Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 350 z 486
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 19:20   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj dotaz ohledně acco 2.4 manuál . Přijde mi ze motor někdy má jiný výkon .. někdy to letí a jindy je to trosku linejsi. 1,2,3 rychlost vždy OK 4,5 ujde ale jak na 6tku jedu v kilu a přidám třeba i do kopce tak skoro nic .. nevím zda je to už najetyma kilometrama. Já myslím ze by ten výkon by mohl byt i od spojky která neklouze ale přijde mi ze od ni je ten přenos síly takovej horší možná ale jen pocit... nebo jestli už by to mohlo byt způsobeno opotrebenim motoru mám už taky 3kila tlaky 12 .. nebo třeba poloosy těžko říct uvítám pokud někdo má zkušenosti .. popr go motoru kolik by vyšlo do 25k?

Abych pravdu řekl, tak nevím, zda si z nás děláš srandu nebo zkoušíš reakce jednotlivců Tak to valím bulvy
To samé lze říci u každého auta, vyjma supersportů a jiných hraček. Mám ještě starou mazdu 323f BA 1.5 a na 1 až 3 kvalt je to raketa ve vyšších otáčkách, ale 4-ka je jalová a na 5-ku se tomu nechce od 60 zrychlovat, chytne se to až asi ve 140, to už ale motor točí přes 4tis. Sorry jako, ale toto je divnej dotataz.
V prvé řadě si uvědom, jakou má motor konstrukci, co to žere, že je to atmosféra atd.. pak si uvědom, že výkon je sice pěkné číslo ale pro zrychlování potřebuješ moment. Pokud tam navíc dáš větší rozměr pneu a máš seriové mapy v ECU, pak se nediv, že to auto je už na 5-ku líné. Promiň, jestli jsem se tě dotkl, ale tvůj dotaz mi přijde zcela z jiné diskuze nebo jiné dimenze.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 20:24   Citovat  

trochu leštěnkářskej dotaz, čím čistíte plasty v interiéru? máte zkušenost s tímto ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 20:28   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj dotaz ohledně acco 2.4 manuál . Přijde mi ze motor někdy má jiný výkon .. někdy to letí a jindy je to trosku linejsi. 1,2,3 rychlost vždy OK 4,5 ujde ale jak na 6tku jedu v kilu a přidám třeba i do kopce tak skoro nic .. nevím zda je to už najetyma kilometrama. Já myslím ze by ten výkon by mohl byt i od spojky která neklouze ale přijde mi ze od ni je ten přenos síly takovej horší možná ale jen pocit... nebo jestli už by to mohlo byt způsobeno opotrebenim motoru mám už taky 3kila tlaky 12 .. nebo třeba poloosy těžko říct uvítám pokud někdo má zkušenosti .. popr go motoru kolik by vyšlo do 25k?

To si snad děláš legraci z nás,ve 100 km/h na šestku točí motor tak 2500 otáček,kdy snad nemá ani 70 koní,co chceš aby to dělalo s autem co má 1,5 tuny??
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 20:57   Citovat  

jakubM napsal:
trochu leštěnkářskej dotaz, čím čistíte plasty v interiéru? máte zkušenost s tímto ?
Pouzivam toto
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 22:01   Citovat  

Sidesync napsal:
Zajimalo by me co by jsi si rikal, kdyby jsi mel 2.0 v automatu a ne 2.4 to mi hlava nebere Velmi šťastný
   Návrat  
Milovník VTEC je teď offline  Milovník VTEC
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 7:45   Citovat  

Zdravím borci,

Chtěl bych se zeptat, jestli se tady někdo setkal s problémem vibrace/třesu při akceleraci.. Zvlášť že 3-4ku a z 4-5ku při plném záběru.

Předem děkuji Úsměv
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 7:47   Citovat  

Ahoj poradi nebo nekdo neprodava spoilere t type S?mam acco 7G.dekuji
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 8:46   Citovat  

Milovník VTEC napsal:
Zdravím borci,

Chtěl bych se zeptat, jestli se tady někdo setkal s problémem vibrace/třesu při akceleraci.. Zvlášť že 3-4ku a z 4-5ku při plném záběru.

Předem děkuji Úsměv

Klouby poloosy...resi to tady kazdy druhy.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 9:31   Citovat  

Nevíte nekdo kolik berou za výměnu tech kloubu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 9:35   Citovat  

odkud si?klidne to udelam ja sem z Prahy.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 10:09   Citovat  

mildo napsal:

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 10:12   Citovat  

Milovník VTEC napsal:
Zdravím borci,

Předem děkuji Úsměv

Priprav sa na to ze to nebude lacné - na 2.4 kvalitná druhovýroba zatial neexistuje, a OEM ceny su naozaj vysoké
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 10:13   Citovat  

Taky řeším třesení předku při akceleraci. Po výměně na letní se to trochu zlepšilo. Pozoruji to ale jen občas,dost je to vidět na palubce,která se klepe. Jen moc nechápu proč to dělají poloosy. Dokáže někdo vysvětlit co s nimi je? Samozřejmě lidi co je měnili a viděli ty staré. Byl jsem pod autem,bral za ně,zkoumal je a na nic jsem nepřišel. Nikdy jsem neměl problém u Hondy s poloosami nebo klouby...
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 10:51   Citovat  

mildo napsal:

Mam kontakt mohu předat objednával jsem laminaty vyjde do 5 tis i s poštou a sedlo to jak pr.del na hrnec Úsměv mohu poslat i foto
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 11:07   Citovat  

supr budu rad a je to na cele auto?
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 13:18   Citovat  

mildo napsal:
supr budu rad a je to na cele auto?

Ano je to předek zadek a Prahy . Jak budu večer doma pošlu i foto
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 13:33   Citovat  

Sidesync napsal:
Mam kontakt mohu předat objednával jsem laminaty vyjde do 5 tis i s poštou a sedlo to jak pr.del na hrnec Úsměv mohu poslat i foto

mel jsem narazniky z laminatu a byla to fuska pripravit na lak ..OEM dil v lsku staci prebrousit .. aby se ti ta cena neznasobila u lakovani ... ty z poskla te vyjdou na min, nevidim duvod kupovat krechkej laminat ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2017 , 14:27   Citovat  

Kmóďa napsal:
Taky řeším třesení předku při akceleraci. Po výměně na letní se to trochu zlepšilo. Pozoruji to ale jen občas,dost je to vidět na palubce,která se klepe. Jen moc nechápu proč to dělají poloosy. Dokáže někdo vysvětlit co s nimi je? Samozřejmě lidi co je měnili a viděli ty staré. Byl jsem pod autem,bral za ně,zkoumal je a na nic jsem nepřišel. Nikdy jsem neměl problém u Hondy s poloosami nebo klouby...

Vola v uloženiach ( v sústave) . Proste je to diel priamo spätý s riadeným takze vsetko je cítiť. Este sa niekedy opotrebi aj ten tisíchran. Nejaké repasovanie tu nemá ani cenu. Chcelo by to konečne nájst fin. Dostupnú náhradu :/
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 15:56   Citovat  

Ahoj,
na Acc 7g i-CTDI 2007 se mi začal linout kvílivý a dunivý zvuk od klíňáku. Klíňák jsem sundal a zjistil, že kvíkání půjde od vodící kladky, která jde ztuha a při zatočení si občas vrzne. Dunění připisuji napínací kladce konkrétně napínacímu ramenu (podobný zvuk jsem slyšel na minulém autě, kdy se pružina napínacího mechanismu vytrhla z gumového uložení).
O co mi jde:
Spodní vodící kladka - musí se vyheverovat motor? nebo je tam jiný trik jak se k ní dostat?
- tuší někdo jaké tam je ložisko? rád bych vyměnil jen je
- je na ni nějaká krytka? koukám na ní zvrchu a nevidím jak bych ji povolil Úsměv

napínací kladka - když mám podezření na napínací mechanismus (dunění odpovídá napínacím vibracím kladky) předpokládám, že jediným řešením je celý nový napínák? nějaké zkušenosti s náhradama?

Předem moc dík za rady
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 18:00   Citovat  

Zdar, daji se nejak zkalibrovat xenony? Myslim vysku osvetleni? Od jiste doby (vypada to, ze od doby prechodu z 16" na 17") mi sviti strasne do zeme. Pochybuju, ze to muze nejak souviset, ale nic jineho jsem na aute v te dobe nedelal. Jinak motorky ve svetlech funguji. Vyzkouseno v garazich s najezdem. to mi hlava nebere
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 18:59   Citovat  

Tak po milionté: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 20:14   Citovat  

nudissima napsal:
Ahoj,
na Acc 7g i-CTDI 2007 se mi začal linout kvílivý a dunivý zvuk od klíňáku. Klíňák jsem sundal a zjistil, že kvíkání půjde od vodící kladky, která jde ztuha a při zatočení si občas vrzne. Dunění připisuji napínací kladce konkrétně napínacímu ramenu (podobný zvuk jsem slyšel na minulém autě, kdy se pružina napínacího mechanismu vytrhla z gumového uložení).
O co mi jde:
Spodní vodící kladka - musí se vyheverovat motor? nebo je tam jiný trik jak se k ní dostat?
- tuší někdo jaké tam je ložisko? rád bych vyměnil jen je
- je na ni nějaká krytka? koukám na ní zvrchu a nevidím jak bych ji povolil Úsměv

napínací kladka - když mám podezření na napínací mechanismus (dunění odpovídá napínacím vibracím kladky) předpokládám, že jediným řešením je celý nový napínák? nějaké zkušenosti s náhradama?

Předem moc dík za rady

REPAS
tudy odkaz

a upgrade na poface vedenie (zníženie namáhania voľnobežky alternátora) - urobiť naraz s repasom.

tudy odkaz
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2017 , 21:42   Citovat  

asi by to chtělo nějak aktualizovat FAQ na úvodní stránce..
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 6:45  Naposledy upravil nudissima dne 18.4.2017 , 11:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

markos napsal:
REPAS
tudy odkaz

a upgrade na poface vedenie (zníženie namáhania voľnobežky alternátora) - urobiť naraz s repasom.

tudy odkaz

Ahoj,
upgrade už mám udělaný - mám jen napínací kladku a vodící kladku. Ložisko řeším kvůli té spodní vodící kladce, ložisko v kladce napínáku je podle mě OK, problém předpokládáám bude v rameni. Proto pořád platí na co jsem se ptal výše.
Ale jinak dík za odkaz na dobrý stránky. je to dobrý

EDIT:
tak co se týká ložisek a náhrad mám vše zjištěno. Jen co mi neni jasné jak se dostanu k té spodní vodící kladce a jestli má na sobě kryt.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 7:12   Citovat  

Borci dotaz..mam auto v servisu kvůli výměně dvouhmoty. Včera mi servisák volal, že je to složené, jenom to nejde nastartovat, protože mu bliká klíček. Baterie byla odpojena, má to napíchlé na zdroj, takže nízké napětí vylučujem. Prý to točí, ale nechytne to, což nikdy předtím Acco neudělalo. Tipuju, že to je nějaká ochrana imobilizéru, ale proč se to děje? Měl jsem baterku odpojenou už vícekrát, ale tohle nikdy neudělal. Dá se to nějak spárovat opět?? Klíček mám pouze jeden..a čidla jsou prý zaplá všechny..u auta jsem nebyl, takže prezentuji, co mi bylo povězeno.. Smutný

Nevíte, jak to zprovoznit?

Díky moc!!!
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 8:51   Citovat  

Na 100% problem s imobilizerom ak klucik blika. Odpojenie ECU od baterie by na to nemalo mat ziaden vplyv. Mozno by som este raz skusil odpojit bateriu. Ak mas kluc len jeden a odisiel ti immo tak len objednat nove kluce a prekodovat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 8:57   Citovat  

Cože??!
A proč by odešel, když s tím nebyl nikdy problém? Nestacilo by treba vymenit baterky v klici nebo tak? Stalo se to nekomu už?
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 9:02   Citovat  

No to uz neviem, mne sa stale asi 5x za 4 roky ze mi na prve nastartovanie nezobralo imobilizer a ostal blikat klucik. Baterkami to nebude, to nie je prepojene. Ja viem nastartovat aj s klucom s vybitou baterkou.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 9:14   Citovat  

1) zkontrolovat pojistky
2) znova odpojit baterku
3) zkusit druhý klíč
4) pokud nepomůže, odstranit immo

Baterie v klíči nemá na immo vliv.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2017 , 9:16   Citovat  

Jarek napsal:
1) zkontrolovat pojistky
2) znova odpojit baterku
3) zkusit druhý klíč
4) pokud nepomůže, odstranit immo

Baterie v klíči nemá na immo vliv.

Baterku zkusíme, druhý klíč nemám a odstranit immo? Jak? Kde?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina