Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 49 z 109
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 18:39   Citovat  

PaloSV napsal:
Inšpirácia, ak by si sa rozhodol opravovať
tudy odkaz

díky ,nakoniec som to dal zalepit v autoskle, uvidim ako dlho to vydrzi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Roman9SK je teď offline  Roman9SK
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 18:41   Citovat  

kolko oleja ide do 2.0 benzin , nasiel som viac verzii na nete.. diky
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 19:18   Citovat  

Děkuji za radu. Koukal jsem na to a chvilku si s tim hrál. Je to takova hracicka, možná frajerinka, ale některého ovládání možná využiju. Jen se mi nedaří změnit domovskou adresu, porad je tam předchozího majitele.

Sobuls napsal:
prehravat hudbu se mi pres bluetooth nepovedlo rozjet, pouze telefonovani, ovladat se da navigace, pouzivam pouze prikaz HOME, mam nastavenou domovskou adresu, a nemusim to nikde proklikavat Velmi šťastný , jinak hlasem se da ovladat od radia pres klimatizaci, zeptat se kolik je hodin a spoustu dalsich hovadin, prikazy se daji najit, kdyz das tlacitko INFO a tam mate voice comand help pro navigaci a pro dalsi ovladani Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 19:47   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Děkuji za radu. Koukal jsem na to a chvilku si s tim hrál. Je to takova hracicka, možná frajerinka, ale některého ovládání možná využiju. Jen se mi nedaří změnit domovskou adresu, porad je tam předchozího majitele.

Ahoj, tak jsem se na to byl podívat do garáže Velmi šťastný, nastavení domova je v druhý stránce nastavení jako je výběr jazyka, menu ->dvakrát kliknout do práva a je to hned první nabídka - edited saved places, a tam máš domov a další uloženy adresy
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 7:43   Citovat  

Roman9SK napsal:
kolko oleja ide do 2.0 benzin , nasiel som viac verzii na nete.. diky

Koukni na přílohu...

Olej.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Olej.pdf
 Velikost:  51.19 kB
 Staženo:  458 krát

Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 12:36   Citovat  

Prejavil sa už niekomu problém s automatom, ktorý sa spomína v teste jazdeného accordu tudy odkaz Uvádza sa tam, že uloženie ložisiek sa môže začať pretáčať. Nikde však nie je uvedené ako sa problém prejavuje. Mám na mysli hlavne zvukovo. Nevnímam zatiaľ nejaký úbytok na výkone, necítim žiadne trhanie ani zhoršené radenie, len odtiaľ občas počuť taký zvláštný takmer reťazový zvuk. Vďaka.
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 14:02   Citovat  

PuLo : žádný zvuk jsem nezaznamenal.

Nevíte, kolik brzdové kapaliny je v systému? Chci vyměnit kompletnm vysáním. Nemusí se po vyměně kompletním osdátím kapaliny na diagnostiku, kvůli ABS. (takto to má renault). A kolik brzdovky koupit?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 19:54   Citovat  

tie ceny náhradných dielov za tým článkom ma pobavili zadný brzdový strmeň 14 tis aj nejaké drobné prevodovka 157tis brrr
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2017 , 21:27   Citovat  

rudy5 napsal:
tie ceny náhradných dielov za tým článkom ma pobavili zadný brzdový strmeň 14 tis aj nejaké drobné prevodovka 157tis brrr

Tak té převodovce bych klidně věřil podle posledních zkušeností Velmi šťastný
   Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 6:09   Citovat  

Prešiel som aj zahraničné fóra, nikde ani náznak tejto chyby. Na druhej strane, oveľa viac sa spomínajú 6 valcové motory, kde tie prevodovky dostávajú viac do tela.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 7:29   Citovat  

Je v accordu 8g po FL (2013) a před FL rozdílný taky ve výbavě, bezpečnosti anebo vytlumení vozidla?
Nebo se týká pouze odstranění chyb a lehká úprava estetiky ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 7:55   Citovat  

Probos napsal:
Je v accordu 8g po FL (2013) a před FL rozdílný taky ve výbavě, bezpečnosti anebo vytlumení vozidla?
Nebo se týká pouze odstranění chyb a lehká úprava estetiky ?

FL byl v roce 2011. Určité posuny ve výbavě tam jsou. Já mám 2011 před FL a když koukám do katalogu po FL na mou výbavu (Elegance), tak pár věcí navíc tam je, např. bluetooth handsfree a více nastavitelné sedadlo spolujezdce - to já nemám. A co jsem někde četl, tak po FL prý byl lépe utlumený hluk od kol (podběhy).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.6.2017 , 8:01   Citovat  

louza napsal:
FL byl v roce 2011. Určité posuny ve výbavě tam jsou. Já mám 2011 před FL a když koukám do katalogu po FL na mou výbavu (Elegance), tak pár věcí navíc tam je, např. bluetooth handsfree a více nastavitelné sedadlo spolujezdce - to já nemám. A co jsem někde četl, tak po FL prý byl lépe utlumený hluk od kol (podběhy).

Zvláštní je, jak teď koukám, že vyhřívání předních sedadel a parkovací senzory jsou v katalogu pro FL psaný až od výbavy Lifestyle, což je výš než moje Elegance, ale já to v autě taky mám. Senzory tedy jen vzadu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 16:43   Citovat  

louza napsal:

Zajímavé, no určitě by to bylo zase o něco příjemnější Úsměv

Rád bych se tady zeptal, jestli náhodou někdo něco neví ohledně jedné věci (i když se to už řešilo) - už jsem se díval i na zahraníční fóra:

Po nastartování (pouze po prvním!) se ozve při překorčení 17km/h takove bouchnutí / klepnutí - pouze 1x a vždy. Jde to spíš od kol - asi pravá strana.

Zjišťoval jsem si kolem toho na internetu a zjistil jsem, že jiným značkám tohle dělá taky a prý je to ABS test. Ale druhý ABS test se u hondy děje až při překročení 30km/h (?) tak mě jen zajimalo, jestli s tím někdo nemá zkušenost - nejde mi ani tak o řešení, jak spíš co by to vlastně mohlo dělat. Buď to může jít od VSA a nebo od ABS ale nic víc mě nenapadá, evidentně jde o něco řízené elektronikou.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 10:36   Citovat  

Děkuji.
Procházel jsem si menu a našel jsem tam další nastavení, které jsem tam dřív neviděl (barva displeje, adresy atd.)

Sobuls napsal:
Ahoj, tak jsem se na to byl podívat do garáže Velmi šťastný, nastavení domova je v druhý stránce nastavení jako je výběr jazyka, menu ->dvakrát kliknout do práva a je to hned první nabídka - edited saved places, a tam máš domov a další uloženy adresy
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 12:03   Citovat  

Probos napsal:
Ve vyšším nájezdu je nutné počítat s možnou výměnou fltru pevných částit a dvojhmoty, pak poloosy kde nafťák víc kroutí. jen tak mimochodem - nejsou to zrovna malé položky.

Můžeš mi to hodit do čísel? Aspoň velmi zhruba a orientačně? A jak často . . . Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 13:15   Citovat  

ma®vays napsal:
Můžeš mi to hodit do čísel? Aspoň velmi zhruba a orientačně? A jak často . . . Úsměv

Na to ti odpoví spíše ti co to mají za sebou, vím, že se tady řešili vstřiky na dieslu - to byla docela pálka přes 50 tisíc, dvojhmota a DFP bude cenově asi podobně - ale ty nájezdy si myslím, že budou vyšší než se to (od nového dílu) pokazí. Určitě víc jak 150 tisíc km. Ale vzhledem k tomu, že se prodávají spíš auto kolem těch 150 tisíc km, tak bych si to raději zjistil jestli to bylo měněné nebo ne. Ale ty čísla ber spíš orientačně, já diesel nemám .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 15:46   Citovat  

Já můžu dodat info o PDF filtru. Řeší se to tady na jiném místě. Nový filtr stojí hodně, ale většinou stačí buď vypálení přes diagnostiku za 500,- v hondě nebo fyzické vyčištění, které i s prací vyjde přes 10tis., ale pořád lepší nový filtr.

Probos napsal:
Na to ti odpoví spíše ti co to mají za sebou, vím, že se tady řešili vstřiky na dieslu - to byla docela pálka přes 50 tisíc, dvojhmota a DFP bude cenově asi podobně - ale ty nájezdy si myslím, že budou vyšší než se to (od nového dílu) pokazí. Určitě víc jak 150 tisíc km. Ale vzhledem k tomu, že se prodávají spíš auto kolem těch 150 tisíc km, tak bych si to raději zjistil jestli to bylo měněné nebo ne. Ale ty čísla ber spíš orientačně, já diesel nemám .
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 15:48   Citovat  

Filtr pevných částic stojí u Acco 8G 42 tisíc bez DPH + práce. Dvojhmota byla tuším cca 17 tisíc plus daň a práce. Info přímo od dealera (asi půl roku starý). Takže raději to narvat do benzínu Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 16:25   Citovat  

Punisher napsal:
Filtr pevných částic stojí u Acco 8G 42 tisíc bez DPH + práce. Dvojhmota byla tuším cca 17 tisíc plus daň a práce. Info přímo od dealera (asi půl roku starý). Takže raději to narvat do benzínu Mr. Green

Dvojhmota je urcite drahsia min raz taka cena
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 16:32   Citovat  

čiže u dieslu s nájezdem 200k mě to dřív nebo později nemine?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 18:07   Citovat  

ma®vays napsal:

Bohužel, jednou umřeme všichni Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 20:32   Citovat  

ma®vays napsal:

Kludne ju mozes menit pri 350tis km zalezi od stavu auta lepsie je auto trosku vytacat ako jazdit v nizkych otackach neda sa povedat ze 200tis a ides ju menit
   Návrat  
cukor je teď offline  cukor
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 20:39   Citovat  

Ahojte, planujem prejst z civica na accord, kvôli dennej jazde na dialnici a oslovil ma tento type S Accord u Vas CZ, nepoznate ho niekto ? Dakujem za kazde info.
tudy odkaz

image.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.png, 451.36 kB
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2017 , 23:45   Citovat  

cukor napsal:
Ahojte, planujem prejst z civica na accord, kvôli dennej jazde na dialnici a oslovil ma tento type S Accord u Vas CZ, nepoznate ho niekto ? Dakujem za kazde info.
tudy odkaz

poflakoval jsem se v esách, když šla mladá kupovat boty, a viděl jsem ho tam... jelikož jí to trvalo (ženská no), tak jsme ho s kolegou i projeli.. Předek byl asi opravovaný (lakovaný nárazník, očividně měněný chladič), v rohu čelního skla je jakási bublina zespoda (nevím, jsem nikdy jinde neviděl).. jinak jede hezky, ale jsem zvyklej na 2.4, takže reakce na plyn mě zklamala... spojka na můj vkus děs, zabírá úúúplně nahoře, takže vždy tůrování než jsem se rozjel Velmi šťastný

když jsem pak zjistil, že se na to auto nedají sehnat jiné než originální díly, tak mi padla brada....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 12:00   Citovat  

Dakujem za info jakubM, na aute je už zaloha, niekto ma predbehol
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 14:13   Citovat  

cukor napsal:
Dakujem za info jakubM, na aute je už zaloha, niekto ma predbehol

Proto uz stal vcera stranou bez cenovky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.6.2017 , 14:50   Citovat  

teraz mi volali z ESA, Accord sa presuva do Ostravy na zaklade zalohy a ak sa nepreda bude volny Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 10:31   Citovat  

Ahoj. budu kupovat auto. Musí to být honda a cena nejlíp do 200k. Mám u accorda dva favority, zkritizujte mi je prosím. Kždý je úplně jiný.
První je tmavé barvy, diesel, automat, slušný nájezd cena 220k odkaz
Druhý je bílý, manuál, benzín, velký nájezd, cena 180k odkaz

Osobně moc nejezdím. pracuju z domu jako IT. Takže max jednou týdně do města (25 tam a 25 zpět). 3km pro děcka do školy. Ale každých 14 dní chceme dělat s rodinou výlety po čr. A pokud to půjde, o prázdninách bulharsko/madarko/schorvatsko)

Větší obavy mám z toho nájezdu druhého, než dieslu prvního. Naopak automat vidím jako obrovské plus (už mám tu zkušenost).

Jens e v autech nevyznám. a trřeba s tím nájedzem nakonec ani nedojedu z prahy dom a rosypese to. Nebo naopak najedu dalších 350, než budu něco oprpavovat Úsměv Fakt nevím, proto se ptám.

Díky, díky, díky Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2017 , 10:49   Citovat  

To je fakt těžko takhle po netu abychom ti určili jestli ty auta budou v pohodě nebo ne.

1) S dieslem jsem ti ty ceny zásadních oprav už napsal dříve
2) Jestli se bát nájezdu 350k nebo ne, je jen o tom, jestli na tom autě bylo něco dělané, a co ... Do 350tkm se ti většinou všechno dulezity už jednou vysype. Myslím tím stabíky, čepy, tlumiče, ložiska, brzdy... takže pokud to majitel dělal třeba ve 250k a dával tam vždy oem díly, tak nájezd 100k je poměrně v pohodě. Ale to my ti tady neřekneme. U dieselu prověřit vstřiky a filtr pevných částic, dvojhmotu. Všude zkontroluj tlumiče.
3) Motor může být v pohodě a taky nemusí. Paradoxně bych se víc bál toho 2.0 než dieselu v tomto nájezdu. Záleží, jak kdo se o auto staral. To ti tady taky neřeknem.

Nejlépe uděláš, když si vezmeš mechanika sebou a nebo zaplatíš pár korun navíc a vezmeš auto do hondy přímo na kontrolu před koupí. Řeknou ti stav tlumičů brzd, a spoustu dalších věcí...

Diesel bude v tomto případě asi lepší povození. Myslím, že v kombinaci s automatem určitě. Taky spotřeba bude asi lepší.

Já třeba koupil A8G 2.4 za poměrně raketu vzhledem k nájezdu 185tkm. Chtěl jsem si připlatit v domění, že auto bude opravdu v TOP stavu. Měl jsem z toho dobrý pocit, i když jsem to prohlédl, najel 10 tisíc a už to jede - nové tlumiče, brzdy, vnější poloosy, nějaký drobnosti a bum - jsem na 80k navíc Úsměv) Majitel sice auto opravoval když se něco naskytlo, ale nestrkal tam kvalitní díly, rozhodně ne oem, a takhle to pak vypadá.

Jsou to zkušenosti, ty musí každej nabrat sám Úsměv Někdy si můžeš dát pozor a prostě to nevyjde podle očekávání, dokonce ani s mechanikem to není jistota. Jsou to ojetiny..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina