Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 246
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 9:34   Citovat  

novy CTR vypada fakt na peknou ranu tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 14:54   Citovat  

dneska mi kolega v práci donesl výtisk AUTO dnes Úsměv

IMG_20170309_134948.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170309_134948.jpg, 857.13 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 20:51   Citovat  

xenon04 napsal:
1.0 Prestige v Ústí na Labem Mrk

a druhá 1.5 Tak to koukám! Tak to koukám!

IMG_20170309_104441_AO_HDR-01.jpg

IMG_20170309_104441_AO_HDR-01.jpg, 508.54 kB
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2017 , 21:32   Citovat  

Po letech Civic jehož koupi bych si dokázal představit, ale s tou cenou to lehce přehnali.
Může to bejt sebevětší pecka, ale za ty prachy to těžko bude trhat prodejní rekordy.
1.5 stojí stejně jako stál 8G Accord.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 10:44   Citovat  

Škoda, že je dnes Civic orezlý už z výroby ... za 600k super kvalitka ...
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 10:53   Citovat  

JardaBar napsal:
tudy odkaz

Tak z nerezu to auto není Úsměv

Než to prorezne, bude to trvat nějakou dobu, můj Accord měl na dveřích stejnou bolest. Osobně bych po těchto zkušenostech ochranu dutin, spodku a těchto typických "boláků" Hondy řešil jako první. Jenže ono je snazší řešit to co je vidět na první pohled, než tyhle "neviditelné" starosti Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 13:52   Citovat  

JardaBar napsal:
tudy odkaz

to jsou auta vyrobena v EU ?
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 20:52   Citovat  

Nejspíš nebudou, ale proč si nekopnout, obvzláště, když jsem se ani neobtěžoval to auto vidět osobně Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 21:02   Citovat  

Není úplně jedno jestli je z UK nebo Kanady?
Tohle nemá na novým autě co dělat.
Co si budeme nalhávat, kvalita jde u Hondy už nějakej čas z kopce.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 21:13   Citovat  

JardaBar napsal:
tudy odkaz

To není z výroby,ale po 6-ti měsících provozu. Ty víš jak to auto bylo provozováno? Kdo takhle sundavá těsnění aby se podíval? To je masakr. Zkusil bych zkontrolovat to takhle u více značek,posundávat těsnění dveří a další věci,to by bylo aby se něco nenašlo Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 22:40   Citovat  

Tak si přečti tu diskusi: "Checked one loaner and one demo at the dealer and both had identical corrosion. So far, three for three." Takže to náhoda nebude.

2bep: Nevím jak to myslíš s tím kopáním. Já nemohu za to, že někdo píše o korozi nové Hondy. Napiš autorovi, ať takové věci radši nepíše na net, že tě to rozrušuje. Tobě je to očividně jedno, ale já jsem třeba rád, když vím co kupuji. A promiň, příště půjdu na Jarov s tebou abych měl právo dát odkaz na problémy s Hondou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 23:10   Citovat  

Jarek napsal:
Není úplně jedno jestli je z UK nebo Kanady?
Tohle nemá na novým autě co dělat.
Co si budeme nalhávat, kvalita jde u Hondy už nějakej čas z kopce.

jedno urcite ne ,ty vis kde to auto stalo a jak dlouho v jake vlkosti a soli ,v kontajneru na mori nebo co ste vse muze stat z varkou novych aut ? kamos dela v Honde a kolikrat rekl v jakem stavu prisli novy HR-Vecka ,omydleny osoupany a z vyrobou samotnou to nemusi mit neco spolecneho ,nebranim kvalitu hondy ,co se tyce ochrany pred korozi nikdy poradnou nemeli a jine znacky taky moc ne .. a dneska zeby to bylo o moc horsi nez pred 10 lety bych moc netvrdil ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 23:22   Citovat  

No s ohledem na to, že je to kanadský fórum, sedany se dělaj v kanadě, tak to přepravou nebude. A měli to 3 ze 3 kusů (včetně dema u dealera), tak to nebude ani zacházením majitele.
A s tou kvalitou celkově, až čas ukáže jak na tom Civic doopravdy bude, ale problémy mnoha majitelů HRV mne moc optimismem nenaplňují...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 23:29   Citovat  

Dobrý,tak někdo zvolte nějaké podobné auto jiné značky,napíšeme majitelům ať sundají těsnění u dveří a podívají se jestli jim to třeba taky nerezne Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 23:42   Citovat  

Kmóďa napsal:
Dobrý,tak někdo zvolte nějaké podobné auto jiné značky,napíšeme majitelům ať sundají těsnění u dveří a podívají se jestli jim to třeba taky nerezne Velmi šťastný

no jo ,ja v automobilkách kde jsem delal nevidel "nikdy" spatny serie pusteny do prodeje pořádnej výtlem

to si museli majitele BMW a Audi myslet ...ty jo to jsou smejdy dneska ani nemci nestoji za nic Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2017 , 23:52   Citovat  

Jarek napsal:
No s ohledem na to, že je to kanadský fórum, sedany se dělaj v kanadě, tak to přepravou nebude. A měli to 3 ze 3 kusů (včetně dema u dealera), tak to nebude ani zacházením majitele.
A s tou kvalitou celkově, až čas ukáže jak na tom Civic doopravdy bude, ale problémy mnoha majitelů HRV mne moc optimismem nenaplňují...

Co mají majitelé Hr-v za problémy?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 0:17   Citovat  

Koukni zahraniční fóra, je toho hromada. U známýho v německu to došlo tak daleko, že donutil po půl roce dealera, aby mu vrátili peníze a šel si koupit Vitaru. A to byl člověk co 30let jezdil jen Hondy.
Co si vzpomínám, tak mluvil o problémech s převodovkou (CVT), nějaký vibrace, brzdy, zadní tlumiče, koroze na podvozku, vrzání v interiéru a bůh ví co ještě.

A konec konců problémy s kvalitou už před pár lety přiznala sama Honda, když na Fit měli 5 svolávaček během jednoho roku. Přece kvůli tomu skončil i CEO Takanobu Ito. A Honda se začala dušovat, že kvalitu zlepší.
Podle HRV to moc nevypadá, tak uvidíme co Civic.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 0:44   Citovat  

Vitara je pěkná a celkem povedená, co jsem s ní jel... Akorát ty interiéry Suzuki působí dost lacině... Smutný
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 12:02  Naposledy upravil Jopeeeno dne 11.3.2017 , 17:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vlastním HR-V sice bez CVT, ale přece. Dnes jsem umýval auto, tak jsem to celé prolezl. Po roce zatím nikde žádná rez, pod těsněním dveří, na podvozku, dokonce ani na dílech náprav. Tlumič mi zatím nevytekl žádný. Vibrace v autě necítím a brzdy fungují bez výtek. Interiér bez vůlí a ani při přejízdění rozbitých okresek nic nevrzne. Tak nevím Tak to koukám!

O Vitaře jsem uvažoval, ale plastový interiér, dveře z papíru, horší zpracování a menší interiér nakonec rozhodlo, že nee. A dobře jsem udělal, má to docela dost ďětských nemocí (viz Suzuki forum). Ale abych nekritizoval, jede to dobře, i se 120 HP 1.6i. Taky je to skoro o 200 kg lehčí, než HR-V.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 15:47   Citovat  

Něco k motoru 1.5T: tudy odkaz
   Návrat  
stanokra je teď offline  stanokra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 18:29   Citovat  

tak som si našiel čas a vyrazil omrknúť 10g a pár postrehov

*verzia SPORT plus je vpredu božia, kúsok dalej stojacia 9g je vpredu až nudná.. ale musí to byť verzia sport.
    *chválim za strešné okno
    *vzadu - no neviem.. tie plasty sú tam divné, ale je to asi zvyk.. vcelku sa teším na sedan
    *predné sedáky maju plytšie vedenie ako v 9g, škoda
    *stredový panel vpredu je vcelku super.. málo by som tom volil inak, ale oproti 9g je to krok dalej, aspon pre mna
    *len my tam chýba zásuvka na nabíjanie smerom dozadu, ktorá je teraz v laketnej opierke
    *vzadu sa sedí úžasne, tam zamakali na kvalite.. bolo to luxusný posez. Keď pojdem opakovane, musím mrknúť prečo to tak posobilo. Ale určitě je tam viac čalunenia a bolo to príjemné
    *vpredu odflákli prednú spolujazdcovu skrinku.. doslova odflákli.. ešte je celá umelá, malá, to je velké - oproti 9g
    *a zvyčajne bývajú predné skrinky aj klimatizované.. to ešte v honde nepobrali
    *kufor.. velký, ostáva tajné miesto pod podlahou, ale prekvapil ma skok na konci pred sedadlami.. to nebude rovná podlaha.
    *pustil som si rádio.. bola to Elegance, a hral to priemerne. Škoda, mohli tam už prásknuť niečo kvalitnejšie, pri tej cene. Dúfam že od SPORT PLUS sa to trochu vytiahne (11 repro), chce to prémiovejši zvuk
    *nemal som ale možnosť byť v interiéry SPORT verzie.. pretože by to chcelo trochu zapracovať na detailoch, ako zadná lampička, ambietné osvetlenie.. bol som potom v VW mrknúť Golf v sport variante.. a hoši z hondy tam mohli ísť omrkúť tieto drobnosti, včetně sedadiel.. niektoré drobnosti v Honde majú asi na sklade z minulého storočia.

inak na predajni (Jarov) mi tvrdili že sedan bude asi za mesiac.. chcem si testnúť to najdoležitejšie - jazdu.. a chcel som 1.5 v manuále. To bude, na jarove, až sedan

Ale čas mi nesedí na oficiálný termín zahájenia predaja sedanu.. mal byť myslím červen.. no ale budem rád keď bude skor
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 11:57   Citovat  

Hondy CXG (ale aj dalsie) na cyklistickych pretekoch Tirreno Adriatico jazdia ako oficialne doprovodne vozidla: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 12:24   Citovat  

Verze Elegance, trošku lépe vybavená, než u dosluhující C9G. Ta cena už tak katastroficky nevypadá:

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 12:52   Citovat  

No je to kauf, speciálně s tím hitech motorem pod kapotou. HaHaaa Říkat si za takový motor přes 500k je podle mě drzost, ač jde o Hondu či jinou automobilku.

edit: Mám trochu pochopení pro 1.5T, ale jestli někdo vážně uvažuje u Hondy o 1.0T tříválci, mnohem lepší volbou mu bude Mazda 3 2.0 (G120), levnější, rychlejší, kultivovanější.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:03   Citovat  

ale zas ten "ranec" za pojistku, Oldo... U tohohle to bude jak u embéčka... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:17   Citovat  

Nemyslím si, že po dobu klasického držení nového auta (4 roky), by měl člověk mít s tímhle modelem nějaký zásadní problém. Jako fanoušek značky bych samozřejmě chtěl 4 válec, ale 600.000 Kč + za to zatím nedám. Nicméně původně jsem jen porovnával nabídky aut na sauto mezi c9G a CXG - nic víc a zas až tak velký rozdíl v ceně tam není. Samozřejmě ceny na salonu budou asi jiné.
Na salonu u nás jsou už 3 ks CXG, no a tento týden mám domluvené svezení s 1.0T, tak uvidíme, "jak moc tragický motor ta Honda vlastně vyrobila" .
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:42   Citovat  

Tak 4 roky vydrží i TSI, že jo... pořádnej výtlem To si člověk nemusí kupovat Hondu, která byla vždycky hlavně o motoru. Jinak 539.000 Kč jako jo, ale za 1.5T. Za tuhle cenu se ten litrový Civic, vzhledem k tomu, co nabízí konkurence, myslím moc prodávat nebude. KO

Jopeeeno napsal:
Nemyslím si, že po dobu klasického držení nového auta (4 roky), by měl člověk mít s tímhle modelem nějaký zásadní problém. Jako fanoušek značky bych samozřejmě chtěl 4 válec, ale 600.000 Kč + za to zatím nedám. Nicméně původně jsem jen porovnával nabídky aut na sauto mezi c9G a CXG - nic víc a zas až tak velký rozdíl v ceně tam není. Samozřejmě ceny na salonu budou asi jiné.
Na salonu u nás jsou už 3 ks CXG, no a tento týden mám domluvené svezení s 1.0T, tak uvidíme, "jak moc tragický motor ta Honda vlastně vyrobila" .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 13:53   Citovat  

Není TSI, jako TSI. S 1.0 TSI ale určitě - samotná Škoda se dušuje, že "až" 200.000 km nebude problém Úsměv Hele, pochybuji, že Honda v ČR někdy masově pustí CXG Sport za cenu blížící se 500.000 Kč. Bohu žel, toho se asi nedožijeme.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2017 , 16:38   Citovat  

Podle me se za rok ci dva bude dat sehnat za 550.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2017 , 20:13  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 17.3.2017 , 11:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dneska jsem provetral 1.5 Prestige CVT a jo zamiloval jsem se Se stydím
ani ne do motoru nebo vybavy ,ale do auta jako celku ,prakticky by mi bylo jedno jestli comfort a 1.0 ,
to auto je paradni jen uz na pohled a kdyz se svezes je fuk ,ze nema 550l kufr nebo magic seats ..
pro vetsinu majitelu bude dle mne prostor dostacujici ..
co se tyce prvku vybavy nenadchlo mne temer nic co civic nabizi .. popravde by mne stacil S,
ale zase mit ve standartu hlidani pruhu a adaptivni tempomat je to dobrý dobra vecicka ktera funguje moc dobre ..
bez zbytku extra vybavy bych se klidne na ukor ceny v pripadu civica osobne obesel..
vcetne kuze ,intertaimentu ,11repraku, adaptivnich tlumicu a pod ..

vytky .. nesmyslnej rozmer gum ,hnedka bych tam dal asi 17/50/205-45/215 bohate by stacili taky velikostne zive vypadaj kola vetsi nez na foto ..takze dostacujici na pohled, ale 225/45/18 by sli taky ..
jinak hluk od kol minimalni, prekvapilo me odhlucneni nato ,ze je to civic .. kam se chyta muj A7G ..
gumy bych dal uzsi jen kvuly spotrebe ,ktera by urcite klesla a ne o malo ..
jinak spotreba paradni ,studenej motor zkouseni rezimu a zrychleni a vysledek 6,5 -7,5l verim tomu ,ze ja bych bezne jezdil na 235kach za 6l co je ekvivalent toto co projezdim na 2.4 LPG..
vykon neni tak razantne citit a od volnobehu motor jakoby vaha jestli pridat, turbo efekt je citit ,ale to je normalni jak uz bylo psano, pusobi spis jako vetsi atmosfera ..
troufam si rict ,ze dynamika srovnatelna z accordem 2.4 ,kdo vi jestli by me na accordu nenapraskal Velmi šťastný ..
zvuk motoru prijemneja pritom sportovni .. zatah slusnej ,linearni ,ale netvrdim ,ze bych nevyhledal malej reflash na reakci plynu a vetsi zatah uz od volnobehu ,reakce je o neco lepsi jako u seriovyho A7G a o neco horsi jako u reflaeshovanyho A7G .. proste CTR to neni Velmi šťastný ten bude stat o neco vic Velmi šťastný
.. dale, perforovana kuze na volantu by mi sedela omnoho lip a pusobila by kvalitneji ..
prislo mi to takovy plastovy ..
.. pak misto vzadu na hlavu ... nastesti dlouhany v zadu nevozim Velmi šťastný ,jinak sedacky pohodlny a mista dostatek vsude jako v mem toureru ,nekde i pocitove vice ,s myma 185cm upne v pohode, zadne bouchani kolen do stredoveho tunelu nic , clovek je v nem obklopen interierm ,ale prijemne .. ne stisnene neutocne ,proste tak akorat ..
CVT neni spatna a vedel bych si predsatvit sni jezdit denne hlavne mestem ,je to jen o zvyku..
Rezim S a padla bych stejne moc nepouzival ,to je tak na vyblbnuti na zacatku a pak kazdej stejne bude jezdit na Decku ..myslim ,ze na Decku to nenecha moc padat do nízkych otacek ,ikdyz jsem dal sedmicku samo si podradilo na petku aby tam bylo neco kolem 2000ot nevim presne ,pro nekoho dobry pro nekoho spatny ,pro nekoho bezna vec
autohold taky mne potesil jako nemajitele automatu ,bylo malo casu na vetsi skoumani CVT a o tu mi moc neslo ,spis o celkovej dojem z auta .. Celkove moc prijemna jizda ,auto pusobi mensi a lehceji nez je doopravdy, a to je vcelku pozitivni. Co se tyce 1.5 , nemyslim ,ze jsem vyuzival plej vykon spis tak 70% bez nutnosti jit pres 5500ot a jel jsem svizne , dle mne by mi tech 20Nm oproti 1.0 MT moc na beznou jizdu nechybelo ale to je zatim jen domenka Úsměv celkove vzhled jsem cekal ,ze se mi zadek nebude libit na zivo ,ale libil se az tak ,ze bych premyslel ,proc bych vlastne chtel sedana ,proc a kolik bych byl ochotnej za nej priplatit ,jestli vubec ..

normalne mam brouka ,ale spis pockam jak se to vyvine z cenama Úsměv

IMG_1366.JPG

IMG_1366.JPG, 2.82 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 244, 245, 246  Další