Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 350, 351, 352 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 351 z 486
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 10:20   Citovat  

Před časem tu někdo dával odkaz na odstranění immo, ale teď to nějak nemůžu najít. Snad by mohl poradit Marek co dělá reflashe, má ecu bez immo.

Případně je možný, že se jen vymazal klíč z jednotky. Pak by stačil jen někdo schopne kdo dělá autoklíče a má sbb či podobnej tool.

Nebo nevím jestli jdou přidávat klíče v Accordu i bez toolu přes nějaký servisní postup.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 11:20   Citovat  

Squixx napsal:
Borci dotaz..mam auto v servisu kvůli výměně dvouhmoty. Včera mi servisák volal, že je to složené, jenom to nejde nastartovat, protože mu bliká klíček. Baterie byla odpojena, má to napíchlé na zdroj, takže nízké napětí vylučujem. Prý to točí, ale nechytne to, což nikdy předtím Acco neudělalo. Tipuju, že to je nějaká ochrana imobilizéru, ale proč se to děje? Měl jsem baterku odpojenou už vícekrát, ale tohle nikdy neudělal. Dá se to nějak spárovat opět?? Klíček mám pouze jeden..a čidla jsou prý zaplá všechny..u auta jsem nebyl, takže prezentuji, co mi bylo povězeno.. Smutný

Nevíte, jak to zprovoznit?

Díky moc!!!
Tak kazdopadne me osobne by to nezajimalo. S autem jsi tam dojel a fungovalo nebo tam bylo odtazene? Co s tim on udelal, ze to nefunguje je uz jeho problem. At to da do stavu pri predani vozu. Tot muj nazor.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 11:32   Citovat  

Tak už vyřešeno..odešlo relátko..proměřoval to, vše ok, všude signály, kostra ok, jenom jedno relé z 6-ti bylo v háji. Takže to vyměnil a auto fungujéé Velmi šťastný
Takže si pro něj odpoledne jedu Úsměv Já se těšííííím...a už si ho někdo kupte Je to tam. H+
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 12:12   Citovat  

Ty jo, měl jsem naprosto stejný problém. Taky mi volal servisák, že auto nechce naskočit. Taky to bylo relé, ale stačilo na něj "poklepat" Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 13:14   Citovat  

Ještěže to je takovýhle typ závady..shánět teď nový klíč a pak to nechat někde spárovávat...
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2017 , 10:37   Citovat  

Ahoj,neví někdo,zda je rozdíl v SERVU prěd face a poface?A zda je možné dát z 2.0 na 2.4?
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 9:16   Citovat  

Zdravím pánové, nemáte někdo na prodej přední nárazník s mlhovkama na A7G nejlépe ve stříbrné barvě? Verze 2.2i-CDTI, r. v. 2004. Jestli píšu do špatný sekce, omlouvám se! Díky Ondra
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 15:02   Citovat  

ma na spravnu funkciu serva vplyv to v akom je stave vyrovnavacia nadobka? Ma nejaku specialnu funkciu alebo je to len zberna nadoba?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 19:55   Citovat  

scream napsal:
ma na spravnu funkciu serva vplyv to v akom je stave vyrovnavacia nadobka? Ma nejaku specialnu funkciu alebo je to len zberna nadoba?

Iba taku ze tam je olej nic viac pre spravnu funkciu je skor dolezite aky ja stav oleja v nej .
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 20:53   Citovat  

Ahoj,
Když už se tu řeší servo... Předevčírem jsem tu řešil kladky...ložiska byla načatý tak jsem je vyměnil. Nicméně zvuky pokračují. Cvakání a dunění

Cvakání nasvědčuje vzduchu, který leze z nádobky na kapalinu serva. Našel jsem, že snad bude stačit vyměnit O-kroužek 14,4x1.9 na tlakové hadici. Kapalina je původní nevím jestli by nestálo za to kapalinu vyměnit.
Trápí mě to dunění, které vychází od napínáku, ale ne kladky, ale ramene. Celá kladka se pak zmítá.
Měl někdo podobný problém? Řešili jste ho výměnou celého napínaku? Jaká náhrada bude dobrá volba, stačí SNR nebo INA?
YOUTUBE
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 9:55   Citovat  

von-pivoj napsal:

V prvé řadě si uvědom, jakou má motor konstrukci, co to žere, že je to atmosféra atd.. pak si uvědom, že výkon je sice pěkné číslo ale pro zrychlování potřebuješ moment. Pokud tam navíc dáš větší rozměr pneu a máš seriové mapy v ECU, pak se nediv, že to auto je už na 5-ku líné. Promiň, jestli jsem se tě dotkl, ale tvůj dotaz mi přijde zcela z jiné diskuze nebo jiné dimenze.

Na zrychlování potřebuješ výkon (resp. tě může zajímat moment, který je na výstupu z převodovky, ale nikoli moment motoru). Jinak souhlasím, na šestku v kopci rozhodně nelze čekat, že to vystřelí jak z praku.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 15:55   Citovat  

Prosím neřešil jste někdo příchytky zadních podběhů? Číslo 8 a 12 ? tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 18:08   Citovat  

Kmóďa napsal:
Prosím neřešil jste někdo příchytky zadních podběhů? Číslo 8 a 12 ? tudy odkaz

Zalezi, co myslis tim resili jste. Mel jsem tu "cest" s temi hle sroubky a naklapovacimi matkami u prednich podbehu, podle me je to stejny system.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 18:46   Citovat  

Myslím jestli někdo kupoval chybějící nebo poškozené jinde než v Hondě a pasují...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 20:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Myslím jestli někdo kupoval chybějící nebo poškozené jinde než v Hondě a pasují...

Asi bych si vzal ty poskozene a sel s nimi na vrakac...aspon tak jsrm to resil s temi plastovymi cudliky. V Honde se nedoplatis
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 20:51   Citovat  

Kmóďa napsal:

Já tohle řešil na A6G, konkrétně spoj zástěrka-nárazník, dá se v pohodě snad v kterémkokoli autokrámě koupit náhrada za pár korun.
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.4.2017 , 17:54   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat zda tady někdo měnil už kompresor klimatizace? Dnes jsem byl v servise a je špatná spojka kompresoru, tak mi nabízeli za 14k z Autokelly a nebo jen spojku přímo od Hondy za 8K. Našel jsem si tady tento, tak by mě zajímaly zkušenosti popř. jiné návrhy. Cena je poměrně příznivá, tak jestli nebudou problémy? Předem všem moc děkuji.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2017 , 0:12   Citovat  

scorpion napsal:
Zdravím, chci se zeptat zda tady někdo měnil už kompresor klimatizace? Dnes jsem byl v servise a je špatná spojka kompresoru, tak mi nabízeli za 14k z Autokelly a nebo jen spojku přímo od Hondy za 8K. Našel jsem si tady tento, tak by mě zajímaly zkušenosti popř. jiné návrhy. Cena je poměrně příznivá, tak jestli nebudou problémy? Předem všem moc děkuji.

Mne sa zadrel v minulosti kompresor klímy a tak som kúpil z druhej ruky odtiaľ z inzerátu použitý celý kompresor myslím cca 3500 Kč, pri cene nového som to možno riskol ale ten použitý bežal dobre.. .
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2017 , 10:04   Citovat  

scorpion napsal:

Já myslím, že Nissens je dobrá volba. Prvovýroba pro spousty automobilek.
Jen si před koupí dobře zkontroluj rozměry, je víc typů a v katalogách je trochu bordel.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2017 , 22:52   Citovat  

scorpion napsal:

Pěkná cena. Dej vědět, jak to dopadlo. OK
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.4.2017 , 23:13   Citovat  

Ještě bych se zeptal, žárovička v tlačítku výstažných je do patice T5? Ono když už to budu rozdělávat, tak ať jsem připraven, teď co jsem na to koukal, tak to bude poměrně složité, tak abych to neponičil. A ještě bych se zeptal, nastavení náklonu světel, by asi mělo taky být podsvícené že? Myslím, že jsem to někde zahlédl. Děkuji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2017 , 9:39   Citovat  

scorpion napsal:
Ještě bych se zeptal, žárovička v tlačítku výstažných je do patice T5? Ono když už to budu rozdělávat, tak ať jsem připraven, teď co jsem na to koukal, tak to bude poměrně složité, tak abych to neponičil...

Není to vůbec složité a když to uděláš tak jak se má,nic neponičíš. V tom tlačítku je myslím malinká drátková žárovka tudy odkaz
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2017 , 11:47   Citovat  

scorpion napsal:
Ještě bych se zeptal, žárovička v tlačítku výstažných je do patice T5? Ono když už to budu rozdělávat, tak ať jsem připraven, teď co jsem na to koukal, tak to bude poměrně složité, tak abych to neponičil. A ještě bych se zeptal, nastavení náklonu světel, by asi mělo taky být podsvícené že? Myslím, že jsem to někde zahlédl. Děkuji.

Je to T3, stačí koupit jen žárovku, já koupil celou s paticí na nějakém kšeftě.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2017 , 12:11   Citovat  

Tak mě již vytáčelo neustálá signalizace problému s VSA. Po diagnostice byla chyba určena jako vadný spínač brzdového světla, koupil jsem FAE 24602 (cca 520czk) a mám klid. Absolutně jsem nechápal jak je možné, aby taková blbuvzdorná součástka mohla odejít, při rozdělání jsem konstatoval vypálené hlavní kontakty. Nový spínač funguje bez problémů.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 16:22   Citovat  

Tak jsem nechal udělat spojku (OEM Honda kit - lamela, přítlačák, ložisko) a musím říci, že to je pecka! Lehký chod pedálu, spínání spojky bez vibrací. Takže pokud někdo dělal "fix" s pomocí vyšroubování tyčky, tak je to opravdu max na 10 000km a spojku to opravdu chce udělat. Jinak stav lamely byl na limitu (rozuměj hladká, pouze náznak jednotlivých segmentů) a na straně směrem k přítlačáku již chytaly nýty o povrch a přítlačáku byl zvlněný a připálený.

V převodovce ještě MTF vyměněno a řazení jak nové.

Taky jsem udělal přední kotouče - ATE s cryo úpravou, tak dám vědět jestli kotouče začnou vibrovat nebo ne.

Auto má 109 000km.

Teď už jen VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 18:22   Citovat  

To si už po 109 tisících km měnil spojku?? Já koupil auto při 180 tisících km a spojka zlobila,předpokládám že je původní. Došteloval jsem pedál a jezdím už dalších 55 tisíc km. Pedál jde ztuha,ale vezl jsem se v jiném A7g s K24 a bylo to to samé. Tak nevím jestli má mít lehký chod...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 18:28   Citovat  

Kmóďa napsal:
To si už po 109 tisících km měnil spojku?? Já koupil auto při 180 tisících km a spojka zlobila,předpokládám že je původní. Došteloval jsem pedál a jezdím už dalších 55 tisíc km. Pedál jde ztuha,ale vezl jsem se v jiném A7g s K24 a bylo to to samé. Tak nevím jestli má mít lehký chod...

Je to originál, takže věřím že chod je takový jaký má být. Předchozí majitelka nejspíš tahala za autem loď nebo nějaký karavan. Další možností je hustý městský provoz (čemuž by odpovídaly uložené lokace v navigaci). Že je spojka K.O. bylo poznat při řazení nad 6000rpm , že šly kvality špatně dovnitř, ale i ven...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 18:34   Citovat  

Takže si koupil sadu přímo v Hondě a nechal vyměnit? Cena sady + práce? Vím že pár lidí kupovalo na Autorozvody.cz spojku Aisin s tím že přišla s logy Honda a stála 4 tisíce.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 18:42   Citovat  

... čo môže byt to coho sa Honda zbavila Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 18:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Takže si koupil sadu přímo v Hondě a nechal vyměnit? Cena sady + práce? Vím že pár lidí kupovalo na Autorozvody.cz spojku Aisin s tím že přišla s logy Honda a stála 4 tisíce.
Kupoval jsem a nechal montovat u Danyho v TypeR.cz. Cenu jsem měl v akci 8000 s DPH kit a práce byla cca 6000(?) měl jsem tam ještě další věci k vyřešení. Vzhledem k tomu, že instalace spojky je "všechno ven" tak jsem nechtěl nic riskovat... Jinak bych šel do Aisin nebo LUK.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 350, 351, 352 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina