Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brutální foto - slabším povahám nedoporučuji
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2008 , 23:53   Citovat  

no me na tom :mravenec: spis to,ze moc ja neovlivnim tu bouracku.Muzu ridit jak buh a stejne se najde nekdo,kdo to do me posle z boku 200km/h.Mas jedno jestli ridis dobre nebo ne.Je to proste o nahode,kde koho potkas.ironie je,ze ani nevis,kolikrat si treba o :mravenec: jednu zelenou ,ktera ti utekla nekde ,neprisel o zivot treba.Stacilo bejt v nejaky zatacce driv o 2minuty a potkal by jsi tam ten velkej kamion,kterej te minul nekde jinde v pohode.... nahodicka jak rikam... KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peťulka je teď offline  Peťulka
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 0:45   Citovat  

neyo napsal:
Je to o zvyku. Je to nechutný, ale zvykneš si. Když jsem viděl první podobný obrázky, tak mi bylo taky zle, dneska mě to nějak extra nerozhází. Kamarád dělá profi hasiče a sám říká, že na těla v podobnym stavu si zvyk a nic to s ním už nedělá.
Jj, je to tak! Ale upřímně , když jde o známí a rodinu tak to zamává i se zkušeným pardálem zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 1:17   Citovat  

snk. napsal:
no me na tom xxxx spis to,ze moc ja neovlivnim tu bouracku.Muzu ridit jak buh a stejne se najde nekdo,kdo to do me posle z boku 200km/h.Mas jedno jestli ridis dobre nebo ne.Je to proste o nahode,kde koho potkas.ironie je,ze ani nevis,kolikrat si treba o :mravenec: jednu zelenou ,ktera ti utekla nekde ,neprisel o zivot treba.Stacilo bejt v nejaky zatacce driv o 2minuty a potkal by jsi tam ten velkej kamion,kterej te minul nekde jinde v pohode.... nahodicka jak rikam... KO

Existuje jedno přísloví; "připraveným štěstí přeje" chci jen říct že to je nesmysl co píšeš, je velkej rozdíl mezi tím když budeš jezdit rychle a nepozorně nebo když budeš jezdit hodně pozorně a bezpečnou rychlostí, je sice možný že někdo nepozornej udělá chybu jenže ty musíš jezdit tak že s tou chybou počítáš, neříkám že nejsou situace který neovlivníš ale většina situací se dá díky předvídatelnosti a pozornosti ovlivnit a vyřešit, nedávno tady bylo video kdy nějakýmu volvu co jelo po hlavní tam vjelo auto který mu nedalo přednost, pozornej řidič s chladnou hlavou začal brzdit a zároveň provedl úhybnej manévr a skulil auto do pole na bok a převrátil se na střechu a nestalo se nikomu vůbec nic, oproti tomu kdyby jel nepozorně a rychle tak na nějakej manévr ve vysoké rychlosti by mohl zapomenout a napral by to rovnou do toho auta a viděli bysme asi podobný obrázky co teď tady. Takže je na každým jak rychle, předvídavě, pozorně a ohleduplně bude jezdit. Prostě si nemyslím že je správný psát že je jedno jestli řídíš dobře nebo ne a že je to jen věcí náhody.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 7:43   Citovat  

Oncek napsal:
Můj otec mi kdysi říkal.... "Jezdi jen tak rychle, jak rychle létá tvůj anděl strážný..." Úsměv a tím se řídím...

Můj zas: "Vždycky se vedle Tebe musí vejít náklaďák..."

Marphy napsal:
Tak aspon vim, ze muj andel 140 zmakne v pohode... Velmi šťastný

Bereš v úvahu jeho stárnutí (mimo jiné i starostma,co s Tebou má..)? HaHaaa Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 12:18   Citovat  

daviii napsal:
Existuje jedno přísloví; "připraveným štěstí přeje" chci jen říct že to je nesmysl co píšeš, je velkej rozdíl mezi tím když budeš jezdit rychle a nepozorně nebo když budeš jezdit hodně pozorně a bezpečnou rychlostí, je sice možný že někdo nepozornej udělá chybu jenže ty musíš jezdit tak že s tou chybou počítáš, neříkám že nejsou situace který neovlivníš ale většina situací se dá díky předvídatelnosti a pozornosti ovlivnit a vyřešit, nedávno tady bylo video kdy nějakýmu volvu co jelo po hlavní tam vjelo auto který mu nedalo přednost, pozornej řidič s chladnou hlavou začal brzdit a zároveň provedl úhybnej manévr a skulil auto do pole na bok a převrátil se na střechu a nestalo se nikomu vůbec nic, oproti tomu kdyby jel nepozorně a rychle tak na nějakej manévr ve vysoké rychlosti by mohl zapomenout a napral by to rovnou do toho auta a viděli bysme asi podobný obrázky co teď tady. Takže je na každým jak rychle, předvídavě, pozorně a ohleduplně bude jezdit. Prostě si nemyslím že je správný psát že je jedno jestli řídíš dobře nebo ne a že je to jen věcí náhody.

S tímhle názorem souhlasím je to dobrý je to pravda plno chyb co udělají řidiči kolem se dají předvídat, tím neříkám všechny, ale z části je to naše veliký + když předvídáme situaci. Mě se kamoši smějí, že když jedu po hlavní nebo na semaforu mám zelenou šipku tak, že se rozhlížím! Proč? Přijede debilní řidič co si myslí, že tu oranžovou stihne a je ve mě a co mám z toho? Auto na šrot (v lepším případě) = a pak si řeknu mohl jsem 2 sekundy počkat a rozhlédnout se. Táta mě od jakživa učil. Všichni co řídí auto jsou řidiči, ale ti co auto umějí řídít auto jsou šóféři! přátele
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2008 , 12:35   Citovat  

vite prece jak to funguje na motorce zadny prednosti neplati musis davat vsude prednost ty a dohlizet na ostatni a az na konec na sebe - jde to takhle delat i z casti v aute a tomu se rika bezpecna jizda ne kdyz dodrzujes pravidla silnicniho provozu to neni bezpecna jizda, bezpecny je to az tehdy kdy kontrolujes krome sebe taky jestli ti ostatni dodrzuji tyhle pravidla(pak nekomu vycitej si me nedal prednost bohuzel su ted na voziku)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 21:26   Citovat  

Dutch napsal:
S tímhle názorem souhlasím je to dobrý je to pravda plno chyb co udělají řidiči kolem se dají předvídat, tím neříkám všechny, ale z části je to naše veliký + když předvídáme situaci. Mě se kamoši smějí, že když jedu po hlavní nebo na semaforu mám zelenou šipku tak, že se rozhlížím! Proč? Přijede debilní řidič co si myslí, že tu oranžovou stihne a je ve mě a co mám z toho? Auto na šrot (v lepším případě) = a pak si řeknu mohl jsem 2 sekundy počkat a rozhlédnout se. Táta mě od jakživa učil. Všichni co řídí auto jsou řidiči, ale ti co auto umějí řídít auto jsou šóféři! přátele

mno predvidat se musi... cilou nahodou jsem ted jel ve meste kde jsem byl poprve a tam byl semafor schovanej za rozkvetlim stromem a ja ho nevidel, samo sebou jsem mel cervenou, ale ja jsem byl podle znacky na hlavni tak jsem jel bez vsimnuti semaforu a vjelo mi tam auto a svou predvidavosti jsem napravil svou chybu a vyhnul se mu a vcas zabrzdil a jeste jsem ho stihnul vytroubit ze je blbec Velmi šťastný to ze jsem mel cervenou mi doslo az na zpatecni ceste na tom miste kdy jsem si vsimnul semaforu, diky bohu je vse ok... je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brutální foto - slabším povahám nedoporučuji
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina