Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Civic 6g vti / ek4
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 6:22   Citovat  

pepikpohan napsal:
Docela zajímavé číst si příspěvky k tématu na Fb a tady přitom je to docela jednoduché... Pokud se slečna rozhodne jít k soudu tak ať se připraví na minimálně tři roky tahání pokud si borec vezme slušného právníka. Pak +-50000 kolíků na právníka, soudní výlohy a znalecké posudky. Bude totiž muset dokázat že závada byla ještě před tím než to koupila. A pokud je ve smlouvě že byla seznámena se stavem vozidla tak to bude mít ještě těžší. Pak záleží na soudci jak se vyspí protože protože použití zákonů v praxi je úplně o něčem jiném. Přičemž vozidlo nebude moct používat protože závada na vozidle je tak závažná že není schopné provozu na pozemní komunikaci. Takže být na místě nového majitele tak H opravím a drbu si hlavu jakej jsem pitomec. A ještě vzkaz pro bývalého majitele pokud jsi tímhle jezdil a pak ještě prodal s tím že jsi to nevěděl tak se radši na auta vy... a jezdi radši MHD.

vzhledem k tomu, že si majitel dovolil napsat ze je auto absolutne bez koroze, coz je z jednani o voze prostrednictvím komunikace mezi zakaznikem a kupujicim snadno dolozitelne..... Velmi šťastný tak si nemyslim, ze to bude az takovy problem...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pepikpohan je teď offline  pepikpohan
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 8:14   Citovat  

Newer ty jo neblbni pořádnej výtlem tohle rozmetu i já a to jsem blbej mechanik. Pokud to není napsáno ve smlouvě tak si může borec říkat co chce. Třeba že to umí i lítat. Věř mi ono u soudu je to úplně o něčem jiném. Už čtvrtým rokem chodím k soudu kvůli skryté závadě. Máme tolik důkazů a posudků ale úplně k ničemu. Dokonce jsme se museli odvolávat. U soudu ti řekne že je to bůh ví jak starý auto a že se s korozí musí počítat a jestli si slečna auto neprohledla tak má smůlu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 10:12   Citovat  

pepikpohan napsal:
Newer ty jo neblbni pořádnej výtlem tohle rozmetu i já a to jsem blbej mechanik. Pokud to není napsáno ve smlouvě tak si může borec říkat co chce. Třeba že to umí i lítat. Věř mi ono u soudu je to úplně o něčem jiném. Už čtvrtým rokem chodím k soudu kvůli skryté závadě. Máme tolik důkazů a posudků ale úplně k ničemu. Dokonce jsme se museli odvolávat. U soudu ti řekne že je to bůh ví jak starý auto a že se s korozí musí počítat a jestli si slečna auto neprohledla tak má smůlu.

Úsměv já mám zkušenost opačnou, reklamaci auta jsem vyřešil asi během 14ti dní, cca po pul roce uzívaní vozu... Úsměv holt asi záleží na přístupu jak prodejce tak kupujícího ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Civic 6g vti / ek4
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina