Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 270 z 486
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 15:56   Citovat  

Střelec napsal:
Hodně na to bude mít vliv ta 160 na dálnici. ten rekord 8,5l jsem měl právě v případě, kdy jsem jel tempomatových 140, na které jsem se dotával zásadně na 6tku, nikoliv přes podřazování, jak jsem byl zvyklý. A samo bez klimy.

Také záleží na tom, v jakém terénu jezdíš. Tady okolo je dost kopců a třeba taková cesta na Klatovy nejde za 8 zajet ani omylem. Tam to buď točíš, protože jedeš do krpálu, nebo jedeš z krpálu a opět to točíš, jelikož je to zrovna úsek, kde se dá předjíždět Velmi šťastný Přikládám pár foto, takhle vypadá +- celá cesta (25 km).

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Spíš než to, jestli to žere 8, nebo 9,5, začínám řešit servisní náklady. Nevím, jestli pomalu 2 Kč na km je dobrá hodnota (nájezd cca 35.000 km / první rok) a to mě velký servis teprvě čeká (brzdy, silentbloky v ramenou, možná i spojka, zámek pátých dveří, klimatizace, teď jsem nechával zavařovat poslední díl výfuku...) Tak to valím bulvy Abych za chvíli nezjistil, že benzín je ta menší nákladová položka Velmi šťastný

vždy sú pohonné hmoty tá najmenšia položka na aute čím to auto viac žere tým sú diely drahšie Velmi šťastný je to myslené aj objemom auta u mňa to tak platilo vždy a na niektoré auto kúpiš všetko hoci kde v dobrých cenách ked chceš lacné kúpiš lacné ked chceš drahé kúpiš drahé ale väčšinou na japonca vo veľa prípadoch sa dá kúpiť iba originál ktorý stojí dosť prachov ,
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 18:01   Citovat  

Střelec napsal:
1 Kč / km za servis je imho v pohodě OK Co vše si za tu dobu dělal / měnil ?

Je toho celý dlouhý seznam, všechno co souvisí s provozem auta (řekl bych, že tak 99,9% mám podchyceno).

Velkou položkou je několik sad gum, výfuk, oprava poškrábaného nárazníku, reflash ECU. Dál různý spotřebák, oleje, filtry a spousta drobnějších položek, jako např. dojezdovka, chladič klimy, tažné, kosti a silenty stabilizátorů, atd, atd...až po třeba žárovky.
K tomu práce v servisu, přezouvání gum, poštovné/clo/DPH k dílům apod. Ono se to za tu dobu docela nasbírá...

Na servisu auta nešetřím, je pro mě nutnost a proto musí být v co nejlepší kondici.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 6:33   Citovat  

Čaute hoši, měl bych tu jednu otázku...

týká se to motoru 2.2 i-ctdi..r.v.2005 a má najeto 170tis..pravidelný výměny oleje, všechno doposud v pořádku, tankování stále na jedné a té samé benzínce MOL už 3/4 roku, až teď v pátek se stala taková nemilá věc. Přijedu z práce, všechno v pohodě, vypnu auto, skočím navrch a s manželkou chceme jet na nákup. Nastartuju a nějak to nechce natočit a pak zvuk jak rachták nějvětší. Hluk jak blázen - jako kdyby to jelo na 3 válce, ale auto zas tak nevibrovalo, pokud jsem trošku stoupl na plyn a otáčky se dostaly nad 2tis, tak v pohodě, na volnoběžné hrůza. Mám to natočené, ale nevím, kam to dát. No tak jsem se do toho v tom vedru pustil, zkusil jsem, jestli to o něco neklepe - neklepalo. Tak jsem sundal kryt motoru a tam ke každému válci vede taková hadička - tu jsem sundal a odpojil konektory ke každému válci. Napadl mě totiž žhavič nebo jak se tomu u nafty říká. Jenže japonci to mají zase jinak, takže jsem se nikam nedostal. Takže jsem to pozapojoval zase zpátky, zkusil nastartovat a ejhle, zvuk je pryč a jede to zase vcelku sametově. Jenom mi připadá, že na volnoběh to má větší vibrace. Na palubce žádná kontrolka, auto je dle systémů ok. Asi budu muset zajet do Hondy, jestli se něco neuchytilo v chybovém hlášení na diagnostice..

Nemáte s tímto někdo zkušenosti?? Díky
Kdyžtak fotky, kam jsem lezl jsou tu: tudy odkaz
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 13:01   Citovat  

Squixx napsal:
Čaute hoši, měl bych tu jednu otázku...

týká se to motoru 2.2 i-ctdi..r.v.2005 a má najeto 170tis..pravidelný výměny oleje, všechno doposud v pořádku, tankování stále na jedné a té samé benzínce MOL už 3/4 roku, až teď v pátek se stala taková nemilá věc. Přijedu z práce, všechno v pohodě, vypnu auto, skočím navrch a s manželkou chceme jet na nákup. Nastartuju a nějak to nechce natočit a pak zvuk jak rachták nějvětší. Hluk jak blázen - jako kdyby to jelo na 3 válce, ale auto zas tak nevibrovalo, pokud jsem trošku stoupl na plyn a otáčky se dostaly nad 2tis, tak v pohodě, na volnoběžné hrůza. Mám to natočené, ale nevím, kam to dát. No tak jsem se do toho v tom vedru pustil, zkusil jsem, jestli to o něco neklepe - neklepalo. Tak jsem sundal kryt motoru a tam ke každému válci vede taková hadička - tu jsem sundal a odpojil konektory ke každému válci. Napadl mě totiž žhavič nebo jak se tomu u nafty říká. Jenže japonci to mají zase jinak, takže jsem se nikam nedostal. Takže jsem to pozapojoval zase zpátky, zkusil nastartovat a ejhle, zvuk je pryč a jede to zase vcelku sametově. Jenom mi připadá, že na volnoběh to má větší vibrace. Na palubce žádná kontrolka, auto je dle systémů ok. Asi budu muset zajet do Hondy, jestli se něco neuchytilo v chybovém hlášení na diagnostice..

Nemáte s tímto někdo zkušenosti?? Díky
Kdyžtak fotky, kam jsem lezl jsou tu: tudy odkaz

Nejsem zrovna odborníkem na naftové motory, ale myslím, že chyba bude na straně vstřiků. Žhavící svíčky se takto neprojevují, to by jsi měl problém s nastartováním. Buď budeš mít zanešené vstřiky, což by neměl být problém opravit, stačí to důkladně očistit v patřičné chemikálii. Ale pokud je tam mechanicky něco špatného, pak bude nutná asi výměna. Ale jak přijít na to, který je OK a který to má na hraně, to ti nepovím. Určitě ale zkus v první řadě vyčistit vstřiky. Je zde slušná tlupa uživatelů, kteří ti velice přesně poradí, kde co a jak povolit, odšroubovat atd..... je to dobrý
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 13:38   Citovat  

Dokaze prehrat origo radio v 7g DVD film? Zkousel jsem tam vic cedecek v ruznych formatech i origo, ale nic.
Neslouzi tam ten DVD prehravac pouze k navigaci?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 14:20   Citovat  

von-pivoj napsal:
Ale jak přijít na to, který je OK a který to má na hraně, to ti nepovím. Určitě ale zkus v první řadě vyčistit vstřiky. Je zde slušná tlupa uživatelů, kteří ti velice přesně poradí, kde co a jak povolit, odšroubovat atd..... je to dobrý

To je ale úplně jednoduchý...HDS umí zkontrolovat vstřiky podle korekcí a dodávky paliva.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 14:31   Citovat  

Já mám jakousi diagnostiku z ali, ale ta ukázala naprostý h..
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 17:28   Citovat  

Tomik napsal:
Dokaze prehrat origo radio v 7g DVD film? Zkousel jsem tam vic cedecek v ruznych formatech i origo, ale nic.
Neslouzi tam ten DVD prehravac pouze k navigaci?

Slouží Velmi šťastný
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 18:11   Citovat  

petrp napsal:
Slouží Velmi šťastný

A zase jsme chytrejsi Úsměv skoda, chtel jsem zamachrovat kolegum s domacim autokinem a ono nic Bueee
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 18:47   Citovat  

Tomik napsal:
A zase jsme chytrejsi Úsměv skoda, chtel jsem zamachrovat kolegum s domacim autokinem a ono nic Bueee

nato si sezen UNI hlavove operky se zabudovanyma prehravacema a mas vystarano ,vepredu ti to je k nicemu ,hlavne za jizdy Velmi šťastný
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 20:56   Citovat  

Zdravi frajeři
Tak jsem se zase jednou rozhodl že přidám něco málo DNA do naší H POZITIVE skupiny H+

Takže jelikož nás čeka technická a pak pomálu dovolená,potřebuji udělat pár drobností na té své modrooké krásce aby byla zase v cajku - a tak jsem se rozhodl vam napsat ceny pár drobností co se budou měnit pro připad že by někdo chtěl vědět co stojí origo díly z Honda servisu ( PELE.SI Honda Mazda Liberec )
Mé dotazy na hlavního servisáka a za závorkou a pomlčkou jeho odpověd :

1. zadní lozisko - cenna + prace ( hučí mi pravé zadní ) – 4000 CZK / 1 ložisko, pokud by se dělalo zároveň s plechem za brzdy tak práce za 0,-, dá se kopit i neoriginální, umím za 2600 nebo 2800 střední třídu
2. plechove kryty za zadní brzdy ( jsou uhnile a zrezle ) – 3.400,- CZK vč práce (vč slevy na starší vozy) – bohužel nejsou k dispozici v neoriginál dílech a na STK na nich v poslední době trvají.
3. vule ventilu - zjistit jake jsou popripade pak dalsi postup – kontrola a seřízení cca 1 hodina práce tj 600 CZK, pokud by byl nějaký problém tak by se rozpočet udělal následně
4. palivovy filtr – buď se dají vyměnit 2 takové malé filtry na palivovém potrubí každý á500 + práce, nebo je ještě filtr – sítko na palivovém čerpadle přímo v nádrži – ten stojí cca 1200 + práce. Obecně pokud není nějaký problém (cukání , tlak paliva) tak by nemělo být nezbytné je měnit

a ještě dotaz na táhla xenonu Úsměv :
Ještě bych měl dotaz na díly č: 06136SWAR01 - Přední a 06146SWAR01 - Zadní
je to na Hondu CR-V jestli jsou dostupné a cenu
Děkuji s pozdravem Daniel Kostic

odpověd:

Máme skladem, nevím teď z hlavy přesně, ale tuším cca 800-900 za ks. Jsou to tyčky k senzorům náklonu xenonů přední a zadní
jen dejte vědět 2 dny předem, abych je ev rezervoval, někdy mi dojdou a musím objednat

Počekajlo

tak snad vám to k něčemu bude Velmi šťastný

Zduř Chalani meetallll
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 9:41   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravi frajeři

3. vule ventilu - zjistit jake jsou popripade pak dalsi postup – kontrola a seřízení cca 1 hodina práce tj 600 CZK, pokud by byl nějaký problém tak by se rozpočet udělal následně

Počekajlo

tak snad vám to k něčemu bude Velmi šťastný

Zduř Chalani meetallll

na Jarově (v Kunraticích) mi řekli za seřízení ventilů přes 3tis Velmi šťastný
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 11:36   Citovat  

jakubM napsal:
na Jarově (v Kunraticích) mi řekli za seřízení ventilů přes 3tis Velmi šťastný

Taky by mě zajímalo co to bude stat,tak snad to nebude zas takova raketa - jen jestli to je k něčemu,aby to nebyla zbytečná práce Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 17:36   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdravi frajeři

2. plechove kryty za zadní brzdy ( jsou uhnile a zrezle ) – 3.400,- CZK vč práce (vč slevy na starší vozy) – bohužel nejsou k dispozici v neoriginál dílech a na STK na nich v poslední době trvají.

Od soudruhů z JPN se dá za 1600,- (pokud se mění ložisko, tak práce na tom je 0,0 prd)
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 19:45   Citovat  

Ahoj, snazim se prohledat cely forum, specialne toto tema, ale asi delam neco spatne, tak me prosim nekamenujte, jestli to tu fakt nekde je Se stydím

Kazdopadne, dokazal by nekdo dat dokupy soupis vsech zarovek, co na A7G jsou? Myslim, ze by se to mohlo hodit vsem at uz pri sestaveni servisni sady nebo pred vymenou a mohli bychom umistit odkaz na prvni stranu tohoto vlakna. Zatim jsem zjistil, ze do couvacky a mlhovky prijde W21W, ktera se neda bezne vubec sehnat Úsměv Na netu jdou objednat v pohode.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 20:01   Citovat  

Odkud jsi že ty žárovky nemůžeš nikde sehnat? Vždyť je mají v každém Autokelly...
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 20:09   Citovat  

Jasne, ze jdou sehnat na spouste mistech. Jen nejsou tak obyvkle. Shanel jsem ji na posledni chvili po elektrech, hobby marketech a benzinkach a nikde nic. Zpatky k tematu, je to tu na foru nekde? Rad podobnou stranku vytvorim, pokud by to mohlo nekomu dalsimu pomoct.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 20:39   Citovat  

Trip:
Treba tady
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 21:30   Citovat  

diky "spoon" za reakci.

Priklanel bych se (jako ja sam za sebe) k pripomince uzivatele "Trip", ze
k nalezeni cele teto specifikace (zarovek) je nutne venovat vice casu nez kazdy muze (nejaky zahranicni web) .......

Jestlize by se nedalo podle prosby uzivatele "Trip" toto "vecpat" do prvni strany vlakna o "Vše o Accord 7G" , prosil bych o navod , jak potom specifikovat dotaz v sekci "Diskuzni forum- Hledat" , kdyz napr "Spoon" ma vice nez 3.000 prispevku (cist vsechny by byl maximalni opruz) .

[s]Pripadne rozdeleni na Vami neoblibenou naftu a benzin by nebylo vubec ku skode ..........[/s]
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 22:19  Naposledy upravil Sobuls dne 29.6.2016 , 22:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vzdyt to mate v ceskym navodu, uz jsem to jsem asi pred tremi lety daval Velmi šťastný

seznam zarovek

nejvetsi opruz co jsemm zazil bylo sehnat stropni 8w zarovky, vsude maji jenom 10w a 15w
Edit by spoon:hodim do uvodniho prispevku a je to.Dik.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 9:54   Citovat  

Caute, uz ked sa tu riesia svetielka, tak sa spytam, nechcete sa niekto pridat do spolocnej objednavky zltych led svetiel do hmloviek? Cena cca 2000 kc, este zistujem podrobnosti, vykon 2200lm , teda skoro 2 nasobok ziarovky, teplota 2700K, tzv golden yellow.

image.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpeg, 94.83 kB
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 10:02   Citovat  

na Čínu dosť drahé , objednával si už nejaké LED odtiaľ? lebo ja som asi rok a pol späť čosi objednával a bol som nespokojný svietili strašne slabo tak som v tom trošku opatrný ale je toho veľa tak človek nevie
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 11:03   Citovat  

Predavaju to od NHK ktory vyrabauu velmi dobry sortiment, takze im verim. V ceje je i Dph, clo, doprava...
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 11:24   Citovat  

Se mnou určitě počítej Úsměv kdyby jsi potřeboval nějakou zálohu nemám problém Mrk
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 12:55   Citovat  

markos napsal:
Caute, uz ked sa tu riesia svetielka, tak sa spytam, nechcete sa niekto pridat do spolocnej objednavky zltych led svetiel do hmloviek? Cena cca 2000 kc, este zistujem podrobnosti, vykon 2200lm , teda skoro 2 nasobok ziarovky, teplota 2700K, tzv golden yellow.

Nejprve musím dořešit rozbité mlhové světlo na straně spolujezdce (resp. rozbité sklo, ale po tom roce je v háji i parabola), pak DRL a potom bych snad uvažoval o něčem podobném. Určitě budu sledovat konečný výsledek. Mě osobně se žlutá barva moc nezamlouvá, ale je to možná jen o předsudcích a slabé dávce informací.
Žlutá barva má nějaké lepší vlastnosti v mlze než bílá? Cena mi nepříjde nijak přestřelená, na to, že je to LED a když je v ceně doprava DPH.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2016 , 15:59   Citovat  

Zlte svetlo má lepšiu viditělnost v daždi, s hmlou nie som si istý, ale určite bude minimálne tak dobre ak biele
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 20:40   Citovat  

zdravim, mate niekto overeny tip na lavy zadny abs snimac? objednal som z ebayu, dosiel ok, ale snimac je hranaty,ked som sa vychystal to vymenit, zistil som, ze by mal byt valcovity (kruhovy).Mam 2004 diesel.Vdaka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 11:42   Citovat  

tudy odkaz

Tu je síce pravý ale nápis im myslím že majú i ľavý. Tento som dal do autá, šľape bezproblémovo.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 16:30   Citovat  

Jak už jsem ti psal,tady levý tudy odkaz a tady pravý tudy odkaz
Obchodník super,do týdne doma a maká...
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 4.7.2016 , 20:07   Citovat  

Může prosím někdo poradit kde sehnat za dobrý peníze a jakou dát spojku + setrvačník na 2,2ctdi? Ideálně kdyby to už měl někdo za sebou a napsal. Na Jarově mi řekli za oem spojku cca 8500 Kč, ložisko 1700 Kč a setrvačník 33 tisíc + práce (nevím kolik). Našel jsem spojku + setrvačník Sachs za cca 20 tisíc, tak bych to potřeboval nějak posvětit, případně poradit co je lepší a proč. Děkuji.
Ps: mám najeto 210 tisíc km.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina