Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G 2.4 automat vs manuál
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5

automat vs manuál
automat
35%
 35%  [ 17 ]
manuál
64%
 64%  [ 31 ]
Hlasovalo : 48
Celkem hlasů : 48

hubby je teď offline  hubby
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2016 , 12:33   Citovat  

tady jeden pěknej kousek ale nevím jak je to s clem
tudy odkaz
a tady jeden 8g
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sliff je teď offline  sliff
PříspěvekZaslal: 7.8.2016 , 12:50   Citovat  

hubby napsal:
tady jeden pěknej kousek ale nevím jak je to s clem
tudy odkaz
a tady jeden 8g
tudy odkaz

Díky, taky sem na něho koukal... Je krásný. Škoda, že jen polokuze. Já radši executive než type-s Velmi šťastný Jsem hold náročný Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 8.8.2016 , 11:17   Citovat  

Jelikož mám v tom manuálu jasno, tak bych asi trošku změnil hlasovací otázku:)
S prachama (strop 230) a nárokama které mám (2.4,manuál,executive,kůže) poface vs předface?

Pomalu se začínám smiřovat s předface, jelikož poface bude problém sehnat. Uvažuju nat tímto:

tudy odkaz

Nenašel by se tu ochotný mechanik, který by rozuměl A7G, zajel tam semnou, prohlédl to a pořádně projel? Nechci to samozdřejmě zadarmo. Nejlépe někdo z okolí. Auto je v Boskovicích, já jsem z Brna
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2016 , 11:35   Citovat  

sliff napsal:
Jelikož mám v tom manuálu jasno, tak bych asi trošku změnil hlasovací otázku:)
S prachama (strop 230) a nárokama které mám (2.4,manuál,executive,kůže) poface vs předface?

Pomalu se začínám smiřovat s předface, jelikož poface bude problém sehnat. Uvažuju nat tímto:

tudy odkaz

Nenašel by se tu ochotný mechanik, který by rozuměl A7G, zajel tam semnou, prohlédl to a pořádně projel? Nechci to samozdřejmě zadarmo. Nejlépe někdo z okolí. Auto je v Boskovicích, já jsem z Brna

Mot - Japanese car Nebovidy, má i dílnu.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2016 , 15:18   Citovat  

sliff napsal:

tudy odkaz

To je presne ten bazar o kterem jsem psal v tom predchozim.Mam to k nim 140km,tak jsem mu tenkrat volal jeste ten den,co to nahodil na stranky.No vite pane jenom dnes 5zajemcu,jeden si uz proto jede.Sledujte stranku,pokud nezmizi,tak se ozvete.Mrknu druhy den a auto o 10tis. drazsi Velmi šťastný .Nakonec se stejne prodalo,ale uz jsem se nedival za kolik.
Ted se jmenuji helimak,predtim hebeco,predtim gamacar a jeste pred tim jinak.Sak si to dej do googlu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.8.2016 , 20:39   Citovat  

Uvažuju vzít tenhle:

tudy odkaz

Prosím našel by se tu někdo z místních, kdo by byl ochotný tam se mnou zajet? Ideálně asi někdo z Prahy? Já nikoho známého nemám, nechtěl bych to zadarmo samozřejmě. Dejte prosím vědět. Honda
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2016 , 23:22   Citovat  

Na A7G se taky chystám (už několik let.. Se stydím) a ačkoliv aut jsem vyzkoušel spousty a jezdím teď německým paprdmobilem (M-B C230k W202), tak když začnu vybírat nástupce (Céčko s blížícím se druhým dítětem asi nebude úplně stačit), vždy to skončí u A7G.. osobně se mi taky mnohem víc líbí poface, ale je pravda že je mnohem hůř sehnatelný a až na design a drobná vylepšení se opravdu asi nevyplatí do toho investovat.. pokud jde předface předělat s pomocí nárazníků na poface (což tu někdo uváděl, že to tak má), tak bych do toho šel.. volant se vymění "celkem" snadno a dokonce už jsem v něm viděl i volant z C8G (moc pěknej mimochodem a dokonce i pasoval).. palubák by mi nechyběl - spotřeba stejně kolísat nebude, takže ji stačí jednou spočítat dotankováním a pak je mi to fuk, protože vím, že jezdím plus mínus 1-2 litry podle stylu a podle toho jedu.. a pokud po rozsvícení hladovýho oka zvolním, nemám problém dojet kamkoliv na pumpu.. kromě toho PP se dá dokoupit neorigo a možná půjde taky dodělat..

jinak u tourera například je složitější a finančně náročnější výměna zadních brzd, co jsem slyšel.. a tourer bez optického kitu není nějak ono.. i s ním to chce správný úhel..

AT vs MT - osobně miluju řazení, ale jak stárnu a přibývají potomci, šedivé vlasy a zpomalují se reakce, možná bych šel i do automatu.. jen ten výkon papírově je docela dost velkej rozdíl, alespoň pro mě..
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 6:29   Citovat  

Jauda napsal:
Na A7G se taky chystám (už několik let.. Se stydím) a ačkoliv aut jsem vyzkoušel spousty a jezdím teď německým paprdmobilem (M-B C230k W202), tak když začnu vybírat nástupce (Céčko s blížícím se druhým dítětem asi nebude úplně stačit), vždy to skončí u A7G.. osobně se mi taky mnohem víc líbí poface, ale je pravda že je mnohem hůř sehnatelný a až na design a drobná vylepšení se opravdu asi nevyplatí do toho investovat.. pokud jde předface předělat s pomocí nárazníků na poface (což tu někdo uváděl, že to tak má), tak bych do toho šel.. volant se vymění "celkem" snadno a dokonce už jsem v něm viděl i volant z C8G (moc pěknej mimochodem a dokonce i pasoval).. palubák by mi nechyběl - spotřeba stejně kolísat nebude, takže ji stačí jednou spočítat dotankováním a pak je mi to fuk, protože vím, že jezdím plus mínus 1-2 litry podle stylu a podle toho jedu.. a pokud po rozsvícení hladovýho oka zvolním, nemám problém dojet kamkoliv na pumpu.. kromě toho PP se dá dokoupit neorigo a možná půjde taky dodělat..

jinak u tourera například je složitější a finančně náročnější výměna zadních brzd, co jsem slyšel.. a tourer bez optického kitu není nějak ono.. i s ním to chce správný úhel..

AT vs MT - osobně miluju řazení, ale jak stárnu a přibývají potomci, šedivé vlasy a zpomalují se reakce, možná bych šel i do automatu.. jen ten výkon papírově je docela dost velkej rozdíl, alespoň pro mě..

asi tak ,akorat toho tourera bych se vubec nebal kvuli brzdam urcite ne ..
tu predelavku jsem delal ja HaHaaa foto po a pred ,takze zadna veda to neni a popravde mi prijde prave tourer bez bodykitu hezci je stihlejsi a dynamictejsi ,z kitem je to takova krabice na dnesni dobu nic vkusnyho aspon ne v tehle barve ..

to sliff: ten uz tam je pekne dlouho co vim ...

20150630_194736.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150630_194736.jpg, 271.21 kB

20150630_194924.jpg

20150630_194924.jpg, 265.68 kB

IMG_0551.JPG

IMG_0551.JPG, 2.84 MB

13686496_1018599941594243_3537997167120558793_n.jpg

13686496_1018599941594243_3537997167120558793_n.jpg, 92.31 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 6:31   Citovat  

Já s 2.4 dojel na hladový oko od letiště Ruzyně až na pumpu na E55 před Benešov (Pětihosty) - holt na těch 60km jiná není...

Tourer má vzadu kotouč s bubnem na ručku. Že by to bylo finančně náročnější bych neřekl... Možná o pár stovek...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 7:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
asi tak ,akorat toho tourera bych se vubec nebal kvuli brzdam urcite ne ..
tu predelavku jsem delal ja HaHaaa foto po a pred ,takze zadna veda to neni a popravde mi prijde prave tourer bez bodykitu hezci je stihlejsi a dynamictejsi ,z kitem je to takova krabice na dnesni dobu nic vkusnyho aspon ne v tehle barve ..

to sliff: ten uz tam je pekne dlouho co vim ...

Mám to podobně. Taky nakonec vždycky skončím u A7G.
Poprvé před 10ti lety, když sem ho uviděl, tak sem si řekl "sakra to je ale krásný auto"
Zhruba 5 let zpátky sem pročítal recenze a říkal si, "sakra to auto je stejně skvělý jak krásný"
No a ted když řeším co koupit, přestože za tu dlouhou dobu bylo vyrobeno mraky typů aut, tak stejně vždycky skončím u toho A7G:)

Jo taky pozoruju, že tenhle kousek je na inzerci už delší dobu. Zkusím tam zavolat a zjistit o něm nějaké info.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 11:11   Citovat  

Jauda napsal:
Na A7G se taky chystám (už několik let.. Se stydím) a ačkoliv aut jsem vyzkoušel spousty a jezdím teď německým paprdmobilem (M-B C230k W202), tak když začnu vybírat nástupce (Céčko s blížícím se druhým dítětem asi nebude úplně stačit), vždy to skončí u A7G.. osobně se mi taky mnohem víc líbí poface, ale je pravda že je mnohem hůř sehnatelný a až na design a drobná vylepšení se opravdu asi nevyplatí do toho investovat.. pokud jde předface předělat s pomocí nárazníků na poface (což tu někdo uváděl, že to tak má), tak bych do toho šel.. volant se vymění "celkem" snadno a dokonce už jsem v něm viděl i volant z C8G (moc pěknej mimochodem a dokonce i pasoval)..

Ten volant z C8G mam vo svojom Acco aj ja Hihi a pasuje tam skvele... Mrk
Len treba poprehadzovat kabliky na ovladanie tlacitok na volante a tiez musel som davat pyropatronu na bag z mojho povodneho volantu, tiez su rozdielne, ale ja mam CTR volant, neviem ako klasika C8G...

volant CTR.jpg

volant CTR.jpg, 374.09 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 11:23   Citovat  

sliff napsal:
Uvažuju vzít tenhle:

tudy odkaz

Prosím našel by se tu někdo z místních, kdo by byl ochotný tam se mnou zajet? Ideálně asi někdo z Prahy? Já nikoho známého nemám, nechtěl bych to zadarmo samozřejmě. Dejte prosím vědět. Honda

Takovyho jsem tam v 2010 taky potkal Velmi šťastný
Nic moc se neboj,je nas na foru vic,co u nich koupili (ja 2x),vzdy skvely pristup,nedostatky nahlasili sami a pokud budes chtit odjet po ose,zajedou s tebou zaridit prevozky..

image.jpeg

image.jpeg, 56.41 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 12:49   Citovat  

Já právě viděl nějakou vyšší částku za ty brzdy, to se teda asi dělalo komplet nějak - koutouče, desky, pakny, možná i repas nějakej.. nevím už.. ale jasný, že to nebude důvod to auto nekoupit..

Ten poface design je hezčí holt, ale i předface se dá udělat pěkně.. DOHCVTEC - ty to máš snížený toho Tourera, ne? Vypadá dobře! je to dobrý

Varuj - díky za fotku a info, podle mě mu moc sluší.. já si nebyl jistej tím CTR volantem právě, ale asi to byl on, podle loga..

Jinak na Fugel jsem taky neslyšel křivý slovo..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 14:03   Citovat  

Jauda napsal:
Já právě viděl nějakou vyšší částku za ty brzdy, to se teda asi dělalo komplet nějak - koutouče, desky, pakny, možná i repas nějakej.. nevím už.. ale jasný, že to nebude důvod to auto nekoupit..

Pakny jsou stále původní, ale kotouče jsem měnil už 2x - málo jezdí, stál na trávě a otec s ním málo brzdí... Já aspoň jednou za cestu protáhnu ABSo, aby to nerezlo...
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 15:24   Citovat  

Jauda?Nemels kdysi a6g?
Tech brzd se neboj.Ta rucka u sedanu stejne zatuhava...Ty pakny se nesjizdi,protoze brzdi jen na rucni brzdu na turerovi.Je to reseni i u spousty dalsich automobilek.Napr.koncern GM,subaru,mitsubishi,atd..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:08   Citovat  

OEM diely na brzdy sa dajú objednať z anglicka zo dobré ceny, nič čo by nejak výrazne zruinovalo peňaženku, ideálne ešte kúpiť repas sadu na zadné strmene a pravideľne to každý rok mazať. Proste si pri kúpe auta na to vyhraď cca 10 tisíc a máš s tým na dlho pokoj.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 16:29   Citovat  

mad_zed napsal:
Jauda?Nemels kdysi a6g?
Tech brzd se neboj.Ta rucka u sedanu stejne zatuhava...Ty pakny se nesjizdi,protoze brzdi jen na rucni brzdu na turerovi.Je to reseni i u spousty dalsich automobilek.Napr.koncern GM,subaru,mitsubishi,atd..

jj měl, vínový a pak bílý.. kdoví, kde je mu konec.. pak ještě A4G, po něm MX-5 a teď M-B.. Bueee Accordy jsou nejlepší beztak.. ikdyž ten M-B není vůbec špatnej, ještě stará klasika, akorát mnohem víc rezne, potvora..
ok, není to rozhodně nic, co by mělo člověka zaskočit, asi jsem to ani nemusel zmińovat..
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2016 , 17:21   Citovat  

Jauda napsal:

Ten poface design je hezčí holt, ale i předface se dá udělat pěkně.. DOHCVTEC - ty to máš snížený toho Tourera, ne? Vypadá dobře! je to dobrý

Jinak na Fugel jsem taky neslyšel křivý slovo..

jo mam tam komplet KONi 4-5cm dolu Úsměv
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2016 , 10:23  Naposledy upravil Kapky dne 13.8.2016 , 13:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sliff napsal:
Uvažuju vzít tenhle:

tudy odkaz

Když jsem se včera vracel z Německa domů, tak jsem se u Fugela, jako vždycky, stavoval a shodou okolností jsem tam tohle Acco viděl naživo. I přesto, že jsem ho opravdu obešel jen v rychlosti, tak myslím, že za osobní podívání stojí Úsměv

Edit: Táta ho blejsknul, takže přidávám dodatečně i pár fotek (aktuální ke dni 10.8.2016).

20160810_141326966_iOS.jpg

20160810_141326966_iOS.jpg, 2.09 MB

20160810_141316611_iOS.jpg

20160810_141316611_iOS.jpg, 2.32 MB

20160810_141335129_iOS.jpg

20160810_141335129_iOS.jpg, 1.79 MB
   Návrat  
Turin je teď offline  Turin
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 22:06   Citovat  

V případě tourera doporučuji spíš automat. K autu se hodí víc. Má výrazně těžší převody (130@2800), takze na dálnici je tišší. Používání tempomat je proti MT daleko lepší.. Spotřeba je proti Mt větší jen ve městě. Je sice pomalejší ale ne pomalý.
Je těžký na predek. Motor a převodovka něco váží. Vzadu je torzka.
Jezdím s ním 8 roku a fakt jsem rád, že jsem vzal automat Exe. Podvozek je takový spíš na pohodu.
U sedanu a dvoulitru bych asi volil MT.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2016 , 22:12   Citovat  

Osobne som si nejakých negatývnych vlastností zadnej nápravy na tourerovi nevšimol. Oveľa dôležitejšie je tam obuť správne gumy, mal som nevhodné gumy na sedanovi, plus som to mal i znížené a jazdilo to horšie ako tourer s OEM podvozkom...
   Návrat  
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 8:34   Citovat  

Trochu dražší,ale stála by za hřích...
tudy odkaz (leads)&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&vehid=4122489
Ale bílá tomu sluší nejvíc...
tudy odkaz (leads)&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&vehid=4098957
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:23   Citovat  

Willy Fog napsal:
Trochu dražší,ale stála by za hřích...
tudy odkaz (leads)&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&vehid=4122489
Ale bílá tomu sluší nejvíc...
tudy odkaz (leads)&utm_medium=cpc&utm_source=criteo&vehid=4098957

Bila sluší, ale hodně najeto.
Ve Svycarech by se dalo vybrat, skoda ze jen sama polokuze. Vaše zkušenosti s polokuzi?

tudy odkaz
tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz

Tady jeden v Rakousku, super cena, super nájezd. Škoda té fialové barvy, světle kůže a toho dřevěného dekoru

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:26   Citovat  

sliff napsal:
Bila sluší, ale hodně najeto.

Hodně najeto,jo? Velmi šťastný Na autoforu byl článek o měření Accorda (pravda v USA - automat, dálnice), ale s 800.000 km... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Hodně najeto,jo? Velmi šťastný Na autoforu byl článek o měření Accorda (pravda v USA - automat, dálnice), ale s 800.000 km... Velmi šťastný

Tak ten sem nečetl Úsměv Pohledam. No každopádně bych chtěl tak s nájezdem do 150 tisíc Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:32   Citovat  

Kapky napsal:
Když jsem se včera vracel z Německa domů, tak jsem se u Fugela, jako vždycky, stavoval a shodou okolností jsem tam tohle Acco viděl naživo. I přesto, že jsem ho opravdu obešel jen v rychlosti, tak myslím, že za osobní podívání stojí Úsměv

Edit: Táta ho blejsknul, takže přidávám dodatečně i pár fotek (aktuální ke dni 10.8.2016).

Ahoj, díky moc za fotky. Tenhle kousek mě zajímá. Každopádně toto auto je zřejmě snížené a to mě trochu odrazuje...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:38   Citovat  

Jo, jen tak mimochodem - ta alcantra v té polokůži je dražší než kůže... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 19:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, jen tak mimochodem - ta alcantra v té polokůži je dražší než kůže... Velmi šťastný

Jo na první pohled jde vidět, ze to není levný textil. Jakou s tím mate zkušenost? Já bych radši celokůži no.... Kvůli údržbě hlavně - děti, pes
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 20:01   Citovat  

V Accordu mám látku... Úsměv Alcantru mám v Civicu a ten mám jen pár měsíců... Údržba bez problémů.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.8.2016 , 20:13   Citovat  

sliff napsal:
Tak ten sem nečetl Úsměv Pohledam. No každopádně bych chtěl tak s nájezdem do 150 tisíc Úsměv

Článek sem našel. Sakra já chci ale fakt hodně dobrý auto Velmi šťastný Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A7G 2.4 automat vs manuál
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina