Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 347 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 13:21   Citovat  

Já bych začal tím kabelovým svazkem(byla na to svolávačka, ale bohužel 7let nebo asi 150tis.km), respektive telefonátem do Hondy v Ústí, jestli tam ten mechanik ještě dělá... Myslím, že Spoon ví na koho se obrátit - teda kdysi věděl...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 14:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Já bych začal tím kabelovým svazkem(byla na to svolávačka, ale bohužel 7let nebo asi 150tis.km), respektive telefonátem do Hondy v Ústí, jestli tam ten mechanik ještě dělá... Myslím, že Spoon ví na koho se obrátit - teda kdysi věděl...
Diky za tip. Nekde youtube jsem videl, ze si nekdo ty kabely opravoval svepomoci, pokud tedy myslime oba to same. Kabelovy svazek s polamanymi, prerusenymi, zohybanymi draty.
Az bude moznost, rozeberu vnitrnosti a poradne zkontroluji a promazu.
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 14:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jeste jeden dotaz .. lze vymenit v naboji kola steft nebo se musi menit celej naboj z loziskem ?

Nemusí. Někde to tu nedávno bylo, ale nevím jestli přímo v tomhle vlákně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 14:54   Citovat  

Peliator napsal:
Nemusí. Někde to tu nedávno bylo, ale nevím jestli přímo v tomhle vlákně.

nekoukal jsem nato ,ale taky bych rekl ,ze stift bude na tisíc hran a mozna pujde vymenit i bez sundani kotouce..
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.4.2017 , 22:01  Naposledy upravil LK7R dne 7.4.2017 , 10:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jsem dneska obul CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 6 225/45 R17 94 Y XL - C, A, 2, 72dB FR.

První pocity a poznatky po 50km:
* proti 16" znatelný úbytek živosti auta (to se dalo čekat)
* velice komfortní pneumatiky - tlumení rázů je lepší jak na zimních 16" Conetinental TS830
* poměrně vysoký valivý hluk (o něco více než zimní 16")
* nekloužou již od prvního kilometru (made in France DOT 7.týden roku 2017)
* rychlá odezva na pokyny volantu
* suché brzdění velice solidní
* na hranice gripu jsem se zatím neodvážil "drží jak židovská víra", napíšu později, nicméně drží i jako nové perfektně
* byl celkem boj je nazout
* UTQD 280 A A

Vypadá to, že testy nekecaly, nicméně příliš se nezmiňovali o hlučnosti.

Za 2418Kč/guma se to zatím jeví jako dobrý kup.

Konec hlášení

VTEC
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 7:46   Citovat  

LK7R napsal:
Tak jsem dneska obul CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 6 225/45 R17 94 Y XL - C, A, 2, 72dB FR.

* velice komfortní pneumatiky - tlumení rázů je lepší jak na zimních 16" Conetinental TS810
* na hranice gripu jsem se zatím neodvážil "drží jak židovská víra", napíšu později, nicméně drží i jako nové perfektně
* UTQD 280 A A

Konec hlášení

VTEC

Díky!
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 8:00   Citovat  

Já mezi 16" 205/55 a 17" 225/45 nikdy rozdíl v dynamice nepozoroval. Za to mezi 16" a 17" 235/45 byl rozdíl brutální. Když jsem to přehodil na 16, tak to bylo jako by mi tam přibylo 30 koní.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 8:12   Citovat  

LK7R napsal:

* velice komfortní pneumatiky - tlumení rázů je lepší jak na zimních 16" Conetinental TS810
* UTQD 280 A A

Konec hlášení

VTEC

17" mám i na zimu i na léto, takže bych asi nepozoroval úbytek živosti. Trochu mi vadí ten hluk, to je celkem škoda. Obecně to ale asi budou dobré pneu. Jen ta cena 2400 Kč se mi zdá trochu málo ne? Já se díval a všechny stojí kolem 3400 Kč. Ale to bude asi tím, že mám 225/50 ? Jinak už se rozhoduju jen mezi Cotni a nokian zLine - ale jsem mnohem víc naklonený Conti, tak to tak asi nakonec dopadne.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 8:26  Naposledy upravil LK7R dne 7.4.2017 , 9:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Probos napsal:
17" mám i na zimu i na léto, takže bych asi nepozoroval úbytek živosti. Trochu mi vadí ten hluk, to je celkem škoda. Obecně to ale asi budou dobré pneu. Jen ta cena 2400 Kč se mi zdá trochu málo ne? Já se díval a všechny stojí kolem 3400 Kč. Ale to bude asi tím, že mám 225/50 ? Jinak už se rozhoduju jen mezi Cotni a nokian zLine - ale jsem mnohem víc naklonený Conti, tak to tak asi nakonec dopadne.

Kupoval jsem u MegaLevnePneu.cz, ale i Penumatiky.cz je mají za podobnou cenu.

Ještě bych dodal, že ty do mám mají velice malou (žádnou?) ochranu ráfku. Takže pokud máte nějaké pěkné ALU tak buď opatrně, nebo se podívat, jestli nemají model s větším chráničem ráfku.

Pokud chcete tiché pneu, tak mrkněte na ty Falken FK510 budou hodně podobný, nicméně asi nebudou mít tak ostrou odezvu na pokyny volantu. Cena u mě nehrála tolik roli, jinak bych šel do těch výše zmíněných Falkenů (mám se značkou velice dobré zkušenosti s Falken Azenis RT615K).
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 8:51   Citovat  

LK7R napsal:
Kupoval jsem u MegaLevnePneu.cz, ale i Penumatiky.cz je mají za podobnou cenu.

Ještě bych dodal, že ty do mám mají velice malou (žádnou?) ochranu ráfku. Takže pokud máte nějaké pěkné ALU tak buď opatrně, nebo se podívat, jestli nemají model s větším chráničem ráfku.

Pokud chcete tiché pneu, tak mrkněte na ty Falken FK150 budou hodně podobný, nicméně asi nebudou mít tak ostrou odezvu na pokyny volantu. Cena u mě nehrála tolik roli, jinak bych šel do těch výše zmíněných Falkenů (mám se značkou velice dobré zkušenosti s Falken Azenis RT615K).

dle mne conti 5 jsou tiche dost a maji hodne z vlastnosti conti 6 co jsi psal ..
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 9:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dle mne conti 5 jsou tiche dost a maji hodne z vlastnosti conti 6 co jsi psal ..

Není to nijak dramatické, pocitově to odpovídá hodnotě z EU štítku - tzn 72dB. Nicméně pokud někdo hledá tiché gumy, tak tyto to nejsou a volil bych spíše ty Falken KF510 nebo GoodYear. Zase to bude vykoupeno něčím jiným...
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 9:55   Citovat  

LK7R napsal:
Není to nijak dramatické, pocitově to odpovídá hodnotě z EU štítku - tzn 72dB. Nicméně pokud někdo hledá tiché gumy, tak tyto to nejsou a volil bych spíše ty Falken KF510 nebo GoodYear. Zase to bude vykoupeno něčím jiným...

Otázkou je, čím by to bylo vykoupeno. Díval jsem se ještě na Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 který má 68dB, kteýr má stejné parametry jako nokian ZLine nebo Conti 6 ale otázkou je, jestli vůbec člověk ten rozdíl 4dB pozná a u Conti 6 hraje do karet hlavně to, že se jedná o novou gumu, lepší technologie dejme tomu...

Asi to tady trošku spamujeme Úsměv to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 10:25   Citovat  

Probos napsal:
Otázkou je, čím by to bylo vykoupeno. Díval jsem se ještě na Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 který má 68dB, kteýr má stejné parametry jako nokian ZLine nebo Conti 6 ale otázkou je, jestli vůbec člověk ten rozdíl 4dB pozná a u Conti 6 hraje do karet hlavně to, že se jedná o novou gumu, lepší technologie dejme tomu...

Asi to tady trošku spamujeme Úsměv to mi hlava nebere
Ano na pneu je tu tema Úsměv odkaz
Kazdopadne urcite by nebylo od veci to tu celkove procistit a ty dulezite dokola omylane veci dat na prvni stranku, aby se nemusel kazdy porad ptat. Zmatek je tu cim dal vetsi Velmi šťastný A aby clovek nasel to co potrebuje, tak musi bud pres google a nebo listovat a ani tak se to obcas nezadari. Hledani primo na foru neni zrovna moc spolehlive.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 13:52   Citovat  

Probos napsal:
. Ale to bude asi tím, že mám 225/50 ?

Ano to je atypický profil, = vyššia cena
   Návrat  
T.O.M. je teď offline  T.O.M.
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 16:39   Citovat  

Můžete mi prosím poradit ohledně xenonu na Accord 2,4 r.v.2003?
Před několika měsíci jsem vyměnil výbojku protože ztrácela svítivost až vyplivla jednoho dne uplně.
usoudil jsem, že je to výbojkou, tak jsem dal novou osramku a bylo to tak na týden ok.
Pak jsem si občas všiml, že nesvítí světlo s tou novou výbojkou a stačilo vypnout/zapnout a většinou naskočila.
Po přečtení tohoto fora jsem zjistil, že je to starter xenonu a že je to celkem běžný průběh. Nyní asi po třech měsících kdy se frekvence zapnutí světla zhoršovala až se snížila na 0 bych to rád vyřešil. cena nabídky z hondy mě šokovala ikdyž jsem byl připraven na ledacos.
Psalo se zde ohledně funkčního řešení za zlomkovou cenu, ale může mi někdo říct jakou konkrétní použitelnou náhradu mám koupit?
Takovou konkrétní informaci jsem nezjistil.
Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2017 , 17:29  Naposledy upravil Kendik dne 8.4.2017 , 14:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

T.O.M. napsal:
Můžete mi prosím poradit ohledně xenonu na Accord 2,4 r.v.2003?
Před několika měsíci jsem vyměnil výbojku protože ztrácela svítivost až vyplivla jednoho dne uplně.
usoudil jsem, že je to výbojkou, tak jsem dal novou osramku a bylo to tak na týden ok.
Pak jsem si občas všiml, že nesvítí světlo s tou novou výbojkou a stačilo vypnout/zapnout a většinou naskočila.
Po přečtení tohoto fora jsem zjistil, že je to starter xenonu a že je to celkem běžný průběh. Nyní asi po třech měsících kdy se frekvence zapnutí světla zhoršovala až se snížila na 0 bych to rád vyřešil. cena nabídky z hondy mě šokovala ikdyž jsem byl připraven na ledacos.
Psalo se zde ohledně funkčního řešení za zlomkovou cenu, ale může mi někdo říct jakou konkrétní použitelnou náhradu mám koupit?
Takovou konkrétní informaci jsem nezjistil.
Díky
Myslim, ze Markos se tim zabyva. Zkus ho kontaktovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 12:36   Citovat  

Bud štartér alebo balast. Viem zohnať OEM za slušnú cenu- so zárukou.
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 8.4.2017 , 20:13   Citovat  

Ahoj zkoušel tu už někdo do acco sedačky z type r ufo? Přemýšlím ze je poridim zda se vejdou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 8:15   Citovat  

Ahojte, vzhledem k tomu, ze mam dost poniceny plastovy obal klice a rozpada se, chci se zeptat jestli vite, ktery mi bude pasovat misto nej?

Nasel jsem treba tento a pak jsou jeste 3+1 s nejaky panic tlacitkem, ale ten ja nemam. Kupoval jste uz nekdo nahradni klic a vite jaky bude pasovat? Hledal jsem na foru, ale nenasel nic. Nerad bych kupoval neco, co mi bude k nicemu. Predpokladam, ze klic podle originalu zvladne vysoustruzit kazdy klicnik.

Diky za rady Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 8:26   Citovat  

Nechces skusit rovno vystrelovaci? Mrk tudy odkaz
Je to trosku tvrdsi material, ale vyfrezovat sa dal, mam ho od 2015 a funguje stale rovnako... je to dobrý

garage key.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
garage key.jpg, 617.98 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:04  Naposledy upravil Kendik dne 9.4.2017 , 9:12, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

varuj napsal:
Nechces skusit rovno vystrelovaci? Mrk tudy odkaz
Je to trosku tvrdsi material, ale vyfrezovat sa dal, mam ho od 2015 a funguje stale rovnako... je to dobrý
No to vypada moc dobre! Mnohem hezci nez to stare. A co to tlacitko panic? To ja tam totiz nemam. Bude mi take fungovat a k cemu to vlastne je? Velmi šťastný Pred casem jsem na nej ve Tvem profilu koukal a moc se mi libil, ale netusil jsem, ze se da take koupit. Diky Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 9:04   Citovat  

Kdyby někdo objednával, tak bych se s dovolením připojil s klíčem na Civic 8g.
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 15:16   Citovat  

Taky se "pochlubim" klickem.
Cena cca 250kc ebay, prehozeni vnitrnosti stareho a imo cipu v poho, vyfrezovani planzety 400,- , ale bacha, ta planzeta z ciny je takova, ne priliz presna a moje spinacka to nepobrala, bylo potreba ji komplet stahnout na tloustce. Ale toho by si mohli vsimnout i driv Velmi šťastný

IMG_20170409_161118_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170409_161118_1.jpg, 3.26 MB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 20:07   Citovat  

Kendik napsal:
A co to tlacitko panic? To ja tam totiz nemam. Bude mi take fungovat a k cemu to vlastne je?

Jseš panic, nebo ne? Pokud ne, tak ho už nepotřebuješ Velmi šťastný

Je to tísňové tlačítko...jestli to bude funkční v Tvém autě nevím, ale používá se to hlavně ve Státech. Když to zmáčkneš, tak auto začne houkat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 20:45   Citovat  

Kendik napsal:
Takze budes menit ridici jednotku? Me to ted po promazani sice zavira, ale take nezamyka a dvere musim dobouchnout, aby se zamkly.

Za 15tis nehodlám měnit nic Úsměv

Dneska opět začal zlobit i zámek plus klika, kufr nejde zvenku otevřít, takže to asi nebude jen o elektrice. Nechám ho vyměnit, když už ho mám koupený a uvidíme
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 21:54   Citovat  

Stepa napsal:
Jseš panic, nebo ne? Pokud ne, tak ho už nepotřebuješ Velmi šťastný

Je to tísňové tlačítko...jestli to bude funkční v Tvém autě nevím, ale používá se to hlavně ve Státech. Když to zmáčkneš, tak auto začne houkat.
Kdo to vi, ten to nepovi Velmi šťastný Diky za vysvetleni Úsměv To by se obcas i hodilo. Skoda, ze to u nas neni.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 21:56   Citovat  

Střelec napsal:
Za 15tis nehodlám měnit nic Úsměv

Dneska opět začal zlobit i zámek plus klika, kufr nejde zvenku otevřít, takže to asi nebude jen o elektrice. Nechám ho vyměnit, když už ho mám koupený a uvidíme
Tak to neni dobry Smutný Ja rouhybal a promazal kliku a jeji mechanismus a zatim vse fuguje jak ma. Nemas ji zarezlou? Nejde Ti otevrit ani rucne?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2017 , 22:39   Citovat  

Kendik napsal:
Tak to neni dobry Smutný Ja rouhybal a promazal kliku a jeji mechanismus a zatim vse fuguje jak ma. Nemas ji zarezlou? Nejde Ti otevrit ani rucne?

Mám, je tam vrstva odlupující se rzi a občas se sekne a nevrátí do původní polohy. Dle servisu ale může být špatný jen bowden. Teď se stává, že to zase neotevřu ani zvenku a musím zase zevnitř, což je pěkný opruz, kord pokud jsi v obleku a nechceš pokládat sedačky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 6:40   Citovat  

Už keď riešime ten kufor, viete niekto prečo sa kufor nedá otvoriť diaľkovým ovládačom? Z vnútra tlačítkom ide, takže tam problém nebude.

Pôjdem do Hondy na motnáž podvozku, tak to skúsim zistiť, ničmenej, možno ste to už niekto riešili.

Ďakujem
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2017 , 8:06   Citovat  

Zkoušel jsi podržet tlačítko delší dobu (cca 2s)?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina