Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 258 z 486
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 10:06   Citovat  

Ahoj. Chci se optat... Je normální, že při stojícím autě na neutrál je omezovač posunutej dolu na 4500 otáček?? Pří jízdě normálně zasahuje kolem 7000. Zdá se mi, že to jede normálně, i když jsem to koupil, zdálo se mě to, že to jede líp. Ale možná jsem si jen zvykl Úsměv Je to A7G 2,4 s manulálním šestikvaltem, Kdyby se to tu už řešilo, tak se omlovám, ale nějak se mi nepodařilo nic najít. Našel jsem na KIA klubu jsem našel jen něco o váze vzduchu..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 10:51   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj. Chci se optat...

Je to normální OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 12:47   Citovat  

Marián napsal:
Ahoj. Chci se optat... Je normální, že při stojícím autě na neutrál je omezovač posunutej dolu na 4500 otáček?? Pří jízdě normálně zasahuje kolem 7000. Zdá se mi, že to jede normálně, i když jsem to koupil, zdálo se mě to, že to jede líp. Ale možná jsem si jen zvykl Úsměv Je to A7G 2,4 s manulálním šestikvaltem, Kdyby se to tu už řešilo, tak se omlovám, ale nějak se mi nepodařilo nic najít. Našel jsem na KIA klubu jsem našel jen něco o váze vzduchu..

co vim tak to maji vsechny i-vtecovy motory kvuli ochrane vtecu za studena i dokonce EP2 od 2001 to ma ,treba na MB6 jsem to nemel ale pokud nebyl motor zahratej do urcite teploty tak se vtec nesepnul ...
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 14:47   Citovat  

Hele, děkuji Vám za info. Právě mě to včera zarazilo dost a překvapilo, už jsem se začínal vystrašovat zmatenej . Našel jsem na netu různá info, tak to maj automobilky podobně, ale zase i jako chybku. Skoušel jsem to s lehce ohřátym motorem, na studeno jsem neměl to srdce Úsměv Pak za jídy na neutrál, tak to šlo přes 4500 ot. Právě moje druhá Honda c5g coupé šla točit až do červena na neutrál v klidu svatoušek
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 15:04   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
co vim tak to maji vsechny i-vtecovy motory kvuli ochrane vtecu za studena...

Kdyby to bylo k ochraně VTECu za studena,tak to nevytočím ani za jízdy se studeným motorem ne? Takže se zahřátým motorem to vytočím při stání až k 7 tisícům? Myslím že ne. Je to divný. Já myslel doteď že to je něco jako launch control Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 15:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Kdyby to bylo k ochraně VTECu za studena,tak to nevytočím ani za jízdy se studeným motorem ne? Takže se zahřátým motorem to vytočím při stání až k 7 tisícům? Myslím že ne. Je to divný. Já myslel doteď že to je něco jako launch control Velmi šťastný

no to jsme byly potom dva Velmi šťastný pak kdyz jsem sem dal video s mym CTR jak to pouzivam jako lauch tak me zde ukamenovaly Velmi šťastný
nekde bude otom asi i tema je to urcite na ochranu casti motoru je to aktivni jen pro rozpojeni spojky .. snad nekdo ma konkretnejsi vysvetleni ..
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 17:59   Citovat  

markos napsal:
Btw idem objednávať zadný senzor ABS...nechcete niekto tiež? Cena cca 14 libier

uz si to objednaval? tiez potrebujem zadny...takisto ma zaujima, ci tie senzore nie su rovnake na vsetkych kolach? to sa rozlisuju predne a zadne? Dalsia vec, ked to objednavate zo zahranicia, tu u nas sa to neda zohnat? Ja som mal v plane napr. odtialto

odkaz
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2016 , 22:12   Citovat  

Ceny v CZ/SK nebudem komentovať, nič za dostupné peniaze som nenašiel. Mám za to že lavý a pravý je rovnaký, rozdiel je v predných a zadných. Ešte som ho neobjednal, napíš mi SS ak ho teda chceš
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2016 , 19:44   Citovat  

Fafos napsal:
Ještě něco.... už jsem si tu něco přečetl o problémech s ABS a VSA. Mě se stává, že při (nebo krátce po) startu mi na displeyi problikne symbol ABS, výjimečně VSA a zase zmizí. Na palubce ani jedno nesvítí ani nebliká. Stává se skoro vždy jenom ráno při dalších startech většinou klid.
Může to být předzvěst budoucího problému, nebo nebyl předchozí problém (chybová hláška) dostatečně vymazán? Je třeba to "vyblikat"? Ignorovat? Motor 2.2i-ctdi. Děkuju.

Je to kvůli poklesu napětí,větší odběr proudu při startu je to dobrý
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 13:43  Naposledy upravil Job!k dne 16.5.2016 , 14:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím, mám pár otázek k věcem které registruji u mého A7G k24 2003 type-s výbava (xenony, navigace).

1) dával se v Německu do Type-S xenony a navigace?
- zda to nemám dodělávané

2) Na jakém principu a kdy fungují ostřikovače světel (verze s xenony)?
- ať zkouším jak zkouším vůbec my nevyjíždějí a neostřikují (kapalinu jsem doplnil)

3) Malý display co je nad navigací (ukazuje teplotu stanici rádia a čas podle navigace) často se mi stane že zhasne a občas stačí stisknout plast co je nad displayem nebo před ním. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost?
- na spoji palubky se středním panelem (v hodní části) jsou známky něčeho jako, že to někdo asi řešil (lehce odřená palubka)

4) Když vyřadím a jedu na neutrál a zatáčím volantem (třeba sjíždím serpentýny) dost (pro mě nezvykle) mi kolísají otáčky. Dělají Vám to taky?
- toto znám z bývalého C6G když jsem stál na místě za jízdy to nedělal a ne tak hodně Je to tam.

5) Při výměně převodového oleje jsem narazil na poškozený spodní silentblok uložení převodovky. Setkal se s tím někdo takhle blbě odlepeným? viz foto
- v poslední době jsem při přejíždění nerovností zaregistroval právě takový divný bouchající zvuk (ne jako čep)
- Dá se sehnat jinak než origo honda? Tahle technologie se mi moc nelíbí, že to odrezne ve spoji s gumou.

Edit: 6) má někdo zkušenost s nějakejma gumovejma koberečkama? Koukal jsem třeba na tohle tudy odkaz ....
- Mám v autě nějaké látkové a vůbec nesedí ani nedrží jsou tak dobrý srovnat je na místo když auto stojí před barákem, ale jak do toho sednu už je šejdrem Je to tam.

20160419_155952.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20160419_155952.jpg, 1.55 MB

B__4700.jpg

B__4700.jpg, 213.35 kB
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 13:52   Citovat  

Job!k napsal:
Zdravím, mám pár otázek k věcem které registruji u mého A7G k24 2003 type-s výbava (xenony, navigace).

Ad.1. Za příplatek
Ad.2. Pouze při rozsvícených světlech. Někteří ostřikovače odpojují z důvodu velké spotřeby kapaliny
Ad.3. Mám to samé. Jeví se to jako špatný kontakt, protože když zahýbu s konektorem, displej bliká. Vylepil jsem vnitřek samice tak aby se v ní konektor nemohl pohnout, měsíc to bylo OK, pak to sem tam probliklo. Koupil jsem displej z vraku, nebliká ale svítí na pytel takže z deště pod okap.
Ad.4. U sedanu mi to dělalo, nijak významně, neřešil jsem, u Tourera jsem se na to zatím nezaměřil.
Ad.5. Neporadím
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 14:13   Citovat  

Ad 4. Zkusil bych vyčistit klapku. U mne pomohlo. Kolem dosedací plochy bylo dost šlemu.
Edit: V jakém rozmezí kolísají?

WP_20160410_11_23_48_Pro.jpg

WP_20160410_11_23_48_Pro.jpg, 290.28 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 14:18   Citovat  

Tiež mi to robilo, presne čo píšeš, cukanie pr vys. otáčkach. Pomohlo... prázdna dialnica Liberec- Mladá boleslav, 4 ka rýchlosť a šlahat 130-160...cca 50 km..od vtedy je pokoj
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 15:29   Citovat  

Job!k napsal:

4) Když vyřadím a jedu na neutrál a zatáčím volantem (třeba sjíždím serpentýny) dost (pro mě nezvykle) mi kolísají otáčky. Dělají Vám to taky?
- toto znám z bývalého C6G když jsem stál na místě za jízdy to nedělal a ne tak hodně Je to tam.

Edit: 6) má někdo zkušenost s nějakejma gumovejma koberečkama? Koukal jsem třeba na tohle tudy odkaz ....
- Mám v autě nějaké látkové a vůbec nesedí ani nedrží jsou tak dobrý srovnat je na místo když auto stojí před barákem, ale jak do toho sednu už je šejdrem Je to tam.

co se tyce kolisani ,je to bezny jev pri volnobehu ,to samy kdyz zapnes klimu ,proste zatizis soustavu a otacky klesnou ..
ja to mam diky ECU na LPG poreseny tak ,ze ikdyz jak zatizim soustavu ,nikdy otacky neklesnou pod urcitou hodnotu

co se tyce kobercu vem tyhle ,ja je mam a jsou nej co jsem nasel , vysoky bocnice a vypadaj mnohem lepe tudy odkaz
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 17:17   Citovat  

to: Newtom Děkuji

to: gebar až budu mít chvilku zkusím se na to podívat případně to natočit

to: markos děkuji tím to určitě není před 14 dny jsem se vrátil z tripu po Slovinsku cca 2tis. km a hned pár dní na to jsem spěchal do školy 150km/h po D8 do Phy. Mně to nedělá ani tak ve vyšších ot. jako právě na volnoběh

to: DOHCVTEC taky mě napadlo zda to nebude seřízením plynu, že si to sám koriguje - pořeším s Jiříkem. Koberce vypadají mnohem líp tak vemu tyhle ještě jsou o něco levnější Je to tam. je to dobrý Děkuji
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2016 , 19:24   Citovat  

Ostřikovače: buď odpojené čerpadlo, nebo zničené čerpadlo, nebo vypnutá světla.
Displej:Mám zato, že Dworibak tady psal, že se ten displej musí propájet, že tam jsou studeňáky.
Koberce: jedině s vysokým okrajem, třeba ty co posílal DOHC
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 17.5.2016 , 10:46   Citovat  

Job!k napsal:
3) Malý display co je nad navigací (ukazuje teplotu stanici rádia a čas podle navigace) často se mi stane že zhasne a občas stačí stisknout plast co je nad displayem nebo před ním. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost?
- na spoji palubky se středním panelem (v hodní části) jsou známky něčeho jako, že to někdo asi řešil (lehce odřená palubka)

Koukni sem. Resi se to tam a je tam fotonavod jak to rozebrat. Ten clovek sice koupil novy displej, ale pozdeji v tom vlakne to nekdo jen propajel a problem vyresen.
   Návrat  
nicecontrast je teď offline  nicecontrast
PříspěvekZaslal: 17.5.2016 , 22:25   Citovat  

Ahoj, mam Tourera 2007 diesel prosim o pomoc:

1) Zustavaji mi svitit dalkovy svetla i po zamknuti / jezdim s vyndanejma pojistkama (Sport / halogen)

2) Uz mi podruhe za 2 mesice vyskocila chyba P2004 - poprve kdyz jsem mel v nadrzi naftu tak na 40km a podruhe po natankovani u RobinOILu, beru jinak na stridacku Shell Eco a kdyz je nedele tak V-Power, cetl jsem si na hondakarma neco a pak si vygooglil obrazky co se muz stat treba i s bmw motorem pri tyhle chybe a dost me to vydesilo.

3) Strasne me posledni dobou zlobi otevirani patych dveri, porad lezu do kufru abych je otevrel ruco a odpojuju baterku aby zas fungovaly, kazdopadne to vypada na neco jineho nez vzpery - projevuje se to jen pri otvirani a to tim ze zustanou zamceny. Jinak umej mavat pekne Úsměv

Prosim i Šťépu o zamyšlení, díky Tak to koukám!
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2016 , 11:33   Citovat  

nicecontrast napsal:

1) Zustavaji mi svitit dalkovy svetla i po zamknuti / jezdim s vyndanejma pojistkama (Sport / halogen)

2) Uz mi podruhe za 2 mesice vyskocila chyba P2004 - poprve kdyz jsem mel v nadrzi naftu tak na 40km a podruhe po natankovani u RobinOILu, beru jinak na stridacku Shell Eco a kdyz je nedele tak V-Power, cetl jsem si na hondakarma neco a pak si vygooglil obrazky co se muz stat treba i s bmw motorem pri tyhle chybe a dost me to vydesilo.

3) Strasne me posledni dobou zlobi otevirani patych dveri, porad lezu do kufru abych je otevrel ruco a odpojuju baterku aby zas fungovaly, kazdopadne to vypada na neco jineho nez vzpery - projevuje se to jen pri otvirani a to tim ze zustanou zamceny. Jinak umej mavat pekne Úsměv

Prosim i Šťépu o zamyšlení, díky Tak to koukám!

Ad1. problém bude v relé spínání dálkových světel, asi zapékající kontakty. Nemusí to být ono, ale vůbec bych se tomu nedivil. Jaké tam máš žárovky? Pokud je odběr nadměrně velký, jsou kontakty proudově a tedy i tepelně namáhány tak, že může dojít k připečení, druhou věcí je pak unavená pružinka relátka. Pokud máš v okolí někoho se stejným autem, zkus přehodit relátka.
Ad2. v tom ti neporadím...
Ad3. už se to tu hodně řešilo, problém je v mikrosípnači dveří. Rozebrat a vyčistit, pokud to nepomůže, vyměnit.
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 18.5.2016 , 12:18   Citovat  

Ahojte, prosim o nazor/ radu.
Na pravom kolese mi ostava visiet rucna brzda, t.j. ked ju povolim, nepovoli sa uplne.
Lanko sa sice uvolni, ale ostane to visiet na tej pruzine, ktora sa nevrati naspat.
Musim tu pruzinku vratit do vychodzej polohy manualne.
Mali ste niekto podobny problem?
Accord diesel 2004, kotucove brzdy.
Vdaka
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2016 , 12:24   Citovat  

piranha napsal:
Ahojte, prosim o nazor/ radu.
Na pravom kolese mi ostava visiet rucna brzda, t.j. ked ju povolim, nepovoli sa uplne.
Lanko sa sice uvolni, ale ostane to visiet na tej pruzine, ktora sa nevrati naspat.
Musim tu pruzinku vratit do vychodzej polohy manualne.
Mali ste niekto podobny problem?
Accord diesel 2004, kotucove brzdy.
Vdaka

Máš zatuhnutý čep excentru, respektive čep páky na který je nataženo to lanko, rozdělej to, očisti a čep promaž mazacím tukem.
Měl jsem podobný problém na Mazdě.
To mi připomělo, že bych to mohl taky zkontrolovat.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 9:18   Citovat  

nicecontrast napsal:

Vítej v klubu Velmi šťastný snad se k tomu brzy dostanu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 12:04   Citovat  

Lexus style Mr. Green

wp_20160517_006_827.jpg

wp_20160517_006_827.jpg, 111.67 kB

wp_20160517_008_176.jpg

wp_20160517_008_176.jpg, 121.87 kB
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 13:32   Citovat  

markos napsal:
Lexus style Mr. Green

Nééé..řekni že sis to tam nedal..prosííím, řekni že to je blbá sranda.. kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 14:14  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 19.5.2016 , 14:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ja tomu rikam cirkus humberto a Jeremy ,ze vanocni svetilka na radnici ,neboli bludicky pořádnej výtlem

jeste rok a budou to mit i Dacie Velmi šťastný a to je proste total OUT ..

kdybych menil koncept svetel tak bud neco z analogoveho sveta nebo poradny led projektory Velmi šťastný

23809374772_4282a78c44_o.jpg

23809374772_4282a78c44_o.jpg, 693.07 kB

Nissan Skyline GT-R R34 - 008.JPG

Nissan Skyline GT-R R34 - 008.JPG, 259.95 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 14:31   Citovat  

Bludičky, jo? Velmi šťastný

Homologované DRLká sú oproti tomuto bludičky. Táto fotka je pri normálnom režime foťáku

WP_20160517_005.jpg

WP_20160517_005.jpg, 125.19 kB
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 15:31   Citovat  

Ahoj, za měsíc mě čeká technická, tak bych potřeboval nějak dořešit ty výbojky a přemýšlím, jestli by nebylo lepší to komplet předělat na bi-xenon Úsměv myslíš že pak legálně projdu STK? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 15:41   Citovat  

Máš SS. A pred technickou ti bude stačiť iba otvoriť krytku a vytiahnť konektor od solenoidu. Práca na 5 min...)
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2016 , 18:37   Citovat  

Marián napsal:

je to tak, pouze ochrana motoru před lidma, kteří hned na začátku ze srandy točí do omezovače.
   Návrat  
peter lucky johnson je teď offline  peter lucky johnson
PříspěvekZaslal: 20.5.2016 , 18:38   Citovat  

markos napsal:
PRed tým ako tú reťaz výmeníš, tak si ju nechaj skontrolovať. Môže sa stať že reťaz je OK...

Tak som to nechal skontrolovat priamo v Honde. Retaz je dlhsia o 2cm pricom povolena hranica je vraj max.1,6cm. Takze idem zhanat cely kit lebo 860 euro sa mi zato v Honde davat nehce. Ak mate niekto kontakt na dodavatela v ramci EU s ktorym uz mate dobre skusenosti, tak to pomoze. Zatial som si to dal nacenit do tudy odkaz v Madarsku. Som zvedavy na cenu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina