord primárně rodinné auto...?
Co se týče dovozu z USA, tak jsem měl za to, že jsou jiné předpisy snad jen pro světla.
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 17:00   Citovat  

Jeden LED světlomět (plnohodnotný) origo = cca 35 tis. Kč Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 17:05   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

jinak tohto strelce nezna nahodou nekdo Velmi šťastný tudy odkaz

Nechápu, že když někdo dá za auto takový peníze, takže nemá na havarijní pojistku, popřípadě na pojistku na pořizovací cenu auta (GAP)...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 17:10   Citovat  

piskot napsal:
Opáčím otázkou. Proč by měl být CXG rodinné auto? Pokud má nahradit Accorda, je Accord primárně rodinné auto...?
Co se týče dovozu z USA, tak jsem měl za to, že jsou jiné předpisy snad jen pro světla.

Tak Civic není auto pro rodinu,Accord není auto pro rodinu,pro koho ty auta jsou podle tebe?? Co si představuješ pod pojmem "rodinné"??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 17:14   Citovat  

Punisher napsal:
Jeden LED světlomět (plnohodnotný) origo = cca 35 tis. Kč Velmi šťastný

Lidovka Velmi šťastný Ono i 45.000,- bez daně za "kus plastu" alias palubka C8G zahřeje... No teď už se smněju, naštěstí se celkem dařilo shánět použité díly

piskot napsal:

Proč odbočuješ k Akordu? Původně si psal:
piskot napsal:
U CXG Honda úplně rezignovala na cílovku, kterou si vypěstovala Civicy 8G a 9G. Byť jsem z Coupe viděl vylézat rodinu s dětmi, sandu s CXG jel už i na dovču, CXG rodinné auto primárně není.

Oproti C8/9G 5D je CXG prostornější v kabině a na kufru uhraje v nejhoršim remízu...
Osobně jsem majitelem C8G a kupoval jsem ho tak aby zvládlo 1 - 2 děti. Nevidím jediný důvod, proč by mi stejnou službu neodvedlo o CXG Mrk

piskot napsal:

Nejde o to co všechno musíš vyměnit při individuální dovozu. To s homologací daného modelu pro EU trh nic společného. Tam primárně solíš a ne málo za razítka...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 18:14   Citovat  

Jejda, to jsem šláp do h....Úsměv
Pro někoho je rodinné auto Fiat 500, Maluch, někdo zase pod X5 nejde.
Proto jsem ani neodpověděl, a "odbočil" k Accordu, proč je/není CXG rodinné auto. To ať si rozhodne každý sám. A mám pocit, že rozhoduje zejména peněženkou.

Prostornost v kabině je diskutabilní, protože jak řidič, tak spolujezdec mají pořád ten svůj prostor, jen jsou oddělení širším tunelem. Jak tu zaznělo, docela vadí řidiči tunel u pravé nohy, za mě přidám, že je tunel vysoký a omezuje mi pohyb pravé ruky. Vzadu jo, tam je CXG oproti předchozím generacím lepší. Ale nemůžu si zasunout nohy pod sebe, u dveří je schod, že můžu strčit nárty pod přední sedačku je znehodnoceno pak blbým posedem, C-sloupky mám nebezpečně blízko hlavy...

Co se týče dovozu, znamená to tedy, že devítkovýho Accorda si z USA přivézt nemůžu? Protože nejspíš pro Evropu nebyl homologovaný, když tu ani nebyl v nabídce?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 20:55   Citovat  

Ceník na CXG TypeR v ČR

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 21:01   Citovat  

piskot napsal:

Prostornost v kabině je diskutabilní, protože jak řidič, tak spolujezdec mají pořád ten svůj prostor, jen jsou oddělení širším tunelem. Jak tu zaznělo, docela vadí řidiči tunel u pravé nohy, za mě přidám, že je tunel vysoký a omezuje mi pohyb pravé ruky.

No nevím, řídím pravidelně CXG a C9G, předtim jsem měl A7G a přijde mi CXG skoro stejně velký jak A7G v interiéru, a s tím tunelem jsem úplně v pohodě, cítím si pohodlně jak řidič, tak i spolujezdec nebo dokonce i vzadu (mám výšku 182cm) je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 21:08   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 21:09   Citovat  

sandu_cz napsal:
No nevím, řídím pravidelně CXG a C9G, předtim jsem měl A7G a přijde mi CXG skoro stejně velký jak A7G v interiéru, a s tím tunelem jsem úplně v pohodě, cítím si pohodlně jak řidič, tak i spolujezdec nebo dokonce i vzadu (mám výšku 182cm) je to dobrý

No a u A7G prostor vzadu pro nohy docela nechválí... Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 21:15   Citovat  

piskot napsal:

No celou dobu kromě sebe a manželku jsem v A7G nikoho ne vezl, tak že nevim Velmi šťastný ale na místo řidiče - nikdy jsem si nemohl stěžovat ani u A7G ani u C9G a CXG OK
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 21:49   Citovat  

sandu_cz napsal:
No celou dobu kromě sebe a manželku jsem v A7G nikoho ne vezl, tak že nevim Velmi šťastný ale na místo řidiče - nikdy jsem si nemohl stěžovat ani u A7G ani u C9G a CXG OK
Ridic a spolujezdec v pohode, ale vzadu je to opravdu tragedie. Jako do tanku Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 22:19   Citovat  

piskot napsal:

ja ted vezl vzadu tri dospely chlapy kolem 180cm a uplne v pohode ,pokud ridic nesedi na supermana neni problem , obcas me vozi kamos na sedanu ,ja mam temer 190cm a nemam problem .. a vicekrat jsem jsi zkusil sedet v mem toureru vzadu kde je o 50mm vice nez v sedanu a reknu jen jedno ,CXG je mnohem mnohem prostornejsi v podelnem smeru .. a ten sirokej a vysokej tunel nemyslite vazne ,prave jeho vysku mam moc rad a z nohama zadnej problem .. jestli je tam nekomu tesno mel by premyslet o dodavce nebo Vanu Velmi šťastný co se tyce mista na hlavu v zadu na kratky trasy dle mne neni taky problem ,kolik lidi si opravdu opira hlavu na operku pri kratkych trasách a kolik lidi co ma dospele deti a vozi je denne a kdyz uz tak urcite jezdi ve vanech nebo velkych SUV a vubec nekoukaj po tyhle tride.. dle mne je CXG dostacujici rodinny auto pro vetsinu mladych rodin nebo paru ,kolik mladych rodin jezdi jeste v nizsi tride a neskuhraj o nakych detailech nebo výbavách , to ,ze lidi kupujou jine znacky vice neznamena nic .. vse jen vec vkusu a idividualnich prioritach .. nekdo kupuje auto dle toho kolik muziky auto nabizi bezrozdilu jak ta muzika dobre funguje ,nebo dle testu na netu a nekdo proste dle toho co mu vyhovuje jizdne, motorem a pocitem radosti za volantem ,jak mu lahodi auto pri pohledu za volantem nebo pri prichodu k autu na parkoviste .
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 22:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja ted vezl vzadu tri dospely chlapy kolem 180cm a uplne v pohode ,pokud ridic nesedi na supermana neni problem , obcas me vozi kamos na sedanu ,ja mam temer 190cm a nemam problem .. a vicekrat jsem jsi zkusil sedet v mem toureru vzadu kde je o 50mm vice nez v sedanu a reknu jen jedno ,CXG je mnohem mnohem prostornejsi v podelnem smeru ..

Nevím kde si vzal 50 mm rozdíl a kde si vzal to "mnohem mnohem prostornější". Ty si to nějak proměřoval? Já na tyhle rozměry koukám do testů Auto.cz a tam je podélné místo vzadu A7g 610-850 mm a CXg 630-870 mm,takže mnohem mnohem jsou 2 cm. Chápu že když je někdo do auta zasněný,je v něm vše mnohem lepší. Tím netvrdím,že tyhle auta nemůžou být rodinný. Jako rodinné beru auto s alespoň 4 dveřmi,které odveze 4-5 lidí a dost velký nákup,což zvládnou všechny jmenované. Nevím co by chtěl piskot v rodinném autě vozit...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina