Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 273 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 12:23   Citovat  

Trip napsal:
ahoj, presedlal jsem z benzinu C8G do nafty A7G Tourer a nejak se mi moc nelibi ty zvuky, co jdou od motoru (prekvapive Velmi šťastný ) ... jen pro vlastni klid bych to chtel nechat nekde zkontrolovat. V nafte se vubec nevyznam, mozna je to normalni a budu se s tim muset naucit zit... kazdopadne to klepani v nizkych otackach (i po zahrati) nebo svist (nemyslim turbo) asi nejakyho loziska mi neda spat. Nemate nekdo tip na nejaky servis, kde by temhle dieselum hodne rozumneli? Nejlepe kolem Prahy, Liberce nebo HK. Diky přátele

Ak tie kilometre čo máš v garáži sú pravé, tak tvoj motor by mal byť OK, teda ak by nejaký borec pred tebou ho nerozbil na cucky. Nečakaj od diesla "kľud" ako u benzínu, svištanie/hvízdanie turba je pri N22 normálne. pre istotu určite niekomu zabehni, v každom prípade pri bežnom zaobchádzaní je 155 000 km pre motor takmer "nič".
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 16:20   Citovat  

Tomik napsal:
Nevite co je to za soucastku? Pustil jsem se do instalace xcarlinku a tohle jsem ted nasel na podlaze u ridice. Nápad je tu!

To bude mikrofon ze stareho handfree Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 16:45   Citovat  

Jo to by mohlo byt ono Úsměv
Jinak Xcarlink nainstalovan, vse funguje jak ma, ovladani na volantu i na dotykovym displeji OK
Prace cca 2 hodiny s tim, ze jsem tak hodinu lovil zapadlej malej orech z goly.

WP_20160715_12_19_22_Pro.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160715_12_19_22_Pro.jpg, 2.2 MB

WP_20160715_16_23_21_Pro (2).jpg

WP_20160715_16_23_21_Pro (2).jpg, 1.42 MB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 17:30   Citovat  

To není přímo XCarlink. Máš odkaz kdes to koupil?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 17:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
To není přímo XCarlink. Máš odkaz kdes to koupil?

tudy odkaz
Objednal jsem přímo tento, ale přišel mi trošku jinej, vypadá spíš jak tenhle: tudy odkaz
Už jsem to ale neřešil, funguje jak má.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 19:13   Citovat  

Trip napsal:
ahoj, presedlal jsem z benzinu C8G do nafty A7G Tourer a nejak se mi moc nelibi ty zvuky, co jdou od motoru (prekvapive Velmi šťastný ) ... jen pro vlastni klid bych to chtel nechat nekde zkontrolovat. V nafte se vubec nevyznam, mozna je to normalni a budu se s tim muset naucit zit... kazdopadne to klepani v nizkych otackach (i po zahrati) nebo svist (nemyslim turbo) asi nejakyho loziska mi neda spat. Nemate nekdo tip na nejaky servis, kde by temhle dieselum hodne rozumneli? Nejlepe kolem Prahy, Liberce nebo HK. Diky přátele
Klepání? však tento motor je proti koncernu tichý,turbo za studena je u techto motoru slyšet více ale můžou to být kladky,volnoběžka, ložiska v alernátoro či na řemenici v klice. Popřípadě hlučně rozvody.
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 20:19   Citovat  

DworiBak napsal:
Klepání? však tento motor je proti koncernu tichý,turbo za studena je u techto motoru slyšet více ale můžou to být kladky,volnoběžka, ložiska v alernátoro či na řemenici v klice. Popřípadě hlučně rozvody.

Jj klepání. Je to strašná chrochta. Ale nevím, jak jsem psal, je to můj první diesel a nemám s čím srovnávat Úsměv Svištění turba jsem nemyslel. Spíš bych řekl, že to bude něco jako řemen nebo ty kladky. Nějaký tip na servis? Nebo to mám hodit přímo do Hondy? Ve vyšších otáčkách cca 2500 a vejš už je to pohoda. Klepání slyšet není a to svištění přehlučí nejspíš něco jiného.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 20:41   Citovat  

Natoč video...a jestli jseš od HK, tak se u mě stav, poslechnu Tvoje a poslechneš moje Úsměv.

Na každý servis někdo nadává. Zkus třeba Alda servis v Praze.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2016 , 18:14   Citovat  

Tomik napsal:
Jo to by mohlo byt ono Úsměv
Jinak Xcarlink nainstalovan, vse funguje jak ma, ovladani na volantu i na dotykovym displeji OK
Prace cca 2 hodiny s tim, ze jsem tak hodinu lovil zapadlej malej orech z goly.

No tak to máš super. Já mám přímo Xcarlink a ovládání na displeji nefunguje, je tam pouze zobrazeno "EXTERNAL" a vidím pouze disk(složku) a skladbu na horním displeji..
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2016 , 22:10   Citovat  

Newtom - vidis skladbu jen cislo ne? nebo se zobrazuje i jmeno skladby???? Se stydím
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2016 , 22:12   Citovat  

prave by me zajimalo jestli jde sehnat neco co by zobrazovalo cele nazvy to mi hlava nebere
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2016 , 0:52   Citovat  

-toyo- napsal:
Newtom - vidis skladbu jen cislo ne? nebo se zobrazuje i jmeno skladby???? Se stydím

Číslo složky a číslo skladby
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2016 , 11:07   Citovat  

-toyo- napsal:
prave by me zajimalo jestli jde sehnat neco co by zobrazovalo cele nazvy to mi hlava nebere

Převodníky od iSimple umí i CD text
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2016 , 13:15   Citovat  

Tim, ze jde ovladat hudba na dotykaci, jsem myslel pouze tohle prepinani slozek, coz je defacto k nicemu, ale aspon neco pro ten pocit Úsměv Jinak prepinat mezi slozkama a pisnickama jde jak tlacitkama vedle dipleje, tak i na volantu (pouze pisnicky). Nezobrazovani nazvu pisnicky je skoda, kdyz to na displeji ma takovou peknou pripravu.

WP_20160717_13_11_52_Pro.jpg

WP_20160717_13_11_52_Pro.jpg, 2.02 MB
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 17.7.2016 , 19:28   Citovat  

@Jarek, Kmóďa: jj, idem to vratit. pisal som mu ze to nesedi, tak sa ospravedlnil, ze maju v tom teraz bordel (problem s dodavatelom)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 7:17   Citovat  

Ahoj mam dotaz jestli se vlezou 2 horske kola do sedanu accord 7g.
Diky Úsměv
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 7:36   Citovat  

Co takhle to zkusit? Do toureru s přehledem, do sedanu bych řekl, že je nenarveš..nebo jo, ale buď si podřeš kola nebo auto..

20150808_125158_HDR.jpg

20150808_125158_HDR.jpg, 1.38 MB
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 8:31   Citovat  

kamol napsal:
Ahoj mam dotaz jestli se vlezou 2 horske kola do sedanu accord 7g.
Diky Úsměv

pochopitelne zalezi na tom, jaky kola a jak moc je rozlozis a jestli sklopis zadni sedacky.
Todle tudy odkaz se veslo se sundanyma kolama a sedlovkou napric do kufru. Rozlozitejsi full uz se nevesel, ten jsem daval se sundanyma kolama na podyl se sklopenyma sedackama, a mimochodem bylo to dost tesne kvuli dire do kufru, ktera neni nijak velka( ale se sedlovkou jsem hnout nemusel).
S vetsi velikosti kola, nebo s kolem 27,5 nebo 29palc to bude obecne vetsi problem. Cili abych to shrnul - mensi kolo se do kufru vejde jedno, s sklopenyma sedackama dostanes do sedanu mozna dve kola bez problemu - tim ze mas sklopino, mas dost mista na zadnich sedadlech.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 9:27   Citovat  

kandik napsal:
pochopitelne zalezi na tom, jaky kola a jak moc je rozlozis a jestli sklopis zadni sedacky.
Todle tudy odkaz se veslo se sundanyma kolama a sedlovkou napric do kufru. Rozlozitejsi full uz se nevesel, ten jsem daval se sundanyma kolama na podyl se sklopenyma sedackama, a mimochodem bylo to dost tesne kvuli dire do kufru, ktera neni nijak velka( ale se sedlovkou jsem hnout nemusel).
S vetsi velikosti kola, nebo s kolem 27,5 nebo 29palc to bude obecne vetsi problem. Cili abych to shrnul - mensi kolo se do kufru vejde jedno, s sklopenyma sedackama dostanes do sedanu mozna dve kola bez problemu - tim ze mas sklopino, mas dost mista na zadnich sedadlech.....

Ok diky za info. Nejspise bude asi nejlepsi volbou rack na tazne zarizeni.
Jedno kolo mam 27.5 a druhe 26. Samozrejme ze sem pocital, ze sklopim sedacky a sundam obe predni kola.
Do peugeota 207 sw se vlezli obe kola, ale to bylo i tim ze to je vlastne maly kombik s ne moc velkym kufrem(sklopene sedacky samozrejme).
Diky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 9:46   Citovat  

kamol napsal:
Ok diky za info. Nejspise bude asi nejlepsi volbou rack na tazne zarizeni.
Jedno kolo mam 27.5 a druhe 26. Samozrejme ze sem pocital, ze sklopim sedacky a sundam obe predni kola.
Do peugeota 207 sw se vlezli obe kola, ale to bylo i tim ze to je vlastne maly kombik s ne moc velkym kufrem(sklopene sedacky samozrejme).
Diky

Tak jestli mas ty dve kola i to auto, tak asi je fakt nejjednodussi vyzkouset Úsměv. Osobne tyhle bazmeky na prilepovani kol zvenci nemusim a vzdyky jsem se snazil vozil kola vevnitr, z mnoha duvodu, nejen kvuli cene tech kol
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 9:46   Citovat  

Chtěl jsem se zeptat na co je vázáno otevírání pátých dveří od řidiče. Otevřené dveře u řidiče, ruční brzda, něco jiného, kombinace, nebo stačí, když auto stojí? Se mi stává, že občas od řidiče nejdou otevřít. Doposud jsem měl tedy za to, že musí být otevřený dveře, ale teď už fakt nevím... Možná prostě "jenom" blbnou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 11:44   Citovat  

Čaute,

neviete niekto náhodou niečo o tom že mi nejdú otvoriť 5te dvere s klúčom na diaĺku? Tlačítkom z vnútra to funguje, ako i zatváranie na tlačidlo priamo z dverí to fuguje, len mám pocit že je to ako keby blokované na DO.

Nejaká rada?

Dačo som našiel v manuáli ale je celý po nemecky, a som bol lenivý to prekladať.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 12:19   Citovat  

kandik napsal:
Tak jestli mas ty dve kola i to auto, tak asi je fakt nejjednodussi vyzkouset Úsměv. Osobne tyhle bazmeky na prilepovani kol zvenci nemusim a vzdyky jsem se snazil vozil kola vevnitr, z mnoha duvodu, nejen kvuli cene tech kol

Prave ze nemam jeste to auto, tak se ptam Úsměv
Uvazuji mezi bmw e46 touring anebo acco 7g sedan( touring acco je moc velky a nelibi se mi).
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 12:30   Citovat  

Fafos napsal:
Chtěl jsem se zeptat na co je vázáno otevírání pátých dveří od řidiče. Otevřené dveře u řidiče, ruční brzda, něco jiného, kombinace, nebo stačí, když auto stojí? Se mi stává, že občas od řidiče nejdou otevřít. Doposud jsem měl tedy za to, že musí být otevřený dveře, ale teď už fakt nevím... Možná prostě "jenom" blbnou...

Při nastartovaném motoru zatáhnout ruční brzdu.
Z palubky- podržet tlačítko.
Facelift z DO napřed odemknout celé auto a pak podržet tlačítko pro kufr.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 12:48   Citovat  

kamol napsal:
Uvazuji mezi bmw e46 touring anebo acco 7g sedan( touring acco je moc velky a nelibi se mi).

tak touring bude urcite vetsi na kola, a ted jsem si vsim vyse, zes chtel sundavat jen obe predni kola - na to zapomen, budes sundavat nejspis vsechny kola.....
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 12:50   Citovat  

kandik napsal:
tak touring bude urcite vetsi na kola, a ted jsem si vsim vyse, zes chtel sundavat jen obe predni kola - na to zapomen, budes sundavat nejspis vsechny kola.....

Já sundával ještě šlapátko aby to leželo na větší ploše..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 13:14   Citovat  

kandik napsal:

Jj predni rychloupinaky... Haha tak dobre vedet, kdyztak se poresi rack na tazne a bude Mrk vic se ted priklanim k acco nez e46 Tak to valím bulvy
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 13:16   Citovat  

kamol napsal:

Jestli nějak často vozíš kola,jako že asi jo,když podle toho vybíráš auto,tak na sedan zapomeň. To bys měl dobrou pakárnu to pořád rozdělávat a i tak to prostrkávat nakládacím otvorem pod tím pevným platem a úzkým vstupem po sklopených sedačkách...
Já dvě kola vozil v C5g hatch ale jednalo se o jeden týden v roce a tam byl prostor větší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 13:53   Citovat  

kamol napsal:

Mal som 3 roky sedan, a prešiel som na tourer. Samozrejme, že keĎ postavíš vedľa seba sedan a tourer, tak to je bez diskusie čo je krajšie. Ale keĎ dojde na praktickosť, či už sú to bicykle, alebo hocičo iné, tak sedan je úplne k ničomu. DO kufra nedáš proste nič okrem základných vecí, nie je malý ale proste...sedan.
Zrovnávaš trošku nevhodné autá. t.j. dve karosárske absolútne protichodné verzie sedan a kombi. :/

Skús si pozriet bullyho galériu a možno ti ten tourer padne viac do oka tudy odkaz

Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2016 , 14:01   Citovat  

markos napsal:
Mal som 3 roky sedan, a prešiel som na tourer. Samozrejme, že keĎ postavíš vedľa seba sedan a tourer, tak to je bez diskusie čo je krajšie. Ale keĎ dojde na praktickosť, či už sú to bicykle, alebo hocičo iné, tak sedan je úplne k ničomu. DO kufra nedáš proste nič okrem základných vecí, nie je malý ale proste...sedan.
Zrovnávaš trošku nevhodné autá. t.j. dve karosárske absolútne protichodné verzie sedan a kombi. :/

Skús si pozriet bullyho galériu a možno ti ten tourer padne viac do oka tudy odkaz

Úsměv

Ja vim, ze co srovnavam neni moc vhodne, ale reknu jak to vlastne vzniklo HaHaaa
Chceme koupit auto s pritelkyni s tim, ze budem autem jezdit oba. Pritelkyne nechce velke auto( uz tak sem premluvil na e46 nebo acco) a kdyby ro byl kombik tak to by uz neproslo. Pokud se to do sedanu nevleze, tak je dalsi moznost rack na kola na tazne coz je v pohode to mi nevadi je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina