Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vaše NEhondy sem :-D
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Strana 27 z 30
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 16:23   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Tak dnes se pucovalo. svatoušek

Nadhera.
Je nas tu s Lexusema uz docela dost Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 10.9.2016 , 21:26   Citovat  

David.306 napsal:
Nadhera.
Je nas tu s Lexusema uz docela dost Úsměv

To je dobře. Úsměv Je to Toyota soarer, ačkoli v USA to byl Lexus SC300, ale děda hold myslel, že Lexus je luxus, tak vyměnil znaky. Velmi šťastný To auto má lepší potenciál než supra, takže si myslim, že z Hondy do tohoto to neni tak hrozný.

DSC_0017[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0017[1].jpg, 2.69 MB

DSC_0008[1].jpg

DSC_0008[1].jpg, 2.48 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 9:51   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
To je dobře. Úsměv Je to Toyota soarer, ačkoli v USA to byl Lexus SC300, ale děda hold myslel, že Lexus je luxus, tak vyměnil znaky. Velmi šťastný To auto má lepší potenciál než supra, takže si myslim, že z Hondy do tohoto to neni tak hrozný.

ty jo a na kolik te vysel? to sis nechal dovest z britanie?
vypada fakt hezky Úsměv

a kdyby ses chtel tech znaku lexus zbavit,tak dej vedet Mrk
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 11:29   Citovat  

David.306 napsal:
vypada fakt hezky Úsměv

Když to řeknu, tak se tady chytnou všichni za hlavu, v jakých paštikách za ty peníze tady jezdí. pořádnej výtlem Nehledě na to, že je to tu samej závistivec, co si pak akorát najde zase plnou mísu pomluv, a já nevim co všechno.
Ty znaky uvidim. Když budou origo v Toyotě, tak tyhle sundám, ale bojim se, abych nepoškodil lak. Kdyžtak bych ti dal vědět, než by se měly seznámit s odpadem. Velmi šťastný Ano, mám to po důchodci z UK, ovšem auto je plný katakana znaků, takže musim ještě dopřekládat. Velmi šťastný
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 11:43   Citovat  

Toshi: Moc pěkný, něco podobnýho by se mi taky líbilo.. A do budoucna z toho můžeš udělat GTE Hihi
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 12:01   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Když to řeknu, tak se tady chytnou všichni za hlavu, v jakých paštikách za ty peníze tady jezdí. pořádnej výtlem Nehledě na to, že je to tu samej závistivec, co si pak akorát najde zase plnou mísu pomluv, a já nevim co všechno.
Ty znaky uvidim. Když budou origo v Toyotě, tak tyhle sundám, ale bojim se, abych nepoškodil lak. Kdyžtak bych ti dal vědět, než by se měly seznámit s odpadem. Velmi šťastný Ano, mám to po důchodci z UK, ovšem auto je plný katakana znaků, takže musim ještě dopřekládat. Velmi šťastný

No ještě přehodit volant na druhou stranu... Se stydím
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 12:02   Citovat  

Koubelec napsal:
Toshi: Moc pěkný, něco podobnýho by se mi taky líbilo.. A do budoucna z toho můžeš udělat GTE Hihi

Nechci. Ono to stačí i tak a já rád slušný sériovky. Úsměv Ale jinak děkuji. OK
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 12:03   Citovat  

Hellborn napsal:
No ještě přehodit volant na druhou stranu... Se stydím

Hellbíku, ale já mám volant na správný straně. Je to tam. Vy máte volant na Hitlerově straně. pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 12:11   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Hellbíku, ale já mám volant na správný straně. Je to tam. Vy máte volant na Hitlerově straně. pořádnej výtlem

Nemáme. Už v polovině 20tých let se vláda ČSR zavázala v Pařížské konvenci zavést jízdu vpravo, v roce 1931 byl závazek do pěti let, a v listopadu 1938 vydal stálý výbor Národního shromáždění opatření číslo 275/1938, kterým s platností od 1. května 1939 zavedl jízdu vpravo. Příchod Němců to jen urychlil (o 6 týdnů), ale nebyl to jejich výmysl, vše se již připravovalo.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:18   Citovat  

David.306 napsal:
vypada fakt hezky Úsměv

+- 70 litru.
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 19:20   Citovat  

Hellborn napsal:
Nemáme. Už v polovině 20tých let se vláda ČSR zavázala v Pařížské konvenci zavést jízdu vpravo, v roce 1931 byl závazek do pěti let, a v listopadu 1938 vydal stálý výbor Národního shromáždění opatření číslo 275/1938, kterým s platností od 1. května 1939 zavedl jízdu vpravo. Příchod Němců to jen urychlil (o 6 týdnů), ale nebyl to jejich výmysl, vše se již připravovalo.

Já vim, kdysi se mi dostal celej článek do ruky. Ale tak já to tak beru, no. HaHaaa
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2016 , 21:13   Citovat  

Hellborn napsal:

Větší frajeři byli Švédové. Ti jezdili až do druhý poloviny šedesátejch let vlevo ale považ-s volantem taky vlevo Velmi šťastný
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 10:13   Citovat  

Zdravím ReNa a jeho nafoukanou Toyotku GT86 Úsměv Tak mě tu zmínka o tomhle autě nadchla a pročetl jsem se i kolem oněch kompresorových úprav co jsem kde našel, až se stalo, že jsem se zas jednou za rok pohyboval po Praze a se štěstím jsme se minuli v pátek u OC Letňany... ReNo odjížděl a stál na semaforech a já přijížděl (černé MG ZR 160).
Moc pěkné autko přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.9.2016 , 19:15   Citovat  

Trunda napsal:
Zdravím ReNa a jeho nafoukanou Toyotku GT86 Úsměv Tak mě tu zmínka o tomhle autě nadchla a pročetl jsem se i kolem oněch kompresorových úprav co jsem kde našel, až se stalo, že jsem se zas jednou za rok pohyboval po Praze a se štěstím jsme se minuli v pátek u OC Letňany... ReNo odjížděl a stál na semaforech a já přijížděl (černé MG ZR 160).
Moc pěkné autko přátele

Tak to je dobra nahoda HaHaaa
To jsme jel z jednani a mel hlavu plnou myslenek. Rozhodne ale dekuji za pochvalu přátele
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 21:50   Citovat  

Tak po prelude 4g 2,2vti 4ws poface jsem kvuli byvale praci musel zbehnout k jine znacce (zustal jsem verny Japoncum) a poridil Mazdu 6 liftback se sportpacketem a 2,3 benzinovym motorem,po spooooouste prace a penez sla do sveta za nesmysl a poridil jsem nakonec zase Mazdu 6,tentokrat ale MPS verzi se 191kW a 4x4 nahonem,konecne jsem se tesil na pozink,ale stale je to japonska krabice a tak se s tim moc nepochlapily kluci v japonsku... kazdopadne zatim az na spotrebu si to auto uzivam ... a stale mam jeste pro jistotu zabavy a zpestreni a vykouzleni usmevu CRXko Úsměv

IMG_20161029_142745.jpg

IMG_20161029_142745.jpg, 2.1 MB

IMG_20160906_110134.jpg

IMG_20160906_110134.jpg, 1.91 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2016 , 8:40   Citovat  

jazzik napsal:
Tak po prelude 4g 2,2vti 4ws poface jsem kvuli byvale praci musel zbehnout k jine znacce (zustal jsem verny Japoncum) a poridil Mazdu 6 liftback se sportpacketem a 2,3 benzinovym motorem,po spooooouste prace a penez sla do sveta za nesmysl a poridil jsem nakonec zase Mazdu 6,tentokrat ale MPS verzi se 191kW a 4x4 nahonem,konecne jsem se tesil na pozink,ale stale je to japonska krabice a tak se s tim moc nepochlapily kluci v japonsku... kazdopadne zatim az na spotrebu si to auto uzivam ... a stale mam jeste pro jistotu zabavy a zpestreni a vykouzleni usmevu CRXko Úsměv

Auto je to krasny,ale tezko rict co to vydrzi.Ta 2,3 tusim mela nejaky problemy s motorem,diesely meli problemy,ale mps nevim jak na tom je.Ja osobne kdybych chtel japonskou vykonnou 4kolku tak bych sahl po osvedcene impreze a nemuselo by to bejt ani sti(vyssi cena) ,tak treba GT.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2016 , 20:59   Citovat  

Něco ze zkušeností a servisu... V první i druhé M3MPS je motor relativně odolný, nepracuje s takovou hmotností auta. OK.

V M6MPS už dostává trochu víc zabrat a občas se najde problém na klice, motor začne klepat a mázne se jak na klice, tak na některém válci a odnese to i povlakovaný píst na daném válci, tzn. výměna shortbloku. Motor hodně trpí na zapečené pístní kroužky - nevhodný olej. Problémy nastávají při cca 160.000 km proběhu. Několik prvních sérií motoru mělo vadný olejový napínák řetězu, chrastění řetězu, checkengine na synchonizaci klika/vačka. Stejný problém u dízlů, vadné řetězy FoMoCo, většinou vyřešeno v rámci záruky s vodítkama i s řetězem Mazda. Občas se objevuje olejová netěsnost na prsou motoru u rozvodů a netěsnost na víku ventilů u snímače vačky. Časování sací vačky je bezproblémové.

V CX7 je tento motor naprosto tragický, spousta CX7 je na prodej s poškozeným motorem na klice a bloku v rozmezí 130.000 km až 200.000 km. U CX7 nastává problém s extrémně brzkým opotřebením turbodmychadla a zapečením pístních kroužků, už cca kolem 130.000 km a následnou extrémní spotřebou oleje, protože 5W30 na 20.000 km je prostě totální blbost. Následně motor začíná klepat na klice, klika se ohne a během chvilky se kousne, vydře se některý válec a v něm se mázne povlakovaný píst. Vyvažováky pod klikou zůstanou bez poškození, jen je po opravě potřeba usadit celý blok vyvažováků na značky, jsou proti sobě na ozubení kliky a na kole vyvažováků.

Oprava motoru bez bloku vyjde cca na 80.000 Kč. Turbo se dá bezpečně repasovat cca kolem 7.000 Kč. Klika se dá bezpečně srovnat, navařit a upravit na tovární rozměr pro použití pouze originálních STD klikových, ojničních ložisek a axiálního ložiska, které je pouze jedno uprostřed kliky v jejím horním uložení v bloku. Cena celého setu ložisek je cca 18.000 Kč. Pístní kroužky stojí cca 12.000 Kč. Originální těsnění pod hlavu cca 2.000 Kč. Je nutná rentgenová kontrola kliky, kvůli ucpání mazacích kanálů kompozitem ze zničených ložisek. Pokud tedy není zničená v místě axiálního ložiska, k tomu až později... Hlava zůstane také bez poškození, jen je nutné celou hlavu vyčistit od karbonu, nevýhoda přímého vstřiku v kombinaci s EGR a naprosto nevhodným olejem. Je nutné vyčistit a rozhýbat systém klapek v sacím potrubí - karbon. Další problém u CX7 nastává při vytvoření vůle u dvouhmoty, ano má jí i benzín. Dvouhmota dokáže svým rozkmitem a rozkmitem kliky totálně zdevastovat zmíněné středové klikové axiální ložisko a klika se v jeho uložení vybrousí, axiální vůle je potom až 2 mm - nelze opravit, pouze kliku vyměnit.

M6MPS i CX7 mají většinou zanedbaný servis zadního diferáku. Místo oleje vazelína... Nutný proplach a doufat, že bude dál fungovat.

Změna oleje na 5W40 až 50 a zkrácení intervalu výměny oleje na 10.000 km je jediným východiskem jak předejít problémům s tímto jinak báječným motorem ve všech třech Mazdách.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 14:32   Citovat  

Toshi Hanada napsal:

Nevim nevim kde je pravda... Lucy Tak jak pane "majiteli"? tudy odkaz
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2016 , 14:36   Citovat  

..ten zivot prinasi takovy zajimavy pribehy..... Úsměv
   Návrat  
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 13:51   Citovat  

dočasná ne honda už 2.5 roku jde do světa za 25

11539624_782520801845875_6488750958944496233_n.jpg

11539624_782520801845875_6488750958944496233_n.jpg, 13.17 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 14:09   Citovat  

Carloscz napsal:
dočasná ne honda už 2.5 roku jde do světa za 25

za 25 ceho pořádnej výtlem
   Návrat  
Carloscz je teď offline  Carloscz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 14:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
za 25 ceho pořádnej výtlem
25 tis. kč Je to tam. sakra Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 15:05   Citovat  

Carloscz napsal:
25 tis. kč Je to tam. sakra Velmi šťastný

a ja ze 25 kilo brambor Velmi šťastný to bude potom Topka Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 15:37   Citovat  

Ale nenapisal ktore z tych troch je na predaj:D
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2016 , 15:40   Citovat  

rudy5 napsal:
Ale nenapisal ktore z tych troch je na predaj:D

OK Je to tam.
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 22:27   Citovat  

David.306 napsal:
Auto je to krasny,ale tezko rict co to vydrzi.Ta 2,3 tusim mela nejaky problemy s motorem,diesely meli problemy,ale mps nevim jak na tom je.Ja osobne kdybych chtel japonskou vykonnou 4kolku tak bych sahl po osvedcene impreze a nemuselo by to bejt ani sti(vyssi cena) ,tak treba GT.

Ano,ty standartni 2,3 v predface M6 mely problemy,mala vana a i novej motor mel spotrebu oleje... Takze kdo nehlidal olej,byl v koncich a hodne jich pak poztracelo cestou pisty a ojnice...MPS uz ma novejsi motor a vetsi vanu.

Joefrey dodal hodne zazivnych informaci,napriklad o tom diferaku a oleji jsem netusil,kazdopadne jsem ho chtel v blizke dobe menit,olej jsem menil za 10tis uz 2x a rovnou po koupeni MPS jsem nalil 5w40 nikoliv 5w30, nic zatim necvaka,neklepe,auto bezi dobre,akorat jsem rovnou zahodil svicky FOMOCO,napinaky a retez je menen uz v Mazde v ramci garancek,takze snad vporadku Úsměv
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2017 , 22:07   Citovat  

S naší nehondou se pomalu loučíme... Bueee
odkaz

IMG_0634 (1600x1200).jpg

IMG_0634 (1600x1200).jpg, 1.01 MB
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 13:49   Citovat  

Uz at je leto a v nehonde(dvojhonde-objem i vaha odpovida souctu obou mich hondic pořádnej výtlem ) si zas vyjedu na "vylet" nekam daleko od lidi Velmi šťastný

CB42608D-7336-424A-985A-3B9B6D15DE14.JPG

CB42608D-7336-424A-985A-3B9B6D15DE14.JPG, 2.46 MB
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 19:22   Citovat  

sumy napsal:
Uz at je leto a v nehonde(dvojhonde-objem i vaha odpovida souctu obou mich hondic pořádnej výtlem ) si zas vyjedu na "vylet" nekam daleko od lidi Velmi šťastný

Pěkněj expedičák OK a ještě se šnorchlem je to dobrý
Tohle Pajero pamatuju ještě jako vystřihovánku z ABíČka (no dobře, možná ne úplně přesně tohle, mám dojem že bylo modrý, ale takhle nějak podobně vypadalo)
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 23:43   Citovat  

Diky přátele
Pod folii o tloustce Ipy HaHaaa je modre Velmi šťastný Nemel jsem to srdce tu krasnou modrou metalizu rvat rostim a tak vubec.
Ale spis nez expedicak je to rodinne vozidlo pro prastenou familii se 4detma s lehce zvysenou pruchodnosti HaHaaa No a kdyz uz ma clovek takovy auticko, tak trada do romale do hor, klidne i se vsema detma. Obcas nekde zablbnout, pozavodit, vecer jen tak po kraji na vyhledy. Pro me ma ten mastodont ohromny kouzlo. A tak kdyz uz jsem mu venoval moc casu, ze az zena skorem zacinala zarlit, tak jsem ji poladil/vylestil Uficko a sobe poridil anglana. A tedy ted se vrtam v nem Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vaše NEhondy sem :-D
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina