Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 48 z 57
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 14:54   Citovat  

Když jsem změřil všechny podélné drážky na Kumho PS91 tak mají 58mm (+-2mm). Gumy jsou 225/40 R18. Dosedací šíři jsem neměřil, když nejsou obuté nevím kam až si sedne. Ale hranatou bych jí nenazval, je taková u krajů spíše víc zaoblená, alespoň nyní neobutá.
edit: jinak ty drážky jsou hodně zkosený, takže se budou zužovat s ojetím, jenže to zas půjde dopryč guma, takže si člověk moc nepomůže Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 17:59   Citovat  

Kmóďa napsal:
Kola 31" ? Ty jsou na čem? Rozdíl 7 cm? To je rozdíl mezi 13" a 16" diskem...
Tak ja tu do toho motam i pneu na velky obludy, kde se pak dle US znaceni uvadi prumer pneu/sirka pneu/prumer rafku. Vse v palcich. Ale takova "hezka" 33x12,5 R15 na Mangels rafku vazi 30 a vic kg HaHaaa zmatenej
Ale kdyz se tak zamyslim, uznavam, ze kdyz jsem pred cca 11-12 lety delal XR2i kamaradovy na rally, tak specialky gumy byly napadne sirsi oproti "civilu" ve stejnym rozmeru.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 18:41   Citovat  

tukkan napsal:
Este mam zimne, dufam, ze sa mi buduci tyzden podari prezut. Uz mame fajn pocasie.

Tak jsem si ty Fuldy taky objednal. Jsem na ně zvědavej.

tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2017 , 7:41   Citovat  

mikos napsal:
Tak jsem si ty Fuldy taky objednal. Jsem na ně zvědavej.

Ja som nad novymi pneu uvzoval uz od jesene 2016. Cital, skumal, hladal az sa mi hlava motala. Mal som v merku Goodyear, Dunlop, Hankook aj Matador vzor Elite 3. Ale s tymi som bol sklamany v rozmere 205/50/16, naopak chvalu som cital aj skusil v 195/65/15. Ale 195/60/15 zes tak trochu atyp takze som nechel experimentovat. Na civicu som mal Fulda Carat Progresso 185/60/14 a bol som spokojny. Zatial hladam volno v praci aby som mohol prezut, tiez som na ne zvedavy.

Takze mam prezute. Od prezutia mam asi 20km a neviem povedat nejake zavery, iba tolko, ze oproti zimnym, su tichsie.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 12:02   Citovat  

Tak nakonec zvažuji 18" a mám k tomu jeden dotaz. Jelikož jsem tu na to nikde nenašel vlákno, tak si tu dovolím menší OT.

Půjdou do TP zapsat kola, ke kterým je německý typový list? Accord vč. motorizace je na něm uvedený. Za 4 měsíce mě čeká STK, tak abych pak nakonec nekoukal Úsměv Někde jsem se dočetl, že na dopravním odmítají německé typové listy akceptovat. Jaký by byl správný postup? Zajít s typovým listem na českou Hondu, ať mi dají razítko, že je to v pořádku, pak na STK za technikem pro potvrzení a pak na dopravku? Díky.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 12:05   Citovat  

Ano, na TÜV je u kol výjimka. Postup bys měl najít na str. Min. dopravy. Od českého TL by se to nelišit nemělo (max. nějaký překlad). Honda s tím nemá co dělat. To výrobce kol potvrzuje, že jsou použitelná na Tvoje auto.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 12:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, na TÜV je u kol výjimka. Postup bys měl najít na str. Min. dopravy. Od českého TL by se to nelišit nemělo (max. nějaký překlad). Honda s tím nemá co dělat. To výrobce kol potvrzuje, že jsou použitelná na Tvoje auto.

Díky přátele

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 14:18   Citovat  

Střelec napsal:
Tak nakonec zvažuji 18" a mám k tomu jeden dotaz. Jelikož jsem tu na to nikde nenašel vlákno, tak si tu dovolím menší OT.

Půjdou do TP zapsat kola, ke kterým je německý typový list? Accord vč. motorizace je na něm uvedený. Za 4 měsíce mě čeká STK, tak abych pak nakonec nekoukal Úsměv Někde jsem se dočetl, že na dopravním odmítají německé typové listy akceptovat. Jaký by byl správný postup? Zajít s typovým listem na českou Hondu, ať mi dají razítko, že je to v pořádku, pak na STK za technikem pro potvrzení a pak na dopravku? Díky.

sam mam 18" na zimnich ,ale jen proto ,ze zimni jsou prakticky stejne vysoky jako letni 17" ,
na leto bych je ,ale nedaval ,jak pro ceny gum pac bych musel zase mit to nej jako conti5,6 nebo dunlopy maxy ,taky proto abych nezatinal zuby po kazde dire nebo prejezdu Velmi šťastný proto jsem taky ty vyrocni 18" prodal ..

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 14:21   Citovat  

Střelec napsal:

Hlavne pri tvojom komplete od Kayba by som bol opatrný...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 15:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
sam mam 18" na zimnich ,ale jen proto ,ze zimni jsou prakticky stejne vysoky jako letni 17" ,
na leto bych je ,ale nedaval ,jak pro ceny gum pac bych musel zase mit to nej jako conti5,6 nebo dunlopy maxy ,taky proto abych nezatinal zuby po kazde dire nebo prejezdu Velmi šťastný proto jsem taky ty vyrocni 18" prodal ..

Právě že cenový rozdíl oproti 17" je 100-200 Kč na gumě.

tudy odkaz

markos napsal:
Hlavne pri tvojom komplete od Kayba by som bol opatrný...

Důvod? Moc tvrdé?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 17:00   Citovat  

Střelec napsal:
Důvod? Moc tvrdé?

ano kayaby jsou tuzsi jako OEM a ty rozdily v cene ,kdyz jsem na rozdil koukal pred rokem rozdil byl vetsi to mi hlava nebere

kazdopadne na leto bych 18 nechtel ..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 18:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ano kayaby jsou tuzsi jako OEM a ty rozdily v cene ,kdyz jsem na rozdil koukal pred rokem rozdil byl vetsi to mi hlava nebere

kazdopadne na leto bych 18 nechtel ..

A na zimu v pohodě,jo? Velmi šťastný jseš první, kdo to dělá obráceně. Nevím nu, mě přijde, že 17/18 už takový rozdíl nebude a vypadají o něco lépe. Bych to neřešil, ale zahlednul jsem kola, která se mi fakt líbí a jsem nalomenej. A to jsem kola nikdy neřešil, loňskou zimu jsem odjel na plechacich Velmi šťastný

MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 19:07   Citovat  

Za sebe muzu rict, ze mezi 17 a 18 neni skoro rozdil. Uvazuju ze vemu v 225/40 R18 Tomket, vim je to vyroba v Asii ale zase se na to nenabaluje tolik firem s marzemi.. A zacinaji, tak je cena super.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.3.2017 , 19:27   Citovat  

Střelec napsal:
A na zimu v pohodě,jo? Velmi šťastný jseš první, kdo to dělá obráceně. Nevím nu, mě přijde, že 17/18 už takový rozdíl nebude a vypadají o něco lépe. Bych to neřešil, ale zahlednul jsem kola, která se mi fakt líbí a jsem nalomenej. A to jsem kola nikdy neřešil, loňskou zimu jsem odjel na plechacich Velmi šťastný

no ja bych to neresil vubec pac jsem mel ATR kola na zimu ,ale narazil jsem na CTR 8G 18" a ty vyrocni 18" najednou tak ATR kola sli do sveta a doma mam jeste ty pekny type s 17" a tech se nedokazu vzdat proste na accorda pasnou jako pjdel na serbl ,kor kdyz jsem nane koupil minulej rok conti 5 .. tak museli jit do sveta ty vyrocni 18", pak co jsem meril zimni 18" jsou cca stejne vysoky co letni 17" cize vyssi nez letni 18" takze na CTR kola sli zimaky, takze jsem to vyresil takhle a jsem spokojenej ,v zime nejezdim agresivne tak tam stacili 18" gumy za 200e a udelaj svy a pulroku do roku mam na aute dalsi krasny kola a v lete se nemusim bat to kroutit po zatackach na limit,abych osoupal rantly nebo pokrivil disky na tech nasich silnicich .. divny reseni ,ale mne vyhovuje Velmi šťastný

King je teď offline  King
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 18:22   Citovat  

Je tu někdo, kdo má trošku přehled o aktuálních semislickách? Jako referenční bod bych si stanovil Toyo R888, které jsou žhavý kandidát, zajímá mě ale, jestli jsou aktuálně dostupné nějaké lepší. Jedná se o 15", takže třeba porovnání s Yokohama Advan Neova nebo nečním podobným? Ono toho bohužel moc není. Bueee

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 20:20   Citovat  

Střelec napsal:

Ja hovorím, záleží kde človek jazdí a aký má podvozok. Na R16 205 neviem čo sú to koľaje, na R17 225 už okamžite viem čo sú koľaje. R18 má ešte nižší profil, a teda guma sa ešte menej dokáže koľajám prispôsobiť. Jazdiť po nemeckých cestách, okamžite dávam R18. Keďže ale idem dávať tvrdší podvzok, nechcem tam prásknuť R18, pretože občas cesty nie sú najlepšej kvality, a mám strach aby to už neodskakovalo, dôležité je aby profil proste vykryl vozovku.

Toto už je o osobných preferenciách, čí ide o vzhľad, alebo o "performance". Keďže máš Kaybu, ktorá je tvrdšia, tak som na to upozornil, aby potom auto už príliš nestuhlo. Ale nemám priamu skúsenosť s Kayba a R18, takže sú to len moje domienky.

Ja som minulé leto jazdil 2x so športovým podvozkom a R17 a to auto sedelo jak prilepené. Ono každý kupuje R18 aj tak 225, takže kontaktná plocha zostáva rovnaká ako pri R17...

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 21:03   Citovat  

2bep napsal:
Před chvílí jsem dofukoval ve sklepě letní, skoro semislick s homologací Yokohama Advan Neova AD08R, před jejich dojetím v Mostě a mohl jsem rovnou porovnat s novýma letníma GY F1 Asymetric 3, oboje 225/45 R17.
Sice srovnání trochu zkresluje fakt, že AD08R jsou obuté na diskách a GY zatim volně, ale od oka je šířka pláště srovnatelná. Na úrovni běhounu je to už jiná. AD08R je výrazně hranatější a její dosedací plocha je cca 210mm, GY má nějakých 185mm a z toho 55mm dělaj drážky...

Ještě k těm detailním parametrům pneu "stejného" rozměru, tak za mě malé poznání z dneška:
nové letní GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 225/45 R17 91Y = 9,2kg
dosavadní letní Yokohama Advan Neova AD08R 225/45 R17 91W = 10,7kg

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 22:13   Citovat  

2bep napsal:
Ještě k těm detailním parametrům pneu "stejného" rozměru, tak za mě malé poznání z dneška:
nové letní GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 225/45 R17 91Y = 9,2kg
dosavadní letní Yokohama Advan Neova AD08R 225/45 R17 91W = 10,7kg

kilo a pul na jedno kolo Tak to koukám! to kdyz si das na pekny lehky kola ,hnedka mas znizovani vahy v kyblu Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.3.2017 , 22:47   Citovat  

Jojo, ani jsem si nedával nějaké novoroční předsevzetí a mám už v březnu 6kg dole Velmi šťastný
Aneb celý můj post z 8G fora:
citace:
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 225/45 R17 91Y = 9,2kg v kombinaci s Volk Racing TE37 17x7,5JJ ET48 to bude krásných 16,5kg

A to potěší, když vezmu v potaz, že stejně váží moje zimní alu Honda 16x6,5J ET55 s YOKOHAMA V905 W.drive 205/55 R16 91H.
Jen pro srovnání s tím co jsem obouval v létě doposud:
Volk Racing TE37 17x7,5JJ ET48 + Yokohama Advan Neova AD08R 225/45 R17 91W = 18kg (takže +1,5kg jen a gumě)
Oreginál C8G poface alu 17x7JJ ET55 + Michelin Pilot Primacy 225/45 R17 91Y = 22,5kg
Oreginál CTR 18x7,5JJ ET55 + Bridgestone Potenza RE050A/S001 225/45 R18 92Y = 23,5kg

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2017 , 8:40   Citovat  

10,4 kg - Kumho ECSTA PS91 225/40 R18 92Y XL

Ale jako vždy, je to jen jeden parametr, takže hlavně nepřeceňovat jeho sílu. Úsměv Dobrou gumu dělá celek.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.3.2017 , 23:42   Citovat  

JardaBar napsal:
10,4 kg - Kumho ECSTA PS91 225/40 R18 92Y XL

Ale jako vždy, je to jen jeden parametr, takže hlavně nepřeceňovat jeho sílu. Úsměv Dobrou gumu dělá celek.

Sorry za offtopic , ale co jsou zač? Slyším o nich prvně to mi hlava nebere

Předběžně vybírám nějaké 205/45/16 na víkendovku 1,8VTi+JRSC - T1R, RS-R 595, R1R nebo ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 8:24   Citovat  

Korea, naštěstí ne severní Úsměv.

Jaké jsou nevím, ještě je nemám na autě (leží v garáži), navíc je furt docela chladno, takže bych stejně nic nepoznal. Ale zázraky od nich nečekám. Nejdřív jsem si říkal, že vezmu něco prověřeného (Continental), ale na podvozek CTR8G to nemá smysl.
Podle testů jsou vcelku dobré na suchu (na vodě moc nejezdím) a tak je zkusím. Jsou relativně nové, moc zkušeností se k nim najít nedá. V dubnu s nimi snad vyjedu.
Nyní jsem měl Dunlop SportMaxx RT a grip na suchu podle mě slabý. Uvidíme jaká bude změna.

tudy odkaz
tudy odkaz

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 9:02   Citovat  

Dopis napsal:
Sorry za offtopic , ale co jsou zač? Slyším o nich prvně to mi hlava nebere

Předběžně vybírám nějaké 205/45/16 na víkendovku 1,8VTi+JRSC - T1R, RS-R 595, R1R nebo ?

Zdravíčko pánové a dámy,
vím, že na C6G Aerodeck 1.5i LS je asi jedno, co tam dáme

Pro C5G ESi máme vyzkoušeno: v rozměru 195/50 R15 Bridgestone Turanza ER300, Kumho Ecsta SPR KU31 a Falken Ziex ZE914, v rozměru 195/55 R15 Falken Ziex ZE914

Ale co na "anglána", přeci jen je těžší a rozměr 185/60 R14 82 H index? Prosím, zkušenosti: dopis, Koubelec a spol.?

Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 9:20   Citovat  

M@jk napsal:

Ale co na "anglána", přeci jen je těžší a rozměr 185/60 R14 82 H index? Prosím, zkušenosti: dopis, Koubelec a spol.?

Záleží na tom co hledáš. Jezdil jsem v tomhle rozměru např. Vredestein Sportrac 5. Ty gumy mají výborný suchý grip (mnohem lepší než ER300). Daní za to je snížená míra komfortu především při přejezdu příčných nerovností. Velmi dobře fungují i na mokru, druhou sezónu už bylo znát že vlastnosti na mokru se mírně horší. Stále však zůstávali na limitu čitelné, žádné drama. Proti ER300 jsou taky jednoznačně tišší.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 9:27   Citovat  

Jarek napsal:
Záleží na tom co hledáš. Jezdil jsem v tomhle rozměru např. Vredestein Sportrac 5. Ty gumy mají výborný suchý grip (mnohem lepší než ER300). Daní za to je snížená míra komfortu především při přejezdu příčných nerovností. Velmi dobře fungují i na mokru, druhou sezónu už bylo znát že vlastnosti na mokru se mírně horší. Stále však zůstávali na limitu čitelné, žádné drama. Proti ER300 jsou taky jednoznačně tišší.

Ehm Se stydím

Tak rád bych hledal to samé, co na C5Gčko, tam už lety vyzkoušené různé gumy a ty Falkeny funguje na top podvozku, který jsme také roky ladili až se povedlo.

Hluk je v anglánku nulový proti ESině. Velmi šťastný
Takže je mi to fuk, ale nemůžeme porovnávat EG, které je níže, na "sériových" PU silentblocích, komplet OEM stabíky, Kyb Excel G tlumiče stavitelné a pružiny komfortní OEM HONDA VTi vzadu a noname -20mm vpředu.

Takže shrnuto/podtrženo: náhradu za ty, co tam jsou staré, je to velká o téměř 250kg těžší krabice, takže něco, co zvládne vodu, střední Evropu, hory a dálnice i okresky. Nehodlám s tím lítat rekordy, takže limit do 190km a raději upřednostním grip na vodě, ale i suchu než hlučnost, guma na 4 roky, plánujeme najet s ním ročně 10-20.000km.

Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 10:41   Citovat  

Myslel jsem to hlavně tak jestli upřednostňuješ komfort nebo jízdní vlastnosti případně výdrž. Třeba Dunlop Blueresponse je velice komfortní guma, ale daní za to je poněkud gumové řízení a menší jistota v zatáčkách. Vredestein Sportrac 5 je geniální na suchu a velmi slušná na mokru za cenu nižšího komfortu (jednoznačně nejsportovnější guma co jsem kdy v tomhle rozměru vyzkoušel). Uniroyal Rainexpert 3 je perfektní na vodě, slušná na suchu, vcelku komforní, trochu slabší odezva řízení (ale lepší než Dunlop), špičkově brzdí na vodě i suchu, ale hodně rychle ubývají.
Když bych to měl nějak shrnout, tak Blueresponse bych si znona nekoupil, pozitivní je pouze komfort a dobrý výdrž. Sportracky asi ano, v zatáčkách Civicu dovolí, i přes stárnoucí podvozek, co žádná jiná guma předtím. Mají dobrou výdrž, ale jízda po rozbitý silnici když tě bolí záda, tak to není úplně ono. Mr. Green To ale tebe v anglánu s výcvikem s přitvrzený EG asi trápit nebude.
Rainexpert je opravdu expert na vodu a velmi slušný ve všem ostatním, ale vzorek doslova mizí před očima.
Takže vždycky je to něco za něco...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.3.2017 , 11:13   Citovat  

Jarek napsal:
Myslel jsem to hlavně tak jestli upřednostňuješ komfort nebo jízdní vlastnosti případně výdrž. Třeba Dunlop Blueresponse je velice komfortní guma, ale daní za to je poněkud gumové řízení a menší jistota v zatáčkách. Vredestein Sportrac 5 je geniální na suchu a velmi slušná na mokru za cenu nižšího komfortu (jednoznačně nejsportovnější guma co jsem kdy v tomhle rozměru vyzkoušel). Uniroyal Rainexpert 3 je perfektní na vodě, slušná na suchu, vcelku komforní, trochu slabší odezva řízení (ale lepší než Dunlop), špičkově brzdí na vodě i suchu, ale hodně rychle ubývají.
Když bych to měl nějak shrnout, tak Blueresponse bych si znona nekoupil, pozitivní je pouze komfort a dobrý výdrž. Sportracky asi ano, v zatáčkách Civicu dovolí, i přes stárnoucí podvozek, co žádná jiná guma předtím. Mají dobrou výdrž, ale jízda po rozbitý silnici když tě bolí záda, tak to není úplně ono. Mr. Green To ale tebe v anglánu s výcvikem s přitvrzený EG asi trápit nebude.
Rainexpert je opravdu expert na vodu a velmi slušný ve všem ostatním, ale vzorek doslova mizí před očima.
Takže vždycky je to něco za něco...

Díky díky díky,
tudíž guma funknčí jako Falken, tudíž bude Vredestein anebo Falken a není co řešit. Ta totiž funguje velmi obodbně, přesně jak popisuješ.
tudy odkaz
Ještě jednou děkuji moc.

M.

Probos je teď offline  Probos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 8:00   Citovat  

Ahoooj,

přemýšlím nad těmito pneu. Má někdo k těmto pneu nějaké postřehy, že byse podelil o zkušenosti a pomohl správně se rozhodnout? Na zimu jsem kupoval Nokina WR D4 a spokojenost! Proto jsem nejvíc chtěl ty ZLiny ale nejsem si jistý, jestli mají ty letní tak dobrý hodnocení jako nokiany na zimu (četl jsem nějaké horší vlastnosti na mokru u těch letních?).

1) GoodYear Efficientgrip Performance | 225/50 R17 98 W | Letní
2) Nokian zLine | 225/50 ZR17 98 Y | Letní
3) Continental SportContact 5 | 225/50 R17 98 Y | Letní

Nokiany stojí cca 2853 Kč

Continental a Goodyear stojí kolem 3400. Rozdíl je tam tedy celkem vysoký. Jde mi především o to, a je otázkou, jestli cca těch 600 Kč na jednu pneu má smysl a nějak to výrazně poznám, nebo ne.

Díky Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 8:43   Citovat  

Třeba Ti pomůžou tyhle reference majitelů:
Continental CSC5
Nokian zLine
GY EffGrip Perf.
Osobně bych od GY spíš zvažoval GY Eagle F1 Asym.3
Ty Effgrip Perf. jsou v kategorii "Premium Touring Summer tyre" a ostatní 3 "Max Performance Summer tyre"

Já se po různém zkoumání rozhodl na Ufo (225/45 R17) právě pro ty F1 od GY, ale teprve je budu obouvat. Chtěl jsem slušnou letní UHP gumu na suchu i mokru s lepším komfortem a hlučností. Teď jsem 3 roky jezdil na skoro-semi AD08R. Ty sice byly parádní na suchu, ale horší v mokru, tvrdé, tudíž nekomfortní a poslední rok už opravdu hodně hlučné...

Podle těch testů výše bych to viděl mezi zLine a F1, vychází tam dost podobně.

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2017 , 17:45   Citovat  

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti z Accordu 7g Tourer 2.4 (CM2) s pneu níže?
* nízký nájezd mi nevadí
* především suchá výkonnost
* na mokru jezdím opatrněji
* lépe tišší než hlučnější, ale není to hlavní parametr
* komfort jedině plus
* cena do 2500/guma

Continental PremiumContact 6 225/45 R17 94Y 72dB - 2445 Kč
Michelin Pilot Sport 4 225/45 R17 94Y 71dB - 2783 Kč
Falken Azenis FK510 | 225/45 ZR17 94Y 69dB - 1922 Kč

Díky za případné info.