Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 4 z 5
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 9:05   Citovat  

Paulieho tu máš (str.2) a ten se zná s Matějem (tomu nějak nejde registrace, pořeší to snad s Daverem), tak se snaž.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 11:07   Citovat  

sice jsem tam nebyl, ale všichni zapomněli na jednu podstatnou věc. A co pořadatelé, mají ještě chuť dělat další svátek všech H+ ??? Nechtěl bych být na jejich místě . . .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 11:19  Naposledy upravil DanTe dne 8.7.2016 , 14:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Myslím že jeden pitomec jaro nedělá a kluci a holky to kvůli tomu určitě nevzdají Úsměv
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 11:42   Citovat  

Měli jsme v partě jednoho "šikulu", kterej měl podobné zkraty v chování. Jak šlo o alkohol, byl neovladatelný. Když začínal mlátit půllitry kolem sebe a hlavně do sebe, a my ho museli vozit na šití, pohár přetekl a dostal roční stopstav. Dneska nám děkuje, že se nad sebou během toho roku bez party a chaty zamyslel a dneska je to jiný člověk Úsměv

R3S: Kamaráde, já tam ten incident zahlédl a spal pak jen na jedno oko, abych hlídal dění kolem aut. Naštěstí se tam motal jen Carv Úsměv
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 14:30   Citovat  

MOTyLEK napsal:
sice jsem tam nebyl, ale všichni zapomněli na jednu podstatnou věc. A co pořadatelé, mají ještě chuť dělat další svátek všech H+ ??? Nechtěl bych být na jejich místě . . .
celý víkend byl jinak luxusní a dokonalý. Tohle byla jen taková páteční okrajovka. Proč by se kvůli tomu měl rušit celý honday? Lidi vspamatujte se Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 15:18   Citovat  

lidi klid, žádný rušení samozřejmě nebude... necháme si to projít hlavou a za cca měsíc si sedneme a vymyslíme
zlepšení na příští rok. aby jsme předešli jak drobným kopancům, tak takovým nepříjemnostem

všeobecně mi připadají hlášky typu... přesně proto na HD nejezdim atd. ... přinejmenším trochu hloupé a vlastně mě
asi i trochu uráží...
   Návrat  
kidd.hombre je teď offline  kidd.hombre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 15:35   Citovat  

otázka je, jestli to "přesně proto na HD nejezdim" neznamená, že když se dotyčnej ožere, tak dělá bordel a jen chce ostatní toho ušetřit Velmi šťastný
   Návrat  
Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 15:42   Citovat  

Koukam že se to pak docela rozjelo. Už jsme s přítelkyní splali když se to tam pralo a přistáli nam az na Preludu. naštěstí je jen skrábanec na nárazníku, po tom co jsem vybehl ven a snazil se to srovnat jsem odesel jen s modrinou na noze a malou rankou co krvácela. Bohužel to byl nas první Honday na kterej jsme jeli 300 km a už ted víme že zároveň poslední..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:08   Citovat  

Jirka Kozák napsal:
Koukam že se to pak docela rozjelo. Už jsme s přítelkyní splali když se to tam pralo a přistáli nam az na Preludu. naštěstí je jen skrábanec na nárazníku, po tom co jsem vybehl ven a snazil se to srovnat jsem odesel jen s modrinou na noze a malou rankou co krvácela. Bohužel to byl nas první Honday na kterej jsme jeli 300 km a už ted víme že zároveň poslední..

Tak to valím bulvy Radši bez komentáře...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:15   Citovat  

Nejlépe ne jezdit na žádné srazy, pak se určitě nic nestane. Tak to valím bulvy

Jen možná do zaparkovaného auta někdo nabourá...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 16:48   Citovat  

Dejf napsal:
lidi klid, žádný rušení samozřejmě nebude... necháme si to projít hlavou a za cca měsíc si sedneme a vymyslíme
zlepšení na příští rok. aby jsme předešli jak drobným kopancům, tak takovým nepříjemnostem

všeobecně mi připadají hlášky typu... přesně proto na HD nejezdim atd. ... přinejmenším trochu hloupé a vlastně mě
asi i trochu uráží...

Tak, tak, my nemáme ve zvyku se hned vzdávat a rušit, když vše nevyjde podle našich představ. Takže teď chvíli oraz, dovolené atd. a za měsíc hodnotící schůzka a pomalu začneme plánovat další HONDAy.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 19:03   Citovat  

Jirka Kozák napsal:
kámo jestli tě tohle rozhodí tak nevím nevím Mrk jsem myslel ze jsi zvyklej na horší věci.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 19:06   Citovat  

sablos napsal:
kámo jestli tě tohle rozhodí tak nevím nevím Mrk jsem myslel ze jsi zvyklej na horší věci.

Ale těch 300km... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 19:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale těch 300km... Velmi šťastný
a co těch 300 zpět Velmi šťastný bože bože kam to spěje Velmi šťastný a já si myslel ze když jedu 370 a k tomu na blind tak ze se něco stane Velmi šťastný
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 20:34   Citovat  

Lidi co blaznite, nas jeden incident neodradi. Spis naopak nakopne abychom priste opet vylepsili. Jak psal Dejf za mesic se slezem a dame opet hlavy dohromady.
0
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 20:54   Citovat  

kojak napsal:
Lidi co blaznite, nas jeden incident neodradi. Spis naopak nakopne abychom priste opet vylepsili. Jak psal Dejf za mesic se slezem a dame opet hlavy dohromady.
0

To zas bude dunění jak v kuželkárně... Velmi šťastný

Každopádně většina lidí vůbec nevěděla, že se něco stalo.. Se stydím Nicméně chceme pomoci klukům, aby jim byla nahrazena škoda.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 21:15   Citovat  

Hellborn napsal:
To zas bude dunění jak v kuželkárně... Velmi šťastný

Každopádně většina lidí vůbec nevěděla, že se něco stalo.. Se stydím Nicméně chceme pomoci klukům, aby jim byla nahrazena škoda.
na tohle by byla dobrá odpovědnost z běžného života.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 10:29   Citovat  

VÝZVA VŠEM POŠKOZENÝM: PŘIHLAŠTE SE TELEFONICKY U POLICIE ČR VYSOKÉ MÝTO! DÍKY
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2016 , 22:22   Citovat  

kojak napsal:
0
neeee, to je konec HonDaye pořádnej výtlem nejlepší hlášky jsou, byl jsem tam poprvý a naposled pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 8:22   Citovat  

Koukam jak jsou tady všichni chytrý. Dva roky co mam Prelude jsem nepovazoval Honday za akci kam bych potreboval jet. Letos jsem to prehodnotil a jeli jsme se mrknout. a hned tohle.. Nerikam ze neuznavam velkou snahu a mnoho práce organizatorum, urcite je to dobra akcička. Jeden je zranenej a je chudinka a druhej když se ozve ze se do toho taky zamíchal vcetne auta a je ještě spatnej. proberte se..
   Návrat  
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 8:46   Citovat  

[quote="Hellborn"]

Každopádně většina lidí vůbec nevěděla, že se něco stalo..

Taky čumím,že tam bylo tak rušno...Dočetl jsem se to až po návratu.Je škoda,že jste museli řešit takové blbé problémy,za Vaší práci pro ostatní jste si to určitě nezasloužili!Takové hovado se najde na jakékoliv akci,to jde asi těžko ohlídat,takže to není problém HD,ale lidí obecně...Ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za fajn zážitky a nenechejte se znechutit(i když některé příspěvky v tomhle vláknu k tomu svádějí),za mně OK
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 9:39   Citovat  

Ak to organizátori sami nezvládajú nech si tam nabudúce dajú ľudí čo to zvládnu , ak sa nevie niekto zmestiť do kože chytiť za krk uzemniť a zaviesť holého niekde 10km ďaleko druhý krát sa naučí ako sa správať . Velmi šťastný
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 9:59   Citovat  

Hondik napsal:
a tím chceš říct co? jako že mu to promineš a všechno bude OK?
to nemyslíš vážně že ne

Tak v prvé řadě Truckerovi nemáte co odpouštět pokud nejste s fastem nijak poškozeni.. Já tam nebyl , ale dovolím si stručně vyjádřit svůj názor.

1) s Truckerem jsem v životě neměl problém a to ani ten nejmenší.
2) na každého působí chlast jinak a projev v chování ovlivňuje spousta dalších faktorů (prázdný žaludek , lehká alergie no prostě věci , které nás na první pohled třeba ani nenapadnou stejně jako si myslím , že truckera nenapadlo , že ten klučina má problémy s kostma. NEOMLOUVÁM TÍM JEHO JEDNÁNÍ , ALE NEPIŠTE SEM BLÁBOLY O TOM JAK LÁME KOTNÍKY NA POTKÁNÍ!
3) Jak už tady někdo napsal jeden viník přeci nezničí akci celé komunitě v dalším roce.
4) Omluva je samozřejmost a v tomhle případě bych ji vnímal spíše jako povinost.
5 ) každý sám svého štěstí strůjce včetně všech rizik a následků , a proto i když Truckera znám a rozhodně bych netvrdil , že je to nějaký feťák se přikláním k tomu aby zákaz dostal.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 9:59   Citovat  

rudy5 napsal:
Ak to organizátori sami nezvládajú nech si tam nabudúce dajú ľudí čo to zvládnu , ak sa nevie niekto zmestiť do kože chytiť za krk uzemniť a zaviesť holého niekde 10km ďaleko druhý krát sa naučí ako sa správať . Velmi šťastný

fajn, takze mame prvniho nominovanyho, kdo se dal nominuje do ochranky?
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:03   Citovat  

Jirka Kozák napsal:
Koukam jak jsou tady všichni chytrý. Dva roky co mam Prelude jsem nepovazoval Honday za akci kam bych potreboval jet. Letos jsem to prehodnotil a jeli jsme se mrknout. a hned tohle.. Nerikam ze neuznavam velkou snahu a mnoho práce organizatorum, urcite je to dobra akcička. Jeden je zranenej a je chudinka a druhej když se ozve ze se do toho taky zamíchal vcetne auta a je ještě spatnej. proberte se..

Jirko, neni nic jednodussiho nez zde pozadat vinika o odskodneni, a nebo jak zde bylo avizovano, zavolat na policii....
Kazdopadne kdo chce psa bit, hul si vzdy najde, ted to nemusis vztahovat na sebe. Jsi dospely a svepravny, urcite sam dokazes posoudit jestli to bylo mysleno Tobe Úsměv.

rudy5 napsal:

Ano, to je krasna myslenka, ale ma to dve uskali. Za prve, neni to jednani ke kteremu bychom se chteli klanet. Nebyl problem ho tam zkrotit a udelat co pises. Bohuzel jsme vsichni na tolik uvedomeli, ze vime, ze by nas pak mohl po soudech honit on za napadeni... A ikdyz bychom byli v pravu a pravdepodobne bysme vyhrali, tak nemame nikdo cas litat kvuli jednomu po plicajtech a soudech. No a druhe ano, najmout lidi je reseni, ale jsou to take dalsi vydaje. A uz takhle poslouchame ze vstupne je drahe, hlavne tohle mne prijde opravdu drsne reseni. Ikdyz mozna spravne, jen jsem stale povazoval lidi mezi nami na tolik inteligentni, aby tohle nebylo potreba.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:05   Citovat  

rudy5 napsal:

Dobrá rada nad zlato...Nezlob se,ale organizátoři už z významu slova jsou tam pro něco jinýho.A dělat z HD fotbalovej zápas s těžkooděncama mi připadne trochu ujetý.Učit lidi k úctě k druhým a jejich majetku je asi práce pro někoho jinýho,ale pro příklad bych asi Truckerovi stopku dal.Nebo ještě líp-může si to příští rok zkusit odpracovat jako organizátor,samozřejmě čistej...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:05   Citovat  

Jirka Kozák napsal:

Akorát, že nikdo neřekl, že jsi špatnej. A rozhodně ne kvůli zamíchání do strkanice.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:06   Citovat  

Nechapu co se to tady takhle pitva ,ale kde je sposta hlav tam je spousta blbych kecu Velmi šťastný nikoho neobhajuji ,ale na kazde akci se najde nekdo kdo neco podela ,hold v dnesni dobe kdyz se takhle chlasta a kde co je to bezny jev, vsude je aspon na 100 lidi jeden blbec minimalne ... ohlidat neco takoveho je nesmysl .. jak tady ctu vedela otom jen hrstka lidi ,ale ikdyz se takova debata dala ckat , nechapu tu bouri ve sklenici vody Tak to valím bulvy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:09   Citovat  

kojak napsal:
...jen jsem stale povazoval lidi mezi nami na tolik inteligentni, aby tohle nebylo potreba.

OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2016 , 10:17   Citovat  

rudy5 napsal:

Organizátoři spolu s Truckerovými kamarády ho zklidnili. Pak byl klid a až pak došlo k tomu napadení, organizátoři byli privolani, že se perou, pak byla přivolaná policie.

Takže co organizátoři nezvládli? Co vy placená ochranka mohla udělat jinak a lépe?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina