Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
odstrojeni dveri honda civic 6g
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 22:27   Citovat  

zdravim,

mam dotaz jak odstrojit dvere na honde civic 98 6g 3D u ridice... u repraku jsem vysrouboval srouby a vycvakal z pantu a vysrouboval sroubek v madlu , neboli v tom jak se za to zaviraji dvere, ale nevim jak mam vysroubovat klicku na okno protoze to me asi nepusti to vyndat, nevite jak na to? nebo pokud mate nekdo celkovej navod jak to odstrojit budu rad, rekli mi ze je to lehke a me to jak na potvoru nejde Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 22:32   Citovat  

coodl napsal:
zdravim,

mam dotaz jak odstrojit dvere na honde civic 98 6g 3D u ridice... u repraku jsem vysrouboval srouby a vycvakal z pantu a vysrouboval sroubek v madlu , neboli v tom jak se za to zaviraji dvere, ale nevim jak mam vysroubovat klicku na okno protoze to me asi nepusti to vyndat, nevite jak na to? nebo pokud mate nekdo celkovej navod jak to odstrojit budu rad, rekli mi ze je to lehke a me to jak na potvoru nejde Úsměv

no mam elektriku pořádnej výtlem pořádnej výtlem ne ale nevim jestli u hondy t je stejne ale treba na jinych autech sme oddelavali kliku tim ze musis odjistit dratek ktery jisti kliku aby nevypadla.nekdy to jde hure no.ale zkus tu kliku co nejvice povytahnout a podivat jestli tam nejde videt ten dratek a sroubovakem to vytahnout je to napnute takze to bude pruzit.no ale nejsem si jisty:) pak kdyz vyndas ten dratek tak by to melo jit lehce ven.jinak bacha at ti to neodstreli nekam do pryc pak se to blbe hleda Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 22:40   Citovat  

kamol napsal:
no mam elektriku pořádnej výtlem pořádnej výtlem ne ale nevim jestli u hondy t je stejne ale treba na jinych autech sme oddelavali kliku tim ze musis odjistit dratek ktery jisti kliku aby nevypadla.nekdy to jde hure no.ale zkus tu kliku co nejvice povytahnout a podivat jestli tam nejde videt ten dratek a sroubovakem to vytahnout je to napnute takze to bude pruzit.no ale nejsem si jisty:) pak kdyz vyndas ten dratek tak by to melo jit lehce ven.jinak bacha at ti to neodstreli nekam do pryc pak se to blbe hleda Velmi šťastný

no kazdej ma elektriku, co mi rika.. tu chystam tam taky pak dat casem az budou penize, ale nekdo mi rikal ze tam je nekde matka, ale ja tam nic nevidel mrknu pak na to lanko, ale druha vec je jak tam to lanko pak zas dostanu zpatky kdyby tam bylo? muhehe

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 23:22   Citovat  

coodl napsal:
no kazdej ma elektriku, co mi rika.. tu chystam tam taky pak dat casem az budou penize, ale nekdo mi rikal ze tam je nekde matka, ale ja tam nic nevidel mrknu pak na to lanko, ale druha vec je jak tam to lanko pak zas dostanu zpatky kdyby tam bylo? muhehe

na 4g (a prej na vetsine dveri vubec) zamackens tapec u kliky a uvidis ten dratek, je to takova sponka skoro dokola ale ne a z jedne strany ji necim zahakni (hacek na hackovani mi poslouzil) a vytahni

jinak vsude na honda-club.cz nebo na hondaclub.cz je vsade plno navodu

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 23:28   Citovat  

když zatáhneš za kličku tak tam je sponka ve tvaru omegy a ta drží kličku na tom tisícihranu, tu vytáhni a klička je volná, až budeš dávat zpět, tak sponku na kličku a to nacvaknout na tisícihran ...
jinak tapec bez větších problému kolem dokola odcvakneš rukou, pak lehce přizvedneš a je dole ..
ještě teda předtím je lepší sundat trojúhelníček co je u zrcátka, neboj se zabrat, ale nekruť s tím, jen se snaž táhnout k sobě ...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 23:37   Citovat  

Petura napsal:
když zatáhneš za kličku tak tam je sponka ve tvaru omegy a ta drží kličku na tom tisícihranu, tu vytáhni a klička je volná, až budeš dávat zpět, tak sponku na kličku a to nacvaknout na tisícihran ...
jinak tapec bez větších problému kolem dokola odcvakneš rukou, pak lehce přizvedneš a je dole ..
ještě teda předtím je lepší sundat trojúhelníček co je u zrcátka, neboj se zabrat, ale nekruť s tím, jen se snaž táhnout k sobě ...

to je ono, omega:))) jj presne tak to je

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 7:45   Citovat  

Petura napsal:

jj jeste ten trojuhelnik u zrcatka a nebud tak sikovny jako ja ze sem ho zlomil pořádnej výtlem pořádnej výtlem 5 krat sem to sundal v pohode no a pak uz to nevydrzelo a praááásk pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2008 , 11:24   Citovat  

diky... se na to dnes mrknu a pak dam vedet jak to slo zda jsem tak nesikovny ze se mi to nepovedlo Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2008 , 14:15   Citovat  

tak jsem asi lama pořádnej výtlem kde mam najit tu sponu? to perko ? ci co tam ma byt.. ja se tu klicku snazim povytahnout ale me to nepusti abych videl neco co tam drzi... nebo kde to mam najit?? takova jednoducha vec a ja se s tim šuk

Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2008 , 17:34   Citovat  

coodl napsal:
tak jsem asi lama pořádnej výtlem kde mam najit tu sponu? to perko ? ci co tam ma byt.. ja se tu klicku snazim povytahnout ale me to nepusti abych videl neco co tam drzi... nebo kde to mam najit?? takova jednoducha vec a ja se s tim šuk

normálně u té kličky trochu zmáčkni tapecírunk, aby si viděl mezi kličku a tapík ...no a tam uvidíš ten drátek ve tvaru omegy, jak je nasunutej na tom tisícihranu( co je na něm právě ta klička) ...tak se nestyď a tu omegu plochým šroubováčkem vytáhni...není to nic složitého je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2008 , 22:09   Citovat  

mno konecne nejsem lama Úsměv ja tam hledal perko ci neco takoveho a on to byl dratek Velmi šťastný to jsem videl poprve Velmi šťastný

ted bych chtel dostat ven stredovej panel jak je prevodovka a rucni brzda, tam to jde sundat jednoduse, nebo tam jsou taky nake nastrahy, jeste jsem se do toho nepoustel ale predem zjistuju zda tam zas nekde neni ta omega pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 15:28   Citovat  

lidi ja jsem lama... sice klicka je dole... ale porad mi to nejde... ono se musi sundavat i ta klika na otvirani a jak tam je ten cudlik na zamykani? nevim jak to mam jinak nazvat.. pokud ano tak jak se to sundava?

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 16:00   Citovat  

coodl napsal:
lidi ja jsem lama... sice klicka je dole... ale porad mi to nejde... ono se musi sundavat i ta klika na otvirani a jak tam je ten cudlik na zamykani? nevim jak to mam jinak nazvat.. pokud ano tak jak se to sundava?

jak je páčka na otevření dveří, tak za tu zatáhni a pod ní je taky šroubek, ten vytoč a lezkým povysunutím a natočením toho plastu, ho hezky sundáš přes tu páčku, další šroubek je v madýlku za který se chytáš když zavíráš dveře, a další dva nebo tři šroubky jsou pod reproduktorem a pak ten tapec jde dolů už sám..
co se týká středovýho tunelu, tak ten je v pohodě, vytočíš všechny šroubky (asi 6-Cool a od zadních sedaček to lehce nadzvedneš a suneš jakoby dozadu, v místě u ručky jak je to spojený tak tam to trošku drží, ale neboj se zabrat, rozebíral jsem to několikrát na dvou autech a nikdy jsem nic neulomil ...
pak jestli chceš vyndat i to odkládací místo pod popelníkem, tak sundej hlavici fofrklacku a taky to vysuneš směrem nahoru a lehce dozadu a neboj se toho, jsou to pevný plasty .... je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 18:14   Citovat  

Petura napsal:
jak je páčka na otevření dveří, tak za tu zatáhni a pod ní je taky šroubek, ten vytoč a lezkým povysunutím a natočením toho plastu, ho hezky sundáš přes tu páčku, další šroubek je v madýlku za který se chytáš když zavíráš dveře, a další dva nebo tři šroubky jsou pod reproduktorem a pak ten tapec jde dolů už sám..
co se týká středovýho tunelu, tak ten je v pohodě, vytočíš všechny šroubky (asi 6-Cool a od zadních sedaček to lehce nadzvedneš a suneš jakoby dozadu, v místě u ručky jak je to spojený tak tam to trošku drží, ale neboj se zabrat, rozebíral jsem to několikrát na dvou autech a nikdy jsem nic neulomil ...
pak jestli chceš vyndat i to odkládací místo pod popelníkem, tak sundej hlavici fofrklacku a taky to vysuneš směrem nahoru a lehce dozadu a neboj se toho, jsou to pevný plasty .... je to dobrý

diky... tak me to uz drzi jen na ty pacce na otevreni dveri... zitra se do toho pustim a zas kdyztak napisu jaka jsem lama pořádnej výtlem

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2008 , 17:21   Citovat  

ta jsemto odstrojil a zjistil jsem ze v tech dverich mam ten cudlik na zamackunit abych zavrel dvere mam ulomenej nevite nekdo kde ho sehnat?

určin je teď offline  určin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2008 , 20:16   Citovat  

je tu nekolik inzeratu na ND na Kivika 6.G
zeptej se tam nebo vrakac..Techto dilu maji vsade hafec Mrk

2 háčka