Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 349 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 10:39   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Čau clubáci... Nesetkal se někdo u Toureru vrzáním na zadní nápravě u kola za spolujezdcem... Je to vrzání jako by byla praskla pružina... A většinou když je tepleji... S mechanikem sme to proletí a našli jsme jen menší vůli ve stabilizační tyčce ale to se mi nezdá že by to bylo ono přijde mi to jako zvuk z bubnu... Děkuji za rady

Mne to vŕzga keď je zatiahnutá ručná a niekto nastúpi do auta. Keď nemám zatiahnutú ručnú, tak to nerobí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 10:47   Citovat  

citace:
Jakub Foud napsal:
Čau clubáci... Nesetkal se někdo u Toureru vrzáním na zadní nápravě u kola za spolujezdcem... Je to vrzání jako by byla praskla pružina... A většinou když je tepleji... S mechanikem sme to proletí a našli jsme jen menší vůli ve stabilizační tyčce ale to se mi nezdá že by to bylo ono přijde mi to jako zvuk z bubnu... Děkuji za rady

citace:
Mne to vŕzga keď je zatiahnutá ručná a niekto nastúpi do auta. Keď nemám zatiahnutú ručnú, tak to nerobí

S ručkou jsem to sice nezkoušel, ALE na A8G mi to dělá taky, myslím, že hlavně když jsou zahřáté brzdy. Vrže mi to i při nástupu / výstupu z auta a dělají to obě zadní kola. Taky to vrže když zatlačím nebo rozhoupu kufr.

zdá se mi, že to dělají takové ty plechy co jsou za brzdovým kotoučem. Když jsem ten plech pořádně chytl a trošku zatlačil na auto, tak to rbzalo méně nebo skoro vůbec. Nicméně si teď s odstupem myslím, že tam spíš byl zalezlý nějaký kamínek, zdá se mi, že to dělá nepravidelně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:14   Citovat  

Probos napsal:
citace:
Jakub Foud napsal:

citace:

S ručkou jsem to sice nezkoušel, ALE na A8G mi to dělá taky, myslím, že hlavně když jsou zahřáté brzdy. Vrže mi to i při nástupu / výstupu z auta a dělají to obě zadní kola. Taky to vrže když zatlačím nebo rozhoupu kufr.

zdá se mi, že to dělají takové ty plechy co jsou za brzdovým kotoučem. Když jsem ten plech pořádně chytl a trošku zatlačil na auto, tak to rbzalo méně nebo skoro vůbec. Nicméně si teď s odstupem myslím, že tam spíš byl zalezlý nějaký kamínek, zdá se mi, že to dělá nepravidelně.

Jj dělá to když rozhoupu kufr když ho mám víc naložený a když je teplo.... Když je chladněji tak to nevrze vůbec nebo minimálně.... Taky to mám nepravidelně. Co bys doporučil.... Sundat ty plechy??? To zase budu mít sajrajt na kotouči...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:23   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Jj dělá to když rozhoupu kufr když ho mám víc naložený a když je teplo.... Když je chladněji tak to nevrze vůbec nebo minimálně.... Taky to mám nepravidelně. Co bys doporučil.... Sundat ty plechy??? To zase budu mít sajrajt na kotouči...

já jsem to zatím nijak extra neřešil. Co vím, tak by měly ty plechy být z důvodu lepšího proudění vzduchu a účinnějšího chlazení kotouče v zátěži, takže bych asi nesundával. Ale jak jsem psal, sice bych to rád vyřešil, ale pokud jsou to opravdu ty plechy, je to prkotina. Já si osobně myslím, že jsou někde mezi tím plechem a kotoučem zapadaný maličký kamínky - úplně na těsno - a proto to pro zhoupnutí vrže. Ale jistý si na 100% nejsem.
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 11:29   Citovat  

Probos napsal:
já jsem to zatím nijak extra neřešil. Co vím, tak by měly ty plechy být z důvodu lepšího proudění vzduchu a účinnějšího chlazení kotouče v zátěži, takže bych asi nesundával. Ale jak jsem psal, sice bych to rád vyřešil, ale pokud jsou to opravdu ty plechy, je to prkotina. Já si osobně myslím, že jsou někde mezi tím plechem a kotoučem zapadaný maličký kamínky - úplně na těsno - a proto to pro zhoupnutí vrže. Ale jistý si na 100% nejsem.

Dík za radu a já se na to pak někdy mrknu a třeba zkusím ten plech jen nějak odtlacit od kotouče....
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 12:07   Citovat  

Jakub Foud napsal:

Příčinu bych hledal spíše v uložení, silentblocích nebo stabilizátorech. Při změně teploty se pryž a jiné těsnění jinak chová. POkud to není doprovázené za jízdy nějakým boucháním nebo klapáním, tak bych se tím nezabýval.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 13:48   Citovat  

Bubnová brzda vŕzga bežne svojim princípom. Mal som dakedy malé motorky a vrzgalo to presne tak isto, ked som mal zabrzdenú brzdu a snažil som sa pohnúť . Teda zabrzdený accord = to isté
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 13:54   Citovat  

markos napsal:
Bubnová brzda vŕzga bežne svojim princípom. Mal som dakedy malé motorky a vrzgalo to presne tak isto, ked som mal zabrzdenú brzdu a snažil som sa pohnúť . Teda zabrzdený accord = to isté

Tak mito nedalo a byl jsem to zkusit a máš pravdu - je to opravdu tím, že je auto zabržděný přes ruční brzdu. Možná, že mi to dělalo i v jiných případech ale tímhle to opravdu je. Myslím, že to nemá smysl moc řešit.
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 11.4.2017 , 16:53   Citovat  

Ahoj mate nejaku radu na olakovani predneho narazniku v prahe?dekuji
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 16:37   Citovat  

[quote="scream"]Ak mas nizke volnobezne otacky, skus rekalibraciu. Ak nestupnu vycisti skrtiacu klapku. Mne to pomohlo ustalit volnobeh po roku trapenia.

caute chlapi
prosimte jak se dela ta rekalibrace ? taky mam obcas problem s otackmi a opetovnymi teplymi starty - svicky jsem vymenil,palivovej filtr i sejto v nadrzi taky - olej menim pravidelne po 10 tis tak netusim co to muze delat - nicmene najeto mam skoro 330 tis
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 17:13   Citovat  

[quote="Dandie33"]
scream napsal:
Ak mas nizke volnobezne otacky, skus rekalibraciu. Ak nestupnu vycisti skrtiacu klapku. Mne to pomohlo ustalit volnobeh po roku trapenia.

caute chlapi
prosimte jak se dela ta rekalibrace ? taky mam obcas problem s otackmi a opetovnymi teplymi starty - svicky jsem vymenil,palivovej filtr i sejto v nadrzi taky - olej menim pravidelne po 10 tis tak netusim co to muze delat - nicmene najeto mam skoro 330 tis

neskusil jsi procistit klapku a EGR ? ani K24 neni perpetummobile Velmi šťastný
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2017 , 18:45   Citovat  

Zdar, pocituju vibrace kdyz dam např za 3 a plny, tak kolem 3000/ot. Do volantu to nejde, citim to v tunelu, kdyz opru nohu... Vnitřní kloub poloosy? naštvanej to mi hlava nebere Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 8:34   Citovat  

[quote="MAREKB"]Zdar, pocituju vibrace kdyz dam např za 3 a plny, tak kolem 3000/ot. Do volantu to nejde, citim to v tunelu, kdyz opru nohu... Vnitřní kloub poloosy? naštvanej to mi hlava nebere Bueee[/qu

Jj na stoprocent je to vnitrni kloub Úsměv - cca 7500 kc origo v honde + prace kdyz nebudeš delat sam
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 8:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
neskusil jsi procistit klapku a EGR ? ani K24 neni perpetummobile Velmi šťastný

Ok takze to zkusim a ted jen takovej blbej dotaz - klapka je pod vzduchovim filtrem ? U golfika to tak bylo tak nevim jak tady a ten EGR je kde ? Vim zni to hloupě ale tak spoustu veci si na aute snazim udelat sam jen do motoru se mi moc vrtat nechce,to neumim a neznam to i kdyz bych rad neco skoukl pri najezdu bezmala 330 tis - treba tak se mi nesmějte Velmi šťastný dik
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 9:50   Citovat  

tudy odkaz

Vraj sa jej velmi netreba dotykat. Ja som dal kluc do polohy 2 prilozil plyn tehlou aby sa otvorila a opatrne vycistil po obvode ako sa uzatvara, vytrel gumenu hadicu z vnutra, senzor, a bavi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 10:26   Citovat  

Dandie33 napsal:
Ok takze to zkusim a ted jen takovej blbej dotaz - klapka je pod vzduchovim filtrem ? U golfika to tak bylo tak nevim jak tady a ten EGR je kde ? Vim zni to hloupě ale tak spoustu veci si na aute snazim udelat sam jen do motoru se mi moc vrtat nechce,to neumim a neznam to i kdyz bych rad neco skoukl pri najezdu bezmala 330 tis - treba tak se mi nesmějte Velmi šťastný dik

tudy odkaz navodu je tam vice po strane .. 2.0 a 2.4 je v zasade to samy ..
ja zatim jen preventivne striknul WD do klapky pod plynem ,ono ECU se stejne pak nastavi na novo sama..
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 10:33   Citovat  

[quote="Dandie33"]
MAREKB napsal:
Zdar, pocituju vibrace kdyz dam např za 3 a plny, tak kolem 3000/ot. Do volantu to nejde, citim to v tunelu, kdyz opru nohu... Vnitřní kloub poloosy? naštvanej to mi hlava nebere Bueee[/qu

Jj na stoprocent je to vnitrni kloub Úsměv - cca 7500 kc origo v honde + prace kdyz nebudeš delat sam

Krásná práce, asi není dobre cekat na podzimni kampan co? Tak to valím bulvy neoriginální se neosvedcil?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 10:40   Citovat  

WD je dobré tak na pánty ale na škrtiacu klapku do auta by som ho určite nedal pretože tam zostáva masnota po ňom .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2017 , 11:21   Citovat  

rudy5 napsal:
WD je dobré tak na pánty ale na škrtiacu klapku do auta by som ho určite nedal pretože tam zostáva masnota po ňom .

tak cistic je samo lepsi ,ale kdyz nebyl po ruce cistic tak i WD je lepsi nez nic ..
mozna je to jen dalsi mýtus nevim ,ale ja stim problem nemel .. ani z vycistenou klapkou..
kazdej "mechanik" ti rekne neco jineho ..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 11:39   Citovat  

kde sezenu kompresor na cl9 2.4?pripadne vase nazory.dekuji H+
   Návrat  
Toxic je teď offline  Toxic
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 16:36   Citovat  

Zdar, kupuju Accorda 2.4 v automatu, nebyl by někdo ochotnej se se mnou v průběhu týdne na něj jet podívat a odhalit případné nedostatky? Nejlépe z Brna. Předem díky Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 16:39   Citovat  

acco v automatu je supr ja ho mam taky. kouř
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 20:20   Citovat  

Ahoj dotaz ohledně acco 2.4 manuál . Přijde mi ze motor někdy má jiný výkon .. někdy to letí a jindy je to trosku linejsi. 1,2,3 rychlost vždy OK 4,5 ujde ale jak na 6tku jedu v kilu a přidám třeba i do kopce tak skoro nic .. nevím zda je to už najetyma kilometrama. Já myslím ze by ten výkon by mohl byt i od spojky která neklouze ale přijde mi ze od ni je ten přenos síly takovej horší možná ale jen pocit... nebo jestli už by to mohlo byt způsobeno opotrebenim motoru mám už taky 3kila tlaky 12 .. nebo třeba poloosy těžko říct uvítám pokud někdo má zkušenosti .. popr go motoru kolik by vyšlo do 25k?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 20:53   Citovat  

a čo by si chcel aby to na 6tke v tom kopci robilo?
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 21:59   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj dotaz ohledně acco 2.4 manuál . Přijde mi ze motor někdy má jiný výkon .. někdy to letí a jindy je to trosku linejsi. 1,2,3 rychlost vždy OK 4,5 ujde ale jak na 6tku jedu v kilu a přidám třeba i do kopce tak skoro nic .. nevím zda je to už najetyma kilometrama. Já myslím ze by ten výkon by mohl byt i od spojky která neklouze ale přijde mi ze od ni je ten přenos síly takovej horší možná ale jen pocit... nebo jestli už by to mohlo byt způsobeno opotrebenim motoru mám už taky 3kila tlaky 12 .. nebo třeba poloosy těžko říct uvítám pokud někdo má zkušenosti .. popr go motoru kolik by vyšlo do 25k?

6. stupeň je pro dálniční rychlost na spotřebu. Teoreticky je tam navíc viz pilový diagram .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2017 , 22:22   Citovat  

Sidesync napsal:

zalezi na kolik otacek hlavne ,v serii to pod 3000ot na sestku moc netahne ,tuplem kdyz mas zaplou klimu a ne jeste do kopce .. po reflashi nemam problem zrychlovat na sestku od 2000ot .. coz bezne delam ,pres tunel 80km/h a za nim jen zmacknu tempomat a pekne se to zbira bez problemu .. nemam ani potrebu podrazovat ani do kopce pokud tam mam pres 3000ot coz je 130km/h ..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 9:26   Citovat  

mildo napsal:

pokud myslíš kompresor od klimy, tak origo Honda kolem 32.000 Kč, druhovýroba cca 11.000, případně vrakárna kolem 4000. Pak jsem ještě našel firmu, která ho prý umí zrepasovat: tudy odkaz , ale cenu neznám - poptám.

Jelikož začíná být teplo, tak už se na to také chystám.
   Návrat  
Matthew je teď offline  Matthew
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 9:58   Citovat  

mildo napsal:

dle OEM čísel by to mohl být tento: KOMPRESOR případně KOMPRESOR 2
dle OEM čísel odsud: ZDE
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 13:30   Citovat  

Střelec napsal:
pokud myslíš kompresor od klimy, tak origo Honda kolem 32.000 Kč, druhovýroba cca 11.000, případně vrakárna kolem 4000. Pak jsem ještě našel firmu, která ho prý umí zrepasovat: tudy odkaz , ale cenu neznám - poptám.

Jelikož začíná být teplo, tak už se na to také chystám.

32tis original je teda ina palka tiez by tie ceny mohli upravit na starsie auta vymenis tri veci v aute co je hodnota auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2017 , 13:49   Citovat  

rudy5 napsal:
32tis original je teda ina palka tiez by tie ceny mohli upravit na starsie auta vymenis tri veci v aute co je hodnota auta.

no jo vyssi trida HaHaaa ..nektery veci jsou fakt predrazeny otom zadna ,ale OEM dily na tuhle tridu jsou temer u kazde znacky proste drahy ,pac dily se nezdily z jinymi modely .. zato vime ,ze OEM dily vydrzi o dost dele jako druhovyroba a nekdy se to proste oplati ... zato kdybych to dneska resil ,tak koupim druhovyrobu nejlepe od znacky krtera delala prvovyrobu pokud to jde ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina