Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 41 z 246
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 12:52  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 20.7.2017 , 14:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:
Ty by si mal ísť robiť obchoďáka Velmi šťastný lebo každý vie len konkurenciu ohovárať , hubu kecať ale o produktoch nevie nič žiadna skúsenosť len bla bla bla , veď každý si kúpi auto predsa aké mu vyhovuje určite nekúpim jedno v ktorom sa zveziem ale rád si samozrejme vyskúšam aj iné značky aby som si urobil sám obraz ked mám dať za auto 21tis EUR tak si vyberiem také auto ktoré mi najviac vyhovuje predsa a s čo najlepšími parametrami pre mňa samotného nie čo mi natrepe predajca ale ta ochrana detí u Hondy je fakt slabota už len ten kto má malé deti a bude ich voziť tak nad tým poriadne porozmýšĺa pri kúpe auta ten kto ich nemá mu to je jedno

Jo jen ty mas zkusenosti nikdo jinej,to uz vime .Zde ti davam kolikkrat fakta a recenze z realu ne z klobouku Franty a ty furt svoje bez rozumných argumentu .Ja uznam kdyz je v necem auto dobry nebo spatny ,ale auto jako celek .Nebudu vybirat neco jineho levnejsiho jen proto ,ze ma mene bodu v jednom prvku bezpecnosti ,co je v realu houby, kdyz stim trisknes o kamion tak par bodu ani nepoznas. Do nedavna jste vsichni jezdili v sunkach s ani ne ctyrma hviezdama a polovicnim poctem bodu a ani jste nevedeli o ochrane deti a najednou je to neprodejny auto pac ma mene bodu Tak to valím bulvy .Ja vidim co potkavam na silnicich a je mi jasny ,jak lidi nakupujou a ,ze chtej levny krabice z bodu A do bodu B , nebo neco cim by se mohly chlubit pred sousedem,ze nato maj ikdyz nemaj .Ty tvoje lepsi auta jsou v celku proste levne vyrobeny krabice a kvalitu prebiji vybavama to je cely o tvych argumentech ,ale to dle mne neni dobry auto jako celek ,ale levne priblizovadlo a vtom je zasadni rozdil .. nejde o keci prodejce ,na ty kaslu ,ale jak to auto jezdi a co nabizi a ocividne jsi vtom nesedel nebo jses jen zamindrakovanej voci hondam pac ti nenabizi to co chces ty .. Ja v novem civicu uz neco najezdil jak v manualu tak v CVT a narozdil od tebe vim ocem mluvim .. a ano,to auto ma svy nedostatky ,ale urcite ne ty co prezentujes ..

Ani nevis napsat co je spatne na kufru civiku pro beznyho uzivatele oproti konkurenci jen jde s tebe teply vzduch a blby keci ,tod vse ..

civic.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic.jpg, 62.83 kB

pulsar.jpg

pulsar.jpg, 53.61 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 13:50   Citovat  

Nissan Pulsar vs. 10 největších konkurentů: Prostor, kufr a ceny

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 13:53   Citovat  

piskot napsal:
Tak trochu offtopic
Co se týče těch světel, za cest po Německu jsem za jednu sedmihodinovou štreku po dálnici mohl auta s nehalogenovými světly napočítat tak max. na prstech obou rukou.

Přesně,ono ve dne je vidět spousty aut s LED denními,ale jak se setmí a přepnou na potkávací,tak je všude žluto od halogenu Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 13:56   Citovat  

kandik napsal:
muzes sem dat foto svoji ruky? prepocital bych si to a vynasobil. Podle me tam musis mit nejakou, mozna anatomickou, chybu....

No dobrá... Úsměv

LH.jpg

LH.jpg, 167.21 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 14:04   Citovat  

rudy5 napsal:
Chceš povedať že za 7H tých aut čo mali xenony, bixenony a led bolo max 10? Ved to už má každýnový kamión , každé auto lepšia výbava je xenón a led ,iba 200KM pod dialnici zo žiliny do BA v noci ich napočítam viac určite viac jazdím na dovolenku roky do CHorvatska autom prevažne jazda v noci tam a je toho na cestách mraky práve kôli tomu nočnému jazdeniu mne na svetlách veľmi záleží kámoš teraz kúpil teda má firemné peugeot 508GT a LED svetlá a predtým mál xenón na citróne C5 a tiež povedal že je to veľký rozdiel LED/Xenón nie to LED a halogén , že ideš v noci ako cez deň a neni taká únava hlavne na oči ako ked máš halogén ja by som teda určite už halogén na aute nechcel radšej obetujem niečo

Lepší výbava... Co jsem tak koukal, v Německu už nejde narazit na nějaký šrot. Všechno jsou to auto do subjektivně max. čtyř pěti let stáří, ale i oni umějí počítat, zda se jim vyplatí příplatky za jiná světla, než halogeny. Prostě noci na dálnici nejsou prosvětleny bílou či modrou barvou světel. Ve dne svítit nemusejí, ale co nadělají, když mají auta jen s denním svícením, které deaktivovat nejde...
A kamiony? Já myslel, že se tu bavíme o osobních autech a ne kolotočářských svítíčkách na kdejaké budce kamionu. Je fakt, že někdy je to pěkná podívaná.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 14:12   Citovat  

JardaBar napsal:
Nissan Pulsar vs. 10 největších konkurentů: Prostor, kufr a ceny

tudy odkaz

uplnej prodejni trhak ten pulsar kazdy treti auto dneska pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 14:17   Citovat  

DOHCVTEC: tím chceš říct co v reakci na odkaz co jsem postnul?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 14:42   Citovat  

JardaBar napsal:
DOHCVTEC: tím chceš říct co v reakci na odkaz co jsem postnul?

no jak ho v testech auto.cz vytahujou jak to bude prodejni pecka a jak je lepsi v mnoha smerech..
a stejne ho za tech par let co se prodava oproti mnohem drzsi a mene prostorny konkurenci dneska potkas na
silnici par kusu nebo spis nepotkas ..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 15:10   Citovat  

A kdyby se prodával víc, co by to znamenalo?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 15:40  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 20.7.2017 , 16:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JardaBar napsal:
A kdyby se prodával víc, co by to znamenalo?

Znamenalo by to to ,ze hlavni pro lidi je prostor vzadu a vybava vs cena a na zbytku tolik nezalezi ,
ale tohle proste nestaci .. micra je taky levny vybaveny auto a co z toho kdyz se neprodava..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 15:49   Citovat  

Nerozumím, ale to je jedno ...

Odkaz jsem dával kvůli tabulce rozměrů, hodila se myslím do stávající diskuse.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 15:55   Citovat  

Akorát v té tabulce je C9g...
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 16:18   Citovat  

No k těm Evropským prodejům: Civic vs. Pulsar.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 19:41   Citovat  

2bep napsal:
No k těm Evropským prodejům: Civic vs. Pulsar.

Honda si o prodejích Nissanu v EU může nechat zdát KO
Honda tudy odkaz Nissan tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 20:12   Citovat  

to hopit: A co to má co společného s prodeji Pulsaru, který nejspíš očekávání moc nenaplňuje?! to mi hlava nebere
Jeho prodeje jsou horší jak prodejně nejhorší, 9., generace Civica a to i přes zde některými proklamovanou výhodnost.

Asi nikdo nerozporuje to, že se Nissanu vyplácí sázka na dostupná SUV různé velikosti a určení + malá městská auta. Možná i proto mají problém se dnes vrátit do klasické nižší střední, navíc s autem na tuto třídu relativně atypickým.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 20:25   Citovat  

2bep napsal:
to hopit: A co to má co společného s prodeji Pulsaru, který nejspíš očekávání moc nenaplňuje?! to mi hlava nebere
Jeho prodeje jsou horší jak prodejně nejhorší, 9., generace Civica a to i přes zde některými proklamovanou výhodnost.

Když vidím ,jak širokou nabídku má Nissan ,tak je ten prodej proti všem verzím Civicu úspěch.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 20:31   Citovat  

pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 20:36   Citovat  

hopit napsal:
Honda si o prodejích Nissanu v EU může nechat zdát KO
Honda tudy odkaz Nissan tudy odkaz

aby nebyla vetsina prodeju aliance Renault-Nissan Dacie logan a duster pořádnej výtlem

Nissan to vyhral qashqaijem pac otevrel modu mestkych crossoveru ..

mne je osobne jedno jak se co prodava ,urcite bych dle toho nekupoval auto ,ale kdyz se resi ty prodeje evropy tak proc ne sveta HaHaaa tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 20:44   Citovat  

2bep napsal:
pořádnej výtlem

Kolik 10G je v té tvojí statistice ? Já pod slovem Civic nepoznám ,jestli se jedná o 9G nebo 10G 5D 4D tourer? Kolik různých aut je pod názvem Pulsar?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 21:25   Citovat  

Já se fakt bavim jak až křečovitě a místy fakt hloupě se místní haters snaží... sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 21:51   Citovat  

2bep napsal:
Já se fakt bavim jak až křečovitě a místy fakt hloupě se místní haters snaží... sopťa sopťa

taky tak , kolikkrat nechapu proc travy cas zde a ne na opl nebo mazda foru Velmi šťastný kdyz jsou ty auta o tolik lepsi jako hondy za poslednich patnact let HaHaaa

Kristof zase jedzi,meri civic sedan Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 22:17   Citovat  

2bep napsal:

Dokážeš odpovědět na mojí otázku kolik se prodalo C10G , nebo už umíš jen urážet?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2017 , 23:35   Citovat  

hopit napsal:
Dokážeš odpovědět na mojí otázku kolik se prodalo C10G , nebo umíš jen urážet?

taky srovnavas prodeje pulsaru kterej se prodava uz tri roky a civic 10G ktery zacal prodeje v evrope pred tremy mesici ..

proste civic je civic a pulsar je pulsar .. neni fuk jestli mel civic kombik a ma sedan a pulsar nema ,s cim mas presne problem ,dit se resi prodeje znacek a modelu ne rocniku , co jsem koukal, tak mel pulsar prvni rok ubohej oproti prvnimu roku C9G a to byl taky pekne drahej spocatku a pekne osklivej , u C10G se teprv uvidi .. osobne si myslim ,ze spousta lidi ceka na klasicky slevneni hondy a na pofacelift , dle tradice..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 11:33   Citovat  

to hopit: Copak, hledáš záchraná stébla, která by Ti pomohla rozkopat číselné argumenty, které nevyhovují Tvým o výhodnosti Pulsaru.
Resp. ona to klidně může být výhodná nabídka, to je pro každého kupce individuální, jenom ta prodejní čísla ukazují opak.
Pulsar přišel v roce 2014, následující rok se prodejně dotáhl na C9G, ale v roce 2016 spadl o 25% a letos to vypadá zatím na pád o dalších 20% (1-5/2017 vs. 1-5/2016)

Za C9G, přišel v roce 2014 kombík i facelift a kupodivu to neznamenalo žádné navýšení prodejů oproti roku 2013. Někde se uvádělo, že prodeje Tourerů byly cca 20% celkových prodejů C9G v Evropě a jelikož to prodejní čísla o těch 20% nenavýšila, tak se dá usuzovat, že to bylo spíš na úkor 5D než konkurence.
Zastoupení C9G 4D bude s vysokoou pravděpodobností ještě marginálnější než u C8G 4D (na C8G foru je jejich zastoupní na úrovni 2%).
Takže fakt, že se C9G prodávalo i jako 4D nebo kombík mu nijak oproti Pulsaru nepomohlo.

A co se CXG týče, to se v linkované statistice začíná projevovat někdy od letošního dubna možná už března (jelikož například v Kolíně měli už v únoru pár ks předobjednávek).
Otázkou je jak dlouho pojede paralelně doprodej skladových C9G a prodeje CXG.
Ale rok, kdy nabíhala nová generace byl vždy pro Civic prodejně slabší. Platilo v letech 2000 (C7G), 2005 (C8G) i 2012 (C9G).
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 12:17   Citovat  

Možná už by to chtělo zásah moderátora... Tohle je téma Civic 10g a teď si tady už 10min čtu o Pulsaru. Když se ti ta krabička líbí, fajn, ale necpi nám to tady furt dokola. 99% lidi tu Nissan nezajímá.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 12:45   Citovat  

2bep napsal:
to hopit: Copak, hledáš záchraná stébla, která by Ti pomohla rozkopat číselné argumenty, které nevyhovují Tvým o výhodnosti Pulsaru.

Já o výhodnosti Nissanu vůbec nic nepsal , pouze jsem ukázal na nesmyslnost tvých argumentů . Z mého pohledu jsou obě auta nezajímavá .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 14:32   Citovat  

to hopit: Nesmyslná byla tak maximálně Tvoje odbočka z prodejnosti Civic vs. Pulsar na prodejnost Honda vs. Nissan Mrk Já v tom svém srovnání jen reagoval na prolinkovaný (skoro 3 roky starý) článek od JardaBar a konfrontoval autorův závěr o předpokladech prodejnosti vs. padající prodejní čísla.
Můj omyl byl v tom, že jsem Tě zaměnil s rudym. Za to se upřímně omlouvám přátele

to Punisher: Máš na to špatný pohled, oproti CXG je přece lepší jakýkoliv konkurent ve třídě a musí se to Hondařům vtloukat do hlavy dnes a denně Je to tam. Ještě by byl někdo tak hloupý a ten hroznej, předraženej, životunebezpečnej pekáč si třeba i objednal Lucy
Takže čerství a určitě spokojení majitelé, za mě, nešetřete sem s Vašimi dojmy je to dobrý
   Návrat  
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 20:24   Citovat  

Tak dnes jsem tankoval zase plnou nádrž, spotřeba vyšla dle mého výpočtu 8,3, palubak ukazuje 8,1 Mr. Green ale těch dalších 450km jsem jezdil docela dost po Praze a pražský okruh, s tím že již několikrát zkoušeli davat sprinty ochcavky a další modely koncernu, pravděpodobně v 1,9tdi co jezdí za 4L, výsledek byl jasny Velmi šťastný

Pak jak včera byl v Praze silný déšť, tak objevila se na palubaku něco že "radar" nefunguje(viz foto), a to bylo jen na 2-3minuty, nefungoval Honda Sensing vůbec...

Auto mi děla fakt jen radost a každá jízda s Civicem je prostě super zábavná a pohodlná Se stydím s autem jsem nadmíru spokojen, rozhodně udělal jsem nejlepší výběr Mrk

Již několikrát v Praze na parkovištích nákupních centru se ptají jak se mi auto líbí, jestli jsem spokojen, že se chtějí podívat na auto,interiér a další otázky, např proč jsem si vybral CXG a ne třeba OchcavkuRS apod)) zatím autíčko se všem hodně libi Se stydím Cítím se jak bych řídil červené Ferrari F430 Velmi šťastný Cool

IMG_4045.JPG

IMG_4045.JPG, 1.78 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 21:21   Citovat  

Tohle jsem na rychlo vyfotil v TopGearu...

IMG_20170721_190922.jpg

IMG_20170721_190922.jpg, 2.61 MB
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2017 , 21:35   Citovat  

tak hlavně, že to letos dopadlo VTEC

BBC Top Gear UK - August 2017.jpg