Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 260 z 486
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 19:49   Citovat  

Zdravím neměl by někdo DVD do navigace na předfejs 2005 nebo případně funkční kopii ?? Úsměv Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 19:54   Citovat  

Ahoj lidi kolik je kapaliny v servu nemůžu to v manuálu dohledat. A předpokládám že se tam lije PSF-S od Roma třeba..... Plus pokud už jste někdo měnil nějaká rada či postup moc děkuji....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 20:11   Citovat  

kojak napsal:
Ahoj lidi kolik je kapaliny v servu nemůžu to v manuálu dohledat. A předpokládám že se tam lije PSF-S od Roma třeba..... Plus pokud už jste někdo měnil nějaká rada či postup moc děkuji....

co já vím, tak 1 litr stačí
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 20:12   Citovat  

Rom. napsal:
co já vím, tak 1 litr stačí

Myslel jsem si to tak Tě budu opět otravovat Úsměv
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 20:22   Citovat  

kojak napsal:
Myslel jsem si to tak Tě budu opět otravovat Úsměv

v pondělí jsem prodal poslední ... přivezu co nejdřív další přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 20:29   Citovat  

Rom. napsal:
v pondělí jsem prodal poslední ... přivezu co nejdřív další přátele

OK tak na mně mysli. Asi to počká do HD ať zas neřeším poštu....... je to dobrý
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 10:01  Naposledy upravil gebar dne 25.5.2016 , 10:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honďas14 napsal:
Nazdárek accorďáci, začlo mi na nerovnostech pískat u levého předního kola (zvuk podobný andulce Velmi šťastný ) posledně to byla tyčka stabilizátoru. Teď když jsem to rozdělal, tak stabik vypadá v cajku, vlastně všechno tam vypadá v pořádku. Nesetkal jste se někdo s tímto jevem? Díky za rady, ať to jezdí meetallll

Něco podobného jsem řešil a bylo to uložením stabilizátoru. Stabilizátor se v gumovém uložení pootočí, což generuje ten stěbetavý zvuk Mrk

edit: přidán obrázek - díl č.2

uložení stab.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
uložení stab.jpg, 67.96 kB
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 10:04   Citovat  

Mourl napsal:
Nová verze SW nahraná do ECU přímo v Honda za cca 700kč

Nejdřív jsem si taky myslel, že to bude SW bug (Acco 2.4 - 2004), ale po vyčištění klapky je absolutně po problému.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 10:38   Citovat  

Zdarec kluci,

mám pro vás takovej tip, kdo se rozhoduje jestli naftu a tak..ale i takový detail pro všechny.

Kupoval jsem svýho Accorda od kamaráda, takže jsem auto znal od začátku, bezproblémové, parádní auto - a je stále. Jenom mě štvalo to, že auto při zrychlení hulilo jak prase a byla vyšší spotřeba - cca 6,5-6,8l při klidné jízdě..zas při dračení se to nezvedalo. Ale prostě mě to štvalo, protože vím, že se stím dá jezdit za míň a umím to, tak mě nešlo pořád do hlavy, čím to může být..auto vždy dostávalo aditiva, kvalitní naftu, jenomže předtím než jsem ho koupil stálo skoro celý rok v garáži a jenom občas se projelo třeba do Brna nebo tak..ale prostě stálo v garáži. A až teď, po roce a pár měsících se motor konečně opravdu pročistil a dostává se do normálních hodnot a nekouří. Během toho jsem pročistil EGR, lil aditiva, jezdím celou dobu na jednu jedinou benzínku - MOL. Takže problém s naftou bych vyloučil. Teď se konečně dostávám se spotřebou pod 6,1 a zdá se, že to půjde ještě dolů. Jezdím normálně, svižněji a meziměsto. Denně 60km a o víkendu nějaké ty výlety, města atd..za ten rok najeto něco přes 22tis km.

Fakt bych tomu neveřil, že to může trvat takovou dobu, ale je to tak. Motor jinak bez problémů celou dobu, tichý, nemá problémy s ničím..jenom prostě kouřil a byl takový trochu žravější. Teďka pohoda.

Takže jestli si chce koupit někdo diesel na to, aby za týden najel 50-100km nebo se coural po městě, tak bych fakt raději volil benzín, ten motor dost trpí. Ale jinak 2,2 ictdi můžu jenom doporučit, za mě skvělý motor a už mám něco naježděno..a značek jsem taky prošel několik.

H+ H+
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 14:39   Citovat  

gebar napsal:
Nejdřív jsem si taky myslel, že to bude SW bug (Acco 2.4 - 2004), ale po vyčištění klapky je absolutně po problému.

to je zaujimave teda..klapku som riesil ako prvu vec a ked sme to asi rok dozadu kukali,tak byla cista
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2016 , 22:00   Citovat  

Jen ze zvědavosti, nezkoušel někdo swap brzd z A8g 2,4ky 320mm???
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 6:49   Citovat  

Dopis napsal:

Něco takového montoval ,,HIGHTOWER'' koukni sem tudy odkaz
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 7:07   Citovat  

Dopis napsal:

Zaujíma ma docela ten SWAP, ale ak chceš to urobiť čo najjednoduchšie, choď do dvojpiestikov z A6G Type R, pasujú tam plug and play a daj tam panc. hadice a máš o brzdy postarané
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 17:19   Citovat  

Job!k napsal:
Něco takového montoval ,,HIGHTOWER'' koukni sem tudy odkaz

Díky za odkaz přátele

Mám připravené 4pístky z Lega, ale nějak se nemůžu dokopat k adaptérům Se stydím a navíc mám zánovní 16" zimáky Velmi šťastný

Dvoupístky ze staršího Lega (stejné jako NSX a údajně i ATR) mám na Vti, ale jen na 282mm kotouči Smutný Ale zas to vejde i pod OEM 15".

Asi je nejdřív sundám a hodím na zkoušku na Acco.
   Návrat  
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 21:44   Citovat  

2004 nafta - mám problém s turbo-lagem. x témat, kde se řeší jestli je to OK nebo není. občas se mi stane, že podřadím ze 5 na 4, otáčky jsou třeba 2000, mám podlahu a neděje se takřka nic třeba 3 - 4 vteřiny, pak se chytne turbo a jede. Normálně když jedu bez plynu a pak dám plný tak taky tak tu vteřinu než se chytne. co může být špatně? dával někdo čip ať to není takové tupé? jezdil jsem x auty s turbem a v žádném to nebylo až tak markantní.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 5:37   Citovat  

Dada - neporovnávaj prosím tento motor s koncernovými motormi. Hondácky nafťák si pýta otáčky, neboj sa mu uderiť a nie, nebude to žrať ako... NA 4 ke 2000 ot/min je cca 60 km/h, a áno, i ja to tam mám mrtvejšie, a na akceleráciu zo 60 kmh/h do cca 100-110 jednoznačne 3 ka, až potom 4 ka, 5 rýchlost má zmysel pre poriadne zrýchlenie až pre 130-140. S týmto motorom sa jep otrebné zžiť, a po každom presadení do napr. Škoda som cítil uplne inú charakteristiku.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 5:58   Citovat  

@dada - tuhle zavadu jsem resil v zaveru zivota s mym tourerem 2004 - jakoby propady tlaku turba. Jedes na petku po dalnici, dupnes na plyn, 5 vterin nic, a pak se teprv turbo rozfouka. A v jinych situacich nebo po opakovanem dupnuti na plyn se rozfouka hned. Resil jsem to horem dolem, v Autoeleganci bylo auto 7 tydnu, Mattik by mohl vypravet. Alda udelal zaver, ze proste vymenit turbo ( s tim, ze mi garantoval, ze pokud to zavadu nevyresi, turbo mi vynda zpet a vrati penize). Vyprd jsem se na to a prodal do nejmenovaneho monstrbazaru.
@markos - myslim ze to co dada popisuje je skutecne vada, ne fičura. A Hondí diesel nevim ze by se musel " tocit" oproti koncernu proste akorat nezdechne ve 3tis. a neduni u toho
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 6:06   Citovat  

Samozrejme, nerobím diagnostiku cez klávesnicu a monitor, fakt može byť že to auto má nejakú poruchu. Ale popisovaná situácia " že podřadím ze 5 na 4, otáčky jsou třeba 2000," , u mna je na 4 ke pri 2000 otáčkach auto ešte mrtvejšie tiež (auto mám od skutočných 140 000 km, a predtým ho mal brat a jazdilo odjakživa tak..)
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 7:03   Citovat  

Mám toto auto pět let a myslím že mám motor i turbo v pořádku, ale ta odezva na plynový pedál je opravdu mizerná Se stydím, a jel jsem se spoustou dieselu pro srovnání .Jinak celková charakteristika motoru je super ale myslím ze to hlavně kazí ten elektrický plyn a jeho špatně odlazene softwarove nastavení.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 10:18   Citovat  

Tak dneska proběhla technická, emise v pohodě a to jsem se bál, že to kouřilo, tak že bude problém OK Auto bez ztráty hvězdičky a podvozek pořád originální bez zásahu Honda rulezzz

Teda až na to, že jsem si vubec nevšiml toho, že mám fólie bez atestů, takže šli dolů Tak to valím bulvy
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 14:32   Citovat  

markos napsal:
Zaujíma ma docela ten SWAP, ale ak chceš to urobiť čo najjednoduchšie, choď do dvojpiestikov z A6G Type R, pasujú tam plug and play a daj tam panc. hadice a máš o brzdy postarané

No pokud je to na 2,0 litr (nevím jestli to náhodou není jenom předFL), tak se musí měnit i koutouče na 300mm, protože tam jsou 280mm. Úsměv
Já právě dával třmeny z ATR a 300mm kotouč z normálního Accordu 7G a musím říct, že to funguje velmi dobře i bez panceřových hadic. Úsměv
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 11:32   Citovat  

Ahoj, řešil někdo nefunkční centrál u spolujezdcových dveří na toureru? el. stahování funguje takže konektor asi oka, co jsem vypozoroval tak při zamčení má čudlík na zamčení v tapecu tendenci zamknout i odemknout (lehce se hýdne) nefunguje ani zamykání přes tlačítko u řidiče, manuální odemčení a zamření mechanicky čudlíkem funguje, nějaké nápady na co se zaměřit?

dík
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:00   Citovat  

sa mi zadarilo a objednal som si predny abs senzor namiesto zadneho..mohol by dat niekto odkaz ci uz na ebay alebo inde na zadny senzor? vdaka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:07   Citovat  

tudy odkaz

Tento to nie je?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:20   Citovat  

ja som objednaval tu odkaz vychadza to cca o 12e lacnejsie ako z ebay,akurat ze maju len predny...ibaze tam je v popise pisane ze strana montaze predna naprava aj zadna naprava,to akoze ako je myslene? ja som myslel ze to bude pasovat aj aj...ale myslim ze si mi pisal ze je rozdiel medzi prednym a zadnym ale lavy a pravy je jedno

a trebars toto neni on? odkaz ale tam sa mi zda ten snimac akysi iny...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:45   Citovat  

No uz vies ze su rozdielne Mrk to co si postol netusim, opytaj sa ci ti za par euro stoji risk...ja objednavam tie z UK lebo to je o 3 dni u mna...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:51   Citovat  

samozrejme nestoji:) za 3 dni? Tak to koukám! ja som cakal 11..v podstate 2 tyzdne bez vikendov...dik za pomoc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 12:56   Citovat  

Pre istotu si to to over, na ebayi pise do piatku. Naposledy mi to doslo do 3 dni. To neni cina airpost Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 13:53   Citovat  

Patr1k napsal:
sa mi zadarilo a objednal som si predny abs senzor namiesto zadneho..mohol by dat niekto odkaz ci uz na ebay alebo inde na zadny senzor? vdaka

Každý senzor je jiný,levý přední,pravý přední,levý zadní,pravý zadní. Nevím jaký potřebuješ?
   Návrat  
Blood je teď offline  Blood
PříspěvekZaslal: 28.5.2016 , 20:59   Citovat  

Hoy, v ostřejších zátáčkách (levá i pravá) má řízení jakoby vůli a při rychlostech nad cca 90km/h přes příčné nerovnosti (krásně to šlo poznat na panelovce před Brnem) se Acco někdy 'rozklepe'. Čím by to mohlo býti? Sám o tom vím vcelku prd, tak bych rád, na co se mám zhruba připravit Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina