Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 5
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 16:28   Citovat  

Tak jak jsem planoval že se konečně mrknu na HonDay a nevyšlo mi to tak toho ani nelituji... To radši zajedu na Paneskej Týnec nebo někam tam a vím že je to tam o párty,autech hudbě pěknejch holkách a dobré zábavě
PECE Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 16:42   Citovat  

Dandie33 napsal:
Tak jak jsem planoval že se konečně mrknu na HonDay a nevyšlo mi to tak toho ani nelituji... To radši zajedu na Paneskej Týnec nebo někam tam a vím že je to tam o párty,autech hudbě pěknejch holkách a dobré zábavě
PECE Smutný

To je ale nesmysl, ty to říkáš jak kdyby se tam všichni jen prali. Na to, kolik tak bylo lidí, tam byl jeden závažný konflikt a ten se navíc může stát kdekoliv.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:13   Citovat  

Dandie33 napsal:
PECE Smutný
Já jsem ani nezaregistroval,že se něco stalo.. Stačí jeden člověk,kterému rupne v palici. A takový se může uplně stejně objevit na jakékoli akci/srazu... Takže bych to nevzdával Mrk
   Návrat  
Dava858 je teď offline  Dava858
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:21   Citovat  

Jestli k tomu taky můžu něco napsat, tak bych jen rád řekl, že jsem s Truckerem byl celou noc dokud nezačal řádit.
Jsem objektivní, protože jsem ho potkal až když jsme spolu pili tu naši slivovici. Dříve jsme se neznali.
V žádném případě na mě nepůsobí jako psychopat, jak ho tu někdo detailně popsal a určitě bych si nedovolil tvrdit, že je nějaká fetka.
Na druhou stranu to fakt podělal. Pili jsme všichni a bohužel se někdy stane, že se to vymkne kontrole. Truckerovi bohužel trochu víc, ale to ho samozřejmě neomlouvá.

Kluky, kterým se stala ta nehoda, ať už na zdraví nebo na autě, znám. Kapota se dá vždycky zaplatit, horší je to s tím kotníkem, to je fakt silné kafé.

Nějaký verdikt určitě nebudu psát, protože jsem malý pán. Jediné co si myslím, tak že Truckerovi je to opravdu líto. Rozhodnutí bych nechal na organizátorech, jelikož si to bohužel oni odesrali.
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:34  Naposledy upravil Dreyphus dne 5.7.2016 , 17:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dava858 napsal:
...

Takže říkáš ,že bys byl taky schopný udělat něo takového ?
Třeba já jsem si jistý , že takové zkraty nehrozí..
(Jako ,asi to chápu.. Ale kdyby se to stalo mě , tak bych se styděl na další sraz přijet...)
   Návrat  
Dava858 je teď offline  Dava858
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:37   Citovat  

Jasně, že ne. Vypil jsem toho daleko víc a byl jsem úplně v klidu s dalšíma Ostravákama. Každý to máme jinak. Nevím, kde se ten zkrat vzal, ale v drogách bych to neviděl. Asi tak.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 17:41   Citovat  

Není zkrat jako zkrat. Někomu v hlavě přepne a rozbije v opilosti cizí majetek a přitom byl do teď slušňák. Někdo zas celý život jezdí jako beránek, jednou mu přepne za volantem, pojede jak šílenec a někde se vymele. Každému to jednou za život v hlavě přepne aby dostal od života pořádnou facku. TRUcKER měl tu smůlu že se mu to stalo zrovna teď.
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 18:14   Citovat  

FastCivic napsal:
Není zkrat jako zkrat. Někomu v hlavě přepne a rozbije v opilosti cizí majetek a přitom byl do teď slušňák. Někdo zas celý život jezdí jako beránek, jednou mu přepne za volantem, pojede jak šílenec a někde se vymele. Každému to jednou za život v hlavě přepne aby dostal od života pořádnou facku. TRUcKER měl tu smůlu že se mu to stalo zrovna teď.

a tím chceš říct co? jako že mu to promineš a všechno bude OK?
to nemyslíš vážně že ne
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 19:01   Citovat  

Zlomený kotník je ošklivá věc, doufám že se Trucker pěkně prohne a příště si rozmyslí jak se chovat. 18 mu bylo, svéprávný je taky takže by měl nést veškeré následky, já osobně bych neměl koule se na HD ještě někdy ukázat. Ostudou bych lezl kanálama....

Ps: já to říkám furt - Alkohol je svinstvo!
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 19:17   Citovat  

PeteZ napsal:
na vlastní oči jsem viděl vojáka(paragána)kterej pouze po chlastu celou hospodu(cca 20 lidí) vyházel ven včetně těch dřevorubců co tam seděli a rozbil jim hubu bez ohledu na to že na něm jich taky klečelo několik a bylo jim to houby platný......i já tam od něj tenkrát dostal jentak že jsem tam byl.....naštěstí jen facku....
víc se k tomu nebudu vyjadřovat páč jsem na HD nebyl a soudit jen podle toho co tu jiní napíší by mi byla

hanba přátele

No jo to ale nevíš že nám u parasů dávaly brom do čaje a předháněly se co nás naučí dříve podle toho co bylo zrovna v modě specnaz,sas,navy seal,601,tabata,..... jojo,pak se člověk napil a byl nesmrtelnej válečník...to byly časy ...brrrr jěště že sem už pryč Úsměv

ps: možna by nebylo od věci vzhledem ke kriminalizaci společnosti navýšit příště vstupné o 2 securitáky...jen názor-je to na větčině podobných akcích.
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 19:47   Citovat  

offtopic mam kamaráda co dela vyhazovace Velmi šťastný a ten by urcite za nejaky maly peniz udelal poradek Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 21:44   Citovat  

Evička napsal:
offtopic mam kamaráda co dela vyhazovace Velmi šťastný a ten by urcite za nejaky maly peniz udelal poradek Velmi šťastný

taky si myslim....
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 23:28   Citovat  

Tak předně by se tu měli vyjadřovat lidi, kteří u celé věci tak nějak byli že ano!!!

A druhak určitě na srazu potřebujeme sekuritáky, nebo vyhazovače, nebo cokoliv jinýho restriktivního...vnitřně jsem přesvědčen že tyhle by to akorát vyhrotili.

A do třetice gizmy díky za nápad. Můžeš nám to zařídit?....nebo jsi prostě zase jen ,,chytrej,,
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 7:26   Citovat  

Koukám že jsem někde chyběl (160kilo na zadech je rozcvička)

Letos jsme jeli místo HD s klukama na JH Sprint and Tunning. Tam jsme jeli 3 zpět 2.
Vyhazovač přerazil v 5 ráno kamarádovi čelist...prý proškolený profesionál. Ještě teď leží v ČB na traumatologii.
Takže si nevyberete (zákaz vstupu a není potřeba vyhazovač)
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 10:05   Citovat  

Nebyl jsem u toho a nemám právo to komentovat.
Jenom mě pobavilo, jak lidi omlouvají svoje chování na alkohol nebo drogy.
A on vás někdo nutí tyhle svinstva do sebe rvát?

Každej člověk je za svoje činy zodpovědný a je jedno, jestli byl nebo nebyl pod vlivem.

Co se týká Banu pro truckera, tak bych to vyřešil jednoduše a demokraticky - stačí k tomuto tématu vytvořit anketu a bude rozhodnuto hned.
Myslím že informací k celé kauze je dost pro objektivní rozhodování.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 10:18   Citovat  

Prcek napsal:
Gizmi - Službou PČR jsi prošel těsně kolem a víš kulový jak to chodí, navíc už tu nějakej pátek nejsi a dost věcí se změnilo Mrk Jak píše zde Helbi, co si pomůžeme lízátkem a kde asi tu hlídku pčr na celý víkend seženeme? Vtipálku Velmi šťastný

PS: M@jku bylo by lepší mlčet, jedna bába povídala umí každej, ale víš prd a nebyl jsi tam, díky

Pavle,
máš recht nebyl. Bude lepší mlčet a nezajímat se?! No, ok. (Info mám od Evičky)
Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 10:39   Citovat  

Dandie33 napsal:
PECE Smutný

Kdo Ti zaručí, že jinde nebude podobný ... a nestane se to samé?

Pokud se pamatuju, tak na Válkách byly tři nehody, kdy tam jezdil opilec - jedna skončila smrťákem...

Loni jsme jedny klíčky zabavili, letos nebylo k průšvihu auto potřeba... Smutný Debil se najde téměř vždy... Možná ani nevíš, kolikrát jsi na srazu měl jen kliku...
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 11:23   Citovat  

No hlavně preventivně propadat panice jak je HonDay nebezpečný místo, když to bylo poprvé za 14ti letou historii je dost mimo KO A věřte, že pro nás pořadatele to logicky povede k protiopatřením, aby se nic takového již víckrát ani neopakovalo. Ale kdo chce problém vidět, ten ho vždycky uvidí, tyhle lidi přemlouvat skutečně nebudeme, je to zbytečně vynaložená energie papa
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 14:11   Citovat  

sopta napsal:
No hlavně preventivně propadat panice jak je HonDay nebezpečný místo, když to bylo poprvé za 14ti letou historii je dost mimo KO A věřte, že pro nás pořadatele to logicky povede k protiopatřením, aby se nic takového již víckrát ani neopakovalo. Ale kdo chce problém vidět, ten ho vždycky uvidí, tyhle lidi přemlouvat skutečně nebudeme, je to zbytečně vynaložená energie papa

je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
amer13 je teď offline  amer13
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 20:48  Naposledy upravil amer13 dne 6.7.2016 , 21:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravim,

Takze my sme boli Ta partia za ktorymi dosiel na kopec, lebo videl ze svietime svetlom a pozerame, ze jaky prepaty clovek hentak lieta a zrazu pri nas. Pyta sa nas ci ho natacame a hovorime, ze nas vobec nezaujima a tak tusim do niekoho strcil a sadol na kapotu Robinovi na cervenu targu, ale bola noc a nebolo nic moc vidiet a utekal zase prec, lebo ho zhanali bud kamarati, alebo tych co poskodil. Lebo tiez sme neboli triezvy uplne, ale udialo sa to takto rychlo a potom ho este dlho nahanali. Policajtom to trvalo podla mna... pekny den prajem

PS: Honday to z mojho pohladu vobec neovplyvnilo, skor pocasie.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2016 , 20:56   Citovat  

Policajtům to trvá vždy... Bohužel... Když u nás trefíš okamžik, když jsou na objížďce na druhém konci rajónu, tak dojedou nejdřív za 45min... Auto mají na služebně (10 min. pěšky) jen jedno a u telefonu jeden policajt, který nemůže odejít... KO A jinde to není lepší... Pokud se někde nepohybuje pohotovostní motorizovaná.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 8:05   Citovat  

amer13 napsal:
Zdravim,

Takze my sme boli Ta partia za ktorymi dosiel na kopec, lebo videl ze svietime svetlom a pozerame, ze jaky prepaty clovek hentak lieta a zrazu pri nas. Pyta sa nas ci ho natacame a hovorime, ze nas vobec nezaujima a tak tusim do niekoho strcil a sadol na kapotu Robinovi na cervenu targu, ale bola noc a nebolo nic moc vidiet a utekal zase prec, lebo ho zhanali bud kamarati, alebo tych co poskodil. Lebo tiez sme neboli triezvy uplne, ale udialo sa to takto rychlo a potom ho este dlho nahanali. Policajtom to trvalo podla mna... pekny den prajem

PS: Honday to z mojho pohladu vobec neovplyvnilo, skor pocasie.

To jsem rád, že to ve vašich očích HonDay nijak neočernilo je to dobrý ...a s počasím holt nic neuděláme, to se prostě objednat nedá Se stydím

Měli jste tedy nakonec nějakou hmotnou škodu na vozidle? Slyšel jsem že na denním světle nic nakonec vidět nebylo, ale budu rád, když mi to potvrdíte přímo vy...
   Návrat  
amer13 je teď offline  amer13
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 11:01   Citovat  

Tak my zo SK nemame nic na autach.
Chcelo by sa nakontakovat na Robina z CZ co ma tu Targu, nech sa on vyjadri... ( nick neviem aky ma tuto na fore )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 11:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Policajtům to trvá vždy... Bohužel... Když u nás trefíš okamžik, když jsou na objížďce na druhém konci rajónu, tak dojedou nejdřív za 45min... Auto mají na služebně (10 min. pěšky) jen jedno a u telefonu jeden policajt, který nemůže odejít... KO A jinde to není lepší... Pokud se někde nepohybuje pohotovostní motorizovaná.

...aneb díky Ivánku,zapsal ses do historie pčr moc pěkně to snad ne
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 19:40   Citovat  

<offtopic>
fakt mě bavěj příspěvky, začínající "Nebyl jsem u toho a nemám právo to komentovat" a stejně ten komentář napíšou Velmi šťastný Teď to Petře neber osobně, takových přípěvků je tu víc a doporučil bych to promazat. díky
</offtopic>
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 21:10   Citovat  

83427 napsal:
<offtopic>
fakt mě bavěj příspěvky, začínající "Nebyl jsem u toho a nemám právo to komentovat" a stejně ten komentář napíšou Velmi šťastný Teď to Petře neber osobně, takových přípěvků je tu víc a doporučil bych to promazat. díky
</offtopic>

nechci bejt vztahovačnej pokud to oslovení nebylo na mě ale dejme tomu.......můj příspěvek je postaven zcela jinak i bez toho cos napsal-zkus si tu poslední větu ještě jednou přečíst přátele
já víceméně reagoval na to co napsal Hellborn o síle opilců......
je to smutná záležitost a je s podivem že se to tu ještě nezvrhlo v nechutnej flejm což je vlastně na jednu stranu dobře

ale klidně smažu co jsem sem napsal jestli je to problém
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 22:43   Citovat  

ta naše Krkonošská parta ani o ničem nevíme... dozvídám se to až odsud to snad ne

Truckera osobně znám nikdy žádnej problém ale pokud byl opravdu schopnej udělat co tu píšete tak na HD nemá co dělat.

Fakt čumim čeho se na HD ještě dožijem.. tohle je fakt silný kafe
   Návrat  
kane012 je teď offline  kane012
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 23:31   Citovat  

Já jsemtam nebyl, ale připadá mi že tam běhal nějakej HULK. Že se nenašlo z 900. lidí pár který uklidněj jednoho nalitýho. kolik lidí zranil??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 7:03   Citovat  

kane012 napsal:
Já jsemtam nebyl, ale připadá mi že tam běhal nějakej HULK. Že se nenašlo z 900. lidí pár který uklidněj jednoho nalitýho. kolik lidí zranil??

Kdyby sis to přečetl pořádně, tak bys možná zjistil, že ho klidnili i opakovaně.
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 8.7.2016 , 8:56   Citovat  

Dobre poledne, prosim, muze mi dat nekdo na dotycne kontakt? Chapu ze jste nastvani, ja taky, do ted jsem jen lezel v depresi a bolestech doma, opravdu nechapu co se to se mnou stalo a jsem z toho velmi spatny. Tak jeste jednou prosim jakykoliv kontakt na dotycne, osobne jsem je neznal a tak nechapu proc se to stalo..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Omluva vsem zucastnenym Honday!!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina