Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 340, 341, 342 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 341 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 21:57   Citovat  

edy napsal:
To je blbý,já v zimě jezdím na 16'....

Tak ber ATR
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 0:47   Citovat  

Zadek prej nebrzdi a vydrží věčně... Takže na den přesně rok a 32tkm zadní desky na plech, výrobce Zimmermann. Uvidíme co zítra dodají, protoze potřebuju jezdit a nečekat na díly.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 9:10   Citovat  

Riesil/vyriesil niekto volu v riadeni? Z tyzdna na tyzden auto nejak zacalo plavat, hlavne v rychlosti na nerovnostiach alebo tiahlych zakrutach. Jeden cap riadenia je zrely na vymenu ale strasili ma, ze mozno bude treba dat riadenie na repas.

Ked ste to uz niekto riesil, tak klude pokecame cez sukromne spravy.

BTW zadne dosky su v polke zivotnosti po 15tis km
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 10:11   Citovat  

Často to bývá špatným tlakem v pneumatikách/jejich degradace ve spojení s teplotou a další možností je geometrie. Nebo uvolněný nějaký čep (například řízení, nebo na stabilizátoru).
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 12:33   Citovat  

scream napsal:
Riesil/vyriesil niekto volu v riadeni? Z tyzdna na tyzden auto nejak zacalo plavat, hlavne v rychlosti na nerovnostiach alebo tiahlych zakrutach. Jeden cap riadenia je zrely na vymenu ale strasili ma, ze mozno bude treba dat riadenie na repas.

Jestli půjdeš jako já metodou pokus-omyl, tak si finančně užiješ...

Já vyměnil:
- komplet podvozek vč. uložení
- všechny stabilizátory vč. uložení
- klouby poloos
- přední silentbloky

a vůli tam mám pořád. Kroutím s tím jak s kormidlem, zvlášť výjezdy z kruháčů jsou peklo.

Nechal jsem zkontrolovat i táhla řízení vč. čepů, abch zjistil, že to nejspíše bude kombinace KO horních ramen + pneu, které mám sice 5 měsíců, ale je to Čína (Nankang) a dle některých to chování může být tím... Ramena budu měnit začátkem příštího měsíce a gumy budu přezouvat také, tak dám vědět, jestli už jsem konečně hotovej a volant konečně zase reaguje okamžitě na milimetrové pohyby, jako správná Honda...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 13:58   Citovat  

U mna maju najväčší vplyv gumy Úsměv nie len rozmer a profil ale typ gumy. Proste niektoré gumy spôsobujú hluché riadenie...
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 15:38   Citovat  

Kdyby někdo scháněl 16" pneu na léto tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 22:18   Citovat  

Je pravda, ze to zacalo az po otepleni, navyse prava zadna mala len 1,5bar. Geometria po zime presna, to som bol zamerat ako prve. Na mieste kolesa reaguju aj na male pohnutie volantu. Pride mi nezmysel davat servoriadenie na repas. Jedine zeby nastala vola v tyci riadenia. Pojdem preventivne skusit test tlmicov. Dnes som prezul, tak uvidime.
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 22:44   Citovat  

scream napsal:

Co zkusit "Rack Guide Adjustment" tzn. utažení řízení na převodce?
Já řeším s řízením jinou věc a stále se to zhoršuje to mi hlava nebere Křupání do volantu,nebo spíš rány.Někdy je to při přejezdu nerovnosti společně s otočením volantu a křupne do něj,někdy je to při rozjezdu, někdy při brždění.Fakt netuším odkud to může být Bueee jediné na co ještě vsázím jsou axiální táhla řízení,nebo levý spodní čep.Jinak je snad už vše vyměněno. Nestalo se někomu? hledal jsem i na netu a nic......
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 22:51   Citovat  

Mourl napsal:
Já řeším s řízením jinou věc a stále se to zhoršuje to mi hlava nebere Křupání do volantu,nebo spíš rány.Někdy je to při přejezdu nerovnosti společně s otočením volantu a křupne do něj,někdy je to při rozjezdu, někdy při brždění.Fakt netuším odkud to může být Bueee jediné na co ještě vsázím jsou axiální táhla řízení,nebo levý spodní čep.Jinak je snad už vše vyměněno. Nestalo se někomu? hledal jsem i na netu a nic......

Jestli se ti to zhoršuje, může to být i homokineták,mě se tohle stalo,ale doslova mě už řízení škubalo,moje paní s tím jezdila a odešel venkovní h.kloub trvalo to skoro čtvrt roku...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 22:54   Citovat  

edy napsal:
Jestli se ti to zhoršuje, může to být i homokineták,mě se tohle stalo,ale doslova mě už řízení škubalo,moje paní s tím jezdila a odešel venkovní h.kloub trvalo to skoro čtvrt roku...

No tak v tom případě ale jedině na levé straně, protože na pravé jsem poloosu měnil už 2x bez změny (neorigo čínu a pak i OEM)
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2017 , 23:42   Citovat  

Je to možnost ... ale stojí za to to testnout někde na parkovišti,a podívat se třeba na díře jestli je vše ok,nic za to nedáš ...
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 6:10   Citovat  

ahoj neprodava nekdo radio namisto originalu?dekuji
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 8:20   Citovat  

Rychlý dotaz. Používáte na toureru v 225/45 R17 pneumatiky s nosností 94 XL? 91 by asi byly komfotnejší a tišší.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 8:34   Citovat  

Mourl napsal:

Da sa k tomu dostat zo spodu bez nejakeho vyrazneho rozoberania?

Mne sa homokinetak prejavoval lupanim, do volantu som ale razy necitil. Bud na parkovisku vytocit z prava do lava a naopak - lup. Alebo pohnut sa s vytocenymi kolesami - lup. Rok som s tym takto jazdil ale do riadenia sa mi to prenasalo az na uplnom konci aj to nevyrazne.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 11:28   Citovat  

LK7R napsal:
Rychlý dotaz. Používáte na toureru v 225/45 R17 pneumatiky s nosností 94 XL? 91 by asi byly komfotnejší a tišší.

zimaky ve 17 jsem nemel XL a zadek mel vice ryby ocas jako na letnich a o dost .. takze mozna komfortnejsi ,ale plave to jako prase pak .. jako na 16" to musi byt des ..
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 11:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
zimaky ve 17 jsem nemel XL a zadek mel vice ryby ocas jako na letnich a o dost .. takze mozna komfortnejsi ,ale plave to jako prase pak .. jako na 16" to musi byt des ..
Děkuji za info. Zůstanu tedy u 94 Y XL. Zatím to vypadá na Falken FK510 225/45 R17 94Y XL. Guma má slušný testy a stojí kolem 1800. Váha jedné pneumatiky 9,4kg. 69dB hlučnost a prý slušný komfort. S Falkenem Azenis mám ty nejlepší zkušenosti tak to asi testnu.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 12:30   Citovat  

Mourl napsal:

stalo, následně mi upadlo kolo... spodní čep
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 12:35   Citovat  

máte někdo zkušenosti s odklony zadních kol u tourera? Mám origo tlumiče + eibach pružiny a vzadu se mi sjíždí vnitřky pneu (nečekaně Velmi šťastný ).. má cenu tam shánět nějaká stelovatelná ramínka?
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 12:57   Citovat  

LK7R: jezdím na continental contisportcontact 5 225/45 r17 94Y XL a nemůžu si je vynachválit skvělej rozměr je to dobrý

jakubM : existujou stavitelná ramena od TSS tuning (Německo) ale jsou drahy, někde jsem viděl HOMEMADE rozrizlé a následně sváření Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 13:13   Citovat  

edy napsal:
LK7R: jezdím na continental contisportcontact 5 225/45 r17 94Y XL a nemůžu si je vynachválit skvělej rozměr je to dobrý

jakubM : existujou stavitelná ramena od TSS tuning (Německo) ale jsou drahy, někde jsem viděl HOMEMADE rozrizlé a následně sváření Velmi šťastný

presne taky jsem snima nadmiru spokojen v tomhle rozmeru a osobne bych je nemenil treba za 18/225/40
ikdyz by byla stejna guma ..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 13:26   Citovat  

Mourl napsal:
...nebo levý spodní čep.Jinak je snad už vše vyměněno.

Jestli mas vymenene horni ramena a cepy v nich jsou ok.Tak vymen spodni cep!Je to nebezpecne.Ono nekdy to takhle potukava,nekdy to zacne i povrzavat pri zhoupnuti a pak to vyleti
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 13:29  Naposledy upravil mad_zed dne 26.3.2017 , 13:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jakubM napsal:
máte někdo zkušenosti s odklony zadních kol u tourera? Mám origo tlumiče + eibach pružiny a vzadu se mi sjíždí vnitřky pneu (nečekaně Velmi šťastný ).. má cenu tam shánět nějaká stelovatelná ramínka?

Toureer nee,ale na sedan je druhovyroba zrovna stelovatelna.Nikdy jsem toho kombika nevidel,tak nevim proc jsou tam jine...resilo se to par stran zpet.
Zjistit proc jsou jine(mozna kvuli propruzeni-nevim) a kdyztak dat sedanove
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 13:33   Citovat  

LK7R napsal:

To mas dobre me pri prepisu velkeho TP za popsany automaticky prepsal 225/45 R17 91Y na 225/45 R17 94W.Pry to ted tak maji v databazi
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 13:54   Citovat  

Zdar chlopaci, najednou prestala jit obe zadni okna. Tlacitko necvaka ani vepredu ani vzadu. Pojistky jsem kontroloval ty u pedálu. Nejaky jiny typ? Dale nekdo doporuci gumy 225/40R18 ale ne gumu za 3000kc, diky Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 16:00   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdar chlopaci, najednou prestala jit obe zadni okna. Tlacitko necvaka ani vepredu ani vzadu. Pojistky jsem kontroloval ty u pedálu. Nejaky jiny typ? Dale nekdo doporuci gumy 225/40R18 ale ne gumu za 3000kc, diky Honda

mrkni do temata letni pneu tam je toho dost ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 16:46   Citovat  

Nastaviteľné ramená sa daj zohnať na sedan, na tourer som nikdy nevidel. Eibach vyrába nastaviteľné horné rameno s čapom, z US sa dá zohnať ingalls nastaviteľné dolné 2 ramená, cena 4 ramien tuším cca 300 euro, riešilo sa to na tudy odkaz

Žiaľ zníženie -4 až 5 cm je dosť a urobí to riadne "A".

Ešte ohľaodm toho riadenia a gúm. Je až neuveriteľné, ako veľa robia gumy. Ja osobne mám stále OEM podvozok, a keď tam nahodím letné Pirelli P7, je to ako namontovať nový podvozok. Oproti R16, ktoré sú extrémne gumové a hluché (ale komfortné), je to naozaj obrovská zmena.

Je tu však nutné brať od úvahy i vplyv inej značky a typu gumy, proste je to prechod na letné, a na inú značku a model...

Teraz rozmýšlam čo to bude ak príde Showa Velmi šťastný . Lebo už teraz to drží jak....
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 17:21   Citovat  

mad_zed napsal:
To mas dobre me pri prepisu velkeho TP za popsany automaticky prepsal 225/45 R17 91Y na 225/45 R17 94W.Pry to ted tak maji v databazi

Tak jsem se koukal do VTP a mám tam vyplněno:
17 x 7 JJ ET 55, 225/45 R17 91W

To odpovídá typovému listu co byl u auta při importu z Belgie. Rychlostní index "W" je naštěstí nižší než Y takže pohoda.

Máš i-CTDi? Já mám 2.4 benzín.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 18:15   Citovat  

mad_zed napsal:
Jestli mas vymenene horni ramena a cepy v nich jsou ok.Tak vymen spodni cep!Je to nebezpecne.Ono nekdy to takhle potukava,nekdy to zacne i povrzavat pri zhoupnuti a pak to vyleti

Horní rameno jsem kdysi měnil a stále se to chová stejně.Dával jsem tam ale nějakej šmejd :-/ takže ho možná taky vyměnín.Také se spíš přikláním k tomu spodnímu čepu,protože občas při přejezdu nerovnosti je to taková pumelenice do volantu,že něvěřím tomu, že by to mohla děla poloosa....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2017 , 18:56   Citovat  

LK7R napsal:
Tak jsem se koukal do VTP a mám tam vyplněno:
17 x 7 JJ ET 55, 225/45 R17 91W

To odpovídá typovému listu co byl u auta při importu z Belgie. Rychlostní index "W" je naštěstí nižší než Y takže pohoda.

Máš i-CTDi? Já mám 2.4 benzín.

Mam 2.4 sedan
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 340, 341, 342 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina