Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další 
Zaslat odpověď

Strana 12 z 13
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 18:53   Citovat  

Zdarec řeším problém s předním světlem na Coupé a jestli mně tam půjde i z hatche?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2016 , 21:44   Citovat  

Jo, přední jsou stejný. Liší se akorát předface/poface.
   Návrat  
JohnM je teď offline  JohnM
PříspěvekZaslal: 11.10.2016 , 9:15   Citovat  

Ahooj,
mám na vás dotaz, budou sedět stabilizátory z del sol Vti na C6g Hatchback 1,4 a co všechno k tomu kdyžtak budu potřebovat ? Úsměv moooc děkuji Úsměv H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Addas je teď offline  Addas
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 20:06   Citovat  

Zdravím všechny Hondaře. Koupil jsem 6G s motorem D14A4 66KW a mám k tomu pár dílů, které bych chtěl prodat ale neznám jejich hodnotu. Za jakou rozumnou cenu bych mohl prodat manifold a nerez svody?
https://www.honda-club.cz/forum/files/20161118_123551_668.jpg
https://www.honda-club.cz/forum/files/20161113_103605_432.jpg
https://www.honda-club.cz/forum/files/20161113_103620_172.jpg
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 20:54   Citovat  

Nevyrabel jste nekdy nekdo pylovy filtr na C6G pofacelift bez klimatizace?

Nasel jsem tam za kastlikem dvirka jak ve verzi s klimou, ale plastovy podpurny ramecek z klimoveho tunelu nesedi. V nejhorsim pripade omerim a pak se budu snazit najit pylovy filtr se sedicim rozmerem a upravim si platovy ramecek na potrebny rozmer, ale kdyby nekdo vedel, jaky filtr se tam da pouzit, byl bych vdecny za radu. Specielne na podzim kdyz kvetou brizy, mam bordelu plne auto.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 21:02   Citovat  

Verze bez klima má filtr 21x21cm, proti 20x22cm u klimy. Tím pádem je jinej i rámeček.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 21:15   Citovat  

Ta moje lemra tam ma jen dvirka a prazdno, ale diky za rozmer.

Uz jsem nasel na e-shoúech relevatni dil, vypada to, ze Valeo to dela i se vsim vsudy bez nutnosti ramecku.
tudy odkaz
   Návrat  
petriko je teď offline  petriko
PříspěvekZaslal: 18.11.2016 , 23:07   Citovat  

caute, mali niektore 6g spraveny dotah okien - po vypnuti zapalovania/vytiahnuti klucika zostane privod elektriky na okna a odpoji sa az po otvoreni/zabuchnuti dveri? takze sa da dotiahnut okno bez strkania klucika naspat.
stalo a mi to po kupe raz a keby a to stane este raz asi by som...nemam na to nervy

predpokladam ze anglan poface to musi mat, vie o tom niekto? dik
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 15:46   Citovat  

Jakmile vyndáš klíček, tak už okna nezatáhneš. U žádnýho Civicu.
Ale můžeš si dodělat automatický dovření oken při zamčení. Otázka pár stovek a dvě hodiny práce pokud se nebojíš elektriky Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.11.2016 , 16:51   Citovat  

no vychadzal som z toho, ze rover 200, co je nisia trieda ako civic, to mal - elektricke okna sa odpojili az po otvoreni/zabuchnuti dveri.

zatial som zistil, ze ICU jednotka je zo zadnej strany poistkovej skrinky, tak budem hladat viac, a ked budem mat cas pozriem sa co tam mam pod pristrojovkou ja, ale zeby to civic nemal do roku 2000 vobec - sa mi nechce zrovna verit, mam pred face. napr 5g civic niektore mali osobitne kontrolku na kazde dvere, takze museli byt aj rozne typy ICU krabiciek
   Návrat  
Horizon je teď offline  Horizon
PříspěvekZaslal: 25.11.2016 , 20:53   Citovat  

Ahoj bando, za chvíli mi končí autoškola a mým favoritem na koupi auta je Civic 6. generace. Při koupi si vemu pro jistotu ještě známého co by mi zkontroloval auto jestli je vše jak má být. I přes to že je Honda celkově považována jako kvalitní a bezporuchová značka, přeci se chci jen zeptat místních gurmánů jestli si mám dát na něco pozor, jaký ročník je nejlepší a jaká motorizace je dobrá na svižnou sportovní jízdu (nebojte, nebude ze mne pirát silnic). Taky by mě zajímaly nějaké stránky kde se dá tohle auto sehnat, znam totiž jen sauto a autoscout24. Chci si z auta udělat svůj koníček, postupně si autíčko opravovat/upravovat a celkově pečovat. Chtěl bych jezdit s kámošema na srazy a poznávat další lidi. Díky za odpovědi a tipy.[/size] Velmi šťastný Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2016 , 10:10   Citovat  

Zdar, tak bezporuchová nevím, ale nadprůměrně spolehlivá ano.
Na svižnou jízdu je nejlepší VTI, ale je jich málo, jsou drahý a na prvořidiče je to snad až moc silný. Mrk
Pak už zbývá jen 1.4 a 1.5 VTEC-E. Oba mají na svůj objem nadprůměrný výkon a když není auto moc naložený, tak to na dynamické svezení na okresce stačí. 1.5 má samozřejmě výkonu víc, hlavně v nejvyšších otáčkách. V nižších díky zpřevodování takovej rozdíl není.

Vyplatí se koupit pofacelift, krom toho že lépe vypadá má výrazně tužší karoserii. Předface je jak papír.

Mezi klasický závady starších Civiců patří praskající pravá poloosa v místě závaží (koroze pod ním), RTA silenty (aka PUKY, ty velké na kterých jsou uložené zadní vlečná ramena, bejvaj steřelé), nefunkční motorky centrálu, praskající svody u lambdy (1.5), rezavějící brzdové/palivové potrubí, koroze zadních lemů a čidlo teploty chladící kapaliny pro ecu. Jinak platí stejný zásady jako při koupi jakékoliv ojetiny. A určitě nevynechat prohlídku ze spoda!

Jinak by neškodilo trochu hledat, protože tyhle věci se tu už nejednou probírali Mrk

Co se týče inzerce vypaltí se zkouknout taky bazos.cz, tipcars.com, mobile.de a samozřejmě zdejší sekci bazar.
   Návrat  
robokopec je teď offline  robokopec
PříspěvekZaslal: 27.11.2016 , 11:13   Citovat  

Zdravím, poohlížím se po příčnících na střechu 3D hb, vypozoroval sem že úchyty by byly typu "za okno" nebo jde to i jinak ? Jsou tam i drážky a v nich je gumový pásek, ale nedokážu zjistit jestli to jde nějak použít. Chci se zeptat zda s tím nemáte někdo zkušenost. Díky ! to mi hlava nebere
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 19:53   Citovat  

Hošové, kudy ještě může zatékat do kufru C6G hatch když to není přes světla? Ani kolem třetích dveří. A teče tam jako dost. Co třeba ty mřížky odvětrání?
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 20:17   Citovat  

FastCivic napsal:
Hošové, kudy ještě může zatékat do kufru C6G hatch když to není přes světla? Ani kolem třetích dveří. A teče tam jako dost. Co třeba ty mřížky odvětrání?

mřížkama, nebo dirou v podbehu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 14:27   Citovat  

FastCivic napsal:

neviem ako hatch ale na sedane som mal nad svetlami rohy, kde sa stretavaju plechy prehrdzavene a popraskane "zvary" na plecharine pozdlz tesnenia, som zbrusil a zatmelil, este som za tapacire nepozeral , ale nic sa nerosi

IMG_20160927_140943.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20160927_140943.jpg, 461.33 kB

IMG_20160927_174414.jpg

IMG_20160927_174414.jpg, 448.91 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.1.2017 , 14:42   Citovat  

caute, mohol by mi niekto pozriet ako ma na 6g umiestnene stierace? som si isty, ze na mojom civiku, co mam asi 4 mesiace boli bastrngovane. zaztial som nasiel, ze dlhsie ramienko s dlhsou gumickou by malo byt na vodicovej strane a kratsie ramienko s kratsim stieracom na spolujazdcovej.
problem je, ze mam na jednom aj deflektor a ten som si bol isty, ze ma byt na vodicovej strane. okrem toho matky na stieracoch maju stopy po uvolnovani a tiez lak na hrane kapoty je odlupeny, ako boli od/montovane stierace.

ked som ich prehodil tak mi to tam nejak nepasuje a hadam ci by stacilo vymenit gumicky za spravny rozmer, alebo je len deflektor umiestneny na zlom ramienku. diky

viem ze je to prkotina Velmi šťastný ale uz mi z toho asi preskakuje, prave som opravil kabel na abs cidlo, co mechanik pri vymene ramien dodrbal, pred dvoma dnami som bol v pneuservise, kde mi strhli zavit na srobe a uz sa pytam ci mi bolo treba auto zmatenej

IMG_20170103_131239.jpg

IMG_20170103_131239.jpg, 704.18 kB
   Návrat  
Kire640 je teď offline  Kire640
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 8:36  Naposledy upravil Kire640 dne 18.1.2017 , 11:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím Vás,
je možné, abych při výměně pylového filtru udělal nějakou chybu v sestavování tak, aby výsledkem bylo, že u spolujezdce na nohy fouká studený vzduch?
Jde o Civica 6g sedan, 1,4, r. v. 1998, 66 kW.

Moc děkuju.

Erik

Edit: vyřešeno, špatně zaklapnutá spona přes filtr
   Návrat  
EddyJDM je teď offline  EddyJDM
PříspěvekZaslal: 5.1.2017 , 16:43   Citovat  

Ako vám svietia svetlá na 6G? ja mam pocit že mne skor nesvietia ako svietia.. chyba v elektrike? Poistky? G4G
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.1.2017 , 19:58   Citovat  

EddyJDM napsal:
Ako vám svietia svetlá na 6G? ja mam pocit že mne skor nesvietia ako svietia.. chyba v elektrike? Poistky? G4G

mali by svietit v pohode, pokial su original a nie nahrada.
skontrolovat ci ziarovky su 60/55W, nastavenit vysku a ked su zazltnute tak prejst handrickou

svetla.jpg

svetla.jpg, 202.01 kB
   Návrat  
EddyJDM je teď offline  EddyJDM
PříspěvekZaslal: 8.1.2017 , 18:52   Citovat  

jo myslim že origo nebudu, a tiež ta odrazova zona co odraza svetlo dopredu bude pravdepodobne KO, omrknem to ešte viac ked sa dostanem k autu.
   Návrat  
Pepavxv je teď offline  Pepavxv
PříspěvekZaslal: 22.1.2017 , 10:05   Citovat  

zdravim nechcete se někdo náhodou zbavit svazku podlahy a dveří na hatch. s el. zrcatkama a oknama ? nebo nevíte o něčem ? nemůžu nic najít díky díky Velmi šťastný
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:01   Citovat  

Predem se omlouvam jestli jsem spatne hledal,ale chtel bych se zeptat na zkusenosti,poruchovosti s automatickou prevodovkou,piste i co treba vite ze zahranicnich for o spolehlivosti automatu c6g.Diky
   Návrat  
beda1919 je teď offline  beda1919
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 16:29   Citovat  

Čau hoši . jsem asi magor ,ale za boha nemůžu najit kabel k matůrku do ostřikovačů .Neporadí někdo ?
Projekt co leta leží ladem a pak to tak končí .díky
díky
   Návrat  
nerdik987 je teď offline  nerdik987
PříspěvekZaslal: 9.6.2017 , 19:24   Citovat  

Ahoj. Po kolika tisících se mění na Civic 6G EK3 (D15Z6) řemeny a rozvody? Jinak mam řemeny nový a docela švitořej. Co s tim? Úsměv
   Návrat  
Domec je teď offline  Domec
PříspěvekZaslal: 20.9.2017 , 19:57   Citovat  

Ahojte. máte někdo zkušenosti s nějakou neorigo vodní pumpou na VTi? Děkuju Úsměv je to dobrý
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.10.2017 , 13:26   Citovat  

Čaues,
netušíte někdo co mám vyměnit, když mám C6G předface s volantem bez airbagu a chci tam dát originál z EK9? Myslel jsem si, že to je jen výměna kus za kus, ale zjistil jsem, že mi tam ten volant nejde. EK9 má volant s bagem a já mám dovoz z Itálie s tříramenným volantem bez airbagu. to mi hlava nebere
   Návrat  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2017 , 15:06   Citovat  

Ahoj,

povedlo se mi v Itálii "zaparkovat" C6G 3D 1996 pod Suzuki Samurai - neznáte někoho, nebo našel by se někdo, z Chomutova, popř. blízkého okolí (auto ujelo bez problémů 900km), kdo by dokázal vyměnit čelo?
(Sehnal jsem nové, mám prostor na rozebrání auta, ale nemám jak nové čelo navařit z5 - objevil se i návrh na přinýtování/přišroubování nového, ale nejsem si tím úplně jistý Smutný ).

Díky za odpověď / radu.
   Návrat  
Čáp je teď offline  Čáp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 13:24   Citovat  

čus lidi, chci se zeptat, píšete tu (v minulosti, jiném vlákně...) že pružiny Eibach pasujou na origo tlumiče. a když origo tlumiče na voze již nejsou, k jakým tlumičům pasují? máte někdo odskoušeno na jaké nové tlumiče jdou pružiny bez úprav??
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2017 , 12:41   Citovat  

Čáp napsal:
čus lidi, chci se zeptat, píšete tu (v minulosti, jiném vlákně...) že pružiny Eibach pasujou na origo tlumiče. a když origo tlumiče na voze již nejsou, k jakým tlumičům pasují? máte někdo odskoušeno na jaké nové tlumiče jdou pružiny bez úprav??

Eibach jdou na všechny tlumiče k danému typu vozidla, jsou to klasicky snížený pružiny jako každý jiný Mrk Já je mám například na kyb excel-G
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina