Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 51 z 109
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.6.2017 , 13:37   Citovat  

louza napsal:
Mně osobně tedy přijde 360 000 km dost na jakýkoliv motor, diesel nebo benzín. Ano, ušetříš na pořizovací ceně, ale podle mýho to potom bude s velkou pravděpodobností jenom kasička na peníze. Já akorát před dvěma lety kupoval sedan se stejným motorem, rok výroby 2011, takže tenkrát 4 roky starý auto, najeto 87000 km. Cena 355 000 Kč. Teď mám najeto asi 120 000 km a bez jediného problému, nemůžu si to auto vynachválit. U Tebou vybraného auta si umím představit, že těch 160 000,- rozdílu v ceně do auta hodně rychle narveš, takže budeš zhruba tam co já, jenomže na rozdíl ode mě budeš pořád mít starší a hodně volítanej střep, kde se může kdykoliv cokoliv vysypat. Být Tebou, tak bych buď přišetřil aspoň 100 000 kč, nebo šel do něčeho úplně jinýho.

Alespoň má jistotu, že to není stočené Mrk Kasička to může být klidně i s polovičním nájezdem a ještě za ní připlatí.

ma®vays napsal:
takže třeba toto?

ehm, diesel, co jezdil přes 11 let pouhých 700 km měsíčně? Velmi šťastný A ještě od takové důvěryhodné firmy, jako je Davocar, viz. recenze na netu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 19.6.2017 , 17:17   Citovat  

Sobuls napsal:
nejak jsem to nezkoumal, ale podle mne je to prijimac dalkace Velmi šťastný

Ok budu si myslet, že je to ono, na nic lepšího jsem zatím nepřišel. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2017 , 19:26   Citovat  

louza napsal:
Mně osobně tedy přijde 360 000 km dost na jakýkoliv motor, diesel nebo benzín. Ano, ušetříš na pořizovací ceně, ale podle mýho to potom bude s velkou pravděpodobností jenom kasička na peníze. Já akorát před dvěma lety kupoval sedan se stejným motorem, rok výroby 2011, takže tenkrát 4 roky starý auto, najeto 87000 km. Cena 355 000 Kč. Teď mám najeto asi 120 000 km a bez jediného problému, nemůžu si to auto vynachválit. U Tebou vybraného auta si umím představit, že těch 160 000,- rozdílu v ceně do auta hodně rychle narveš, takže budeš zhruba tam co já, jenomže na rozdíl ode mě budeš pořád mít starší a hodně volítanej střep, kde se může kdykoliv cokoliv vysypat. Být Tebou, tak bych buď přišetřil aspoň 100 000 kč, nebo šel do něčeho úplně jinýho.

360tis ak je o auto starané neni nič naopak kopa podstatných vecí už by mala byť vymenená a zase by mal byť na istý čas pokoj je to len o kuse aký človek kúpi
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 19.6.2017 , 20:24   Citovat  

rudy5 napsal:
360tis ak je o auto starané neni nič naopak kopa podstatných vecí už by mala byť vymenená a zase by mal byť na istý čas pokoj je to len o kuse aký človek kúpi

Já bych za to skoro 200 litrů nedal. Je rozdíl když s tím autem najedeš kopici kilometrů a dostaneš se na 360 000, nebo když auto s tímhle stavem koupíš a nic o něm nevíš. Navíc jsem koukal, že je to nějaká úplně základní výbava, kdyby to bylo aspoň elegance...
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2017 , 20:34   Citovat  

Hm, tak to jsi sen všech automechaniků a prodejců ND. S 360.000 km máš místo auta Pandořinu skříňku. Kruhy, vačky, šály, honování... Vše fajn a v nejlepší kondici. Jak tu padlo, radši došetřím a nebudu mít potencionální kasu na love.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 9:10   Citovat  

keby je historia vozidla a zdokumentované ja by som sa nebál ked som predával autá všetky mali cez 300tis a vždy boli k autu všetky servisné záznamy posledné auto malo faktúry za 5tis eur čo sa všetko na aute pri akých KM robilo dnes to auto má o 200tis viac a žiadná veľká investícia najväčšia položka je vždy okolo 200-250tis vtedy človek pomení čo má a jazdí dlho zase v pohode a treba si uvedomiť že je to auto za 200tis ktoré stálo možno 800tis , je to len a len od stavu auta kľudne sa vám môže auto rosypať aj pri 15Otis km
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 9:27   Citovat  

jestli se domluvíme na ceně, tak se na něj pojedu podívat. zkusím sehnat výpis oprav podle vin a uvidíme Úsměv
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 10:51   Citovat  

tak nevím: výpis z hondy
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 11:22   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Hm, tak to jsi sen všech automechaniků a prodejců ND. S 360.000 km máš místo auta Pandořinu skříňku. Kruhy, vačky, šály, honování... Vše fajn a v nejlepší kondici. Jak tu padlo, radši došetřím a nebudu mít potencionální kasu na love.

vzdy bych volil radeji auto z nizsi tridy z mensim najezdem za vice penez nezli obracene ,at je na oko starano o auto jak chce ,jako sorry ,ale tohle oproti peknemu A7G nebo C8G s tretinovym najezdem se neda srovnavat , at je to stylovy auto jak chce ,vykaslal bych se na nej ,ja porad vidim predrazenou krabici v zakladu, jako dve kila za auto co ma nalitano skoro 400000km je nesmyslna koupe a jako narovinu kdyz se z hondou blbe zachazi tak to odnesou krouzky a vse kolem a zere olej vice nez je zdravo a pak muzes rovnou delat GO nebo dolejvat jak hluchej a tohle zasadni info pred koupy nezistis prakticky nijak ... nebo nekdo vi o spusobu jak to lze zjistit pred koupy ?
jestli bylo bourany nebo ne to uz je vedlejsi ,ale ktery dnes nebylo a vse krome motoru je spotrebak proto zaklad je stav motoru ,proto bych volil auto spise pod nebo kolem 100000km ikdyz vim ,ze bude treba menit spojku, olej v prevodovce ,novy brzdy a pod ,ale porad to neni nic oproti GO motoru ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 14:54   Citovat  

DOHCVTEC:
Přesně tak. Už jsem jednu vylítanou ludru měl. Honda není Škoda, motory se neválejí na každém rohu po stovkách. Jasně, na autě může být po 250.000 km udělaná spojka, altík, aku... a kdo ví co ještě, ale co motor, převodovka, kat? Vše s reálným rizikem, že se brzy vysype. Proto trvám na tom, co jsem psal. Buď koupím voňavku a připlatím si, nebo olítanou potvoru, ale tomu musí sakra, ale sakra odpovídat cena.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 17:01   Citovat  

ma®vays napsal:
tak nevím: výpis z hondy

Takový výpis by asi chtěl každý. A pokud ne, já teda jo. Kde je možné si to sehnat? Úsměv
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 17:47   Citovat  

Adlok napsal:
Takový výpis by asi chtěl každý. A pokud ne, já teda jo. Kde je možné si to sehnat? Úsměv

podminkou je auto z cech, nebo nejakou dobu z cech a aby jezdilo do autorizovaneho servisu honda, a tobe staci, kdyz si najdes nejaky servis honda a posles jim VIN vozidla, zda by ti vyjeli historii servisu, nebo tady na foru je na to dokonce téma, na zjisteni servisu, dela to jeden ze servisu honda Je to tam.

odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 21:08   Citovat  

Sobuls napsal:
podminkou je auto z cech, nebo nejakou dobu z cech a aby jezdilo do autorizovaneho servisu honda, a tobe staci, kdyz si najdes nejaky servis honda a posles jim VIN vozidla, zda by ti vyjeli historii servisu, nebo tady na foru je na to dokonce téma, na zjisteni servisu, dela to jeden ze servisu honda Je to tam.

odkaz

Díky za info.

Další dotaz:
Na DO je fce stažení/zavření okýnek včetně střechy.
Lze někde nastavit či vypnout, aby se otvírala i střecha? Tudíž aby se při stisku tlačítka na DO stáhly pouze okýnka?
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2017 , 21:34   Citovat  

Adlok napsal:
Díky za info.

Další dotaz:
Na DO je fce stažení/zavření okýnek včetně střechy.
Lze někde nastavit či vypnout, aby se otvírala i střecha? Tudíž aby se při stisku tlačítka na DO stáhly pouze okýnka?

Nelze je to Honda ,jedině prodat a koupit auto bez střešního okna Je to tam.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 9:04   Citovat  

Nedá mi nevyjadriť sa na téma,ktoré s kúpou ojazdeného auta súvisí a to: tzv.servisovane len v značkovom servise napr.v Honda..
Po skúsenostiach rôznych autorizovaných servisov ( ford,honda) je pre mňa informácie,že je servísované v značkovom servise dôvodom požadovať zľavu!!
Odborná úroveň tristná, meniči dielov,ktorí ti kľudne ani nevymenia opotrebované veci..napr.olej,filtre.. ( ale zaučtujú) alebo vymenia dobrý diel( skúsime či to pomôže,ale ta moje peniaze). Aj preto si čo môžem mením sam: brzdy,všetky filtry, kosti stabilizatorov...a složitější s kamošom automechanik u neho v garáži,ktorý spravuje auta celej vesnici..Chápem,že takú možnosť nemá každí a určite sa nájdu aj dobré značkové servisy,ale ja som také nestretol a nechcem za veľa peňazí málo muziky..posledne napr.v Honda Ostrava nepoznali,že sa do nádrže dostal aj benzin( u DTEc), nikto nevie ako, neštartoval teplý motor....celú dobu som tým debilom vravel,že píska čerpadlo,ale oni testovali všetko možné ta moje peniaze týždeň( vstreky, čidlo polohy niečoho)..stalo ma to 6 tis.a po týždni výsledok 0!! Tak som to vzal k známemu do Bosch car servisu a ten mi hneď ako začali volal,že tam smrdí benzín... Bolo pridrene čerpadlo...nechcel som riskovať a tak som vzal nové (stalo to cca 40 tis), otestovali aj vstreky zadarmo,( našťastie to ustáli),lebo ma upozornili,že test z vstrekovačov z Hondy ( vyžiadal som si o tom protokol) nesplnoval kritéria testu( rôzne režimy,je daný presne protokol čo všetko sa testuje.. Autor protokolu o teste vstrekovačov z orig.servisu bol pepa z hornej dolnej bez licencie f.Bosch..,ktorému to Honda posiela,pretože oni to nerobia...
Vo forde keď mi po 1500km svietila kontrolka airbagu,tak opakované asi 3x návštevy značk.servisu( vždy ba 3 dní) až nakonieczistili,že konektor pod sedačkou ( pre predpinač bezpečnosť . pasu) pri posuve sedačky vykazuje mikropohyby,změny odporu..ich oprava bola v zmysle: tak si neposuvajte sedačku!!Tak som to 1x ročne strieľal WD40 a bol kľud...tož moje skúsenosti v autorizovaných servisoch, pre mňa žiadna záruka! Ale to je skôr na samostatné téma. Ja som za kúpu auta od nadšencov napr.z H clubu je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 9:42   Citovat  

To nie je žiadna novinka že autorizovaný servis stojí za prd preto si všetko robím všetko doma sám veci kupujem z veľkoskladu čo zásobuje servis čiže cena dielov je o min 35% menšia a všetky faktúry za diely si vždy odkladám pre dalšieho čo auto kúpil aby videl čo sa na aute menilo ale napríklad v Nissane v autorizáku v žiline som bol celkom spokojný s prácou aj s prístupom musel som tam dať meniť jeden diel ktorý sa samozrejme nedal inde kúpiť iba tam a náhrada neexistuje.Ale kamarát raz dal po buračke cez poistku robiť auto do autorizáku VW a naučtovali mu nové dvere a nechali mu staré iba kopa tmelu mal ich poznačené tak narobil bordel vtedy
   Návrat  
maverick je teď offline  maverick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 9:22   Citovat  

dá se nějak vypnout pípání když je klíček v zapalování a otevřené řidičovo dveře? díky
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 18:57   Citovat  

Dá sa, ešte som to nerobil ale treba pod volantom dať dole kryt, v zelenej zásuvke, ktorá ide do spínačky odpojiť čierny alebo biely drôt.
Čierny by mala byť kostra, biely ide do micu, signalizuje kľúčik. Mám do od kamaráta z nemeckých stránok, dá sa to tam dohľadať. Jedni odpájajú biely a iní čierny drôt. Ale iba jeden nie obidva.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 11:34   Citovat  

Ahoj, nevíte nějaký efektivní způsob jak oddělat tyhle cuplíky co jsou nacvaknuty v podběhu? Moc dobře to nejde. Má to otvor na šroub protože na to přijde zástěra. Chtěl jsem vyčistit podběhy a jeden ten cuplíky jsem ulomil Smutný

Nebo to je jen na jedno použití? To musím asi objednat přímo v honde?

Díky.

IMG_20170624_113930.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170624_113930.jpg, 2.14 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 11:45   Citovat  

Když jsem nalomil jeden cuplík (při sundávání koberců v podbězích), skočil jsem do Hondy pro nový - cena origo 55 Kč. Nicméně, byl tam rozumný týpek a říkal, že lze koupit náhrady v Auto Kelly za cenu kolem 7 Kč (oni je berou taky). Takže jsem si udělal výlet do Kelly, kde jsem jich koupil pár "na sklad".
Ten Tvůj cuplík ale neznám, mám HR-V, tam jsou vycvakávací Ble
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 11:46   Citovat  

Jsou hranaté a na dvou protilehlých stranách jsou zobáčky. Dá se to rozdělat bez poškození, ale spíš to je na jedno použití Úsměv
   Návrat  
maverick je teď offline  maverick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2017 , 21:04   Citovat  

Probos napsal:
Ahoj, nevíte nějaký efektivní způsob jak oddělat tyhle cuplíky co jsou nacvaknuty v podběhu? Moc dobře to nejde. Má to otvor na šroub protože na to přijde zástěra. Chtěl jsem vyčistit podběhy a jeden ten cuplíky jsem ulomil Smutný

Díky.

já jsem je vylámal a koupil nový šroubovací cena za jeden 20kč
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 25.6.2017 , 17:04   Citovat  

V Autokelly těhle mají plno, jen buď musíš znás kód toho výrobku nebo jako já jsem si na jejich stránkách procházel všechny obrázky až jsem našel ty svoje a objednal si je. Mají různá balení a velikost, ale vyjde to na pár korun.

Probos napsal:

Díky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2017 , 18:23   Citovat  

Super tak děkuji všem. Já to tedy asi taky vylámu ale předtím objednám nové v autokelly. Snad je najdu.

Btw. to jsem tedy nečekal co v tom podběhu bude po 190 tisíc km Velmi šťastný fakt mazec. Člověk se ale diví, jak se to tam vlastně dostalo. Původní podběhy rozdělané asi ještě nebyly a na tom jsem měl ještě zásterky, takže místa kde to mohlo proniknout minimum...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2017 , 20:04   Citovat  

Škoda že ty jejich příchytky podle rozměrů u obrázků na jejich e-shopu vůbec neodpovídají realitě. Potřebuji nějaké příchytky na Accorda,vyberu něco podobného,jdu podle kódu do Autokelly a je to špatný. A abych to vzal sebou a něco vybral na místě,to oni nemají vše skladem na prodejnách. Ale tak věřím že něco se vybrat dá...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2017 , 20:25   Citovat  

Já si mysím, že tohle jsou přesně ty co potřebuji tudy odkaz - nicméně, tyhle asi nemají díru uprostřed a tu já potřebuji. Když ten kód dám do googlu, tak mi vyjednou na obrázku ty uchtyky bez díry..hmm a jiný podobný jsem nenašel.
   Návrat  
Doles18 je teď offline  Doles18
PříspěvekZaslal: 29.6.2017 , 11:06   Citovat  

servus H+. Som cerstvy stastny majite accordu 8g typeS 2.4 MT Je to tam. . mal by som par otazok.
1. riesil niekto odpojenie repracika ktory piska za kazdu hlupost ako napriklad klucik v zapalovani?
2. viem ze je normalne cukanie s autom pri zapnutej klime ale zda sa mi to moc. bol som na to zvyknuty na starsom civicu ale v novsom accorde sa mi to zda prilis.
3. posledna vec odomykanie auta, ked stlacim dialkove iba raz tak sa odomknu iba soferove dvere, da sa to neako naprogramovat aby sa hned auto odomykalo cele?
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2017 , 11:11   Citovat  

Doles18:
1. řešilo se to tady v tématu - hledej na několik příspěvků zpět
2. mě to tedy necuká vůbec
3. nejde
   Návrat  
Doles18 je teď offline  Doles18
PříspěvekZaslal: 29.6.2017 , 11:35   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Doles18:
1. řešilo se to tady v tématu - hledej na několik příspěvků zpět
2. mě to tedy necuká vůbec
3. nejde

dakujem za odpoved a ta klima, stale ked automaticky zopina a rozopina kompresor tak to jemne trhne. na 4-6 prevodovy stupen to nieje citit ale napr v zapche ked idem na 1,2 stupen tak to cuka dost. vedel by niekto poradit co s tym?
   Návrat  
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 30.6.2017 , 9:37   Citovat  

páni kde by som kupil tento emblem accord tudy odkaz najlepsie sk/cz stranka
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: