Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 332 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 16:55   Citovat  

Isté však je, že na citlivosť riadenia má obrovský vplyv typ gumy. Mal som Hankook Ventus Prime 3 a to boli blatové gumy, oničom. hluché riadenie. Keď som ich trošku prifúkol, búchali, odskakovali, ale nedržali smer a hlavne neposlúchali riadenie! Mal som dokonca znížený podvozok Eibachom, zánovne OEM tlmiče.
Dlho som hľadal chybu.

Po kúpe tourera som dostal k nemu Pirelli P7.

Pripadalo mi šialené že tourer ide lepšie ako sedan (mal som asi 2 týždne 2 autá doma).

Tak som si dal prehodiť disky.
A zrazu, ako som spomínal, iný svet. Síce hučali lebo už sú zodrané, ale ja som mal pocit že mi vymenili podvozok na aute a pritom to auto nestrvrdlo nejako !!!!
Obe gumy boli letné, R17, 225/45

Neviem ako to bol v tvojom prípade, jazdil si už s touto zostavou čo máš minulú zimu? Tie isté gumy, disky, nové tlmiče a struny?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sidesync je teď offline  Sidesync
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:06   Citovat  

Ahoj chci se zeptat aktuálně byl dělán na mem accu k24 komplet těsnění motoru atd atd a měřily tlaky kde naměřili 11,5 11,5 11 11,5 je to OK či je lepší udělat go jinak vše OK
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:35   Citovat  

Sidesync napsal:
Ahoj chci se zeptat aktuálně byl dělán na mem accu k24 komplet těsnění motoru atd atd a měřily tlaky kde naměřili 11,5 11,5 11 11,5 je to OK či je lepší udělat go jinak vše OK

to meli hlavu dole ,zlozili to a neudelaly vybrus a krozky ?
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:40   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to meli hlavu dole ,zlozili to a neudelaly vybrus a krozky ?

Dělalo se komplet těsnění spodek, vršek, vana, vtec ventil, kroužky a k naměřeným tlakům je výpis od hondy stav ok. Budu stejně zřejmě řešit potom motor pokud by nastal nějaký problém ale zatím mě spíš zajímalo jestli hodnoty jsou v normě ikdyž to v papíru mám od někoho kdo s tím zkušenosti má. GO počítám že potom vyjde cca 25k jestli se nepletu.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:47   Citovat  

To máš kolko kilometrov preboha
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:50   Citovat  

markos napsal:
To máš kolko kilometrov preboha

330 není to už žádný mlaďoch Úsměv najezdilo se s tím vše dálky jsem první majitel. Ale pořád spokojen Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:51   Citovat  

To rád počujem Úsměv Ja mám 151, takže dúfam že pôjdem v tvojich "stopách" Úsměv
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 19:54   Citovat  

markos napsal:
To rád počujem Úsměv Ja mám 151, takže dúfam že pôjdem v tvojich "stopách" Úsměv

Mě to přetěsnily jelikož už to chtělo aby se snížila trošku spotřeba oleje už jsem byl na 2L na výměnu ikdyž se to o moc nezvedlo od nového Úsměv tak uvidím teď motor stálě běží jako hodinky, ale zajímalo by mě zda mám dělat něco s ním nebo ještě něco vydrží jelikož mi kluci v hondě řekli že tam bylo cr-v s 630 a stále vše původní Úsměv tak ještě třeba to něco vydrží než udělám go
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:25   Citovat  

Ja mam na k24 taky neco pres 300tis.,olej moc nepapa.Tak 1litr na 5-7tis. Tlaky zmerim,jak budu mit cas(nenapadlo me to).
Muj minuly accord jsem prodal u 460tis. a ted tam ma mit 480.tis.Spotreba oleje tam byla tak podobna spis o malinko mensi.Motor porad jede spickove na F22,ale tlaky taky nevim Tak to valím bulvy .
Dokud to bez problemu jezdi a neklepe,nebo nema velkou spotrebu oleje,tak pokud mozno nesahat.Nevim proc,ale vsechny nove dily i kdyz jsou OEM odchazi mnohem rychleji,nez ty puvodni Smutný .To plati pro vsechny japonce.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:34   Citovat  

mad_zed napsal:
Ja mam na k24 taky neco pres 300tis.,olej moc nepapa.Tak 1litr na 5-7tis. Tlaky zmerim,jak budu mit cas(nenapadlo me to).
Muj minuly accord jsem prodal u 460tis. a ted tam ma mit 480.tis.Spotreba oleje tam byla tak podobna spis o malinko mensi.Motor porad jede spickove na F22,ale tlaky taky nevim Tak to valím bulvy .
Dokud to bez problemu jezdi a neklepe,nebo nema velkou spotrebu oleje,tak pokud mozno nesahat.Nevim proc,ale vsechny nove dily i kdyz jsou OEM odchazi mnohem rychleji,nez ty puvodni Smutný .To plati pro vsechny japonce.

Mě vycházela spotřeba kolem 2-2,5L na 10 000km ale už prosakovalo trochu těsnění takže se moto nechal komplet přetěsnit spodek vršek vana kroužky + další věci mohl bych nahodit fakturu kde je vše vypsané. Tak snad bude teď chvíli klid jelikož bych se chtěl mrknout na kosmetiku a vše dát zase do stavu nového po vizuální stránce. Ikdyž mě láká jít na bílo HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:35   Citovat  

Sidesync napsal:
Mě to přetěsnily jelikož už to chtělo aby se snížila trošku spotřeba oleje už jsem byl na 2L na výměnu ikdyž se to o moc nezvedlo od nového Úsměv tak uvidím teď motor stálě běží jako hodinky, ale zajímalo by mě zda mám dělat něco s ním nebo ještě něco vydrží jelikož mi kluci v hondě řekli že tam bylo cr-v s 630 a stále vše původní Úsměv tak ještě třeba to něco vydrží než udělám go

takze abych to pochopil spravne ,nechal jsi pretesnit motor vcetne krouzku ,ale nedelal se vybrus ,a nechal jsi to udelat protoze ti bral 2l na vymenu ? jeste jaky olej jsi pouzival a tu spotrebu jako beres na klidne jezdeni nebo jsi to i tocil ..
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:39   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze abych to pochopil spravne ,nechal jsi pretesnit motor vcetne krouzku ,ale nedelal se vybrus ,a nechal jsi to udelat protoze ti bral 2l na vymenu ? jeste jaky olej jsi pouzival a tu spotrebu jako beres na klidne jezdeni nebo jsi to i tocil ..

Ne vybrus se nedělal, přetěsnit se nechal kvůli prosakování za ty roky už to chtělo nové těsnění, používám olej 5w40 a nejezdím pouze jako důchodce Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 21:47  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 23.2.2017 , 22:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Sidesync napsal:
Ne vybrus se nedělal, přetěsnit se nechal kvůli prosakování za ty roky už to chtělo nové těsnění, používám olej 5w40 a nejezdím pouze jako důchodce Úsměv

pak nevim ,je to jen tvoje vec ,ale jak uz bylo psano co neni treba nutne menit nechat prvovyrobu ,uz hodne lidi se tak popalilo vcetne mne a stou spotrebou ,minulej rok jsem mel mozna jeste vetsi jako ty a to nemam ani pulku km s toho co ty ,ikdyz priznam ,ze jsem to leto uzival hodne vtecu Velmi šťastný pak jsem se sklidnil trochu a zmenil jsem olej a nema problema ,spotreba temer nulova .. dle mne 2l na vymenu neni takova tragedie abych pretesnoval celej motor ,ale to je jen muj nazor ..
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 22:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pak nevim ,je to jen tvoje vec ,ale jak uz bylo psano co neni treba nutne menit nechat prvovyrobu ,uz hodne lidi se tak popalilo vcetne mne a stou spotrebou ,minulej rok jsem mel mozna jeste vetsi jako ty a to nemam ani pulku s toho co ty ,ikdyz priznam ,ze jsem to leto uzival hodne vtecu Velmi šťastný pak jsem se sklidnil trochu a zmenil jsem olej a nema problema ,spotreba temer nulova .. dle mne 2l na vymenu neni takova tragedie abych pretesnoval celej motor ,ale to je jen muj nazor ..

přetěsňoval se z důvodu že prolínalo už těsnění
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 22:33   Citovat  

Mě bere K24ka asi litr oleje na 2-2,5 tisíce km. Nezdá se mi že by motor kouřil. U C5g mi bral litr oleje na 400 km,hulil jak dýmovnice a tlaky měl parádní,jelikož u Hond odchází hlavně stírací kroužky. Když jsem ho přetěsňoval,první dva kruhy byli jak nové a spodní stírací KO...
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.2.2017 , 22:52   Citovat  

A ja som za 14 000 km nedolial ani kvapku. 0W40
   Návrat  
madlass je teď offline  madlass
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 8:35   Citovat  

Zdravím, neví někdo, kde sehnat uložení zadního stabilizátoru? Průměr tyče mám 22,5, a nemohu takový rozměr najít. Dále bych poprosil o radu, kde sehnat přední spodní a horní čepy nejlépe značky "555". Díky
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 8:47   Citovat  

madlass napsal:
Zdravím, neví někdo, kde sehnat uložení zadního stabilizátoru? Průměr tyče mám 22,5, a nemohu takový rozměr najít. Dále bych poprosil o radu, kde sehnat přední spodní a horní čepy nejlépe značky "555". Díky

Horný čap zoženieš málo, rovno kúp celé rameno Mayle alebo lemforder

Spodný čap 555 existuje, ničmenej, už je ho takmer nemožné zohnať, 2 roky späť to ešte reálne bolo. OEM Honda až tak drahý nie je, okolo 70 euro.

Všetky objednávacie čísla nájdeš tudy odkaz (akurát tie ramená mayle tam nie sú, neskôr doplním).

Budem už naozaj rád, ked sa toto fórum posunie ďalej, pretože stálo a stále sa tu rišia veci dookola.... / to nič proti tvojmu komentáru/
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 11:20   Citovat  

rudy5 napsal:
asi by si mal urobiť repas toho riadenia 10cm vôľa je kua veľa

Jak vypadá repas řízení?

Robbie napsal:
Asi blbej dotaz ale mas spravne nahustene pneu?Dokaze to delat divy to mi hlava nebere

Mám to nahuštěné dle štítku na boku u dveří. Míval jsem těch 2.1-2.2 nebo kolik tam je a pak jsem to zvedal vše na 2.5, protože mi do toho u nížšího tlaku v zatáčkách pod plynem dost zasahovalo ESP. Taky jsem vzadu začal vozit 60kg LPG bombu. Po zvednutí na 2.5 je sice auto tvrdší o něco, ale v zatáčkách drží lépe.

markos napsal:
Isté však je, že na citlivosť riadenia má obrovský vplyv typ gumy. Mal som Hankook Ventus Prime 3 a to boli blatové gumy, oničom. hluché riadenie. Keď som ich trošku prifúkol, búchali, odskakovali, ale nedržali smer a hlavne neposlúchali riadenie! Mal som dokonca znížený podvozok Eibachom, zánovne OEM tlmiče.
Dlho som hľadal chybu.

Po kúpe tourera som dostal k nemu Pirelli P7.

Pripadalo mi šialené že tourer ide lepšie ako sedan (mal som asi 2 týždne 2 autá doma).

Tak som si dal prehodiť disky.
A zrazu, ako som spomínal, iný svet. Síce hučali lebo už sú zodrané, ale ja som mal pocit že mi vymenili podvozok na aute a pritom to auto nestrvrdlo nejako !!!!
Obe gumy boli letné, R17, 225/45

Neviem ako to bol v tvojom prípade, jazdil si už s touto zostavou čo máš minulú zimu? Tie isté gumy, disky, nové tlmiče a struny?

Takhle jsem nad tím nepřemýšlel, díky. To by byla ideální varianta, jelikož za chvíli chci stejně kupovat novou letní sadu. Nenapadlo by mě, že to může mít vliv i na citlivost řízení. Minulou zimu jsem měl 16", takže nemůžu porovnat, ale tlumiče a pružiny už byly nové.

Koneckonců to říkali i v servisu, že jak jsem jezdil s těma špatnýma silentama, tak to odnáší gumy hodně... Nu uvidíme. Asi tedy počkám na novou sadu, ještě než budu sahat do řízení, nebo horních ramen.

Kmóďa napsal:
Mě bere K24ka asi litr oleje na 2-2,5 tisíce km. Nezdá se mi že by motor kouřil. U C5g mi bral litr oleje na 400 km,hulil jak dýmovnice a tlaky měl parádní,jelikož u Hond odchází hlavně stírací kroužky. Když jsem ho přetěsňoval,první dva kruhy byli jak nové a spodní stírací KO...

U mě závisí, jak moc to točím. Pokud hodně, tak klidně litr na ty 2,5 tisíce km, pokud málo, tak litr dolévám až po 6000-7000 km. Měl jsem 4 Hondy a ještě jsem nezažil, aby olej nebrala žádný...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 11:25   Citovat  

markos napsal:

Budem už naozaj rád, ked sa toto fórum posunie ďalej, pretože stálo a stále sa tu rišia veci dookola.... / to nič proti tvojmu komentáru/

Máš pravdu. Kolikrát je mi i blbé ptát se na věci co se jednou řešili a vím o tom, že se už řešili. Hlavní slabé místo tady na foru je vyhledávání a strávit dvě hodiny na prohrabávání příspěvků, to si nemůžu dovolit. Času je obecně málo, každý pořád někam spěchá.

Občas najdu to co hledám, ale na vyhledání konkrétní věci raději použiju google "hondaclub.cz - dotaz" a vyhledá mi to rychleji. Ale je fakt, že tohle je obecně problém :/
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 12:10   Citovat  

Jo chlape, predtým ako začneš hladať chybu inde, skús zistiť tie pneu. KeĎ by som sám nezažil a neotestoval, neverím, ale v skratke, rozdiel bol masakrový.

Probos - teraz budem rýpal, naše fórum hondacc beží kompletne na tapatalk, stará sa o to JEDEN človek, ktorý to robí po práci a divme sa na svete, funguje to skvele! V mobilnej appke tapatak krásne vidím čo je nové, všetko je rozdelené do sekcií, nie len "Všetko o A7G" .
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 12:52   Citovat  

markos napsal:
Jo chlape, predtým ako začneš hladať chybu inde, skús zistiť tie pneu. KeĎ by som sám nezažil a neotestoval, neverím, ale v skratke, rozdiel bol masakrový.

Probos - teraz budem rýpal, naše fórum hondacc beží kompletne na tapatalk, stará sa o to JEDEN človek, ktorý to robí po práci a divme sa na svete, funguje to skvele! V mobilnej appke tapatak krásne vidím čo je nové, všetko je rozdelené do sekcií, nie len "Všetko o A7G" .

Však jasné, já jen souhlasil s tím, co jsi napsal a rozvedl to. Vím, že existují alternativy a celkově modernější fóra. Ačkoli tohle už je celkem velké, asi to dá práce - nemám osobní zkušenost Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 13:07   Citovat  

Osobne by som spravil archív, zamkol to a začal od znova!
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 24.2.2017 , 13:17   Citovat  

[quote="markos"]Osobne by som spravil archív, zamkol to a začal od znova![/quote]

je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 25.2.2017 , 20:28   Citovat  

Zdary, nemá tu někdo zkušenost s výměnou gumy, lemující sklo pátých dveří na Tourerovi? Díky! Honda
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 26.2.2017 , 20:51   Citovat  

Zdravim,

maly problem na mem 7g. Zniceho nic se svetla samy nastavily na nejvyssi polohu, tzn, ze sviti nahoru co to jde. Nereguluji se automaticky. Dle info zde na foru, kdyz je vadny snimac polohy, svetla se hodi do jakehosi nouzoveho rezimu, kdy sviti proste do zeme. No, ale kdyz sviti nahoru? Úsměv copak to mam zase za haluz? Nepotkalo to nekoho z vas?
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 26.2.2017 , 21:35   Citovat  

Kynio napsal:
Zdravim,

maly problem na mem 7g. Zniceho nic se svetla samy nastavily na nejvyssi polohu, tzn, ze sviti nahoru co to jde. Nereguluji se automaticky. Dle info zde na foru, kdyz je vadny snimac polohy, svetla se hodi do jakehosi nouzoveho rezimu, kdy sviti proste do zeme. No, ale kdyz sviti nahoru? Úsměv copak to mam zase za haluz? Nepotkalo to nekoho z vas?

Nezatuhla nebo nepraskla tyčka na nápravě pro naklápění xenonu? Mě praskla ještě na c8g a světla taky svítilo nahoru ale mě to vyhovovalo Velmi šťastný i když druhým moc ne . Zkontroloval bych asi tu tyčku mela by byt jedna vepředu a druhá vzadu
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.2.2017 , 15:03   Citovat  

Sice Únor už končí jen pro představu nacenění dílů Honda Ústí n/L

nacenění náhradních dílů pro Honda Accord 2003 2,4 tourer, VIN: JHMCM2.....

1) levý díl výfuku - 18035SEDE00 - 8747Kč bez DPH
2) pravý díl výfuku - 18030SEDE01 - 18325Kč bez DPH
3) těsnění mezi díly - 18303SE1S01 - 216Kč bez DPH
4) těsnění mezi výfuk a kat - 18393SS0J30 - 446Kč bez DPH
3) palivový filtr - 16010SDCE01 - 1056Kč bez DPH
4) pravý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43110S3N003 - 2266Kč bez DPH
5) levý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43120S3N003 - 2266Kč bez DPH

Na Hondu FR-V rok 2005
6) pravý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43110SJF003 - 2021Kč bez DPH
7) levý zadní plechový štít brzdového kotouče - 43120SJF003 - 2021Kč bez DPH

k cenám je nutnost odečíst slevu 30% na brzdové díly a 20% na výfukové díly.

Cena za palivák je normální?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 27.2.2017 , 15:25   Citovat  

Genuine Honda Accord 2.4 Petrol Fuel Filter-2003-2008
Model: 16010SDCE01
Genuine Honda Accord 2.4 Petrol Fuel Filter-2003-2008 is in stock
Manufactured by: Honda
£38.84
Sale: £31.08 Inc VAT