Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 7:35   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
už je Aerodeck prodaný či? Ehm, možná dobře, že se potkáme dnes v Praze, bo co bude příští týden, naprosto nevím.
přátele

To Nexus: zatím prosím počítej tak 50 na 50, že dorazíme.
P.S.: Aero CE1 nebude viz moje téma: tudy odkaz str. 3

Ceka na vymenu celniho skla po zasahu nejakeho mistniho vylitiny, co si chtel neco dokazovat. Pak dostane novy zadni tlumice a bude moct odejit do sveta. Treba k vam na nejaky cas.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 8:01   Citovat  

Jofrey napsal:
Ceka na vymenu celniho skla po zasahu nejakeho mistniho vylitiny, co si chtel neco dokazovat. Pak dostane novy zadni tlumice a bude moct odejit do sveta. Treba k vam na nejaky cas.

Kemo,
jsme ve spojení via TEL/SMS.

Uvidíme, ale Lenča nechce Civic. Prostě něco většího, vždyť to víš. Velmi šťastný přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 8:16   Citovat  

Tyjo tady to žije Úsměv...jojo, už za pár dní Úsměv. Jen jsem nemocný jak prase, tak budu doufat, že mě ta nechutná choroba opustí.

To Hondik : Když si každý nedá jiné jídlo, tak to bude v pohodě, ale já to pojal hlavně tak, že bych rád věděl, na jaké jídlo by měl kdo chuť a pak by jsme udělali řekněme dvě topovky, které by šly nejvíc a když se bude o pár specialitkách vědět bokem, dají se dopředu připravit a nebude s tím problém. Takže budu rád za jakýkoliv jiný návrh jídla ať se jedná o jakoukoliv prasárnu, sem s tím do placu, ať to každý vidí, třeba na to dostane taky chuť Mrk.

To M@jk : No sleduju...ale tak víš jak lidi, jak se potřebujou vytočit a nenajdou přímou cestu tak to je blbých keců Velmi šťastný. Dej mi, prosím, co nejdřív vědět, jak to teda s Tebou bude, z kraje příštího týdne bych šel definitivně osobně dojednat na zámek ubytko.

To Kachnacrx : počkám na vysvětlení od Preluďáka, podle definitnivního rozhodnutí bych nějak musel pořešit ubytko. Dvoulůžkáče už nejsou, takže jedně na čtyřlůžko, uvidíme co M@jk...

To Jofrey : Subaru nevadí, nebudeš tam jediný Velmi šťastný, ještě Pája Paseková přijede Subárkem...se nám to zvrhává Velmi šťastný.

Sraz za týden a chlup, předpověď nic moc, teď máme všude samou suprledovku...chtělo by to hřeby do penumatik. Ale tak řekněme, že by mohlo ještě v průběhu příštího týdne nasněžit a pokud zůstanou teploty kolem nuly...tak snad Úsměv...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 9:04   Citovat  

Nexus napsal:
Tyjo tady to žije Úsměv...jojo, už za pár dní Úsměv. Jen jsem nemocný jak prase, tak budu doufat, že mě ta nechutná choroba opustí.

To Hondik : Když si každý nedá jiné jídlo, tak to bude v pohodě, ale já to pojal hlavně tak, že bych rád věděl, na jaké jídlo by měl kdo chuť a pak by jsme udělali řekněme dvě topovky, které by šly nejvíc a když se bude o pár specialitkách vědět bokem, dají se dopředu připravit a nebude s tím problém. Takže budu rád za jakýkoliv jiný návrh jídla ať se jedná o jakoukoliv prasárnu, sem s tím do placu, ať to každý vidí, třeba na to dostane taky chuť Mrk.

To M@jk : No sleduju...ale tak víš jak lidi, jak se potřebujou vytočit a nenajdou přímou cestu tak to je blbých keců Velmi šťastný. Dej mi, prosím, co nejdřív vědět, jak to teda s Tebou bude, z kraje příštího týdne bych šel definitivně osobně dojednat na zámek ubytko.

To Kachnacrx : počkám na vysvětlení od Preluďáka, podle definitnivního rozhodnutí bych nějak musel pořešit ubytko. Dvoulůžkáče už nejsou, takže jedně na čtyřlůžko, uvidíme co M@jk...

To Jofrey : Subaru nevadí, nebudeš tam jediný Velmi šťastný, ještě Pája Paseková přijede Subárkem...se nám to zvrhává Velmi šťastný.

Sraz za týden a chlup, předpověď nic moc, teď máme všude samou suprledovku...chtělo by to hřeby do penumatik. Ale tak řekněme, že by mohlo ještě v průběhu příštího týdne nasněžit a pokud zůstanou teploty kolem nuly...tak snad Úsměv...

Víš, jak, jsou lidi a lidi. Já své slovo dodržoval hodně let. A držím. Hodně posledních let se učím tu všeobecnou pohodičku, klídeček, nehrotit, dělat si z domluveného srandu a prču, že vlastně o nic nejde, takže si pomalu, ale jisté též z domluveného dělám srandu a nedodržuji domluvené. Bohužel.

přátele
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 10:30   Citovat  

Majk nedělej Kelisovou v poslední době Velmi šťastný

Nexus Prelude se tu nejak urco ozve. Mluvil něco o apartmánu co má flash ze by tam mohlo být místo.
Někam ho nacpi Komparze. Klido mu nechám svoje lůžko , však se vždycky někam poskladame a co si budeme povídat. Ono na wallmezu se to vždycky nejak svrhne ...... HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 10:46  Naposledy upravil M@jk dne 9.2.2017 , 10:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kachnacrx napsal:
Majk nedělej Kelisovou v poslední době Velmi šťastný

Nexus Prelude se tu nejak urco ozve. Mluvil něco o apartmánu co má flash ze by tam mohlo být místo.
Někam ho nacpi Komparze. Klido mu nechám svoje lůžko , však se vždycky někam poskladame a co si budeme povídat. Ono na wallmezu se to vždycky nejak svrhne ...... HaHaaa

KachnaCRX ale no tak, vzpomeň si na ... ty víš moc dobře.
přátele

Nexus: dnes či spíše zítra budu volat na tu půjčovnu a lyžarské kurzy, dnes ještě Tobě.
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 10:48   Citovat  

kachnacrx napsal:

Áno, u Flashe na pokoji je ještě jedno lůžko volné, nevěděl jsem, že může být i tam Úsměv. Tak OK! Může být Mrk.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2017 , 16:15   Citovat  

Entschuldigen Sie...ne to nebude ta spravna omluva.
Ogari a dcerky je to na pytel.Nahradu jsem za sebe nenasel,navic budu muset jeste v patek cestovat opacnym smerem.
Bylo by to strasne narychlo a dojet jen na otocku nevyspany moc nechcu.
Toz si to tam uzijte a at to probehne vsecko v poklidu.Budu na vas myslet.

Nexi:Vcera jsem se chtel u tebe zastavit at te vidim+tvuj novy povoz a rict ti to osobne,ale nestihal jsem,navic s vozikem...stejne jsem dojel domu i tak pozde a u nas uz byla ledovka Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 7:50   Citovat  

mad_zed napsal:
Entschuldigen Sie...ne to nebude ta spravna omluva.
Ogari a dcerky je to na pytel.Nahradu jsem za sebe nenasel,navic budu muset jeste v patek cestovat opacnym smerem.
Bylo by to strasne narychlo a dojet jen na otocku nevyspany moc nechcu.
Toz si to tam uzijte a at to probehne vsecko v poklidu.Budu na vas myslet.

Nexi:Vcera jsem se chtel u tebe zastavit at te vidim+tvuj novy povoz a rict ti to osobne,ale nestihal jsem,navic s vozikem...stejne jsem dojel domu i tak pozde a u nas uz byla ledovka Ble

No je to mrzuté Úsměv, ale to je život Úsměv. Hlavně, že jsi v pohodě dojel. Šak pojedeš někdy kolem zas! Tak se třeba stav, když Ti to bude vycházet. Jak stárnu a sil ubývá taky dávám raději přednost pohodičce než se zbytečně honit, co Ti mám k té sobotě víc říct Úsměv...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 7:56   Citovat  

Vážení přátelé, je pár dní do srazu a nikdo mi velice neupřesnil, co hodlá jíst. Objednávka finálního jídla měla být týden dopředu, takže jsem to uzavřel s tím, že nikdo nebude mít hlad krom Hondika, který chce sice něco jiného, ale už nenapsal co, a krom Jofreye, který si dá č1 a č4 a moje rodinka je jasná, tu můžu zprcat hned, bo je mám po ruce Velmi šťastný. Jen mě trochu mrzí, že se neozval zbytek účastníků, alespoň těch ubytovaných. Být to ve vlákně od HonDaye tak minimálně 300 lidí hlasuje pro párek v rohlíku...

Dneska jedu zkouknout ubytko a osobně vše potvrdit se správcem penzionu, zítra pak jedu na úřad zaplatit kultůrní místnost i se zálohou a převzít klíč...

Pivo s výčepem na sobotní večer už mám taky zařízené. Bude klasika, Radegast 10tka.
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 16:04   Citovat  

OK OK OK pěkně jedeš

Já jsem nespecifikoval jídlo, protože bych si rád dal třeba zase nějakou tu "custom" pizzu, protože ty tam uměj opravdu výtečně. Úsměv Ale uvidíme, třeba pizza "padne" už v pátek a v sobotu na ní nebude chuť. Kdoví. Proto to radši nechám takto otevřené. Zas tak moc se nás nesejde, tak snad s tím pan hostinský nebude mít problém a když jo, tak si holt počkáme. Svět se nezboří. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 16:44   Citovat  

Nexus napsal:
Vážení přátelé, je pár dní do srazu a nikdo mi velice neupřesnil, co hodlá jíst. Objednávka finálního jídla měla být týden dopředu, takže jsem to uzavřel s tím, že nikdo nebude mít hlad krom Hondika, který chce sice něco jiného, ale už nenapsal co, a krom Jofreye, který si dá č1 a č4 a moje rodinka je jasná, tu můžu zprcat hned, bo je mám po ruce Velmi šťastný. Jen mě trochu mrzí, že se neozval zbytek účastníků, alespoň těch ubytovaných. Být to ve vlákně od HonDaye tak minimálně 300 lidí hlasuje pro párek v rohlíku...

Dneska jedu zkouknout ubytko a osobně vše potvrdit se správcem penzionu, zítra pak jedu na úřad zaplatit kultůrní místnost i se zálohou a převzít klíč...

Pivo s výčepem na sobotní večer už mám taky zařízené. Bude klasika, Radegast 10tka.

Ahoooj,
my jsme z obliga, my máme trochu jiné plány, ale lituji Tě, tohle jsou přesně Ty situace, proč jsem přitvrdil a vypustil řešení ubytování, stravování lidí. Nechť to dopadne jakkoliv, dopadne to dobře.

Peti, my jedemeééé, tudíž červený koberec VTECówy na nádraží v 18:47 ve čtvrtek ...

přátele Je to tam. VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 16:49   Citovat  

Jo a Nexíku, hlavně prosím ověř, jak vypadá silnice nahoru na Pustevny. Nejlíp v pátek, ať máme čerstvé info. Díky. je to dobrý
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 19:39   Citovat  

Čau Nexi. S jídle pri rezervacích dopředu to je jednoduché. Lepší je mít volný výběr a přizpůsobit se situaci než si něco vybrat a muset to mít. Znám to ze svého byznysu.
Co vím tkáni loni jsme někam sedli a tam si vybrali. Nejjednodušší co muže být. Úsměv
Bez starosti a zařizování.
Ps: doufám ze pan hospodský tam bude mít nějaké klobouky ke kterým se můžeme propit Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2017 , 19:41   Citovat  

Mně je to taky fuk,co si dám. Podle nálady, guláš, svíčkovou, koleno, kuře, víceméně jakoukoli klasiku, co se běžně vaří.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 7:26   Citovat  

Ó Ká, šak ono to nějak dopadne Úsměv...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 9:08   Citovat  

Včera jsem poprvé osobně navštívil ubytovací prostory. Jsou sice zařízené střídmě, nicméně kdo k přespání potřebuje supertelevizi, saunu a vířivku na pokoji Velmi šťastný. Důležité je, že je tam teplo a čisto. Dokonce mi bylo přislíbeno, že opraví i kvalitu signálu WiFi na druhém poschodí. Pořídil jsem snímky čtyřlůžkového i dvoulůžkového pokojíku a hlavně CHODBY, se kterýma budete určitě spokojeni Úsměv...

Pokojik2lužkovy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Pokojik2lužkovy.jpg, 51.36 kB

Pokojik4luža.jpg

Pokojik4luža.jpg, 60.95 kB

Chodba01.jpg

Chodba01.jpg, 71.54 kB

Chodba02.jpg

Chodba02.jpg, 57.37 kB

Chodba03.jpg

Chodba03.jpg, 65.01 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 9:19   Citovat  

Prosimvás velmi důležité info pro ubytované!!!

Ti z vás, kteří se ubytovávají ve čtvrtek mají možnost platby až v pátek ráno.

Ti z vás, kteří se ubytovávají v pátek, si musí vyzvednout klíče a zaplatit ubytování nejlépe v pátek do 17:00 v informačním centru (asi 10 metrů od ubytování na půl cesty ke společenské místnosti). Nejpozději pak v sobotu ráno od 9:00, ovšem v 10:00 už je sraz na parkovišti u Shellky.

Ti z vás, kteří se budou ubytovávat v sobotu, informační centrum, kde dostanete klíče od pokojíků a kde také zaplatíte za nocleh je otevřeno od 9:00 do 13:00, takže pokud chcete stíhat být na 10:00 na parkovišti u Shellky, doporučuju dorazit hned na devátou hodinu, aby jste si stihli pohodově vybalit.

Společně k ubytování dostanete parkovací kartičky na zámecké parkoviště, které je situované na nádvoří mezi infocentrem, ubytováním a spol.místností. Požádejte si o ně, prosím!

Snídaně pro ubytované nejsou, neproběhla domluva s provozním zámecké restaurace, neboť jsem se zděsil ceny, kterou nastavil, tudíž mé doporučení zní...jste přímo v centru ValMezu, bude beztak horko, vemte šustku a zajděte na náměstí, je tam pekárna, masna a úplně si nejsem jistý, ale buďto restaurace Zvon nebo restaurace Černý Orel by snídaně podávat mohly Mrk. Osobně však zjištěno nemám, já snídám v Rožnově Velmi šťastný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 10:22   Citovat  

Mulder napsal:
Jo a Nexíku, hlavně prosím ověř, jak vypadá silnice nahoru na Pustevny. Nejlíp v pátek, ať máme čerstvé info. Díky. je to dobrý

Muldere omlouvám se, ale to už je nad rámec mých sil Úsměv...doufám, že pochopíš. Ale co jsme tam byli naposledy tak ať se děje co se děje, tak silnice nahoru je udržovaná dobře a při teplotách, co teď panují, se nebojím toho, že bude úplně suchá. (samozřejmě s posypovým materiálem, ptáš-li se na tohle Úsměv...)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 11:24   Citovat  

Tak...vzhledem k tomu, že M@jk má jiný program, na který potřebuje auto a tudíž dostane moji Hondu, tak sháním odvoz na Pustevny popřípadě dobrodince na decentní zařizovací pojížďky po VM po návratu z Pusteven...najde se někdo, kdo by rád svezl mou maličkost s dvěma chlupatýma příšerama? Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 12:49   Citovat  

Nexus napsal:
Muldere omlouvám se, ale to už je nad rámec mých sil Úsměv...doufám, že pochopíš. Ale co jsme tam byli naposledy tak ať se děje co se děje, tak silnice nahoru je udržovaná dobře a při teplotách, co teď panují, se nebojím toho, že bude úplně suchá. (samozřejmě s posypovým materiálem, ptáš-li se na tohle Úsměv...)

Jasně, tak to je v pohodě, já měl jen obavy, aby tam nebyl na celý silnici nahoru (/nahoře?) led, jak jsi tu někde psal, a nedalo se to vyjet bez řetězů nebo hřebů. HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2017 , 15:23   Citovat  

Nexus napsal:
Tak...vzhledem k tomu, že M@jk má jiný program, na který potřebuje auto a tudíž dostane moji Hondu, tak sháním odvoz na Pustevny popřípadě dobrodince na decentní zařizovací pojížďky po VM po návratu z Pusteven...najde se někdo, kdo by rád svezl mou maličkost s dvěma chlupatýma příšerama? Mrk

Ahoj,
děkujeme moc. Ale i tak bych to snad došel pešky. Velmi šťastný
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 8:52   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
děkujeme moc. Ale i tak bych to snad došel pešky. Velmi šťastný
přátele

Nooo ono to tak asi dopadne Velmi šťastný. Ráno vás nahoru hodím, to stíhám, odpoledne uvidíme jak se vrátíme, ale mohu doporučit nejkratší trasu s nádhernýma vyhlídkama na VM a přilehlé okolí - hřebenovka - s tím, že jak dojdete do jistého bodu Y, tak bychom se tam, v ideálním případě, mohli potkat a svezl bych vás dolů. Vypadá to, že budu asi jediný nejrychlejší, podaří-li se...anebo dostanete kontakt na nějaké velké taxi za rozumný peníz...

Ono totiž se zatím nenašel nikdo, kdo by mě aj s příšerama, které budou dost špinavé (bo bude fakt hnusně Velmi šťastný) vzal, ani se nedivím. A doma je nechat nehodlám, moji psi nejezdí po vedlejší koleji Mrk.

Což jsem si pak ještě uvědomil, že pravděpodobně budeme muset, vzhledem k nepřízni počasí, které hlásí, mírně změnit páteční program, ale i tak si myslím, že budete spokojení Mrk.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 9:03   Citovat  

Nexus napsal:
Nooo ono to tak asi dopadne Velmi šťastný. Ráno vás nahoru hodím, to stíhám, odpoledne uvidíme jak se vrátíme, ale mohu doporučit nejkratší trasu s nádhernýma vyhlídkama na VM a přilehlé okolí - hřebenovka - s tím, že jak dojdete do jistého bodu Y, tak bychom se tam, v ideálním případě, mohli potkat a svezl bych vás dolů. Vypadá to, že budu asi jediný nejrychlejší, podaří-li se...anebo dostanete kontakt na nějaké velké taxi za rozumný peníz...

Ono totiž se zatím nenašel nikdo, kdo by mě aj s příšerama, které budou dost špinavé (bo bude fakt hnusně Velmi šťastný) vzal, ani se nedivím. A doma je nechat nehodlám, moji psi nejezdí po vedlejší koleji Mrk.

Což jsem si pak ještě uvědomil, že pravděpodobně budeme muset, vzhledem k nepřízni počasí, které hlásí, mírně změnit páteční program, ale i tak si myslím, že budete spokojení Mrk.

Ahoj Peti,
tak to nám vůbec nevadí na 9-9.30h máme být v půjčovně. Tak si nelam hlavu. Domluvíme operativně. My jsme vůbec rádi, že se nějaké řešení našlo. A pejsci jsou jasní, že nemohou být na vedlejší koleji.

Když bude hnusně, takže se nedá nic dělat. To neovlivníme. My v pátek to máme Páteční program? Skanzen nebude?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 15:30   Citovat  

M@jk napsal:
Když bude hnusně, takže se nedá nic dělat. To neovlivníme. My v pátek to máme Páteční program? Skanzen nebude?

To probereme dnes večer, jak dojedete...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 15:37   Citovat  

Prosimvás musím to napsat ještě jednou, je to opravdu důležité.

Ubytovaní pátek - neděle - příjezd tak, aby jste si nejpozději do 17:00 hodiny vyzvedli klíče od pokojíků a zaplatili ubytování. Později nebude možné vyzvednout klíčky od pokojů, neboť infocentrum zavírá.

Ubytovaní sobota - neděle - prosím o vyzvednutí klíčů od pokojů ráno od 09:00, infocentrum je otevřené jen do 13:00 hod a to budeme na Pustevnách. Proto vás prosím, zajeďte si nejprve vyřešit ubytko a poté až na parkoviště u Shellky.

Dnes jsem s panem ředitelem zámku domluvil slevu pro všechny ubytované, takže nebudete za noc ze soboty na neděli platit 480,- ale jen 400,- korun. Budiž to jako ušetřená částka, která jde investovat do společenské místnosti.

Pro všechny ještě informativně mapa, kde je celý areál tedy parkoviště, infocentrum, ubytování i spol.místnost:

tudy odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 16:06   Citovat  

Paráda,
Petře super.

My už budeme na hlavním nádraží, za chvíli akcééé ... Odjezd. Valachy volali. sopťa sopťa papa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 22:52   Citovat  

Nexus napsal:
Prosimvás musím to napsat ještě jednou, je to opravdu důležité.

Ubytovaní pátek - neděle - příjezd tak, aby jste si nejpozději do 17:00 hodiny vyzvedli klíče od pokojíků a zaplatili ubytování. Později nebude možné vyzvednout klíčky od pokojů, neboť infocentrum zavírá.

Ubytovaní sobota - neděle - prosím o vyzvednutí klíčů od pokojů ráno od 09:00, infocentrum je otevřené jen do 13:00 hod a to budeme na Pustevnách. Proto vás prosím, zajeďte si nejprve vyřešit ubytko a poté až na parkoviště u Shellky.

Dnes jsem s panem ředitelem zámku domluvil slevu pro všechny ubytované, takže nebudete za noc ze soboty na neděli platit 480,- ale jen 400,- korun. Budiž to jako ušetřená částka, která jde investovat do společenské místnosti.

Pro všechny ještě informativně mapa, kde je celý areál tedy parkoviště, infocentrum, ubytování i spol.místnost:

tudy odkaz

Tyjo, to je teda blbý. Myslím si, že do pěti to nedáme. Možná tak do šesti. Mohl bys tedy nám a Minorovi vyzvednout klíčky? Nebo by vlastně mohl ještě Oplik, jestli tam bude. Zkusím mu zítra zavolat a zeptat se. Prachy bych Ti klidně poslal na účet, jestli je to potřeba platit předem, ale bojím se, že by to nedošlo, pokud nemáme stejnou banku ...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2017 , 23:56   Citovat  

Pavle,
to myslím nějak vyřešíme.

My už se vrátili od Nexuse a jsme zpět na zámeckém pensionu, paráda.

Dobrou noc z Valašska.
přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 8:32   Citovat  

Dobré ráno,
doufám, že počasí vydrží, pár momentek ...

20170217_071330.jpg

20170217_071330.jpg, 1.73 MB

20170217_071107.jpg

20170217_071107.jpg, 4.64 MB

20170217_071306.jpg

20170217_071306.jpg, 1.62 MB

20170217_073711.jpg

20170217_073711.jpg, 1.52 MB