Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Legend, napříč generacemi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 16

Máte, jako nadšenci, reálný zájem přijet na Legendí sraz do okolí Brna v roce 2019?
Ano
95%
 95%  [ 20 ]
Ne
4%
 4%  [ 1 ]
Hlasovalo : 21
Celkem hlasů : 21

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2017 , 20:10  Naposledy upravil Jofrey dne 24.11.2019 , 22:46, celkově upraveno 15 krát. Citovat  

Začínáme od začátku s tématem o Legendech všech generací od KA1 po KB2 H+

Kdokoliv máte jakéhokoliv Legenda, sdílejte sem vaše postřehy, zkušenosti, problémy, dobré prodejce dílů, fotky z cestování, zážitky... Zkrátka vše.

Odkazy, které jsou důležité a které jsem si za těch pár let uložil a osobně ověřil.

AcuraLegendWiki => Nejdůležitější bible všech majitelů Legenda všech generací a každého provedení. Najdete zde vše, ale naprosto vše ohledně servisu, oprav, karosařiny, diagnostiky, DIY, atd...: tudy odkaz

Jak na výměnu Lambda sond u KA7/8 bez demontáže motoru: tudy odkaz

Fatální problém všech motorů C32Ax, zakarbonované sání od EGR: tudy odkaz

Nějaké díly podvozku na KA7/8 od Energy suspension: tudy odkaz

Fórum Nr.1: tudy odkaz

Fórum Nr.2: tudy odkaz

Funkční zbytky historie o 1st & 2nd generaci z devadesátek: tudy odkaz

Čelní skla:
KA7: tudy odkaz
KA8: tudy odkaz
KA9: tudy odkaz
KB1: tudy odkaz

Seznam údržbových a spotřebních dílů na KB1 od Padama: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 7:29   Citovat  

NH531M - Charcoal granite effect :honda:

Legend no.1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Legend no.1.jpg, 79.94 kB
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 9:58   Citovat  

SUPER OK

tohle vlákno tu nesmí chybět, tak snad ho zase někdo z nezjištných důvodu nesmaže Smutný to mi hlava totiž nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 11:54   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
SUPER OK

tohle vlákno tu nesmí chybět, tak snad ho zase někdo z nezjištných důvodu nesmaže Smutný to mi hlava totiž nebere

Ehm,
to smazal P.Vošický? Nebyl to omyl? Já ho nevidím ani jako moderátor. Zkusím pohledat.

M.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 12:22   Citovat  

Omyl zřejmě ne - viz odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 12:50   Citovat  

Minor napsal:
Omyl zřejmě ne - viz odkaz

Ano ano,
už je to v řešení a pokud se povede, budu mít, snad, k dispozici alespon pár informací.

Uvidíme, co se podaří najít.

M.
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 13:41   Citovat  

Nebuďte jak malé děti co jim vzali hračku Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 13:45   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Nebuďte jak malé děti co jim vzali hračku Mrk

Snad Ti nevadí, že chci vytáhnout alespoň základní text úvodníku z Tvého tématu, pokud ano, tak samozřejmě chápu a repsektuji to. Žádný problém.
je to dobrý přátele
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 14:09   Citovat  

No, nerozumím tomu, proč na jednoduchou a slušnou otázku "Proč?" se tu objevuje stále dokola jen "dětská" odpověď "Proto!". Tak očekával bych, že buď padne seriózní vysvětlení proč bylo oblíbené a obsahově cenné téma smazáno. A ano - za seriózní odpověď bych bral i něco ve smyslu "Byl jsem majitelem tématu a z vážných důvodů jsem téma smazal".

... no jo, taky mě to tu nebaví poslouchat dokola Mrk
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 14:22   Citovat  

Pár stránek z původního topicu je na archive.org:
tudy odkaz
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 14:56   Citovat  

Trunda napsal:
No, nerozumím tomu, proč na jednoduchou a slušnou otázku "Proč?" se tu objevuje stále dokola jen "dětská" odpověď "Proto!". Tak očekával bych, že buď padne seriózní vysvětlení proč bylo oblíbené a obsahově cenné téma smazáno. A ano - za seriózní odpověď bych bral i něco ve smyslu "Byl jsem majitelem tématu a z vážných důvodů jsem téma smazal".

... no jo, taky mě to tu nebaví poslouchat dokola Mrk

Ano, byl jsem zakladatelem a moderátorem tématu, které jsem smazal. Proč jsem ho smazal? Protože jsem dospěl k názoru, že není zájem ze strany lidí toto téma držet tak, jako v minulých letech. Příspěvky dávalo průměrně 2-5 lidí a to těch samých, na otázku názoru většinou nikdo nereagoval ani během několika dnů a po založení stejné stránky na FB už skoro ani to ne...a k té stránce na FB....tam to došlo do stejného stavu jako tady, nikdo nereaguje, ačkoliv příspěvek vidělo 30+ lidí a příspěvky dávali povětšinou jen 3 lidi, Pepa, Tomas a já...prostě jak říkám, "jak malý děti...dokud mají hračku, tak si s ní nehrajou a když jim ji sebereš, tak se vztekaj" Smutný
Zajímavé na tom celém je zjištění, že to opravdu tak je, neb týden je smazáno, ale nové téma už nikdo nezaloží...všichni jen čekaj, až to za ně někdo udělá...nebýt Pepy, tak by znovu nebylo nesouhlas naštvanej to snad ne
...jsem z toho opravdu sklamanej a to už vůbec nemluvím o tom,kolik řečí se tu vedlo o srazu a nikdy nikdo nic...jen všichni pořád čekaj, až NĚKDO něco udělá...SORRY JAKO, ale tak to prostě je, sáhněte si do svědomí Smutný Bueee

PS: 1) Radku, ty sám víš jak to bylo, když jsi honem potřeboval uvolnit místo a rozdával věci skoro zadarmo...
2) užitečných věcí tam zase tolik nebylo a pokud někdo něco potřebuje, může sám vyvinout vlastní aktivitu a napsat SZ nebo zavolat...takovým lidem vždy a rád pomůžu jak budu umět Mrk
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 15:23   Citovat  

Petr Vošický napsal:
Ano, byl jsem zakladatelem a moderátorem tématu, které jsem smazal. Proč jsem ho smazal? Protože jsem dospěl k názoru, že není zájem ze strany lidí toto téma držet tak, jako v minulých letech. Příspěvky dávalo průměrně 2-5 lidí a to těch samých, na otázku názoru většinou nikdo nereagoval ani během několika dnů a po založení stejné stránky na FB už skoro ani to ne...a k té stránce na FB....tam to došlo do stejného stavu jako tady, nikdo nereaguje, ačkoliv příspěvek vidělo 30+ lidí a příspěvky dávali povětšinou jen 3 lidi, Pepa, Tomas a já...prostě jak říkám, "jak malý děti...dokud mají hračku, tak si s ní nehrajou a když jim ji sebereš, tak se vztekaj" Smutný
Zajímavé na tom celém je zjištění, že to opravdu tak je, neb týden je smazáno, ale nové téma už nikdo nezaloží...všichni jen čekaj, až to za ně někdo udělá...nebýt Pepy, tak by znovu nebylo nesouhlas naštvanej to snad ne
...jsem z toho opravdu sklamanej a to už vůbec nemluvím o tom,kolik řečí se tu vedlo o srazu a nikdy nikdo nic...jen všichni pořád čekaj, až NĚKDO něco udělá...SORRY JAKO, ale tak to prostě je, sáhněte si do svědomí Smutný Bueee

PS: 1) Radku, ty sám víš jak to bylo, když jsi honem potřeboval uvolnit místo a rozdával věci skoro zadarmo...
2) užitečných věcí tam zase tolik nebylo a pokud někdo něco potřebuje, může sám vyvinout vlastní aktivitu a napsat SZ nebo zavolat...takovým lidem vždy a rád pomůžu jak budu umět Mrk

Já osobně do toho moc kecat asi nemůžu, do toho vlákna jsem přispěl nějakými info o KA9 atd., na srazování nemám čas, jsem spíše pasivní Klubař (radši udělám nějakou práci rukama v real životě než klávesnící v virtual světe Mrk), ale tenhle důvod mě překvapil a donutil mě sem něco napsat. Protože kdyby se to tu mělo dít pravidelně tak bych asi přemýšlel o tom jestli sem vůbec chodit, platit členství, snažit se pomoc atd.. - myslel jsem totiž, že jste se tam poprali či něco jinýho, ale toto? zmatenej Velmi šťastný

Trochu nechápu ten důvod, ono to vyžaduje nějaké usilí to vlákno "držet"? (navíc, když píšeš, že to téma je mrtvé, takže práce z hlediska moderace žádná?) nebylo lepší radši to téma nechat žít vlastním životem? Kdybychom uvažovali tímto způsobem, tak bychom mohli smazat pomalu celý forum, já to tady beru jako takový archiv někdy dobrých nápadů a poznatků a né jako nějaký tlachací chat - je tu spoustu vláken, který se oživí jednou za čas, když je potřeba. Divit se že vlákno o Lege nemá takovou konverzační sílu jako třeba vlákno o nějakám Civicu, vyplývá logicky z poměru počtu majitelů Legendů a Civiců, ne?

Každopádně je to tvá věc, tvoje právo a rozhodnutí + jsi si chtěl vzít svoje "KNOW-How" zpět, což? - Takže to musíme respektovat, ted jde o to jestli budou mít ostatní chut psát vše "znovu". přátele
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 16:27   Citovat  

Peťo, děkuji za odpověď Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 17:03   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Já osobně do toho moc kecat asi nemůžu, do toho vlákna jsem přispěl nějakými info o KA9 atd., na srazování nemám čas, jsem spíše pasivní Klubař (radši udělám nějakou práci rukama v real životě než klávesnící v virtual světe Mrk), ale tenhle důvod mě překvapil a donutil mě sem něco napsat. Protože kdyby se to tu mělo dít pravidelně tak bych asi přemýšlel o tom jestli sem vůbec chodit, platit členství, snažit se pomoc atd.. - myslel jsem totiž, že jste se tam poprali či něco jinýho, ale toto? zmatenej Velmi šťastný

Trochu nechápu ten důvod, ono to vyžaduje nějaké usilí to vlákno "držet"? (navíc, když píšeš, že to téma je mrtvé, takže práce z hlediska moderace žádná?) nebylo lepší radši to téma nechat žít vlastním životem? Kdybychom uvažovali tímto způsobem, tak bychom mohli smazat pomalu celý forum, já to tady beru jako takový archiv někdy dobrých nápadů a poznatků a né jako nějaký tlachací chat - je tu spoustu vláken, který se oživí jednou za čas, když je potřeba. Divit se že vlákno o Lege nemá takovou konverzační sílu jako třeba vlákno o nějakám Civicu, vyplývá logicky z poměru počtu majitelů Legendů a Civiců, ne?

Každopádně je to tvá věc, tvoje právo a rozhodnutí + jsi si chtěl vzít svoje "KNOW-How" zpět, což? - Takže to musíme respektovat, ted jde o to jestli budou mít ostatní chut psát vše "znovu". přátele
¨

Ahoj,
přesně tak, jak to píšeš, to je.

Holt jednou dojde trpělivost. Vůbec se Petrovi nedivím, že takhle zareagoval a není to dětské reakci. Je to spíše o tom, že namísto myšlenek ostatních, jak to udělat, aby to fungovalo, se začne víceméně kritizovat a nadávat, NYNÍ BEZ URÁŽKY, Petře: "proč to ten idiot smazal"?

Já to udělal před lety a také vyčistil krám a udělat inventuru: nechť ostatní uvědomí, že nic není automatické.

Naprosto Petrovi rozumím. Sám organizuji tady na v klubu na fóru od roku 2008 výlety, tudíž příští rok to bude 10let a s lidma je vždy ta nejhorší práce. (Ne se všemi samozřejmě, vždy je to o komunikaci)
   Návrat  
feroF je teď offline  feroF
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 20:55   Citovat  

Zaujímavý dôvod zmazať celé vlákno -)))))
Ak mal zakladateľ témy dojem, že zverejnené informácie obsahujú údaje, ktoré sú "nepríjemné", tak to mohol selektívne zmazať. Ale prečo celé vlákno? Informácie, ktoré som poskytol boli verejne dostupné a obsahovali aj "moje" know-how, ktoré som sa rozhodol v dobrej viere zverejniť. Podobne som s potešením zdieľal informáciu napr. o autokobercoch, čo na tej informácii bolo závadné?
Majiteľov vozidla legend môžeme spočítať na jednej ruke, tak prečo podivínske konštatovania o tom, že reaguje približne rovnaký počet ľudí? Mal som dojem, že je to nezištné fórum, kde sa nebude hodnotiť promptnosť a obsahová náplň reakcií, ak vôbec nejaké jestvujú. A to, že aj moje dotazy ostali vo vzduchu visieť - teda bez odpovede, predstav si, že ma to vôbec nes.ralo. Uvedomoval som si, že relevantná odpoveď na moju (možno infantilnú) otázku asi nejestvuje, tak prečo sa pre toto rozhorčovať.
A ak niekto chcel predať ND na legend (aby vypratal pivnicu) a nikto na to nereagoval, to snáď nemyslíš vážne, že by to mal byť dôvod na zmazanie vlákna-)))). To si mohol vymyslieť lepšiu pakovinu.
FB nevlastním, na zrazy nechodím (vzhľadom na môj vek by som tam pôsobil mimoriadne rušivo-))), ale h-c forum som vnímal od jeho prvopočiatkov ešte na starom hc fóre ako veľmi solídnu inštitúciu,kde nejestvovala (ani auto) cenzúra. Všetky zverejnené informácie boli publikované v dobrej viere, že môžu(!) niekomu (hoc aj v budúcnosti) pomôcť. Takýmito zásahmi to akosi stráca podstatu ...
Nakoniec, internet je "svinstvo", kde sa neskryješ, archive web, a keby len ten, stále jestvuje-))))
Poďakovanie patrí padam za pripomenutie offline archívu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2017 , 23:02   Citovat  

feroF napsal:
Zaujímavý dôvod zmazať celé vlákno -)))))
Ak mal zakladateľ témy dojem, že zverejnené informácie obsahujú údaje, ktoré sú "nepríjemné", tak to mohol selektívne zmazať. Ale prečo celé vlákno? Informácie, ktoré som poskytol boli verejne dostupné a obsahovali aj "moje" know-how, ktoré som sa rozhodol v dobrej viere zverejniť. Podobne som s potešením zdieľal informáciu napr. o autokobercoch, čo na tej informácii bolo závadné?
Majiteľov vozidla legend môžeme spočítať na jednej ruke, tak prečo podivínske konštatovania o tom, že reaguje približne rovnaký počet ľudí? Mal som dojem, že je to nezištné fórum, kde sa nebude hodnotiť promptnosť a obsahová náplň reakcií, ak vôbec nejaké jestvujú. A to, že aj moje dotazy ostali vo vzduchu visieť - teda bez odpovede, predstav si, že ma to vôbec nes.ralo. Uvedomoval som si, že relevantná odpoveď na moju (možno infantilnú) otázku asi nejestvuje, tak prečo sa pre toto rozhorčovať.
A ak niekto chcel predať ND na legend (aby vypratal pivnicu) a nikto na to nereagoval, to snáď nemyslíš vážne, že by to mal byť dôvod na zmazanie vlákna-)))). To si mohol vymyslieť lepšiu pakovinu.
FB nevlastním, na zrazy nechodím (vzhľadom na môj vek by som tam pôsobil mimoriadne rušivo-))), ale h-c forum som vnímal od jeho prvopočiatkov ešte na starom hc fóre ako veľmi solídnu inštitúciu,kde nejestvovala (ani auto) cenzúra. Všetky zverejnené informácie boli publikované v dobrej viere, že môžu(!) niekomu (hoc aj v budúcnosti) pomôcť. Takýmito zásahmi to akosi stráca podstatu ...
Nakoniec, internet je "svinstvo", kde sa neskryješ, archive web, a keby len ten, stále jestvuje-))))
Poďakovanie patrí padam za pripomenutie offline archívu.

Ahoj,
omlouvám se, jestli má slova vyzní nějak špatně, ale:
- přesně jak píšeš, takže příspěvky můžeš bez obav a bez problémů opět dát do tohoto tématu. A vzhledem k tomu, že působíš pohodovým a flegmatickým dojmem a tak se i prezentuješ, takže Tě to přece nemůže rozhodit a budeš v pohodě dále fungovat ne??? Ale evidentně Vás dosti zvedlo ze židle, že někdo udělal rozhodnutí
- nohle je jistá skupina lidí přímo kovaná - tzv. kings of keyboards
- bohužel každý člověk je jiný: flegamtic, emotivní, melancholic a každý bere trochu věci jinak, takže i toto musíš trochu brát v potaz
- lepší by bylo než 10minut psát a řešit proč to P.V. smazal, vyřešit za 5minut naházení odkazů a tím to téma opět nastartovat

Pkud chcete obnovu, tak to chce přestat mluvit a začít konat.

přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 8:35   Citovat  

Klíííd... Minulost už nezměníme. Nechte vášně stranou. Téma tu máme znovu, něco se našlo v archivu, spoustu informací mám uložených včetně manuálů a příruček a kdo bude chtít, svojí troškou do mlýna jistě přispěje. Kdo bude chtít čerpat, bude mít odkud. Jak se mi najde chvilka volna, začnu první příspěvek obohacovat odkazama a dalšíma důležitostma. Takže pohoda jazz sopťa sopťa Teda Legend je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 8:40   Citovat  

Jofrey napsal:
Klíííd... Minulost už nezměníme. Nechte vášně stranou. Téma tu máme znovu, něco se našlo v archivu, spoustu informací mám uložených včetně manuálů a příruček a kdo bude chtít, svojí troškou do mlýna jistě přispěje. Kdo bude chtít čerpat, bude mít odkud. Jak se mi najde chvilka volna, začnu první příspěvek obohacovat odkazama a dalšíma důležitostma. Takže pohoda jazz sopťa sopťa Teda Legend je to dobrý

Kemo,
jasná páka. Vášeň patří do postele a za volant.

To jsem měl Pepo, na mysli, aby se spíše začalo makat.

přátele
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 9:32   Citovat  

Tak, tak

Co to tu smazat? Je to všechno offtopic Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 13:16   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Tak, tak

Co to tu smazat? Je to všechno offtopic Úsměv

Provedu...
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 18:42   Citovat  

Prelude 90 napsal:
NH531M - Charcoal granite effect Honda

ty kourovy predni svetla jsou origo nebo nejaka dodelavka? na te cerne to vypada vyborne OK

jen za me skoda smazani stareho topicu,treba u me, proc nejsem "akcni", tak ja vesmes odpovidam k tomu, co vim nebo jsem nekdy delal a to je ka7...co se tyce novejsich modelu ka9,kb apod nemuzu slouzit,tudiz ani nekomentuju a nespekuluju, takze za me to slouzilo hlavne na technicke urovni...a ze treba mi nekdo neodpovedel, tak jsem to bral, ze proste nekdo nevi a nebo to byl zbytecny dotaz,ktery se nachazel na predchozich strankach...tolik za me
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:12   Citovat  

[quote="SonnyX"]ty kourovy predni svetla jsou origo nebo nejaka dodelavka? na te cerne to vypada vyborne :OK:

jen za me skoda smazani stareho topicu,treba u me, proc nejsem "akcni", tak ja vesmes odpovidam k tomu, co vim nebo jsem nekdy delal a to je ka7...co se tyce novejsich modelu ka9,kb apod nemuzu slouzit,tudiz ani nekomentuju a nespekuluju, takze za me to slouzilo hlavne na technicke urovni...a ze treba mi nekdo neodpovedel, tak jsem to bral, ze proste nekdo nevi a nebo to byl zbytecny dotaz,ktery se nachazel na predchozich strankach...tolik za me[/quote]

chtěl jsem plastove a nebyl jsem je schopen sehnat tak sem si origa skleněné doďobané od šutrů opravil a zatonoval vč.emblemu a zbytku světel nazval jsem to Black chrom effect style :wink: :honda:
   Návrat  
Mrs the.Doctor je teď offline  Mrs the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:22   Citovat  

Náš mazel Úsměv Tedy dva Se stydím

IMG_20170523_222048.jpg

IMG_20170523_222048.jpg, 271.38 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:25   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Náš mazel Úsměv Tedy dva Se stydím

Jé,
celá maminka ... krása.

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:31   Citovat  

:honda:

20160815_183104.jpg

20160815_183104.jpg, 957.43 kB

20160815_191722.jpg

20160815_191722.jpg, 1.1 MB

20160921_164432.jpg

20160921_164432.jpg, 938.98 kB

20160924_082608.jpg

20160924_082608.jpg, 904.79 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:36   Citovat  

[quote="Prelude 90"]:honda:[/quote]
vogo nápis LEGEND je hore nohama a když na něho cvaknu tak se otevře dobře :ehh: tak nevim,ale dobré totok jako :D
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 21:39   Citovat  

M@jk napsal:
Jé,
celá maminka ... krása.

přátele

Ty lichotníku Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2017 , 7:41   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Ty lichotníku Velmi šťastný

Holka,
já vím, já rád ... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2017 , 12:36   Citovat  

Včera jsem se tak bavila s manželem ohledně srazu Legendů. Nebráníme se tomu něco zorganizovat.. pro nás je to bohužel otázka třeba až tak za 2-3 roky (až dcerky trochu povyrostou - 6 měsíců a 1,5 roku).

Teď je jen otázka, kolik majitelů Legenda by bylo ochotno přijet na Moravu (okolí Brna).

Pojďme se o tom pobavit, jestli má smysl o tom vůbec uvažovat a jestli tedy máme začít plánovat..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2017 , 12:45   Citovat  

Mrs the.Doctor napsal:
Včera jsem se tak bavila s manželem ohledně srazu Legendů. Nebráníme se tomu něco zorganizovat.. pro nás je to bohužel otázka třeba až tak za 2-3 roky (až dcerky trochu povyrostou - 6 měsíců a 1,5 roku).

Teď je jen otázka, kolik majitelů Legenda by bylo ochotno přijet na Moravu (okolí Brna).

Pojďme se o tom pobavit, jestli má smysl o tom vůbec uvažovat a jestli tedy máme začít plánovat..

Samozřejmě nejen majitelů, ale i příznivců je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Legend, napříč generacemi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina