Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 323, 324, 325 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 324 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 10:51   Citovat  

No záleží kde jazdíš, ja som pri 200 k na podvozku nemal NIČ, ak ti niečo búcha, skús pozrieť horné ramená, robí ich Mayle alebo Lemforder. Resp spodný čap ale ten zvyčajne vydrží dosť.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 10:52   Citovat  

Tlmiče ak netečú akútne riešiť nemusíš, ale ver mi že aby si ich vymenil (aj pružiny) tak to hneď poznáš
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:12   Citovat  

Jasný, tlumiče zatím žádný známky opotřebení nemají..jezdím všude Úsměv..ne jenom dálnice..okrsky, města, polní cesty..všude, kam se dostanu Úsměv..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:51   Citovat  

Záleží ako jazdíš Úsměv Mne OEM tlmiče rozhodne nesedia na Accord. Uplávané a pritom tvrdé :/
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:55   Citovat  

Sem tam se projedu svižněji, ale nejsem závodník a vozím rodinu s mimčem, takže klídek..a auto mi nepřipadne vůbec tvrdé..naopak na dálky super. Neměl jsem problém ani po 1600km skoro v kuse.
Na závodění Accord není, je moc velkej. Navíc mám naftu.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:03   Citovat  

Squixx napsal:

PS: Článek super, už si to podle toho hledám..akorát tam není rozpracovaná zadní náprava Smutný

tohle mi poslali z hondy k uložení stabíků na zadku. bohužel bez textu ke zbytku Velmi šťastný je to pro tourer.

zadní náprava.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zadní náprava.jpg, 33.5 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 14:12   Citovat  

Squixx napsal:
Sem tam se projedu svižněji, ale nejsem závodník a vozím rodinu s mimčem, takže klídek..a auto mi nepřipadne vůbec tvrdé..naopak na dálky super. Neměl jsem problém ani po 1600km skoro v kuse.
Na závodění Accord není, je moc velkej. Navíc mám naftu.

a měnil jsi už uložení stabilizátoru? mě tvrdili v hondě že tam nikde nic není, tak jsem se do toho pustil sám a bylo vymačkaný. přitom rukou vůle nešla poznat. dal jsem nový a mám klid. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 17:35   Citovat  

Nene..jak říkám, doteď se na podvozek nemuselo sáhnout..tak k tomu vezmu jeste ulozeni stabilizatoru na obe napravy..to je malinka polozka..
A co ti to delalo, ze jsi menil to ulozeni stabiku? Vibrace?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 18:22   Citovat  

Stabilizator nevibruje, ten klepe a pozdeji mlati Velmi šťastný
   Návrat  
LinkinPark je teď offline  LinkinPark
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 19:20   Citovat  

zdravím, nema z vás niekto problem s prehrávanim hudby cez CD ? Mam 7g s CD meničom a nechce my isť ani jedno CD mam pocit že to bude tími mrazmy (som z oravy Bueee )

BTW: CD-čka su nové, nepoškrabané.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 21:55   Citovat  

Na nerovnostech to klepalo, spíš už mlátilo. Úsměv nejdřív jsem si myslel že je volnej čep, tak jsem to dal na kontrolu do hondy, a že vůle nikde není. Tak jsem pro jistotu vyměnil uložení i s tyčkama a je klid. Jinak vibrace mám taky Úsměv do řízení i do kastle a je v háji pravá poloosa Smutný zatím to nechám být, ale doufám, že ji nepřetrhnu v tom středním kloubu.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 22:17   Citovat  

Alias napsal:
Na nerovnostech to klepalo, spíš už mlátilo. Úsměv nejdřív jsem si myslel že je volnej čep, tak jsem to dal na kontrolu do hondy, a že vůle nikde není. Tak jsem pro jistotu vyměnil uložení i s tyčkama a je klid. Jinak vibrace mám taky Úsměv do řízení i do kastle a je v háji pravá poloosa Smutný zatím to nechám být, ale doufám, že ji nepřetrhnu v tom středním kloubu.

Řeším úplně to samé. Byl jsem v servise, technik s tim pohybal ale vůle naprosto žádná. To ulozeni teda vymenim taky. Stabilizátory se zdaji v pořádku.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 10:49   Citovat  

Tak jsem dal na vás a už jsem objednanej do té Roudnice nad Labem. Ráno jsem od tamtud schopný se dostat do hodiny busem zpět do Prahy do práce, takže to stíhám na pohodu.

- Výměna předních silentbloků předních spodních ramen
- výměna spodních silentbloků LP a PP tlumiče
- výměna uložení zadního stabilzátoru
- geometrie + práce

Vše za cca 9000,- s DPH. Pevně věřím, že už bude s podvozkem a nápravou definitivní klid. Nezbývá moc věcí, které bych už nevyměnil. Snad mimo zadních ramen, kdyby nešla udělat geo na zadku (dalších 2x 2500,- bez práce) Smutný
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 16:07   Citovat  

Ahoj všem, jelikož v naftách se moc nemotám, tak prosím o radu na co se zaměřit. Kamarádův naftový acco nechce za studena chytnout. Točí,ale ani náznak nějakého škytnutí si... Jinak když se zadaří,tak jede normálně, neškube a ohřátý motor chytá lépe, ale ne tak jak by podle mě měl. Baterka vypadá ok, při delším točení ani jakoby neztrácí výkon...

Takže co ? Žhavičky,vstřiky,nebo někde nějaká jiná elektrika ?

Děkujeme za každou radu... Mrk
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 16:57   Citovat  

V prvom rade to treba dat na diagnostiku ,auto bez zhavicou chyti pri -5 bez problemov ked je teple musi hned
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 17:49   Citovat  

rudy5 napsal:
V prvom rade to treba dat na diagnostiku ,auto bez zhavicou chyti pri -5 bez problemov ked je teple musi hned

Jasný, to by mělo být v týdnu.
Jinak při točení není cítit ani nafta z výfuku. To by snad mělo ne ? Když by to vstřik, ke kterému nafta jde, pustil do válce.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 21:44   Citovat  

David vti napsal:

Takže co ? Žhavičky,vstřiky,nebo někde nějaká jiná elektrika ?
Děkujeme za každou radu... Mrk

Diagnostika kouknot na tlak paliva,kouknout na vstřikovače kolik dorovnávají nafty. Špatný dlouhe starty většinou vadný vstřikovač,ale může být i špatná komprese.
   Návrat  
mash64 je teď offline  mash64
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 21:46   Citovat  

Zdravim, u dieslu predface, jsem zacal pozorovat nasledujici: na 5ku, pri rychlosti kolem 100kmh, chci plynule akcelerovat, tak trochu seslapnu pedal ( zadny kickdown ), auto zacne plynule zrychlovat, ale po chvilce na chvilku samovolne vyleti otacky a hned se zase vrati na puvodni hodnotu ( cca o 800ot), auto pri tom stale plynule tahne, zadne cukani, zadny doprovodny zvuk, zadny smrad. Tusi nekdo, co by to mohlo byt? Hadam, ze by to mohla byt prokluzujici spojka ( jeste mi na zadnem aute neodesla, tak nevim jak se to presne chova ) diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 21:56   Citovat  

mash64 napsal:
Zdravim, u dieslu predface, jsem zacal pozorovat nasledujici: na 5ku, pri rychlosti kolem 100kmh, chci plynule akcelerovat, tak trochu seslapnu pedal ( zadny kickdown ), auto zacne plynule zrychlovat, ale po chvilce na chvilku samovolne vyleti otacky a hned se zase vrati na puvodni hodnotu ( cca o 800ot), auto pri tom stale plynule tahne, zadne cukani, zadny doprovodny zvuk, zadny smrad. Tusi nekdo, co by to mohlo byt? Hadam, ze by to mohla byt prokluzujici spojka ( jeste mi na zadnem aute neodesla, tak nevim jak se to presne chova ) diky
klouze spojka,zacni setrit Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 22:01   Citovat  

To vypadá na spojku, ale je divné, že to dělá jenom na pětce. Na nižších kvaltech to snáz "utrhneš".
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 22:20   Citovat  

DworiBak napsal:
klouze spojka,zacni setrit Velmi šťastný
na kolik ta sranda prijde? vim, ze to tu muselo zaznit x krat, ale nedokazu to tu vyhledat.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 23:06   Citovat  

David vti napsal:
Jasný, to by mělo být v týdnu.
Jinak při točení není cítit ani nafta z výfuku. To by snad mělo ne ? Když by to vstřik, ke kterému nafta jde, pustil do válce.

A pri kolkych stupnoch to nejde natocit ?mozno je problem s prisunom paliva podavacie cerpdlo treba zistit ci ide.nafta do vstrekov a ci ich otvara ,teplotne cidlo by mohlo.robit tiez problem,cidlo polohy vacky ak.ho ma to by na diagnostike videl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 8:01   Citovat  

Neviem aký máš nájazd, ak cez 2xx xxx km tak by sa mal so spojkou meniť aj zotrvačník. Ono ten viac ako 300 zvyčajne nevydrží, a v prípade že by si teraz menil spojku a odíde ti zotrvačník, tak pri jeho výmene budeš znova meniť spojku.

Z UK komplet sada: £549.98 Inc VAT , s dopravou teda do 700 euro, robota 100-200 euro.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 8:31   Citovat  

markos napsal:
Neviem aký máš nájazd, ak cez 2xx xxx km tak by sa mal so spojkou meniť aj zotrvačník. Ono ten viac ako 300 zvyčajne nevydrží, a v prípade že by si teraz menil spojku a odíde ti zotrvačník, tak pri jeho výmene budeš znova meniť spojku.

Z UK komplet sada: £549.98 Inc VAT , s dopravou teda do 700 euro, robota 100-200 euro.

No jako není pravidlo, že musíš měnit se setrvačníkem spojku a naopak, ale je to fakt lepší, protože pokud někdo nechá setrvačník dojet úplně do mrtě a pak se rozstřelí, tak s sebou vezme i tu spojku, ať už novou či starou. Takže je lepší ten setrvačník k tomu udělat a máš pokoj..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 8:43   Citovat  

Squixx napsal:
No jako není pravidlo, že musíš měnit se setrvačníkem spojku a naopak, ale je to fakt lepší, protože pokud někdo nechá setrvačník dojet úplně do mrtě a pak se rozstřelí, tak s sebou vezme i tu spojku, ať už novou či starou. Takže je lepší ten setrvačník k tomu udělat a máš pokoj..

Presne ako píšeš, ale LUK to má dokonca v papierovej dokumentácii k zotrvačníkom a spojkám. Ak by sa rozletel zotrvák tak vysoká šanca že to rozbije aj prevodovku a to už je konečná.
No a síce človek na začiatku neplatí zotrvačník ale práca stojí dosť a platiť 2x prácu nie je moc efektívne...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 9:38   Citovat  

[quote="markos"]Neviem aký máš nájazd, ak cez 2xx xxx km tak by sa mal so spojkou meniť aj zotrvačník. Ono ten viac ako 300 zvyčajne nevydrží, a v prípade že by si teraz menil spojku a odíde ti zotrvačník, tak pri jeho výmene budeš znova meniť spojku.

Diky moc. Najezd mam kolem 150k km, setrvacnik necham urcite promerit a uvidi se.

Jeste se zeptam ,co tato spojkova sada a setrvacnik? Cena mi prijde zatim nejpriznivejsi.
tudy odkaz
tudy odkaz
ma nekdo zkusenost?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 18:20   Citovat  

[quote="mash64"]
markos napsal:

Diky moc. Najezd mam kolem 150k km, setrvacnik necham urcite promerit a uvidi se.

Jeste se zeptam ,co tato spojkova sada a setrvacnik? Cena mi prijde zatim nejpriznivejsi.
tudy odkaz
tudy odkaz
ma nekdo zkusenost?
Se stydím Cena přijatelná nemá cenu řešit z UK. Ještě nové šrouby na setrvačník. Spojek na 2.2 jsem udělal na desítky a z 90% je vždy setrvačník KO, lze proměřit. Vůle v setrvačníku způsobí brzké vynastavení SAC přítlačáku,takže nová spojka začne brzo prokluzovat. Bacha na SAC spojky je potřeba přípravek.

pixlr_20160923114846528_20160928212641531.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
pixlr_20160923114846528_20160928212641531.jpg, 530.98 kB
   Návrat  
František Přibyl je teď offline  František Přibyl
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 10:21   Citovat  

Ahoj.

Dočetl jsem se o pravidlech na německých dálnicích, že cena známky bude také podle emisní třídy vozu.
Mám Honda Accord Tourer 2.4 benzín, 2004. V TP nic o třídě EURO není, ale je tam evropská směrnice ES č.: e6*2001/116*0094*00.
Koukal jsem na převodní tabulku evropských směrnic na třídy EURO, ale chytrý z toho nejsem - Tabulka
Poradí někdo?
   Návrat  
František Přibyl je teď offline  František Přibyl
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 10:26   Citovat  

Ahoj.

Upadla mi plastová stříbrná krytka, která patří na pravý přední hagus v místě, kde se ohýbá ke kapotě.
Na technické problémy kvůli ostrým hranám.
Nemá někdo? Nějaký bazar? Obávám se, že nové to bude pěkný ranec za trochu plastu...
Honda Accord Tourer 7G, 2.4 benzín, 2004
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 12:30   Citovat  

František Přibyl napsal:
Ahoj.

Dočetl jsem se o pravidlech na německých dálnicích, že cena známky bude také podle emisní třídy vozu.
Mám Honda Accord Tourer 2.4 benzín, 2004. V TP nic o třídě EURO není, ale je tam evropská směrnice ES č.: e6*2001/116*0094*00.
Koukal jsem na převodní tabulku evropských směrnic na třídy EURO, ale chytrý z toho nejsem - Tabulka
Poradí někdo?

Já mám v TP u stejného motoru EHS/ES č.:2001/100B,takže euro4...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 323, 324, 325 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina