Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 339, 340, 341 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 340 z 486
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 13:38   Citovat  

mi5 napsal:
Turbo co jsem četl by mělo být naklápěcí i u Hondy, takže princip by měl být stejný. Ono moc dehet nejde udělat jinak konstrukčně. Velmi šťastný

me tohle presne delalo pri zamrznuti nafty a kontrolka mi svitila napr. pri EGR ( pricemz auto jelo normalne) Cili fakt napred diag, pak teoretizovat teprve
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 18:45   Citovat  

Přátelé, potřebuji urgentně rychlou radu, jelikož ráno potřebuji jet!

Připojil jsem dnec vozík a některý světla na něm nesvítila. Tak jsem to zkoušečkou proměřoval přímo na vozíku na světle a najednou přestaly blikat všechny blinkry (ty zrovna na vozíku do té doby fungovaly mimochodem) - včechny jako na celém autě.
Nemám u sebe manuál, zatím jsem nikdy nemusel měnit pojistky - ale našel jsem nějaké u motoru - pokud jsem to správně rozluštil, tak jsou kousek u baterky v té "větší" skřínce a jestli jsem dobře rozluštil znak blinkrů, tak je to modrá 15ka a tu když jsem prohodil s pojistkou od podkávacích světel, tak stále blinkry nefungovaly - NĚJAKÁ RADA? A BYL JSEM VŮBEC SPRÁVNĚ U TĚCH POJISTEK?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 19:11   Citovat  

Trebor napsal:
Přátelé, potřebuji urgentně rychlou radu, jelikož ráno potřebuji jet!

Připojil jsem dnec vozík a některý světla na něm nesvítila. Tak jsem to zkoušečkou proměřoval přímo na vozíku na světle a najednou přestaly blikat všechny blinkry (ty zrovna na vozíku do té doby fungovaly mimochodem) - včechny jako na celém autě.
Nemám u sebe manuál, zatím jsem nikdy nemusel měnit pojistky - ale našel jsem nějaké u motoru - pokud jsem to správně rozluštil, tak jsou kousek u baterky v té "větší" skřínce a jestli jsem dobře rozluštil znak blinkrů, tak je to modrá 15ka a tu když jsem prohodil s pojistkou od podkávacích světel, tak stále blinkry nefungovaly - NĚJAKÁ RADA? A BYL JSEM VŮBEC SPRÁVNĚ U TĚCH POJISTEK?

Tak vyřešíno - přes Google jsem tu našel toto a pomohlo - zkoušel jsem blbou pojistku před tím
   Návrat  
Milhauz je teď offline  Milhauz
PříspěvekZaslal: 17.3.2017 , 20:48   Citovat  

kandik napsal:
me tohle presne delalo pri zamrznuti nafty a kontrolka mi svitila napr. pri EGR ( pricemz auto jelo normalne) Cili fakt napred diag, pak teoretizovat teprve

tak vyřešeno Velmi šťastný bylo to tohle tudy odkaz

elektromagnetický ventil ovládání myslím tlaku k turbu. takže pohoda.
co se týče té diagnostiky, už jsem o ní přemyslel. poradíte mi jakou?

díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 11:22   Citovat  

zdravim, neviem kam to dat, skusim teda sem. Mam tu 2x ABS senzor s kodom 57475-SDA-A03 (prava zadna strana).Objednal som to z ebay.com ale nepasuje to na moj preface accord 2,2ctdi.Ak by niekto nieco podobne zhanal, prosim kontaktujte ma, urcite sa dohodneme...
   Návrat  
mildo je teď offline  mildo
PříspěvekZaslal: 18.3.2017 , 11:42   Citovat  

prosim o radu ako sundam dole volant?ako tam drzi airbag?dekuji
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2017 , 21:06   Citovat  

Měnil někdo spojkovou hydrauliku? můj hlavní spojkovej válec to má za sebou :/ (výměna kapaliny + odvzdušnění v Honda pomohlo na chvilku) Osobně bych rád origo Honda ale pokud někdo má zkušenosti i s druhovýrobou?
Když už v tom budu vyměním i pomocný válec ať to mám sakum prdum.
Děkuji za zkušenosti
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 0:38   Citovat  

měl by tu někdo odkaz na nějaký kvalitní vlnovec na Tourera K24? něco přesně pasujícího a ověřeného, abych to za rok nemusel měnit znova...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 11:29   Citovat  

piranha napsal:
zdravim, neviem kam to dat, skusim teda sem. Mam tu 2x ABS senzor s kodom 57475-SDA-A03 (prava zadna strana).Objednal som to z ebay.com ale nepasuje to na moj preface accord 2,2ctdi.Ak by niekto nieco podobne zhanal, prosim kontaktujte ma, urcite sa dohodneme...

Senzor vyzera byt dobry, ak si objednal na opacnu stranu len prehod uchyty zo stareho.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 12:48   Citovat  

jakubM napsal:
měl by tu někdo odkaz na nějaký kvalitní vlnovec na Tourera K24? něco přesně pasujícího a ověřeného, abych to za rok nemusel měnit znova...

Taky by mě to zajímalo, při výměně kostí jsem si všiml, že jej mám načnutý tak by bylo záhodno se pomalu rozhlížet po novém. Každopádně když jsem koukal na netu, tak jsem zahlédl pouze komplet díl s kolenem, což mi přijde cenově přestřelený.
Kdo má s tím zkušenosti, tak se podělte.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 13:58  Naposledy upravil Kendik dne 20.3.2017 , 14:12, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

von-pivoj napsal:
Taky by mě to zajímalo, při výměně kostí jsem si všiml, že jej mám načnutý tak by bylo záhodno se pomalu rozhlížet po novém. Každopádně když jsem koukal na netu, tak jsem zahlédl pouze komplet díl s kolenem, což mi přijde cenově přestřelený.
Zmer si prumer a v Kelly maji samotnych vlnovcu na vyber celkem dost. I lepsi i levnejsi mene kvalitni. Daval jsem na A6G z Kelly pred 8 lety a je porad ok je to dobrý Zbytecne kupovat s kolenem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 13:59   Citovat  

varuj napsal:
Ahoj,
ano je to s najvacsou pravdepodobnostou lozisko volnobezky alternatoru...tiez mi to tak chvilu sustilo, potom dlho nic, opakovane. Neskor to zacalo mat az taky piskavy zvuk. Vymena v Honde za cca pol hodinu, nic strasneho... pred vymenou si to najskor vypoculi (ako doktor so stetoskopom, taky lievik s dlhou trubkou)

Ahoj zase,
Accord, r.v. 2007, 2,2 i-ctdi - jste prosím někdo schopen říct přibliznou cenu té volnoběžky? A nejlépe nějaký její přesný kód, Moc dík
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 14:12   Citovat  

von-pivoj napsal:

taky jsem menil pred par lety a urcite ne naky original ,proste jsem rekl rozmer a vybral, znacka nebyla urcite naka znama , jen vim ,ze byl 3vrstvy Velmi šťastný zatim drzi Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 14:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky jsem menil pred par lety a urcite ne naky original ,proste jsem rekl rozmer a vybral, znacka nebyla urcite naka znama , jen vim ,ze byl 3vrstvy Velmi šťastný zatim drzi Velmi šťastný
Presne. Ten trivrstvy je nejlepsi. Me tenkrat vysel asi na 500,-kc + vareni asi 300,-kc
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 14:15   Citovat  

Trebor napsal:
Ahoj zase,
Accord, r.v. 2007, 2,2 i-ctdi - jste prosím někdo schopen říct přibliznou cenu té volnoběžky? A nejlépe nějaký její přesný kód, Moc dík

tudy odkaz

Tu nájdeš všetko, zadaj auto a typ, nájdi zostavu a následne hore z linku vymažeš "_pfk" a dáš enter a zobrazí ti to OEM kódy Honda

Volnobezka.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Volnobezka.JPG, 116.73 kB
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 16:12   Citovat  

Ahoj,
chtěl bych poprosit někoho s EPC, kdo by mi našel OEM číslo dílu kompresoru klimatizace na 2,4ku CL9 předface.
Na win7 už mi EPC nejde Smutný

Vím že je tam Keihin HS110R. Myslím že by měl pasovat tento tudy odkaz ale je to na CRV (možná jen jiná spojka s řemenicí). OEM číslo mi pomůže v hledání Úsměv

Bohužel můj z nenadání začíná odcházet na onen svět, tak chci být připravený Tak to koukám! . Díky.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 16:20   Citovat  

Acxe napsal:
Ahoj,
chtěl bych poprosit někoho s EPC, kdo by mi našel OEM číslo dílu kompresoru klimatizace na 2,4ku CL9 předface.

Vím že je tam Keihin HS110R. Myslím že by měl pasovat tento tudy odkaz ale je to na CRV (možná jen jiná spojka s řemenicí). OEM číslo mi pomůže v hledání Úsměv

Bohužel můj z nenadání začíná odcházet na onen svět, tak chci být připravený Tak to koukám! . Díky.

V Hondě 32-34 tisíc. Druhovýroba kolem 10. Taky mi odešel. Budu nejspíše řešit repasí u jedné pražské firmy, až zjistím bližší cenu. Zatím nejsou horka, tak jsem to odložil Úsměv
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 17:12   Citovat  

Acxe napsal:
Ahoj,

Jak se pozná, že odchází?

Tady je Nissen náhrada za 5 tudy odkaz
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 18:13   Citovat  

jakubM napsal:

Já bral tento.

Hlavně nebrat s vnitřním opletem, může se zbortit a škrtit průměr...
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 19:43   Citovat  

Mourl napsal:
Měnil někdo spojkovou hydrauliku? můj hlavní spojkovej válec to má za sebou :/ (výměna kapaliny + odvzdušnění v Honda pomohlo na chvilku) Osobně bych rád origo Honda ale pokud někdo má zkušenosti i s druhovýrobou?
Když už v tom budu vyměním i pomocný válec ať to mám sakum prdum.
Děkuji za zkušenosti

Pře dvěma rokama jsem měnil oba kvůli vrzání. Vzal jsem tehdá TRW cena slušná 1200,- hlavní a pomocnej taky 1200,- OK
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 6:44   Citovat  

Jarek napsal:
Jak se pozná, že odchází?

Tady je Nissen náhrada za 5 tudy odkaz

Skokově změnil zvuk, má takový dieselový projev a řekl bych že více zatěžuje motor.
Toho nového zvuku si v kabině všimla i přítelkyně a to už něco znamená Velmi šťastný

Jen dodám ze jsem zkoušel do okruhu dodat 0,5dcl nového oleje, dát méně chladiva ale nepomohlo to.

Raději bych tam dal originální od keihinu. Snad by to měl byt ten z mého odkazu Mrk Cooo???
Ale cena toho nissenu je zajímavá Úsměv
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 21:41   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat, jaká žárovka pasuje do osvětlení u clonítka? Dám tam smd led v délce 31mm, která se dává i do vnitřního osvětlení? Nebo je to jiný druh objímky, případně jaký? Děkuji. Mrk
   Návrat  
Turin je teď offline  Turin
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 23:10   Citovat  

Kupoval jsem před 3 lety. Rozletěl se mi po zime na jare 2014 ten Keihin. (rv 2003).
Na alibabě jsem koupil cinskou kopii, cca 120 USD. S poštovným od DHL(asi 3 dny) a clem to vyslo kolem 5 tisic.

Zatím funguje bez problemu. Najdu kontakt.
Vypadá úplně stejně, jen nemá žádný štítek..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 9:10   Citovat  

Accord dostal brzdy od mladšieho súrodenca, ale z ostrej verzie Úsměv

Brzdný účinok/nástup je podstatne iný, lepšie sa brzdy dávkujú. V cca 1/2 pedál rapídne tvrdne a keď sa to zakusne, začína to pravé orechové. Kotúče sme stáčali provizorne, neskôr tam pôjdu iné. Platničky sú nejaké no-name a už teraz to brzdí veľmi dobre. Brzdiče treba poriadne zrepasovať, ja som na to použil kompletnú sadu Frenkit.

Z fotky to zrejmé nie je, ale ATR majú väčšiu plochu, lepšie to je vidieť na CAD.

2.jpg

2.jpg, 44.81 kB

3.jpg

3.jpg, 39.31 kB

4.jpg

4.jpg, 172.85 kB

Final porovnanie.JPG

Final porovnanie.JPG, 60.71 kB
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 13:25   Citovat  

markos napsal:
Accord dostal brzdy od mladšieho súrodenca, ale z ostrej verzie Úsměv

Brzdný účinok/nástup je podstatne iný, lepšie sa brzdy dávkujú. V cca 1/2 pedál rapídne tvrdne a keď sa to zakusne, začína to pravé orechové. Kotúče sme stáčali provizorne, neskôr tam pôjdu iné. Platničky sú nejaké no-name a už teraz to brzdí veľmi dobre. Brzdiče treba poriadne zrepasovať, ja som na to použil kompletnú sadu Frenkit.

Z fotky to zrejmé nie je, ale ATR majú väčšiu plochu, lepšie to je vidieť na CAD.

Vypadá to velice dobře. Ten systém je již od pohledu lepší jak stávající (ATE?) u kterých mě neskutečně vytáčí ten drát....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 13:45   Citovat  

von-pivoj napsal:
Vypadá to velice dobře. Ten systém je již od pohledu lepší jak stávající (ATE?) u kterých mě neskutečně vytáčí ten drát....

JJ, OEM je ATE
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 13:50   Citovat  

markos: Krása OK , přemýšlím že časem bych tam možná hodil dvoupísty z A8G,tam by to mělo fungovat podobně,ale ještě si to musím ověřit!
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 14:45   Citovat  

edy napsal:
markos: Krása OK , přemýšlím že časem bych tam možná hodil dvoupísty z A8G,tam by to mělo fungovat podobně,ale ještě si to musím ověřit!

Uvažujete pokrokovo!Já o tom premyslim uz skoro rok.Pasuje to.Kotouč je 320mm a dvoupistkovy třmen, ale je jen u 2.4 A8g.Mít prachy,tak uz to tam mám Velmi šťastný
Stejně dávám jenom 17".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 14:58   Citovat  

edy napsal:

Hightower to rieši, ničmenej min. je R17 aj to pozor či bude pasovať.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 17:52   Citovat  

To je blbý,já v zimě jezdím na 16'....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech