Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Doporučte mi auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 15:51   Citovat  

ma®vays napsal:
volvo? už nikdy. co jsem koupil první hondu, nechcu nic jiného.

jinak nejsem pojišťovák, ani mladík Úsměv Je mi skoro 40 a dělám webdesign a grafiku.

pro upřesnění . . . časem dospěju do fáze, kdy si koupím accorda 7g a to je muj strop. proto mě láká celkem ten sporták, protože tak nějak cítím, že ho nebudu chtít prodat. naopak když pořídím sedan a pak druhý sedan, tak mi ten první bude
prostě . . . . budu se rozohdovat mezi kupéčkama . . . at to bude accord, legend nebo prelude.

PS: O ego mi nejde . . . to samé můžu říkat o lidech co mají naopak velká a silná auta. prostě, každému se líbí něco jiného. a já hledám něco neobyčejného.

nechápej nás špatně ale ať si přejeme opak nebo ne, honda má u lidí co s ní nepříjdou do styku
tzn 80% obyvatelstva v čr špatné jméno zvlášť kvůli těm ztuzeným civikům a preludkám kterým
náctiletí majitelé neměnily olej a vytáčeli do nebe s výfukem vyrobeným z největší konzervy
po nakládaných broskvých.
A teď jen za mne..
Neobyčejná je Nissan 200SX S13 a S14 / Neobyčejná je Mitsubishi 3000GT atd..
Honda prelude bude v českých očích dlouho ještě zrát než se stane neobyčejná rarita..
dokud se všechny ty ztuzené zhnilé popelnice nevytratí do věčných lovišť a český
člověk na ně nezapomene je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 15:53   Citovat  

Marvais: Ja se zase rozhodoval mezi Acco 7g a Volvem S60 (facelift), oboje jsou to poradny auta, kazdy ma svoje, sel jsem spis po zachovalem stavu. Z lasky k jedne znacce uz jsem vyrost, driv jsem byl Mitsubisak, ted mam Hondu, priste budu mit treba Isuzu, nebo Ladu, buh vi Úsměv

Takze nakonec vlastne sis ten vyber omezil sam na Hondu kupé, tam neni co moc radit no. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 15:59   Citovat  

odbocka:
tudy odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 16:03   Citovat  

Hybatel napsal:
nechápej nás špatně ale ať si přejeme opak nebo ne, honda má u lidí co s ní nepříjdou do styku
tzn 80% obyvatelstva v čr špatné jméno zvlášť kvůli těm ztuzeným civikům a preludkám kterým
náctiletí majitelé neměnily olej a vytáčeli do nebe s výfukem vyrobeným z největší konzervy
po nakládaných broskvých.
A teď jen za mne..
Neobyčejná je Nissan 200SX S13 a S14 / Neobyčejná je Mitsubishi 3000GT atd..
Honda prelude bude v českých očích dlouho ještě zrát než se stane neobyčejná rarita..
dokud se všechny ty ztuzené zhnilé popelnice nevytratí do věčných lovišť a český
člověk na ně nezapomene je to dobrý

Amen. Nebo je sance pro uznani v pripade, ze 1. mas fakt stylovej youngtimer, neupravenej vubec, nebo skutecne taktně 2. nevypadas jak neuspesnej nactiletej rapper 3. nepohybujes se po silnici jako neuspesnej nactiletej rapper, co uz hodne dlouho nevsítil Úsměv
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 21:13   Citovat  

Legenda coupé do 50 těžko sezenes.Acco 6g coupé asi jo.Měl sem ho přes 4 roky,není to špatný auto,na coupé prostorný a pohodlný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 22:22   Citovat  

David.306 napsal:
Legenda coupé do 50 těžko sezenes.Acco 6g coupé asi jo.Měl sem ho přes 4 roky,není to špatný auto,na coupé prostorný a pohodlný

asi tak a legend sedan je natom podobne s cenama ,v accord coupe jsem uz par starsich chlapu videl co jsi leci krizi stredniho veku,ale je jich taky malo a hlavne v opravdu peknem stavu neco za ten peniz najdes ,to uz fakt tu prelude tech je aspon vice nebo rovnou obyc accord 6g to sedan to jest 1998-2002 1.8 ,2.0,2.3 vtec , tech je hodne a do pade si sezenes i opravdu peknej kouseuk aspon nebudes vypadat jako nakej tuner nebo chlap v krizi , ale jako slusnej clovek je to dobrý kazdej ti aem cpe neco svyho ,ja mam acco 7g ale za pade bych to doporucil civica z krasnem stavu a mel bys klid pac modely jako accord ,prelude,legend maj nektery diky proste odost drazsi ,ale otom se ted nehraje spis o radosti a prezentovani ..
   Návrat  
Davis1 je teď offline  Davis1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 1:55   Citovat  

Mitsubishi Galant
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 8:19   Citovat  

Davis1 napsal:
Mitsubishi Galant

Ten me taky hned napadl, ale uz jich je na vyber zalostne malo. Vsechny bud shnily, nebo jim upadlo kolo Velmi šťastný
Ale oproti Acco 6g je to precejenom reprezentativni kocar.
Anebo Diamante:

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_mitsubishi-diamante-2002-2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_mitsubishi-diamante-2002-2.jpg, 70.1 kB
   Návrat  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 9:32   Citovat  

Tomik napsal:
Ten me taky hned napadl, ale uz jich je na vyber zalostne malo. Vsechny bud shnily, nebo jim upadlo kolo Velmi šťastný
Anebo Diamante:

Diamante se v evropě neprodávala...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 9:46   Citovat  

Hybatel napsal:
Diamante se v evropě neprodávala...

Mam za to, ze jo, ale ne v CR a pro Evropu byl pod nazvem Sigma\Diamante
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 10:56   Citovat  

Tomik napsal:
Mam za to, ze jo, ale ne v CR a pro Evropu byl pod nazvem Sigma\Diamante
Ano, v Evrope se prodaval tento model jako Sigma. Myslim, ze ho tu pred par lety nejaky uzivatel fora prodaval. Galant je tedy ale o dost hezci. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 11:48   Citovat  

Kendik napsal:
Ano, v Evrope se prodaval tento model jako Sigma. Myslim, ze ho tu pred par lety nejaky uzivatel fora prodaval. Galant je tedy ale o dost hezci. je to dobrý

Galant je trida Accordu, Sigma zas Legendu, proto nebyla tak sportovne strizena, ale zase ta starsi generace Sigmy byla oproti tehdejsim Galantum, jako auto z jiny doby. Vozidlo japonske Jakuzy Úsměv

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(2).png

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(2).png, 325.24 kB

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_9ec3b18s-960.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_9ec3b18s-960.jpg, 176.27 kB
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 12:14   Citovat  

Ked chces kupe, toyota celica 6G, stacila by aj 1.8. 2.0 je uz celkom peklo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 12:24   Citovat  

scream napsal:
Ked chces kupe, toyota celica 6G, stacila by aj 1.8. 2.0 je uz celkom peklo Úsměv

za pade bych chtel videt ten stav ,je jich malo co vubec jezdi stejne jako mazdy 6 a galantu to aby dalsi pade hned do toho dal HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 14:22   Citovat  

No, asi se shodneme, ze nejlepsi dojem za 50 tis. by udelala ojeta, seda Corolla v peknem stavu-sen kazdeho uvedomeleho ridice.
Jde predevsim o pohled reprezentace a to je dulezite.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_TOYOTACorollaLiftback-3597_1.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_TOYOTACorollaLiftback-3597_1.jpg, 292.43 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 15:31   Citovat  

Tomik napsal:
No, asi se shodneme, ze nejlepsi dojem za 50 tis. by udelala ojeta, seda Corolla v peknem stavu-sen kazdeho uvedomeleho ridice.
Jde predevsim o pohled reprezentace a to je dulezite.
Nejlepsi dojem v nasich koncinach by jsi asi udelal s Octavkou nebo Audi nebo se pletu? S Japoncem v CR moc nezapusobis, alespon u nas ne. Zapomel jsem, ze chces auto jake nema kazdy, takze to by take nebylo to prave.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 1:35   Citovat  

Tomik napsal:
Anebo Diamante:

My ho doma ještě máme, jezdí s ním tatík Úsměv ... co se koroze týče tak má stejné bolestivé místa jako felicie nebo favorit Velmi šťastný...nicméně , skvělý podvozek i motor ... prostorné a pohodlné auto, je to nezmar.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 9:15   Citovat  

Davis1 napsal:
My ho doma ještě máme, jezdí s ním tatík Úsměv ... co se koroze týče tak má stejné bolestivé místa jako felicie nebo favorit Velmi šťastný...nicméně , skvělý podvozek i motor ... prostorné a pohodlné auto, je to nezmar.

Ja mel tyhle dva Galose 92 a 99. Oba 2.0 80 a 100kw. Byly to dobra auta, mel jsem je rad, celkova lehkost rize i a jizdy byla u nich navykova. Ten zralok je fakt ze reznul pred ocima Úsměv ale to se proste vedelo, Mitsu tehda bylo v krizi a bylo to nekde znat, ten 92 zase naopak nebyl zrezlej skoro nikde.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_14924_1793_galalajky.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_14924_1793_galalajky.jpg, 144.04 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 15:43   Citovat  

Tomik napsal:
Ja mel tyhle dva Galose 92 a 99. Oba 2.0 80 a 100kw. Byly to dobra auta, mel jsem je rad, celkova lehkost rize i a jizdy byla u nich navykova. Ten zralok je fakt ze reznul pred ocima Úsměv ale to se proste vedelo, Mitsu tehda bylo v krizi a bylo to nekde znat, ten 92 zase naopak nebyl zrezlej skoro nikde.

Já měl 1.8, 85kw, ted ji má otec, tehdy jsem se rozmýšlel jestli accord nebo galant a rozhodl jsem se pro galanta , byl mi vzhledem zajímavější, hlavně ceny za ně byly směšné...koukám se po 2.5 , ale je jich opravdu žalostně málo to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 19:31   Citovat  

1.8 85kw tak to mate kulataka ne? Konkurenta Acca5g.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_MITSUBISHIGalantHatchback-964_4.jpg

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_MITSUBISHIGalantHatchback-964_4.jpg, 517.68 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 20:10   Citovat  

Tomik napsal:
1.8 85kw tak to mate kulataka ne? Konkurenta Acca5g.

Uplně tenhle to není, má jiný zadek ...tenhle to je
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2017 , 19:23   Citovat  

Honda accord coupe 3.0 V6. Od r.v. 1998 ->......kdysi jsem měl a mohu jen doporučit. Hodně muziky za málo penez, akorat ten automat nic moc .....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 0:52   Citovat  

Porad mu nabizite auta co do pade ve slusnem stavu nenajde bez toho aby do toho nenarval behem roku dalsi pade ..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 7:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Porad mu nabizite auta co do pade ve slusnem stavu nenajde bez toho aby do toho nenarval behem roku dalsi pade ..

ale ty jses zase chytrej jak ponožky. Ted jsem jezdil 3 mesice v legendu, jiste - mel chybky, ale byl to normalne jezditelnej slusnej stroj. Ani ne za 40t.
   Návrat  
Pavel V. Frýdek je teď offline  Pavel V. Frýdek
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 11:00   Citovat  

Honda Legend ho pohodlně sveze, s LPG i levně (rel.). A hlavně spolehlivě.
Nikoho tím neurazí a berňák nenasere. 
Za 50-60k koupí opravdu pěkný kus.
Kdybych měl místo na place, koupím si i třetí, byť asi coupe (pro dceru).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 13:51   Citovat  

kandik napsal:
ale ty jses zase chytrej jak ponožky. Ted jsem jezdil 3 mesice v legendu, jiste - mel chybky, ale byl to normalne jezditelnej slusnej stroj. Ani ne za 40t.

tri mesice a pak bylo treba co vymenit ? tak mu takovyho slusnyho nabidnete za pade ..
misto nesmyslnych obrazku mu nabidnete neco realnyho .. chtel bych to videt za pade nezrezly bez nutne vetsi investice ..
protoze on nepise ze mam pade a pak na servis dalsich dvacet .. uz vidim jak reprezentativne pusobi v aute co je nacihrany a narezly na kazdem ruzku ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 0:22   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tri mesice a pak bylo treba co vymenit ? tak mu takovyho slusnyho nabidnete za pade ..
misto nesmyslnych obrazku mu nabidnete neco realnyho .. chtel bych to videt za pade nezrezly bez nutne vetsi investice ..
protoze on nepise ze mam pade a pak na servis dalsich dvacet .. uz vidim jak reprezentativne pusobi v aute co je nacihrany a narezly na kazdem ruzku ..

Galanta jsem koupil po prvním majiteli za 25000,- ... zrezlý nebyl za rok ježdění jsem krom oleje nic neměnil
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 8:51   Citovat  

na bazoši je inzerát na Accorda coupe 3.0 (uživatel Jan), cena asi 70tis. a na h-c xichtbuku psal, že do konce týdne nechá za 50...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 12:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

nic. Rozhejbani prednich brzd a promazani poloos. Auto bylo po kroupach a svitilo ABS. Zacinajici lemy dole u prahu, nic, co by neumela napr. mazda 6Úsměv. To je vse. Za v podstate stejnou cenu jsem prodal, naslednika jsem obeznamil se vsim, tim spis ze je to kamarad. Pripominam ze to je legend, ne nejakej civic. Accorda 6g nas tady doporucovalo nekolik, vali se jich v cenovkach hrube pod padesat po netu dost.
A k tazateli - jiste , pise ze ma pade, ale predpokladam ze neni idiot, aby si myslel, ze za padesat bude mit nejvetsi lestenku v ulici a pocita s tim, ze ojety auta potrebujou obcas nejakej servis, a ma nejakou zalozku.
Uz vidim, jak priste nekoho vyprudis, ze tu zalohu pripravenou nemel....
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.1.2017 , 14:33   Citovat  

kandik napsal:
nic. Rozhejbani prednich brzd a promazani poloos. Auto bylo po kroupach a svitilo ABS. Zacinajici lemy dole u prahu, nic, co by neumela napr. mazda 6Úsměv. To je vse. Za v podstate stejnou cenu jsem prodal, naslednika jsem obeznamil se vsim, tim spis ze je to kamarad. Pripominam ze to je legend, ne nejakej civic. Accorda 6g nas tady doporucovalo nekolik, vali se jich v cenovkach hrube pod padesat po netu dost.
A k tazateli - jiste , pise ze ma pade, ale predpokladam ze neni idiot, aby si myslel, ze za padesat bude mit nejvetsi lestenku v ulici a pocita s tim, ze ojety auta potrebujou obcas nejakej servis, a ma nejakou zalozku.
Uz vidim, jak priste nekoho vyprudis, ze tu zalohu pripravenou nemel....

Mazda 6 byla pomalu rezata kdyz sjela z linky,to auto sem kdysi chtel.
Ja mam legenda skoro 3 roky a nemuzu si stezovat,ze bych do toho auta sypal.Jasne zadni lemy jsou trapeni,ale to skoro u vsech japoncu a kdyz si vezmu,ze si tu nekteri stezuji na korozi podlahy zespod A7g,tak musim rict,ze v tomhle je legend i na ty leta netknuty a dokonce mam i puvodni vyfuk.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Doporučte mi auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina