Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 14:06   Citovat  

Ahojte, ja samozřejmně děkuji za pozvání a je taky pravda, že jsem se dlouho neukázal. S autem Nexi nic nemam Mr. Green Dokonce jsme se nedavno potkali a ja ti mával.
Zpět ke srazu, přisel bych, pokalil, pokecal, ale ja to mam nejake složite. Staram se, o skoro dvouletého, prcka. A přítelkyne je extrémně akční. Po víkendech hraje cimbál. Takže mě ty párty nějak nevycházejí. Císlo na Petra(Nexe) mám, pokud sedí 724712.... Tak kdybych to dával a měl volno, prisel bych. Možna pres den(K shellce a cesta do RpR), možna vecer(na pivo), fakt nevím.
Každopadne koukam místo dění se změnilo, chodbové afterparty už nejsou? muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nexus je teď offline  Nexus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 9:19   Citovat  

Ale máš něco s H22Ax - přece Preludu i Acco Úsměv. Nemyslel jsem to tak, že máš něco v nepořádku. Všiml jsem si, že jsi mával, ale pozdě Velmi šťastný, jezdím často zamyšlený nebo unavený z práce a moc nevnímám...nebo čumím na kontrolky jak mi to zrovna pálí Velmi šťastný. Tak si příště zamáváme zas Mrk. Číslo na mě sedí a budu moc rád, když se uvidíme. Netřeba nic hrotit, uvidíš sám, jak to bude na pohodu. Každopádně do Rožnova jezdím každý den do práce...klidně můžeme dát někde minisrazík Úsměv. Mám pocit, že jsem viděl parkovat Tvoje auto poblíž Elteca nebo tam někde jak jsem šel do VA Models...ale mám blbou paměť na auta, tak to mohl být klidně i jiný Accord TypeR Velmi šťastný. Chodbová afterparty byla naposledy loni, sice taková slabší...letos budeme poprvé na zámku, bo změna je život, ale třeba tam mají taky chodbu Úsměv...
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 14:54   Citovat  

Aqwertzz napsal:
chodbové afterparty už nejsou? muhehe

Lidi starnou,ne kazdy usne na chodbe na supermana Velmi šťastný .Jinak gratulace k prckovi... OK
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 15:14   Citovat  

Zámecké chodby? hmmmmm Velmi šťastný Jo mam H22A7 ATR. A normálně pro rodinu 1.8TDCI v kombíku Velmi šťastný kočar, cimbál a my tři.
Tak ja se budu snazit dojet minimálně na tu benzínku a pak jet spanilku na Pustevny. Jinak v tom Eltecu právě dělam talže to by lo moje ATR. Ono tu vlastně v okolí ani jiné není, jenom jedno pseudo. Ale to je tmavě modré.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 18:26   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Zámecké chodby? hmmmmm Velmi šťastný Jo mam H22A7 ATR. A normálně pro rodinu 1.8TDCI v kombíku Velmi šťastný kočar, cimbál a my tři.
Tak ja se budu snazit dojet minimálně na tu benzínku a pak jet spanilku na Pustevny. Jinak v tom Eltecu právě dělam talže to by lo moje ATR. Ono tu vlastně v okolí ani jiné není, jenom jedno pseudo. Ale to je tmavě modré.

Ouha,
škoda, my jsme bez auta, tudíž budeme pěšmo, ale na benzínku to není daleko ... co nexíku???

To Nexus: právě bookuji jízdenky, 16.2. TAM a 19.2. ZPĚT. Tož vše v pohóděěěě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 8:08   Citovat  

Aqwertzz : hehe to děláme kousek od sebe Mrk

M@jk : No kurnik ono je to dost daleko, ale na penzionu bude dost lidí s volnýma místama, aspoň v zadu...jen asi bude třeba dořešit dětské sedačky...

Takže tímto vyhlašuju soutěž o poctu vézt M@jka, Lenku a děti ve vašem autě! (asi kvůlivá praktičnosti bych to viděl vždy na jednoho dospěláka a jedno dítě v jednom autě)...samozřejmě se počítá se službou all inclusive, takže M@jkovi jen sednou a jedou Mrk...

Nehlaste se všichni... HaHaaa
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 11:23   Citovat  

Tak u Oplika jsem si potvrdil, že opravdu bude přespávat jen sám a jen ze soboty na neděli. Jinak ještě bych se té společenské místnosti nezříkal, jestli už jsi jim ji teda neodvolal. Kdyby třeba každej zaplatil stovku (počítám tak 10 lidí bude minimum), tak já bych zbytek doplatil. Ono přece jen být u vorla s prckem jen nezbytně nutnou dobu na jídlo a pak z toho dýmu zdrhat a nebo abychom mohli být dýl se všema v "místnosti", za to si rád připlatím ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 14:12   Citovat  

Minor napsal:
A aby to bylo ještě složitější, i Mulderovi lze říkat Pavlíku Úsměv
Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 14:57   Citovat  

Nexus napsal:
Aqwertzz : hehe to děláme kousek od sebe Mrk

M@jk : No kurnik ono je to dost daleko, ale na penzionu bude dost lidí s volnýma místama, aspoň v zadu...jen asi bude třeba dořešit dětské sedačky...

Takže tímto vyhlašuju soutěž o poctu vézt M@jka, Lenku a děti ve vašem autě! (asi kvůlivá praktičnosti bych to viděl vždy na jednoho dospěláka a jedno dítě v jednom autě)...samozřejmě se počítá se službou all inclusive, takže M@jkovi jen sednou a jedou Mrk...

Nehlaste se všichni... HaHaaa

ÓÓÓ´,
děkujeme.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 14:41   Citovat  

Mulder napsal:
Tak u Oplika jsem si potvrdil, že opravdu bude přespávat jen sám a jen ze soboty na neděli. Jinak ještě bych se té společenské místnosti nezříkal, jestli už jsi jim ji teda neodvolal. Kdyby třeba každej zaplatil stovku (počítám tak 10 lidí bude minimum), tak já bych zbytek doplatil. Ono přece jen být u vorla s prckem jen nezbytně nutnou dobu na jídlo a pak z toho dýmu zdrhat a nebo abychom mohli být dýl se všema v "místnosti", za to si rád připlatím ...

Pravdu máš, já to bral z té praktické stránky plného zázemí, ale mít vlastní luxusní soukromou místnost s vlastním pitím a pivem (to bych zařídil) má něco do sebe, proto jsem takový koncept chtě udělat, nicméně ta částka...tož kdyby se Ti to tak chtělo udělat, tak já dám za sebe dvě stě Mrk.

Pro představu přikládám jeden snímek, jak to tam vypadá. Napravo na fotce je už jen pokračování baru, fotil jsem to na mobil od vstupních dveří...

Spol_mistnost.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Spol_mistnost.jpg, 79.44 kB
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 14:48   Citovat  

Přimlouvám se za soukromí, možná ty vložené prachy zase ušetříme na ceně pití, ne?
   Návrat  
1 háčko

A ještě přidávám aktuální seznam ubytovaných...nezapomeňtě na uzávěrku v nedělní noc!

VZ_2017_ubyt03.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
VZ_2017_ubyt03.jpg, 30.53 kB
   Návrat  
1 háčko

Minor napsal:
Přimlouvám se za soukromí, možná ty vložené prachy zase ušetříme na ceně pití, ne?

Tak to jednoznačně!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 15:07   Citovat  

Nexus napsal:
Tak to jednoznačně!

Jak jsem psal, také soukromí. Ať tam máme pohodu. přátele
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 11:31   Citovat  

Je ještě možnost zamluvit si ubytování? Dva velcí a jeden prcek? Prckem myslím fakt prcíka, cestovní postýlku můžeme vzít s sebou. Přijeli bychom v sobotu dopoledne a v neděli odpoledne bychom jeli domů.
   Návrat  
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 20:50   Citovat  

Jofrey napsal:
Je ještě možnost zamluvit si ubytování? Dva velcí a jeden prcek? Prckem myslím fakt prcíka, cestovní postýlku můžeme vzít s sebou. Přijeli bychom v sobotu dopoledne a v neděli odpoledne bychom jeli domů.

OK je to dobrý OK určitě to ještě pude!
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2017 , 23:24   Citovat  

Dnes jsem byl zkouknout Pustevny a je tam klid a pohoda. Sníh tam je tak sáně a boby sebou. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 9:42   Citovat  

Jofrey napsal:

Na ubytko hned napíšu, dvoulůžkový pokojík ještě k dispozici byl. Jakmile budu mít info hned napíšu do SZ. Cestovní postýlku možná ani smýkat nebudeš muset, podívám se po té naší, někde bych ji měl ještě v garáži mít uloženou. Pošetřil bys místo, ale jestli máte nějakou super spešl tak to nemám Velmi šťastný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 9:46   Citovat  

Prelude napsal:
Dnes jsem byl zkouknout Pustevny a je tam klid a pohoda. Sníh tam je tak sáně a boby sebou. je to dobrý

Tak to je ještě hodně předběžně Velmi šťastný. Bohužel už na tento týden hlásí mírné oteplení, nahoře na Pustevnách snad sníh bude, ale vzhledem k letošním tristním srážkám se obávám, že v níže položených oblastech budeme mít zase sucho. Kéž bych se mýlil a napadlo by alespoň 40cm Úsměv. Majk se s lyžováním obávat nemusí, na sjezdovce mají sněžné děla a pokud teplota nestoupne trvale nad nulu, tak se sněhem na sjezdovce problém nebude...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 12:41   Citovat  

Jelikož se sraz pomalu ale jistě blíží, bylo by i dobré začít bavit se o nějakých mňamkách, které by se připravily jako HondaMenu v restauraci Černý Orel a čekaly by na náš návrat z Pusteven...tímto bych chtěl všechny taky požádat, aby si prázdné bříška šetřili až do ValMezu...samozřejmě pokud to nebude smrtelné Úsměv. Odplatou budiž aromatické šmakulády. Nechal jsem od pana majitele restaurace připravit první nástřel, co by nám tak naservíroval na zlatém podnose:

1. 200g STEAK Z TELECÍ PEČENĚ STRIPLOIN SE ŠUNKOU A SÁZENÝM VEJCEM,PEPŘOVÁ OMÁČKA,BELGICKÉ HRANOLKY SE SLUPKOU 199,-
2. 250g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO,ČERVENÉ ZELÍ,HOUSKOVÝ A BRAMBOROVÝ KNEDLÍK MIX 155,-
3. 150g HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, BRUSINKY, HOUSKOVÝ KNEDLÍKY 129,-
4. 150g VEPŘOVÁ PANENKA V ANGLICKÉ SLANINĚ, OMÁČKA Z MODRÉHO SÝRU, PEČENÉ PAŘÍŽSKÉ BRAMBŮRKY VE SLUPCE 175,-
5. CEASAR SALÁT S KUŘECÍMÍ PRSÍČKY 119,-

Kdo mě zná ví, že jsem na maso, takže hlasuji pro 1 a 4 Úsměv. Nicméně není problém udělat třebas nějaký zvěřinový guláš nebo padl dotaz, zdali by si někdo nedal třeba rybu??? (Losos, Tuňák...)

Takže poprosím hlasujte a vymýšlejte! Máme dost času, definitivní uzávěrka jídelníčku bude týden před srazem!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 22:02   Citovat  

Žofrejova famílie objednává k jídlu č. 1 pro otce a č. 4 pro maminu. Prcek samozřejmě bude dlabat něco svýho ze skleniček, případně koštne něco dospěláckýho od rodičů.

Jinak postýlku nemáme nějak extrasuperspeciál, úplně obyč cestovku a místa ani moc nezabírá složená v tašce, tak si jí vezmeme s sebou, nou problém.
   Návrat  
Paja HTB je teď offline  Paja HTB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 11:50   Citovat  

Hello!! papa

konečně jsem se dostala k tomu si pročíst moji oblíbenou diskuzi (brzo Nexi, já vím HaHaaa )

Moc ráda vás všechny zase uvidím, bohužel jen v sobotu...nedojedu prdludou (doufám, že mě nešoupnete někam na boční parkoviště Velmi šťastný ) a budu mít na krku handicap (bígla), ale i tak si myslím, že bude pořádná kiss me Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 7:42   Citovat  

Nexus napsal:
Jelikož se sraz pomalu ale jistě blíží, bylo by i dobré začít bavit se o nějakých mňamkách, které by se připravily jako HondaMenu v restauraci Černý Orel a čekaly by na náš návrat z Pusteven...tímto bych chtěl všechny taky požádat, aby si prázdné bříška šetřili až do ValMezu...samozřejmě pokud to nebude smrtelné Úsměv. Odplatou budiž aromatické šmakulády. Nechal jsem od pana majitele restaurace připravit první nástřel, co by nám tak naservíroval na zlatém podnose:

1. 200g STEAK Z TELECÍ PEČENĚ STRIPLOIN SE ŠUNKOU A SÁZENÝM VEJCEM,PEPŘOVÁ OMÁČKA,BELGICKÉ HRANOLKY SE SLUPKOU 199,-
2. 250g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO,ČERVENÉ ZELÍ,HOUSKOVÝ A BRAMBOROVÝ KNEDLÍK MIX 155,-
4. 150g VEPŘOVÁ PANENKA V ANGLICKÉ SLANINĚ, OMÁČKA Z MODRÉHO SÝRU, PEČENÉ PAŘÍŽSKÉ BRAMBŮRKY VE SLUPCE 175,-

Kdo mě zná ví, že jsem na maso, takže hlasuji pro 1 a 4 Úsměv. Nicméně není problém udělat třebas nějaký zvěřinový guláš nebo padl dotaz, zdali by si někdo nedal třeba rybu??? (Losos, Tuňák...)

Takže poprosím hlasujte a vymýšlejte! Máme dost času, definitivní uzávěrka jídelníčku bude týden před srazem!

Ahoj,
nooo, vzhledem k tomu, že asi budeme mít trochu jiný program, necháme to otevřené. Pokud bychom se nějakým způsobem připojili, tak si vybereme z aktuálního menu.

Díky Nexíku
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 7:52   Citovat  

Tak nám trochu nasněžilo...teď to jen musí těch 17 dní minimálně vydržet Velmi šťastný.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 7:54   Citovat  

Nexus napsal:
Tak nám trochu nasněžilo...teď to jen musí těch 17 dní minimálně vydržet Velmi šťastný.

Hehe,
tak a teď "to zavlažuj" ehm tedy "to zamražuj" ... přátele je to dobrý
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 21:16   Citovat  

Nexus napsal:

Zdar mám takový měnší dotaz ohledně toho jídla krom tady toho výběru si můžeme dát cokoliv jiného co mají na lístku ne?
Asi jsem méně chápavý Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 21:38   Citovat  

Pjůsej jak vrata. Nevadí, když přijedeme v Subárku místo v nějaký Hondě? Anglána jsme museli definitivně nahradit za něco plnohodnotnějšího kuky kuk
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2017 , 22:15   Citovat  

Jofrey napsal:
Pjůsej jak vrata. Nevadí, když přijedeme v Subárku místo v nějaký Hondě? Anglána jsme museli definitivně nahradit za něco plnohodnotnějšího kuky kuk

Jeden rok tam taky někdo byl modrým Subarem a nic se nedělo jenom hold při focení budeš stát bokem abys to nekazil Velmi šťastný
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 0:30   Citovat  

Ehmmm .... party BUDE ..i chodbová kliedně.
Vzkažte že se těším na Ravena ...hada jednoho , ten za to může.
Takže zdarec lidi za pár dní Velmi šťastný

+ 1 lůžko pro Komparze ...preluďák vysvětlí sopťa sopťa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2017 , 7:17   Citovat  

Jofrey napsal:

Ahoj,
už je Aerodeck prodaný či? Ehm, možná dobře, že se potkáme dnes v Praze, bo co bude příští týden, naprosto nevím.
přátele

To Nexus: zatím prosím počítej tak 50 na 50, že dorazíme.
P.S.: Aero CE1 nebude viz moje téma: tudy odkaz str. 3
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Valašská Zima 2017: 17-19.2.2017
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina