Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 269 z 486
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2016 , 15:26   Citovat  

Strelec:obcas odejde relatko za cca 500.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2016 , 18:47   Citovat  

Tak jsem dneska poridil toho naftaka. Vypada jak zvenku tak zevnitr zachovale, niceho vaznejsiho sem si nevsim. Tahne krasne, najel jsem asi 200km, hned mi padl do ruky, jako starej 5g. Jen to na me mluvi Francouzky, nema to mapu cr a pokazdy kdyz se nastartuje, musi se odkliknout nejaky reci na displeji.
Jo a kdyz poustim spojku, malinko v pedalu na konci chodu lupne, de to cejtit i slyset.
Jinak parada Velmi šťastný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2016 , 20:02   Citovat  

Ahoj, tak gratulace, mnoho štastných km v Honda Jinak přesně ten spojkovej váleček u pedálu mi to dělá taky, občas to zmizí ale vetšinou to dělá. Co se to tu řešilo, je to bolest A7G, a nejjednodušší řešení je namazat, ale že se to prej rychle vrátí. Já jsem se k tomu ještě nedokopal Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.6.2016 , 20:22   Citovat  

Tomik napsal:
Tak jsem dneska poridil toho naftaka. Vypada jak zvenku tak zevnitr zachovale, niceho vaznejsiho sem si nevsim. Tahne krasne, najel jsem asi 200km, hned mi padl do ruky, jako starej 5g. Jen to na me mluvi Francouzky, nema to mapu cr a pokazdy kdyz se nastartuje, musi se odkliknout nejaky reci na displeji.
Jo a kdyz poustim spojku, malinko v pedalu na konci chodu lupne, de to cejtit i slyset.
Jinak parada Velmi šťastný

Taky gratulace Velmi šťastný
vždy po nastartování musíš zmáčknout OK. Pokud nemáš DVD pro východní Evropu, tak ti ČR nepůjde.
Já mám facelift, tam problém není, údajně u předfaceliftu je...
Jazyk se dá změnit v Menu, ale čeština tam není.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 8:25   Citovat  

Střelec- pre to si je dobré pre autá chodiť napr. Do nemecka. Pretože tam nájdeš ešte A7G aj so 100 000 km, je ich už len zopár ale nájdu sa. Minule som tam videl dokonca so 30 000 km, fotene dakde pred 4 garazou , neskutocne nadherna K24 v hnedej kozi, chcel za nu cca 12 000 euro. Do par dni jej nebolo.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 9:32   Citovat  

markos napsal:
Střelec- pre to si je dobré pre autá chodiť napr. Do nemecka. Pretože tam nájdeš ešte A7G aj so 100 000 km, je ich už len zopár ale nájdu sa. Minule som tam videl dokonca so 30 000 km, fotene dakde pred 4 garazou , neskutocne nadherna K24 v hnedej kozi, chcel za nu cca 12 000 euro. Do par dni jej nebolo.

Tak to je jasný, že když ti nevadí dát za 12 let starý auto 330.000 Kč, že bude v TOPu Úsměv To ale asi nebude běžná cílovka místního Hondaře...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 9:53   Citovat  

markos napsal:

jen bys mel taky vedet ,ze mit tak stary auto z tak malym najzdem taky neni nic dobreho pokud snim planujes delat vetsi najezs nez delal predesli majitel ,par takovych aut jsem koupil co mely 60tkm 80tkm pri 11-13letech a jakmile jsem snima udelal 2000km mesicne zacali odchazet hlavne podvozkove dily a verim ,ze i pro motor to nebylo nic obvykleho .. auto ma pravidelne jezdit a ne stat a pritom dodstavat radnou peci .. pro mne je idealni stav kdyz auto udelalo predemnou rocne aspon 10000km a bylo o ne pravidelne starano tak proto bych se nebal neceho takoveho tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 12:53   Citovat  

Tak mel bych par dotazu.
Kde sezenu origo Honda vzduchovy filtr? Bylo mi receno, ze je nejlepsi.
Pak jaky olej a olejovy filtr do 2.2?
A palivovej bych mel taky resit myslite?
Kabinovej?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 13:19   Citovat  

Tomik napsal:
Tak mel bych par dotazu.
Kde sezenu origo Honda vzduchovy filtr? Bylo mi receno, ze je nejlepsi.
Pak jaky olej a olejovy filtr do 2.2?
A palivovej bych mel taky resit myslite?
Kabinovej?

Měl bys hlavně začít tím, že přelouskáš tady těch bezmála 300 stran...
Kde asi tak seženeš origo Honda vzduchový filtr? Někde ve Škoda auto? Nebo u Fiatu?
Olej nejlépe motorový, určený pro 2.2 diesel a dle toho, v jakých teplotách bude motor pracovat. Filtr Hamp nebo taktéž origo.
Palivový filtr je u nafty důležitější než u benzínu, takže ano, taky bys ho měl řešit. Kdy byl měněn naposledy?
Kabinový filtr? V jakém je stavu? Kdy byl měněn naposledy? Je schován za kastlikem u spolujezdce a stojí dejme tomu pár stovek...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 13:26   Citovat  

Skoncil jsem naposled asi u 150 stranky, na proklikavani se pokazdy tak daleko nemam nervy a nehodlam to uz delat. Spatnej system.
Takze myslis, ze vzduchovy filtr mam objednat primo u Hondy? Nebude nejjednodussi to tam objednat vsechno rovnou?
Filtry nevim kdy byly meneny, mam jen francouzkou servisku s razitkama.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 13:55  Naposledy upravil SaKaL dne 26.6.2016 , 14:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tomik napsal:
Skoncil jsem naposled asi u 150 stranky, na proklikavani se pokazdy tak daleko nemam nervy a nehodlam to uz delat. Spatnej system.
Takze myslis, ze vzduchovy filtr mam objednat primo u Hondy? Nebude nejjednodussi to tam objednat vsechno rovnou?
Filtry nevim kdy byly meneny, mam jen francouzkou servisku s razitkama.

Chápu, je to už dávno, kdy jsem navrhoval, zda by nemohlo dole u stránek přibýt políčko pro zadání konkrétní stránky... nějak to neprošlo, byl jsem odkázán, že to jde řešit tím, že tam nahoře napíšeš číslo příspěvku... No jednodušší je si zkopírovat odkaz někam do texťáku a pak pokračovat, když máš čas...
Vzduchový filtr origo má výhodu, že je ještě navíc napenetrován z výroby, takže má určitě lepší vlastnosti, než obyč papírák. Musíš ale počítat s tím, že pokud to budeš brát všechno u Hondy, tak to bude dražší, že...
Můžeš taky zkusit tudy Rom.a
Myslim, že s palivákem přes léto mít asi problém nebudeš, ale před zimou bych ho možná radši preventivně vyměnil, protože je to docela častý problém u nafty, že to tam může zamrznout...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 13:57   Citovat  

Tomik napsal:
Skoncil jsem naposled asi u 150 stranky, na proklikavani se pokazdy tak daleko nemam nervy a nehodlam to uz delat. Spatnej system...

Taky mi tu chybí alespoň okénko v kterém se dá změnit číslo stránky na kterou přejít,když už mají témata tolik stran. Já si u takových témat dám do záložek poslední stránku,abch se tam příště hned vrátil. Každopádně můžeš nahoře v odkazu změnit poslední číslo. Vychází to přibližně "krát 30". Když chceš na stranu 150,zadáš tam 4500 a jsi přibližně tam...
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 14:35   Citovat  

Olej 0w30 Mobil 1 Fuel Economy a olejovy filter dobre skusenosti s Japansparts
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 15:12   Citovat  

Střelec napsal:
Asi nemáte tourery a nejezdíte se zaplou klimou. To ty 2 litry navíc udělá. Rozhodně nejezdím pořád nějak agresivně, ale občas to rád do těch 7200 vytočím s tím, že u mě skoro 50% dělá dálnice. Dostat se pod 9 je umění, pod 10 už zase tak ne. Samo brzdím motorem a předvídám. Prakticky mi spotřeba vychází +- stejně, jako u předchozího 3.0 V6 ve stejně těžkém autě - koneckonců to má i podobný výkon, tak proč ne ?

Vždyť to jsem také říkal. Pokud jezdíš především dálnice s klimou, tak docela chápu, že 8,5 je tvůj rekord. Nicméně v běžných podmínkách na meziměstské trasy sedan s K24 pojede pod 7 bez větších problémů, Tourer na tom bude samozřejmě o něco hůře. Jenže opět, čím plynuleji pojedeš, tím méně se jeho vyšší hmotnost projeví na spotřebě. Na okreskách také nejedeš tak moc rychle, aby se projevila výrazně horší aerodynamika kombíku. Takže opět je jasné, že když jezdíš dálnice s kombíkem s horší aerodynamikou, bude to horší a tvých 8,5 je pochopitelných. To ale neznamená, že 7,5 je u K24 nereálných, obzvláště u sedanu. Ve tvém případě je to nereálných, ale netvrď, že je to obecně nemožné a bude to nějaká strašně pomalá nezábavná jízda. To není pravda. Stačí jen nemít mix s takovým podílem dálnic, navíc v kombíku.

Třeba já vyjel s K20 první nádrž nad papírových 8,0 poprvé až po 1,5 roku, co jsem to auto měl, a to jen protože jsem tehdy často jezdil krátkou 10km trasu za přítelkyní v zimě (a ještě to obsahovalo téměř půl kilometru nepříjemného kopce mezi baráčky na jedničku, případně dvojku). Přitom drtivá většina cesty byla rychlostně tak +50% nad limit. Dnes už mívám nad 8 trochu častěji, protože se mi opět změnil mix tras a mám tam častěji městský pohyb po Ostravě (především parkování a hledání místa pro parkování to vyžene).
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 16:34   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj, tak gratulace, mnoho štastných km v Honda Jinak přesně ten spojkovej váleček u pedálu mi to dělá taky, občas to zmizí ale vetšinou to dělá. Co se to tu řešilo, je to bolest A7G, a nejjednodušší řešení je namazat, ale že se to prej rychle vrátí. Já jsem se k tomu ještě nedokopal Se stydím

ano je to velka bolest..namazanie mi vydrzalo maximalne 2 tyzdne...cize najlepsie riesenie bolo vymenit ho a to som aj urobil a mam klid

co sa tyka spotreby, denne najezdim s 2.4 40km a z toho mi vychadza cca 10km mesto bez nejakych obmedzeni alebo cakani na semaforoch..podla mojich vypoctov mi vychadza spotreba medzi 8-8,5..jazdim vacsinou okolo 100, takze u mna je ta spotreba asi dost realna
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:14  Naposledy upravil Střelec dne 26.6.2016 , 17:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

. (chyba v postování)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:20   Citovat  

Mino21 napsal:
Vždyť to jsem také říkal. Pokud jezdíš především dálnice s klimou, tak docela chápu, že 8,5 je tvůj rekord. Nicméně v běžných podmínkách na meziměstské trasy sedan s K24 pojede pod 7 bez větších problémů, Tourer na tom bude samozřejmě o něco hůře. Jenže opět, čím plynuleji pojedeš, tím méně se jeho vyšší hmotnost projeví na spotřebě. Na okreskách také nejedeš tak moc rychle, aby se projevila výrazně horší aerodynamika kombíku. Takže opět je jasné, že když jezdíš dálnice s kombíkem s horší aerodynamikou, bude to horší a tvých 8,5 je pochopitelných. To ale neznamená, že 7,5 je u K24 nereálných, obzvláště u sedanu. Ve tvém případě je to nereálných, ale netvrď, že je to obecně nemožné a bude to nějaká strašně pomalá nezábavná jízda. To není pravda. Stačí jen nemít mix s takovým podílem dálnic, navíc v kombíku.

Třeba já vyjel s K20 první nádrž nad papírových 8,0 poprvé až po 1,5 roku, co jsem to auto měl, a to jen protože jsem tehdy často jezdil krátkou 10km trasu za přítelkyní v zimě (a ještě to obsahovalo téměř půl kilometru nepříjemného kopce mezi baráčky na jedničku, případně dvojku). Přitom drtivá většina cesty byla rychlostně tak +50% nad limit. Dnes už mívám nad 8 trochu častěji, protože se mi opět změnil mix tras a mám tam častěji městský pohyb po Ostravě (především parkování a hledání místa pro parkování to vyžene).

Hodně na to bude mít vliv ta 160 na dálnici. ten rekord 8,5l jsem měl právě v případě, kdy jsem jel tempomatových 140, na které jsem se dotával zásadně na 6tku, nikoliv přes podřazování, jak jsem byl zvyklý. A samo bez klimy.

Také záleží na tom, v jakém terénu jezdíš. Tady okolo je dost kopců a třeba taková cesta na Klatovy nejde za 8 zajet ani omylem. Tam to buď točíš, protože jedeš do krpálu, nebo jedeš z krpálu a opět to točíš, jelikož je to zrovna úsek, kde se dá předjíždět Velmi šťastný Přikládám pár foto, takhle vypadá +- celá cesta (25 km).

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Spíš než to, jestli to žere 8, nebo 9,5, začínám řešit servisní náklady. Nevím, jestli pomalu 2 Kč na km je dobrá hodnota (nájezd cca 35.000 km / první rok) a to mě velký servis teprvě čeká (brzdy, silentbloky v ramenou, možná i spojka, zámek pátých dveří, klimatizace, teď jsem nechával zavařovat poslední díl výfuku...) Tak to valím bulvy Abych za chvíli nezjistil, že benzín je ta menší nákladová položka Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:28   Citovat  

Nejdřív píšeš že ses nedostal pod 8,5 litru a teď zas o nákladech na palivo 2 Kč/km ??
   Návrat  
Crawly je teď offline  Crawly
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:44   Citovat  

markos napsal:

Nazdar Honďáci
Tak jsem nakonec podlehl mámení a před čtyřmi dny přivezl z Německa naftového Accorda 12/2003 do provozu 1/2005.
Poslední hondí zkušenost jsem měl asi před deseti lety s hondou Legend - naprostá spokojenost.

Jsem moc rád, že je tu spousta otevřených hlav co neváhají pomoci dobrou radou. Poctivě studuji příspěvky a spoustu věcí jsem se dozvěděl. Mám v autě pár objevených mušek se kterými bych potřeboval poradit.

Co mě trápí nejvíce
Již 3 x za asi 1000 km se mi auto přeplo do nouzového režimu rozsvítí se kontrolka VSA a na druhe straně kuře na grilu (emise). Po zastavení, vytažení klíčku a 10 vt. pomlce auto znovu nastartuji, VSA zhasne a kuře svítí dál. Auto pak normálně jede. Kuře pak zhasíná po dalším provozu auta samo. Druhý den se to opakuje znovu.

Nové filtry už jsou objednané, olej 0W-30 taky....
Díky za případné nápady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 18:00   Citovat  

Tak super, ja vcera dovezl 04 2.2. Pridej nejaky fotky.
Jo a tudiz je ten cernej na prodej, videl bych to na 10 tis.
Je to 97 1.8 85 kw, mouchy ma, ale jezdim s nim kazdej den do prace uz par let, naprosto spolehlivej.

WP_20160625_13_24_49_Pro (2).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160625_13_24_49_Pro (2).jpg, 1.68 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 18:24   Citovat  

Střelec napsal:
Tak to je jasný, že když ti nevadí dát za 12 let starý auto 330.000 Kč, že bude v TOPu Úsměv To ale asi nebude běžná cílovka místního Hondaře...

Tolko by som za auto tejto triedy nedal, to uz by som kupoval e61 s poriadnym motorom Mrk za novokupenu types poface so 130 000 km som dal necelychn 200 000 c. Tieto auta uz viacej proste hodne nie su, v rovine 300-400 000 kc su uz lepsie moznosti ako A7G a zial A8G to rozhodne nie je Smutný
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 19:13   Citovat  

Střelec napsal:
Hodně na to bude mít vliv ta 160 na dálnici. ten rekord 8,5l jsem měl právě v případě, kdy jsem jel tempomatových 140, na které jsem se dotával zásadně na 6tku, nikoliv přes podřazování, jak jsem byl zvyklý. A samo bez klimy.

Také záleží na tom, v jakém terénu jezdíš. Tady okolo je dost kopců a třeba taková cesta na Klatovy nejde za 8 zajet ani omylem. Tam to buď točíš, protože jedeš do krpálu, nebo jedeš z krpálu a opět to točíš, jelikož je to zrovna úsek, kde se dá předjíždět Velmi šťastný Přikládám pár foto, takhle vypadá +- celá cesta (25 km).

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Spíš než to, jestli to žere 8, nebo 9,5, začínám řešit servisní náklady. Nevím, jestli pomalu 2 Kč na km je dobrá hodnota (nájezd cca 35.000 km / první rok) a to mě velký servis teprvě čeká (brzdy, silentbloky v ramenou, možná i spojka, zámek pátých dveří, klimatizace, teď jsem nechával zavařovat poslední díl výfuku...) Tak to valím bulvy Abych za chvíli nezjistil, že benzín je ta menší nákladová položka Velmi šťastný

A to tě překvapí informace, že rozumně kopcovitý terén naopak paradoxně vůči všeobecnému přesvědčení může spotřebu snižovat Mrk Po nějaké době jsem si totiž všiml, že po projetí kopce jsem míval na PP znatelně nižší spotřebu než před kopcem. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem se dal na měření. Našel jsem si dlouhou rovinu, projel ji v obou směrech na tempomatových 90 km/h a výsledek byl 5,4. Pak jsem vyzkoušel dlouhý táhlý kopec a naměřil jsem 9,2, opět na tempomat. V opačném směru se dalo jet na neutrál téměř za nulu, navíc se auto rozjelo na vyšší rychlost, takže průměrná rychlost se blížila ke stovce. Tudíž, zatímco na rovině byla spotřeba 5,4 při 90km/h, na kopci v obou směrech to bylo v průměru plus minus 4,7 (9,2 tam, 0,x dolů) při dokonce ještě vyšším rychlostním průměru 95 km/h. Jednoduše řečeno, pokud najdeš tak málo prudký kopec, při kterém spotřeba směrem nahoru nevzroste na dvojnásobek toho, co na rovině, ale zároveň je ten kopec dostatečně prudký na to, aby se směrem dolů dal jet za spotřeby blízké nule, takový kopec spotřebu sníží. Nevím jak u K24, ale u K20 je takových kopců překvapivě hodně.

Částečně jsem to zkoušel i na dieselu v Kii a tam to bylo opačně. I když se říká, že nafta není moc závislá na zatížení, tahle teda byla. Na rovině cca 3,6-3,8 při 90 km/h, ale stačil relativně mírný kopec a bylo to na sedmičce (dvojnásobek), trochu prudčí a hned tam byla i desítka. Takže zatímco na A7G 2.0 mívám dole pod kopcem většinou stejnou nebo nižší spotřebu než na začátku, na dieselu jsem musel jet dalších meziměstských 20-60 km, abych se dostal na spotřebu, kterou už jsem měl před kopcem.

2 Kč na km je příliš optimistické Úsměv Když si započítáš veškeré náklady na provoz (palivo, servis, pojistky), tak např. u mého A7G 2.0 to vychází asi na 5,50 Kč na km. A to jsem v podstatě vůbec nic neopravoval, jen jsem kupoval dvě sady gum. On pak litr na spotřebě v nákladech neudělá skoro vůbec nic. Takže ano, pokud si to spočítáš, tak zjistíš, že i když nic moc neopravuješ, že mít úspornější motor se na celkových nákladech až tak dramaticky neprojevuje. Pochopitelně, ten poměr roste s tím, jak moc jezdíš. U nájezdu 35 tkm za rok je palivo už hodně výrazná položka. U mých 9 tkm litr sem, litr tam, na celkových nákladech téměř nehraje roli.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 19:38   Citovat  

ty jo toho naresite s tou spotrebou ,ze si pripadam jak na VW foru Velmi šťastný kdyz vas stve spotreba dejte si LPG nebo kupte naftu, mozna bych umel na toureru zajet pod 9l /100km ,ale naco se stim trapit kdyz jezdim tak ze se vubec o spotrebu nestaram ,
mam spolehlivy a zabavny auto a sezere to 11l LPG co je pulka toho co stoji najezd na benzin a temer stejne co stoji prumer pri stejne jizde naftakem ..
ja si vubec nestezuji pac vim ,ze mam jednu z nejlepsich aut a nemenil bych ani za naftu ani BMW
a ani za jinou hondu za tyhle penize Velmi šťastný
   Návrat  
Fafos je teď offline  Fafos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 20:41   Citovat  

Je pár věcí, které mi tady na jinak super HC fóru vadí...na "nepřehlednost" jsem si tak nějak zvykl a byl trochu upozorněn, že to stejně nemá cenu... Ale nemůžu se zbavit dojmu, že místo takový nějaký sounáležitosti se tu až moc řeší ego... Sto lidí sto chutí... Tak to berme... Myslím, že nemá smysl řešit popř pomlouvat ostatní značky, motory, fóra, spotřeby apod...každej něco máme, něco jsme měli a něco by jsme chtěli... Já se například smířil s tím, že Monika Bellucci zestárla, rajčata nechutnají jako ty z dětství a pořád nevím kdo zabil Kennedyho... Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 21:35   Citovat  

Fafos napsal:
Je pár věcí, které mi tady na jinak super HC fóru vadí...na "nepřehlednost" jsem si tak nějak zvykl a byl trochu upozorněn, že to stejně nemá cenu... Ale nemůžu se zbavit dojmu, že místo takový nějaký sounáležitosti se tu až moc řeší ego... Sto lidí sto chutí... Tak to berme... Myslím, že nemá smysl řešit popř pomlouvat ostatní značky, motory, fóra, spotřeby apod...každej něco máme, něco jsme měli a něco by jsme chtěli... Já se například smířil s tím, že Monika Bellucci zestárla, rajčata nechutnají jako ty z dětství a pořád nevím kdo zabil Kennedyho... Velmi šťastný Velmi šťastný

Cisty suhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 22:04   Citovat  

honeni ega taky nemam rad a ani to nedelam jen taky zdilim svuj nazor na situaci...ale mate recht lepsi je totu zaplnit strankami kolik komu kdy pri jakem dezti papa litru a kolik mu to sviti a pak si stezujete ,ze tady nic nenajdete a kazdej den se zde nekdo pta co ma delat na tu samou vec dokola ,fakt tleskam vam Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 22:19   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nejdřív píšeš že ses nedostal pod 8,5 litru a teď zas o nákladech na palivo 2 Kč/km ??

špatně čteš, píšu o nákladech na servis.

Pro srovnání, Audi A4 ze stejného roku mě za 4 roky a 120.000 km vyšla na komplet servisu na 80.000. Tzn. 0,70 Kč/km. Vše si pečlivě eviduji. A to se traduje, jaký mají premiovky mastný servis...

Ano, v době koupě byla mladší, než A7G a asi jsem měl také štěstí na dobrý kousek. Také jsem jí dokázal ještě relativně včas prodat Úsměv Občas si připadám, že vše, co jsem na ní měl udělat a neudělal jsem, protože šla do světa, teď budu dělat na Accordovi Úsměv

Na druhou stranu věřím, že pokud to nebude přibývat a nechám si ho také ještě pár let, tak ty náklady na km půjdou dolů. Přeci jen je to vše víceméně spotřebák, který se udělá jednou a pak by měl být zase na pár let klid. OK
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 11:55   Citovat  

Za necelé tři roky a 112tkm (2,4 Tourer):

- LPG cca 160tKč
- provoz cca 120tKč (nepočítám celolak)

Málo nebo moc? VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 14:33   Citovat  

Dopis napsal:
Za necelé tři roky a 112tkm (2,4 Tourer):

- LPG cca 160tKč
- provoz cca 120tKč (nepočítám celolak)

Málo nebo moc? VTEC

1 Kč / km za servis je imho v pohodě OK Co vše si za tu dobu dělal / měnil ?
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 14:41   Citovat  

Fafos napsal:

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina