Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 334 z 486
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 20:26   Citovat  

Ahoj, koupil jsem po mnoha letech u koncernu Hondu Accord Tourer 2.2-ctdi. Plná výbava a mám problém s xenonen, svítí dost dolů, proti klasickým svetlometum třeba na Fabii je to fakt dost dolů. Nevíte jak se to serizuje u světlometů? Stelovani je tam automatika, ale potřebuji to trošku prizvednout.
Dotazů budu mít více, než to všechno dám do pořádku. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 21:07   Citovat  

Ahoj jelikož už došlo na Accorda co se tyče exteriéru půjde na lak, jen přemýšlím jelikož mám skoro na každém dílu buď skrabanec nebo dulek tak zda má smysl dělat asi 3/4 auta jedna se o pravou stranu komplet kapota nárazníky . Budu teď dávat i sport paket tak plus to . Jestli není lepší jít rovnou do celolaku. Originál barvu mám stříbrnou což je nic moc proto přemýšlím zda stříbrná nebo do jiné . Napadla mě i bílá popr návrhy potěší díky . A rovnou pokud někdo ví o šikovne a ne predrazene lakovne na jižní Moravě . je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 21:09   Citovat  

mi5 napsal:
Ahoj, koupil jsem po mnoha letech u koncernu Hondu Accord Tourer 2.2-ctdi. Plná výbava a mám problém s xenonen, svítí dost dolů, proti klasickým svetlometum třeba na Fabii je to fakt dost dolů. Nevíte jak se to serizuje u světlometů? Stelovani je tam automatika, ale potřebuji to trošku prizvednout.
Dotazů budu mít více, než to všechno dám do pořádku. Velmi šťastný

Ahoj. Takže, ak to máš sklopené veĽmi dole, je možné že máš poškodené nivelačné čidlo, prípdne niečo podobné, je to ako keby núdzový režim niveláce. Riešenie je kúpiť nové čidlo, prípadne dovtedy to "umelo" dvihnúť.
Svetlá sa nastavujú otvorom v motorečeku svetla, keď pozrieš od zadu na svetlo, tak hore cca v strede je motorček. Treba tam krížový skrutkovač.

Či nivelácia funguje správne, zistíš tak že auto naštartuješ, zapneš svetlá a sadnite si do kufra, a pozeraj čo robia svetlá. Ak sa nepohnú dole, tak máš KO nivelačné čidlo. Ak sa pohnú, tak potom niekto zle nastavil.

V prípade, že je svietivosť nízka, bude treba vymeniť výbojky, prípadne pozrieť projektory. Ak si bol zvyknutý na fábiu, tak možno to svieti v pohode, ničmenej kvalitný xenón má svietiť nejak takto

IMG_0444.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0444.JPG, 843.57 kB
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 21:54   Citovat  

Děkuji, zítra to vyzkouším a dám vědět. Výbojka je podle mého dobrá v obou světlech, svítí to moc pěkně, jen prostě dolů no. HaHaaa
Ono na tom autě toho bude více, ale tak věděl jsem že to není úplně ok, tak se musím s tím poprat. Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 22:09   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj jelikož už došlo na Accorda co se tyče exteriéru půjde na lak, jen přemýšlím jelikož mám skoro na každém dílu buď skrabanec nebo dulek tak zda má smysl dělat asi 3/4 auta jedna se o pravou stranu komplet kapota nárazníky . Budu teď dávat i sport paket tak plus to . Jestli není lepší jít rovnou do celolaku. Originál barvu mám stříbrnou což je nic moc proto přemýšlím zda stříbrná nebo do jiné . Napadla mě i bílá popr návrhy potěší díky . A rovnou pokud někdo ví o šikovne a ne predrazene lakovne na jižní Moravě . je to dobrý

a co nechat stribrnou a hodit do toho peknou perlet v nakem odstinu ,ale kdyz chces komplet celolak cize rozborka auta co je nejlepsi tak je fuk jaka barva ,dle mne je na accu najhezci je bud bila nebo tmava seda ,ale seda se bude lepe udrzovat v cistote Velmi šťastný ja si rikal ,ze kdyz uz budu muset nechat lakovat zadnni blatniky a tak kvuli rzi ze tam necham prasknou folii na cely auto a nejspis v tehle dvou odstinech mozna jeste ta bronzova je to dobrý
jsou i jiny pekny jako cervena ,modra ,ale to dle mne spis sedi na civic ,accord je pan auto ne skolacek s ksiltovkou a tam dle mne sedi seriozni barvy jako metalicky odstiny ..ale to je jen muj nazor ..

14433192_765249320280869_7824605257709010840_n.jpg

14433192_765249320280869_7824605257709010840_n.jpg, 100.75 kB

14520391_647595262074770_4533183008429647590_n.jpg

14520391_647595262074770_4533183008429647590_n.jpg, 71.45 kB

14517485_1444257638922498_3516797149291326624_n.jpg

14517485_1444257638922498_3516797149291326624_n.jpg, 59.93 kB

euro3.jpg

euro3.jpg, 68.5 kB

4110882260_bf6faa312f_o.jpg

4110882260_bf6faa312f_o.jpg, 198.51 kB

4110121177_f4e9be79c4_o.jpg

4110121177_f4e9be79c4_o.jpg, 146.77 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.3.2017 , 22:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
a co nechat stribrnou a hodit do toho peknou perlet v nakem odstinu ,ale kdyz chces komplet celolak cize rozborka auta co je nejlepsi tak je fuk jaka barva ,dle mne je na accu najhezci je bud bila nebo tmava seda ,ale seda se bude lepe udrzovat v cistote Velmi šťastný ja si rikal ,ze kdyz uz budu muset nechat lakovat zadnni blatniky a tak kvuli rzi ze tam necham prasknou folii na cely auto a nejspis v tehle dvou odstinech mozna jeste ta bronzova je to dobrý
jsou i jiny pekny jako cervena ,modra ,ale to dle mne spis sedi na civic ,accord je pan auto ne skolacek s ksiltovkou a tam dle mne sedi seriozni barvy jako metalicky odstiny ..ale to je jen muj nazor ..

Prave jsem za bílou jelikož se odlišis od stříbrných jelikož to je jak octavka Úsměv nic proti i stříbrný je hezky ale je toho moc Úsměv a bílá je u Hondy proste bílá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 6:57   Citovat  

mi5 napsal:
Děkuji, zítra to vyzkouším a dám vědět. Výbojka je podle mého dobrá v obou světlech, svítí to moc pěkně, jen prostě dolů no. HaHaaa
Ono na tom autě toho bude více, ale tak věděl jsem že to není úplně ok, tak se musím s tím poprat. Velmi šťastný

Ak to je sklopené dole tak to samozrejme svieti silno Úsměv
Daj vediet ako si pochodil
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 8:04   Citovat  

Tak ještě večer mi to nedalo a šel jsem to zkusit. Táta skákal v kufru a že by se něco dělo mi nepřišlo. Tu chybu na tom snímači naklopeni bych měl asi vidět na diagnostice popřípadě co?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 8:10   Citovat  

Skákání je na nic - naklápění nestihne reagovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 8:55   Citovat  

mi5 napsal:
Tak ještě večer mi to nedalo a šel jsem to zkusit. Táta skákal v kufru a že by se něco dělo mi nepřišlo. Tu chybu na tom snímači naklopeni bych měl asi vidět na diagnostice popřípadě co?

Honda má statický systém nivelácie, takže na skákanie ti reagovať nebude. Pozri na internete rozdiel medzi statickým a dynamických naklápaním pre xenóny
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 9:02   Citovat  

Dobře, ještě mě napadlo jak to udělat, tak to zkusím dnes. Jinak ještě mi nesvítí světlo v interiéru nad řidičem a spolujezdcem ve předu. Vypadá to na kontakt v té horní patici u obou světýlek, žárovky jsou v pořádku. Pak blbne ten malej displej na palubce uprostřed, ale dočetl jsem se že to mám proletovat. A pak snímač klapky na vstupu vzduchu do motoru a chyba kroužku airbegu u řidiče, hlásí vypnutý air bag. Velmi šťastný je toho dost
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 9:27   Citovat  

[quote="Sidesync"]Ahoj jelikož už došlo na Accorda co se tyče exteriéru půjde na lak, jen přemýšlím jelikož mám skoro na každém dílu buď skrabanec nebo dulek tak zda má smysl dělat asi 3/4 auta jedna se o pravou stranu komplet kapota nárazníky . Budu teď dávat i sport paket tak plus to . Jestli není lepší jít rovnou do celolaku. Originál barvu mám stříbrnou což je nic moc proto přemýšlím zda stříbrná nebo do jiné . Napadla mě i bílá popr návrhy potěší díky . A rovnou pokud někdo ví o šikovne a ne predrazene lakovne na jižní Moravě . je to dobrý[/quote]

Koukni na tu moji modrou. Líbí se všem. V profilu najdes foto.

P.s. Nevite nekdo, v cem je chyba? Kdyz dam citovat na telefonu, tak se mi to nezobrazi spravne jako citování, ale hodej se mi kolem danyho textu jen zavorky a quote
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 10:44   Citovat  

mi5 napsal:

Psal jsem to nekolik stran dozadu a nechce se me to davat znova
Headlight Learning Procedure (With HID)

Learn the headlights if following parts are replaced:
Headlight, headlight adjuster control unit, headlight adjuster leveling sensor, headlight adjuster motor, HID unit, HID bulb, and combination light switch.

Park the vehicle on level surface.
Make sure the tire pressures are correct.
Unload a vehicle.

1. Turn the ignition switch OFF.

2. Slide the driver's and passenger's seats the endmost.

3. Set a burden down from the vehicle, and only driver (75 kg)* must get on.
*: It is designed as 75 kg in this system.

4. Connect the HDS to the data link connector, and short the SCS line.

5. Turn the ignition switch ON (II).

6. Within 5 seconds, turn the headlight switch ON/OFF three times. The learning is completed when the headlights move downward from upward.

7. Turn the ignition switch OFF.

8. Disconnect the HDS from the data link connector.

9. Adjust the headlights.

Akorat v bode 4 propojis v diagnostickem konektoru PIN 4 a 9 propojkou a v bode 8 ji vytahnes.Je nutne potom znovu nastavit svetla,uvidis jestli se hybou oba motorky.Pro vyzkouseni to muzes postavit cumakem do kopce,nebo zadkem do kopce,pokazde musi byt poloha svetel jina.Jestli ne tak cidla.Jo a abys zbytecne casto nestartoval xenon,tak staci tim 3xbliknout na parkovacky a poslouchat oba motorky.Kdyz pri poslednim zapnes xenony,mel bys videt,jak se hybou.
Jestli jsem neco opomnel bludy5 me doplni Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 10:53   Citovat  

Super díky za návod, hneď to dám na hondacc.eu Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 10:54   Citovat  

Untouchable napsal:
Koukni na tu moji modrou. Líbí se všem. V profilu najdes foto.

Barva b507p?Mam ji taky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 10:55   Citovat  

markos napsal:
Super díky za návod, hneď to dám na hondacc.eu Úsměv

Vy to tam jeste nemate? Velmi šťastný Tento navod jsem narychlo nasel ted na C7g,ale je to stejne s A7g OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 11:45   Citovat  

mad_zed napsal:
Vy to tam jeste nemate? Velmi šťastný Tento navod jsem narychlo nasel ted na C7g,ale je to stejne s A7g OK

Žiaľ nie. Pomohla by aktivita niektorých členov... FB zničil tuším každé fórum...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 12:21   Citovat  

FB nemam,ale obdivuju Vas,ze mate jeste cas a chut pomahat druhym.Taky jsem to delaval,ale uz me to pousti.Vzdy kdyz sem chci napsat prispevek a poradit nekomu,tak pul hodiny premyslim,jestli mam,nebo ne.Za tech 14let,co chodim na hc jsem k tomu nezazil takovy odpor jako posledni dobou.Clovek chce nekomu poradit,co uz delal,opravoval,s cim se setkal a setka se s urazkama.Nektere prispevky tady v tom foru jsou uplne bludy.
Bylo by dobre,kdyby to nekdo promazal,nebo sepsal ty uzitecne vecy nekam,kde to bude prehledne pohromade.
Stejne se tu porad opakuji stejne dotazy,jenze malokdo ma v dnesni dobe cas to prochazet treba 30-50stran zpatky,apod.
Proto jsemrad,ze u vas na tom foru to sepisujete.
Sorry za offtopic
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 12:28   Citovat  

[quote="mad_zed"]Barva b507p?Mam ji taky.[/quote]

Jojo, to by mela byt ona. Mam zanovni celolak a v lete je to nadherna lestenka Úsměv

IMG_20160826_175527_1.jpg

IMG_20160826_175527_1.jpg, 4.87 MB
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:08   Citovat  

Já dělal posledních 8 let koncern, tak ledasco vím, ale u Hondy je mnoho věcí jinak a samozřejmě i jiné závady. Velmi šťastný
Tak jsem vděčný za každou radu, než se do toho víc dostanu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:14   Citovat  

mi5 napsal:
Já dělal posledních 8 let koncern, tak ledasco vím, ale u Hondy je mnoho věcí jinak a samozřejmě i jiné závady. Velmi šťastný
Tak jsem vděčný za každou radu, než se do toho víc dostanu.

U mě zase majitel odstranil xenony a dal klasické žárovky protože údajně dost praskali, teď to budu dávat na zpět a jsem zvědav co vše mě čeká abych zapojil zpět na xenony
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:29   Citovat  

Sidesync napsal:
U mě zase majitel odstranil xenony a dal klasické žárovky protože údajně dost praskali, teď to budu dávat na zpět a jsem zvědav co vše mě čeká abych zapojil zpět na xenony

Praskali xenóny? To som ešte veru nezažil. Ak niečo treba ohľadom svietenia, kludne SS, rád pomôžem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 13:29   Citovat  

mad_zed napsal:
FB nemam,ale obdivuju Vas,ze mate jeste cas a chut pomahat druhym.Taky jsem to delaval,ale uz me to pousti.Vzdy kdyz sem chci napsat prispevek a poradit nekomu,tak pul hodiny premyslim,jestli mam,nebo ne.Za tech 14let,co chodim na hc jsem k tomu nezazil takovy odpor jako posledni dobou.Clovek chce nekomu poradit,co uz delal,opravoval,s cim se setkal a setka se s urazkama.Nektere prispevky tady v tom foru jsou uplne bludy.
Bylo by dobre,kdyby to nekdo promazal,nebo sepsal ty uzitecne vecy nekam,kde to bude prehledne pohromade.
Stejne se tu porad opakuji stejne dotazy,jenze malokdo ma v dnesni dobe cas to prochazet treba 30-50stran zpatky,apod.
Proto jsemrad,ze u vas na tom foru to sepisujete.
Sorry za offtopic

tudy odkaz

Rieši všetko problémy tohto fóra...
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 14:27   Citovat  

markos napsal:
www.hondacc.eu

Rieši všetko problémy tohto fóra...

Skoda jen, ze na mob. nejede. Najede a po par sekundach sek a nic. to mi hlava nebere
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 16:28   Citovat  

offtopic mě ty stránky jdou OK.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 20:37   Citovat  

Zdar, nesvítí mi jeden xenon po zapnutí světel, na podruhé se třeba chytne když to zkusím, výbojky jsou tam rok staré a kvalitní...vyměnit balast nebo starter? docela mě to palí, do 10.3. mám technickou. kdyby někdo měl koupim i použitý. díky H+
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 20:44   Citovat  

Ballast a starter je to samé...takže vyměnit oboje Úsměv

PS: napětí tam předpokládám jde vždy
   Návrat  
MrQeF je teď offline  MrQeF
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 20:58   Citovat  

Ahoj,jsem novým majitelem Hondy (po dřívějších vlastnictvích pár Civiců a tehdejšímu založení registrace) a obracím se na Vás jako na profíky v oboru Úsměv pořídil jsem si Hondu Accord 7G v naftě i-CTDi, rv. 2008. Bohužel v servisní knížce není stránka s kódy výbavy, tudíž i s informací, zda má DPF, nebo ne. V autorizovaných servisech v ČR mi polovina sdělila, že ho má, polovina, že ne. Mám okouřený výfuk od sazí, při plném plynu si trošku foukne sazí a nikde nesvítí kontrolka DPF. Dočetl jsem se, že standartně tyto modely neměly z výroby DPF, ale dodělávalo se to tam od TwinTecu na přání zákazníka a díl byl naprosto stejný, jako origo katalyzátor. Jak mám prosím, vážení kolegové, poznat, zda mám normál katalyzátor, nebo je tam ten otevřený, průchozí filtr pevných částic ( lépe asi nazvat lapač sazí, filtr by měl mít asi elektroniku, čidla atd. ) Předpokládám tedy, i na základě sazí, že ho tam nemám. Za motorem je jeden katalyzátor kolmo dolů k zemi, pod autem je další a následně zhruba v polovině vozu zřejmě něco jako střední tlumič výfuku.
Čekal jsem, že mi v Hondě řeknou naprosto přesvědčivě, zda ho mám, nebo ne. Bohužel se tak nestalo HaHaaa
Ještě doplním, že vozidlo je dotažené z Belgie a normálně prošlo dovozovou technickou a emisema a výfukové potrubí vypadá originálně, bez jakýchkoliv zásahů.
Pokud by k tomu kdokoliv měl nějaký postřeh, prosím o zmínku Úsměv K tomu se ještě pojí, co tam dát za olej? Dočetl jsem se při DPF 0W30 a při nefiltru klidně 5W30?
Doufám, že jsem otázku umístil do správného tématu. Pokud ne, tak se předem omlouvám, nejsem na PC úplně jako doma a na Honda foru jsem nebyl cca 7 let Úsměv
Díky moc za odpověď !!
Honza
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 22:46   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdar, nesvítí mi jeden xenon po zapnutí světel, na podruhé se třeba chytne když to zkusím, výbojky jsou tam rok staré a kvalitní...vyměnit balast nebo starter? docela mě to palí, do 10.3. mám technickou. kdyby někdo měl koupim i použitý. díky H+

Môže to robiť jedno ale aj druhé. Viem zohnať oboje OEM za normálnu cenu, v prípaade záujmu SS. Čo blbne, zistíš keď to poprehadzuješ navzájom, samozrejme treba svetlá von a skúšať.

Čo sa týka výbojiek, aké sú tam? Kde si ich kupoval? Až 80 % výbojok na internete sú fejky, na nerozoznanie od OEM. Nechcem byť rýpal ale videl som už kadečo Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2017 , 22:48   Citovat  

Stepa napsal:
Ballast a starter je to samé...takže vyměnit oboje Úsměv

PS: napětí tam předpokládám jde vždy

Sú to dva oddelené komponenty, a nie je nutné meniť oba naraz.

NEW-OEM-07-14-Acura-TSX-Xenon-HID-BALLAST-IGNITER-KIT-COMPUTER-MODULE-ECU-351672257689-2.jpg

NEW-OEM-07-14-Acura-TSX-Xenon-HID-BALLAST-IGNITER-KIT-COMPUTER-MODULE-ECU-351672257689-2.jpg, 213.03 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina