Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 73 z 92
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 12:56   Citovat  

Obi Vti napsal:
Je to hodně no, ale já sem s GO počítal už při koupi auta, takže já nejsem zaskočenej, nebo zklamanej, když si vezmu v jakém stavu je zbytek auta a kupní cenu tak si nemyslím že bych prohloupil Úsměv Nedávno sem zabrousil na německý stránky, jen tak abych se podíval na ceny v Německu a to je teda síla. Ceny hodně přes 100 000kč sem nečekal. Tak třeba se ty ceny zvednou v budoucnu i tady Velmi šťastný

Mírovo.6G bylo v pohodě, za Ty peníze kolem 50.000,-, s tím, že říkal, že to bere tak 2l na výměnu. Ale jezdila s tím žena, takže pohodě. Stav byl deklarovaný a odpovídal.

Se někdy srazíme a uvídíme. ... musím dořešit výfuk, ofuky, mlhovky, rádio a kliky vnější a vnitřní do zásoby a budeme spokojený.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Obi Vti je teď offline  Obi Vti
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 13:02   Citovat  

M@jk napsal:
Mírovo.6G bylo v pohodě, za Ty peníze kolem 50.000,-, s tím, že říkal, že to bere tak 2l na výměnu. Ale jezdila s tím žena, takže pohodě. Stav byl deklarovaný a odpovídal.

Se někdy srazíme a uvídíme. ... musím dořešit výfuk, ofuky, mlhovky, rádio a kliky vnější a vnitřní do zásoby a budeme spokojený.

Přesně tak, žena jezdila s dětmi, tak mi bylo jasné že ta těžko jezdila po okreskách s motorem v 8000 otáčkách. Já nenajezdím ročně moc km, auto bych vlastně ani nepotřeboval, mám to prostě jako hračku. Jo na sraz rád přijedu. No o kliky sem se bál celou zimu a musím zaklepat přežily všechny. Já momentálně řeším stahování oken, nemužu sehnat součástky např. vnější těsnění okna, pacičky jsou zlámané a lepidlo nepomohlo. Jo a sehnat těsnění na vtec ventil je taky sranda, asi budu muset objednat přes ebay.
   Návrat  
Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:29   Citovat  

Obi Vti napsal:
Je to hodně no, ale já sem s GO počítal už při koupi auta, takže já nejsem zaskočenej, nebo zklamanej, když si vezmu v jakém stavu je zbytek auta a kupní cenu tak si nemyslím že bych prohloupil Úsměv Nedávno sem zabrousil na německý stránky, jen tak abych se podíval na ceny v Německu a to je teda síla. Ceny hodně přes 100 000kč sem nečekal. Tak třeba se ty ceny zvednou v budoucnu i tady Velmi šťastný

Pokud bych ted prodaval svoje VTI tak by taky slo k 100K, zalezi jaky hledas stav no. Jinak bych mozna zkusil 10W-40 před GO, ja mel pri koupi na budikach 277K za nejakych 7000 Km neubyla ani kapka. Je tam Liqui-Moly, menen po 7500 Km, jak pise manual (aspon tak to Vilik rikal Velmi šťastný ). Úsměv

PS pro Majka: Uz padl navrh jakehosi "anglan" srazu, ale nevim kolik by nas vlastne dorazilo... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 14:55   Citovat  

Majkl_MB napsal:
Pokud bych ted prodaval svoje VTI tak by taky slo k 100K, zalezi jaky hledas stav no. Jinak bych mozna zkusil 10W-40 před GO, ja mel pri koupi na budikach 277K za nejakych 7000 Km neubyla ani kapka. Je tam Liqui-Moly, menen po 7500 Km, jak pise manual (aspon tak to Vilik rikal Velmi šťastný ). Úsměv

PS pro Majka: Uz padl navrh jakehosi "anglan" srazu, ale nevim kolik by nas vlastne dorazilo... Velmi šťastný

Hele,
zrovinka, když se o tom bavíme, tady ve vláknu o těch našich autech, tak mne to napadlo. Znáš mne, klubového družiče ... ale nevím, jak budu stíhat, MBčko / EGčko ... Velmi šťastný

Ale za mne ano, anebo se můžeme potkat na nějakém výletě, což?

Viz: tudy odkaz
   Návrat  
Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:13   Citovat  

M@jk napsal:

Ale za mne ano, anebo se můžeme potkat na nějakém výletě, což?

Pro me jedine #32, i tak je to asi 90Km do startu. Ale ciste anglan sraz by mel takovou lepsi atmosfeu "vyvrhelu H+ spolecnosti" Velmi šťastný
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 11:10   Citovat  

Tak se hlasim mezi anglicaky Velmi šťastný
Udelal jsem si velkou radost a poridil sobe krasnou MB2 v socialu Hihi Ale co, central a klimu ma OK Auto je v relativne peknym stavu a ma jen par bolistek. Koroze lemu odhadem tak 3-4 roky zpet vyresena, vyvareno a oba boky komplet zlakovany. Krom dirky v pravym prahu se koroze nekona Je to tam. Moturek taha nadherne a 1,4 UFO nema sanci. Tech 200kg rozdilu a tocivej motor je znat pořádnej výtlem Interier az na stropnici bez poskozeni. Auto melo v minulosti zjevne prikladnou peci. Brzdy novy, homokloub tez(ale stejne se mi zda ze pocvakava) Novy sklo s pruhem a Boshackejma steracema. Novy filtry a cistounkatej olej. Nova baterka a sic noname, lec novy zimaky(uplne novy, jeste prvnich cca 300km to priserne klouzalo) Motor suchej, komplet zoxidovanej(a poblitej hnusem proti kunam naštvanej
Nyni par dotazu. Je normalni, ze jdou bocni zrcatka tak malo vyklonit, ze je stale tak ve 1/4plochy videt zadek auta? Uz jsem je i rozhodil, vycistil a maznul kloub, lec kyzeny vysledek se nedostavil Ble Vyfuk je tam pred par lety novej stred origo honda, ale koncovej tlumic KO. Kterej ze polak tam funguje? Prefabrikovanou rez typu Walker ci Bosal fakt nechci. No a posledni, nevali se doma nekomu zbytecnej stabik na zadek? Z jakejch vsech typu tam pasne? Vcera mi tam na klikaty silnici hupla srna a mel jsem ruce plny paratu a ten stabik by fakt helpnul Úsměv
Diky přátele
   Návrat  
thomast je teď offline  thomast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 14:10   Citovat  

sumy napsal:
Tak se hlasim mezi anglicaky Velmi šťastný
Udelal jsem si velkou radost a poridil sobe krasnou MB2 v socialu Hihi Ale co, central a klimu ma OK Auto je v relativne peknym stavu a ma jen par bolistek. Koroze lemu odhadem tak 3-4 roky zpet vyresena, vyvareno a oba boky komplet zlakovany. Krom dirky v pravym prahu se koroze nekona Je to tam. Moturek taha nadherne a 1,4 UFO nema sanci. Tech 200kg rozdilu a tocivej motor je znat pořádnej výtlem Interier az na stropnici bez poskozeni. Auto melo v minulosti zjevne prikladnou peci. Brzdy novy, homokloub tez(ale stejne se mi zda ze pocvakava) Novy sklo s pruhem a Boshackejma steracema. Novy filtry a cistounkatej olej. Nova baterka a sic noname, lec novy zimaky(uplne novy, jeste prvnich cca 300km to priserne klouzalo) Motor suchej, komplet zoxidovanej(a poblitej hnusem proti kunam naštvanej
Nyni par dotazu. Je normalni, ze jdou bocni zrcatka tak malo vyklonit, ze je stale tak ve 1/4plochy videt zadek auta? Uz jsem je i rozhodil, vycistil a maznul kloub, lec kyzeny vysledek se nedostavil Ble Vyfuk je tam pred par lety novej stred origo honda, ale koncovej tlumic KO. Kterej ze polak tam funguje? Prefabrikovanou rez typu Walker ci Bosal fakt nechci. No a posledni, nevali se doma nekomu zbytecnej stabik na zadek? Z jakejch vsech typu tam pasne? Vcera mi tam na klikaty silnici hupla srna a mel jsem ruce plny paratu a ten stabik by fakt helpnul Úsměv
Diky přátele

Stabilizátor se dával origo na vti, i když já mám z iTD ale myslím si že tam byl dodělávaný. Bosal mám cca 5 let a pořád v pohodě Velmi šťastný a nemyslím si že by polské byli lepší, jinak myslím že je vyrábí Polmostrow Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 15:12   Citovat  

Tož vítej jmenovče!!!

My dnes s Terezkou ujeli 400km ve směru Praha Plzeň České Budějovice Temelín Sedlčany Praha, k tomu předtím 200km po Praze a na nádrž 622 a ještě nestihlo svítit hladové oko. Byli jsme pro nějaké díly.

Večer v noci pak s mirage21 výměna všech řemenů, palivového filtru, likvidace plechu u výfuku, výměna o kroužku mezi středním dílem a koncovým, výměna spojk. kapaliny a přestaly vibrace při rozjezdu, rozebrání ražení, vyčištění a namazaný mechanismus a na míru seřízení a řadí luxusně, kontrola rozvodů, homokinetických kloubu a podvozku a brzd, příprava na instalaci zadního stabilizátoru, něco se dělat bude, ale žádná tragédie.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 19:05   Citovat  

Dik za privitani a na videnou na Chodove přátele Jestli Bosal drzi, taky dobry info. Mel jsem s Bosalem horsi zkusenosti. Nahodou ten stabik, nejde z jap 6, nebo 5? Vticek na dily asi nebudou vsude lezet hromady Ble
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2017 , 21:23   Citovat  

sumy napsal:
Dik za privitani a na videnou na Chodove přátele Jestli Bosal drzi, taky dobry info. Mel jsem s Bosalem horsi zkusenosti. Nahodou ten stabik, nejde z jap 6, nebo 5? Vticek na dily asi nebudou vsude lezet hromady Ble

Ahoj, vítej.

Na Chodově až v dubnu, v březnu jsme na Slovensku.

Stabilizátor má dopis, napiš mu. Ale hned, má zájemce.

přátele
   Návrat  
Neu15 je teď offline  Neu15
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 15:08   Citovat  

Zdar borci, jak zastavit korozi lemů a blatníků? Předem děkuji za rady
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 18:35   Citovat  

Neu15 napsal:
Zastavit nejde jinak nez urezat a navarit novy. Jako nejucinnejsi konzervace se mi na offroadu osvedcil surik rozmichanej v Galvinolu. Ale bacha, je to kruto jed a jedine s poradnym respikem, zadnej "kapesnik" z OBI nestaci Ble Nasledne zavrit final barvou. Ale stejne ti to bude dal hnit z vnitrnich dutin Smutný

9F4AE432-4342-4C72-B043-19F883FD6601.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
9F4AE432-4342-4C72-B043-19F883FD6601.JPG, 1.85 MB
   Návrat  
keis09 je teď offline  keis09
PříspěvekZaslal: 27.2.2017 , 19:41   Citovat  

Neu15 napsal:

Ja po vyvarení lemov som sa ich snažil čo najviac ponatierať farbou z vnútra - Použil som Alkyton Penetrátor - mal by reagovať s hrdzou.. vlastne ho testujem, o pár rokov uvidím či je to dobrý základ.. no a snažím sa striekať dutiny pravidelne sprejom na dutiny... a zadný lem čo má takú gumu na sebe - dal som to dole, ošetril pod tým plech a do tej gumy natlačil vazelínu - teoreticky,čo je mastné, tak to nezhrdzavie a dá sa to po zime zložiť a opäť natrieť vazelínou a založiť.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 7:28   Citovat  

Pravdu mas, surik micham v Alkyton penetratoru. Sem to zmotal s Galvinolem Se stydím
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2017 , 18:35   Citovat  

Ahoj,nejake zkusenosti s Rover 400?Jak moc se dilama shoduje s anglanem a co motory?Ktere jsou a ktere nejsou od Hondy?Nemate nekdo prehled???

Dekuji.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 9:34   Citovat  

Dnesni fajn zkusenost pri vystavovani technicaku. 1,4 mela v nemeckejch papirech jen 175/65r14. Nastest pani za okynkem podlehla memu sarmu Mr. Green a i jen na zaklade nemeckeho uzivatelskeho manualu mi tam dopsala i 185 a sirsi rafky Je to tam. Tedy budte mili na uredniky a zkousejte, neb i takrka nemozne muze se zadarit. Navic dovoz, kde na to ma urad 30 dni a bylo to za 2dny hotovy je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 15:41   Citovat  

David.306 napsal:
Ahoj,nejake zkusenosti s Rover 400?Jak moc se dilama shoduje s anglanem a co motory?Ktere jsou a ktere nejsou od Hondy?Nemate nekdo prehled???

Dekuji.

Základ karoserie je stejný, nápravy taky až na čidla ABS, benzínove motory si myslím že jsou od Hondy, vznětové jsou od roveru Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 19:13   Citovat  

Sumy,
paráda, já měl list změnový od HONDA ČR, za Kč 1.000,-, ale na Registru vozidel to bylo za půl hodiny i se sváčou, cigaretou a za pár korun: změna kastle, výkonu, povolených kol, alternativních ...

- jinak předminulý týden zakoupeny mlhovky, zadní stabilizátor, dokoupeny kosti, přední tyčky stabilizátoru a zadní zámek
- následující víkend: odvzdušnění bzrd, přetěsnění přední části výfuku a nějaké drobnosti a přehození na funkční a bezpečné zimní pneu na ALU

přátele

IMG-20170223-WA0005.jpeg

IMG-20170223-WA0005.jpeg, 468.63 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 20:43   Citovat  

M@jk napsal:
Sumy,
paráda, já měl list změnový od HONDA ČR, za Kč 1.000,-, ale na Registru vozidel to bylo za půl hodiny i se sváčou, cigaretou a za pár korun: změna kastle, výkonu, povolených kol, alternativních ...

- jinak předminulý týden zakoupeny mlhovky, zadní stabilizátor, dokoupeny kosti, přední tyčky stabilizátoru a zadní zámek
- následující víkend: odvzdušnění bzrd, přetěsnění přední části výfuku a nějaké drobnosti a přehození na funkční a bezpečné zimní pneu na ALU

přátele

Pokud budeš kupovat nové silentbloky do stabilizátoru tak origo honda je dobrá volba, nebyli ani drahé Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 21:01   Citovat  

thomast napsal:
Pokud budeš kupovat nové silentbloky do stabilizátoru tak origo honda je dobrá volba, nebyli ani drahé Velmi šťastný

Díky,
vím vím, bral jsem i a černou před lety a jsou i levnější, jak třeba kvalitní Moog, i v mém nákupu.

Zatím beru Febi Bilstein, předek i zadek. Časem vezmu gumy dopředu v PU, tak to mám na Černé a luxus.
přátele
   Návrat  
keis09 je teď offline  keis09
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:23   Citovat  

Dnes som nenaštartoval. to mi hlava nebere ráno sa mi to nechcelo riešiť, tak som si zobral bratove auto.. No a potom som zistil, kde je chyba - v nádrži cca 10l benzínu, ale stál som v kopci čumákom nadol, tak všetko palivo muselo byť v predu. Keď pozerám na fotku nádrže Anglána, tak mi je to jasné, keď v zadu je palivové čerpadlo a vývod paliva. Budem musieť parkovať hore čumákom, aby to v pohode chytilo
Pustil som sa z kopca a na rovinke som už naštartoval, tak myslím, že toto mohla byť chyba.

d_1575.jpg

d_1575.jpg, 356.75 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:58   Citovat  

keis09 napsal:
Dnes som nenaštartoval. to mi hlava nebere ráno sa mi to nechcelo riešiť, tak som si zobral bratove auto.. No a potom som zistil, kde je chyba - v nádrži cca 10l benzínu, ale stál som v kopci čumákom nadol, tak všetko palivo muselo byť v predu. Keď pozerám na fotku nádrže Anglána, tak mi je to jasné, keď v zadu je palivové čerpadlo a vývod paliva. Budem musieť parkovať hore čumákom, aby to v pohode chytilo
Pustil som sa z kopca a na rovinke som už naštartoval, tak myslím, že toto mohla byť chyba.

Hmm,
zajímavé.

čerpadlo C5G má chytře vpředu. Takže dobré vědět a nepanikařit, když bude člověk stát z kopce, pamatovat na to.

přátele
   Návrat  
šlésa je teď offline  šlésa
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 15:49   Citovat  

Ahoj, chci u ekonoma změřit komprese, jakou pojistku případně konektor vytáhnout aby mi nešlo palivové čerpadlo? Nemám teď po ruce schéma, díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 16:02   Citovat  

šlésa napsal:
Ahoj, chci u ekonoma změřit komprese, jakou pojistku případně konektor vytáhnout aby mi nešlo palivové čerpadlo? Nemám teď po ruce schéma, díky

Ahoj,
stačí opatrně vycvakat všechny vstřikovače, malý šroubovák na odchýlení pojistky konektoru či nehet a šikovné ruce - práce na 10-20sekund.

Pojistkou jsem to nikdy neřešil.

je to dobrý přátele
   Návrat  
šlésa je teď offline  šlésa
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 16:07   Citovat  

já hlava dubová, děkuji

já měřil vždycky na karbanátcích, tam je to jasné
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 17:07   Citovat  

šlésa napsal:
já hlava dubová, děkuji

já měřil vždycky na karbanátcích, tam je to jasné

Ahoj,
v pohodě.
Omlouvám se, Ty jsi mi psal SZ vid? Už to asi není aktuální či? Moc se omlouvám se, řešit C6G Aero, C5G Černou, rodinku a jsme před dovolenou a dokážeš si představit přechod v práci z registračních pokladen na EET ... Velmi šťastný

Kdyžtak volat: 777105233.

M.
   Návrat  
DaveHC je teď offline  DaveHC
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 9:26   Citovat  

Zdravím, nemá někdo zkušenosti s opravou otevírání dveří.?Myslím tím vnitřní kliku.Ten plastovej úchyt pod tapecem co drží táhlo v klice. Už jsem to zpravoval několikrát a pořád mi to vyskakuje a tím pádem se nedají otevřít dveře.Nějakéj tip jak to opravit? Nebo je to na výměnu?Díky moc za každou radu.Uz nějak nevím co s tím. Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 10:08   Citovat  

DaveHC napsal:
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s opravou otevírání dveří.?Myslím tím vnitřní kliku.Ten plastovej úchyt pod tapecem co drží táhlo v klice. Už jsem to zpravoval několikrát a pořád mi to vyskakuje a tím pádem se nedají otevřít dveře.Nějakéj tip jak to opravit? Nebo je to na výměnu?Díky moc za každou radu.Uz nějak nevím co s tím. Se stydím

Ahoj,
předpokládám, že to je stejný systém, jako u "japonca" našeho čili C5G EG5, tak mi to vyfoť a zkusím pohledat, jestli tu něco nemám. Možná bych to vyměnil za stabilní "starý matroš"!!!

Pánové, tipy, triky? Přední mlhovky jsou fakt nesmyslný úkol, zvažuji přestavbu/instalaci z C6G Japonec, jsem ochoten upravovat, nemám problém. Vlezou se, jaký mají OEM průměr mlhovky? OEM anglán uchycení a kryty mám, nechci lepit na nárazník apod., myslím, že to s markosem zvládneme, jen jestli byste věděli někdo rozměry?

Šel bych do tohoto:
1) tudy odkaz - přeci jen čirá optika a žárovka H3
anebo
2) tudy odkaz - že bychom nějak napasovali na OEM držáky?

Můžete borci, prosím doporučit?

Díky
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 15:36   Citovat  

Ahoj,nevěděl by někdo prosím průměr pojistného kroužku pro díru,který drží poloosu v kloubu u kola? Civic aerodeck 1.6. Myslím že,pro 1.4 i 1.5 to bude stejné. Díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2017 , 21:19   Citovat  

Shimmi napsal:
Ahoj,nevěděl by někdo prosím průměr pojistného kroužku pro díru,který drží poloosu v kloubu u kola? Civic aerodeck 1.6. Myslím že,pro 1.4 i 1.5 to bude stejné. Díky

Měřil jsem nový pojistný kroužek, má vnitřní průměr 22,6 mm
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina