Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 31
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 15:39   Citovat  

kontrolní otázka soudruzi Velmi šťastný zatím jsem nikde nehledal,ani nesháněl ... existuje do sterama zadní plato/roleta? Úsměv a pak,jak dlouho se vám ohřívá motor? mne začne ručička ukazovat provozní teplotu cca 2 minuty od startu,ikdyž zatím stojim a kurtuju malého.je to normální?auto jinak normáně topí,nepřehřívá se.jen mne zarazilo,že civic 1.6ka se tak rychle neohřeje a dvoulitr takřka hned Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 17:11   Citovat  

Ano , roleta existuje , já ji mám třeba ve sklepě , topení hřeje skoro hned ...

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 19:32   Citovat  

odkaz
Dokonce tady prodává jeden člen, zkus se s ním domluvit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 19:40   Citovat  

civicblack napsal:
kontrolní otázka soudruzi Velmi šťastný zatím jsem nikde nehledal,ani nesháněl ... existuje do sterama zadní plato/roleta? Úsměv a pak,jak dlouho se vám ohřívá motor? mne začne ručička ukazovat provozní teplotu cca 2 minuty od startu,ikdyž zatím stojim a kurtuju malého.je to normální?auto jinak normáně topí,nepřehřívá se.jen mne zarazilo,že civic 1.6ka se tak rychle neohřeje a dvoulitr takřka hned Úsměv

A ohledně topení jsem si taky myslel, že tam bude potencionální problém a je to v pořádku, opravdu topí snad po 2km, ne-li dřív
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 19:46   Citovat  

super,díky vám za info Úsměv dokonce asi prodává i vanu do kufru,což se taky hodí Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 20:02   Citovat  

Jsem měl o tu vanu zájem ale myslel jsem, že bude do celého kufru, když jsou vevnitř i třetí řada sedaček. Tenhle lavor se mi nehodí HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2016 , 20:05   Citovat  

Jarki napsal:
Jsem měl o tu vanu zájem ale myslel jsem, že bude do celého kufru, když jsou vevnitř i třetí řada sedaček. Tenhle lavor se mi nehodí HaHaaa
to já ho právě využiju kvůli kočárku Úsměv třetí řadu sedadel ted moc nevyužijem Velmi šťastný
   Návrat  
xan je teď offline  xan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2016 , 17:38   Citovat  

roletku prodávám i já za 1500
udělal jsem si do kufru zvýšenou podlahu abych měl jednu rovinu se sklopenýma sedačkama takže se dá v autě v pohodě spát a pod dekl se vejde hodně věcí včetně rezervy která mě v kufru pořád vytáčela (mam lpg)

IMG_20160517_170332.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20160517_170332.jpg, 105.21 kB

IMG_20160918_135632.jpg

IMG_20160918_135632.jpg, 130.81 kB

IMG_20160922_150452.jpg

IMG_20160922_150452.jpg, 148.26 kB

IMG_20160922_150504.jpg

IMG_20160922_150504.jpg, 148.75 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2016 , 22:18   Citovat  

Hustej kufr OK Já si dneska přivezl další kus do sbírky. Takže už mám před barákem 2x Stream 2,0 Velmi šťastný jenom je tam horší spojka a tak se ptám. Jakou jste tam dali, protože když přehledávám, tak na jednu stranu je spojka jenom pro Streama a pak další možnost, že by tam mohla jít i co je na Accorda,FR-V a CR-V. A nebo jaký byl origo výrobce? Jestli Aisin, Exedy nebo Blue Print či další?
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 4:35   Citovat  

Myslím si , že spojku nikdo ještě neměnil.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2016 , 19:22   Citovat  

Tak jsem si obědnal jednu na Streama a druhou na Acco. Porovnám a uvidím rozdíl. Jo jedna věc na tom novějším mě štve. Nejde zadní stěrač, pojistkama to není a podle manuálu je někde nad levým zadním kolem pod plastama řídící jednotka zadního stěrače. Řešil to někdo?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2016 , 18:53   Citovat  

Jarki napsal:
Tak jsem si obědnal jednu na Streama a druhou na Acco. Porovnám a uvidím rozdíl. Jo jedna věc na tom novějším mě štve. Nejde zadní stěrač, pojistkama to není a podle manuálu je někde nad levým zadním kolem pod plastama řídící jednotka zadního stěrače. Řešil to někdo?
koukam,máme stejný problémy Velmi šťastný Velmi šťastný spojku taky mam v plánu měnit ...a zadní stěrač mi taky nejde Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2016 , 20:36   Citovat  

Takže spojka v cajku akorát začínám řešit další věc. Sháním koberečky do interiéru. Originál asi bohužel neseženu a abych si je nechal udělat, tak s tím nemám zkušenost. Nějaké doporučení, tipy? Díky moc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2016 , 18:41   Citovat  

Ještě k tý spojce. POzval jsem mechoše na pivko a pokecali jsme si. No co všechno musí ven aby se dala vycuknout špajzka. Je až neuvěřitelný. V tom motorovým prostoru zůstane akorát tak přidělanej alternátor, svody a jinak snad všechno ven i rám. Divím se, ře nemuselo jít i servo řízení Velmi šťastný každopádně prej silentbloky jsou uchycený na tolik šroubů jako by tam byl nějakej 8-válec. Takže na spojku už k němu nemůžu. Samozřejmě s úsměvem
   Návrat  
mario.prg je teď offline  mario.prg
PříspěvekZaslal: 25.11.2016 , 23:11   Citovat  

Nemáte někdo prosím zkušenost co může dělat u Streamu 2.0 v automatu takové nepravidelné rachtání jako kdyby byl uvolněný nejaký plech? Děje se to při zařazeném D a stání na brzdě a ozývá se to někde zespodu jakoby spod nohou. Když se rozjedu nebo zařadím N nebo P tak to úplně stichne a slyším jen tichý motor.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2016 , 7:47   Citovat  

mario.prg napsal:
Nemáte někdo prosím zkušenost co může dělat u Streamu 2.0 v automatu takové nepravidelné rachtání jako kdyby byl uvolněný nejaký plech? Děje se to při zařazeném D a stání na brzdě a ozývá se to někde zespodu jakoby spod nohou. Když se rozjedu nebo zařadím N nebo P tak to úplně stichne a slyším jen tichý motor.

Uvolněný/uhnilý krycí plech katalyzátoru. Buď připáskovat nebo vyhodit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2016 , 10:57   Citovat  

marab napsal:
Uvolněný/uhnilý krycí plech katalyzátoru. Buď připáskovat nebo vyhodit.
přesně tak,stejný problém jsem měl i na civicu Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.11.2016 , 8:30   Citovat  

Zdravíčko Dámy a Pánové,
dost možná se rozhodneme pro Honda Stream 2.0i 16V, 2003, A/T sekvence, kosmetika nic extra, ale motoricky, převodovkou a funkcemi luxus.

Rád bych se zeptal, měl by někdo či odkázal (samozřejmě, že sám hledám) nějaké díly: zadní lampy mlhovky a zpátečky, kapotu, možná oba L a P blatník, nárazník předfacelift, přední mlovky (ty mám kdyžtak možnost mít z A7G a přes kolegu Eismana).

Moc děkujeme přátele
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2016 , 9:25   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravíčko Dámy a Pánové,
dost možná se rozhodneme pro Honda Stream 2.0i 16V, 2003, A/T sekvence, kosmetika nic extra, ale motoricky, převodovkou a funkcemi luxus.

Rád bych se zeptal, měl by někdo či odkázal (samozřejmě, že sám hledám) nějaké díly: zadní lampy mlhovky a zpátečky, kapotu, možná oba L a P blatník, nárazník předfacelift, přední mlovky (ty mám kdyžtak možnost mít z A7G a přes kolegu Eismana).

Moc děkujeme přátele

Nazdárek Majku, určitě dobrá volba. Na tu sekvenci časem zapomeneš, protože je takřka zbytečná. S automatem to není žádnej závoďák, protože ta špajzka je dost dlouhá, ideální na rodinné cestování. Když jsem přesedlal z ITR, auto stále držel u huby(dyť je to Káčko, ne? Velmi šťastný ) a řadil ručně, tak se mi auto odvděčilo dost vysokou spotřebou. Takže jsem ho začal používat tak, jak se má a nedělal z něj něco, co není Úsměv

Tady je to s těmahle dílama trochu problém...já kupoval v Polsku na Allegru, tam je toho celkem mraky. Jen bacha na UK modely, což jsou v PL dost časté.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2016 , 9:29   Citovat  

marab napsal:
Nazdárek Majku, určitě dobrá volba. Na tu sekvenci časem zapomeneš, protože je takřka zbytečná. S automatem to není žádnej závoďák, protože ta špajzka je dost dlouhá, ideální na rodinné cestování. Když jsem přesedlal z ITR, auto stále držel u huby(dyť je to Káčko, ne? Velmi šťastný ) a řadil ručně, tak se mi auto odvděčilo dost vysokou spotřebou. Takže jsem ho začal používat tak, jak se má a nedělal z něj něco, co není Úsměv

Tady je to s těmahle dílama trochu problém...já kupoval v Polsku na Allegru, tam je toho celkem mraky. Jen bacha na UK modely, což jsou v PL dost časté.

Ahoj Marku,

díky díky díky.

Uvidíme, co bude, zatím zkoušíme všechny volby, co umíme, já naopak mám rád řazení, ale v klidu. Jsem zvyklý z Legend 1G 2.5 V6, takže pohoda. Auto se kupuje, jako druhé do rodiny, s tím, že se počítalo, že Civic EG5 zůstane, jako výletní a "leštící" nástroj.

Díky tady nějaké jsou. Výfuk si udělám sám z nerezu. Pár věci zvládneme svépomocí, zbytek musím hledat nooo.

Děkuji za postřehy a rady.

přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2016 , 21:58   Citovat  

Zdravím,
tak dnes porhlédnuto by Wheelman a dle něho, podovozkově, motoricky a stavem dobrý. Pěkný stav na těch 230.000km, motor má pěkný chod, převodovka také, chyba jen Katalyzátor, lambdy ukazují hodnoty, takže nutno vyřešit zapojení, které není top a poladit kosmetiku předku a v létě udělat pořádně spodek auta, ten to potřebuje, ale není to katastrofa.

Takže teď už jen testování manželkou a uvidíme.

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2016 , 22:11   Citovat  

S těma dílama z Allegra mohu pomoci. Máme hned za hranicema známýho, kam posíláme balíky aby nebyla drahá pošta za hranice. Vyzvednu a mohu dovést do Hradce Králové, jestli by to pomohlo. Jo jestě doporučuju hledat na OLX.PL
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2016 , 7:21   Citovat  

Jarki napsal:
S těma dílama z Allegra mohu pomoci. Máme hned za hranicema známýho, kam posíláme balíky aby nebyla drahá pošta za hranice. Vyzvednu a mohu dovést do Hradce Králové, jestli by to pomohlo. Jo jestě doporučuju hledat na OLX.PL

Okay,
díky za nabídky.

Já se teď budu dívat a shánět informativně pár dorbností.

Uvídíme.

M.
   Návrat  
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 16:56   Citovat  

Tak dneska jsem od Renda4 koupil Streama a rozšiřuju vaše řady Úsměv Bude u mě v dobrých rukou a doufám že poslouží Úsměv

received_10207465034812781.jpeg

received_10207465034812781.jpeg, 121.66 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 17:01   Citovat  

NoDicz napsal:
Tak dneska jsem od Renda4 koupil Streama a rozšiřuju vaše řady Úsměv Bude u mě v dobrých rukou a doufám že poslouží Úsměv

Gratulace!!!

Já zatím prvních 400km, příští týden na kontrolu motoru!!! Kvůli vačce a rozvodům.

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 17:05   Citovat  

já dneska prvních 250, zatím se sžívám z ekonoma, chybí mi buď 6tka nebo delší 5tka ale to si zvyknu Úsměv motor má řeťez tak to stačí 1x ročně zajet do hondy na měření-došponování, ne?
Budu shánět 4 disky abych měl ještě sadu letních kdyby doma někomu překážely.... Mrk
M@jk napsal:
Gratulace!!!

Já zatím prvních 400km, příští týden na kontrolu motoru!!! Kvůli vačce a rozvodům.

přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 17:14   Citovat  

NoDicz napsal:
já dneska prvních 250, zatím se sžívám z ekonoma, chybí mi buď 6tka nebo delší 5tka ale to si zvyknu Úsměv motor má řeťez tak to stačí 1x ročně zajet do hondy na měření-došponování, ne?
Budu shánět 4 disky abych měl ještě sadu letních kdyby doma někomu překážely.... Mrk

Ha,
já jsem v pátek dal dohromady:
- kompletní vyluxování
- kompletní poladění žárovek venku a vevnitř a jejich kompletní zprovoznění
- kompletní kontrola předku po těch ťukancích
- zjištění, že mlhovky budou potřeba nejen vyměnit, ale i pořešit na L přední kabel

- nalepení nálepek Dítě v autě
Velmi šťastný

Já jedu k Aldovi na kontrolu hlavně kvůli té vačce a tak nějak celkově. Uvidíme. Už jsem poučený, takže když už mám možnost to ocheckovat a vyzkoušet, tak to udělám!!!

přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2016 , 17:39   Citovat  

já budu mít čas se ,,mazlit:) ´´ až o víkendu... neeistuje nějaký takový jednoduchý ukazatel spotřeby-PP jen se zapojením do OBD konektoru? tudy odkaz na aliexpresu a ebay jsou samé verze s heah up displajem a to se mi nelíbí...
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 9:56   Citovat  

NoDicz napsal:
já budu mít čas se ,,mazlit:) ´´ až o víkendu... neeistuje nějaký takový jednoduchý ukazatel spotřeby-PP jen se zapojením do OBD konektoru? tudy odkaz na aliexpresu a ebay jsou samé verze s heah up displajem a to se mi nelíbí...

kup bluetooth do obd a stahni si nejakou aplikaci do mobilu,urcite jich je dost.
pak vim ze se prodaval palubni pocitac do obd,Scangauge II,ale nevim jestli se jeste vyrabi/prodava?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.12.2016 , 19:04   Citovat  

Zdravím,
tak s Aldou jsme domluveni na příští týden, tak jsme zvědavý, co řekne na motor, zbytek auta už mám za sebou kompletně zkontrolováno a vyzkoušeno ...

přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina