Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kapky: Honda Integra Type-R | DC2 | SEIKETSU 雪潔 | Vol. 1
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 13:45   Citovat  

Když se konečně podařilo vyřešit většinu drobností a detailů, které se mi na ITR nelíbily, tak se konečně začalo pracovat na věcech, které jsou, naopak, vidět na první pohled (pokud se teda zvedne kapota HaHaaa) . Jednou z prvních věcí, která se tedy udělala, bylo víko motoru. Původně jsem přemýšlel, jakou barvu vybrat a zda víko nedat jen nalakovat (bez wrinkle struktury), aby to bylo zase trochu něco jiného. Nicméně, po zdravém uvážení jsem nakonec usoudil, že nebudu blbnout a nechám udělat víko tak, jak bylo původně - tedy v podobě červené wrinkle struktury. Víko jsem tedy sundal a rozhodl jsem se ho svěřit Aqwertzzovi je to dobrý Ten odvedl velmi kvalitní práci za což mu ještě jednou moc děkuji - víko jsem doma ještě zespod pořádně odmastil, aby bylo ready na následnou instalaci. Myslím, že v porovnání s oloupaným starým víkem se jedná o pořádnej rozdíl - ostatně, mrkněte sami Mrk

wp_20160204_001_139.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
wp_20160204_001_139.jpg, 365.37 kB

wp_20160204_008_187.jpg

wp_20160204_008_187.jpg, 365.52 kB

IMGP7911.jpg

IMGP7911.jpg, 1.95 MB

IMGP7915.jpg

IMGP7915.jpg, 2.16 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
duk je teď offline  duk
PříspěvekZaslal: 17.3.2016 , 15:48   Citovat  

Krásná práce, parádní auto OK Těším se na pokračování!
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 10:31   Citovat  

Tuhle pohádku o renovaci si čtu vždy večer před spaním... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 16:27   Citovat  

duk: Děkuju za pochvalu přátele
nekmar: Doufám, že se Ti pak nezdaj nějaký noční můry HaHaaa

Jak už jsem psal i v prvním příspěvku, na ITR byly při koupi 17" disky OZ Racing (8x17 | ET40 | 5x114,3) s pneu Falken FK-452 225/35 r17, což je na ITR podle mého názoru dost nešťastná kombinace nesouhlas S ITR jsem toho na těchto discích najel jen velmi málo (max. 50km), ale i z toho mála jsem měl pocit, že tohle na ITR opravdu nebude to pravé ořechové - auto se na 17" chová docela divně, nehledě na to, že i vzhledově mi to přijde trochu jako úlet. I z tohoto důvodu jsem se proto rozhodl pořídit na ITR něco stravitelnějšího a vhodnějšího - volba nakonec padla na OZ Ultraleggera 7x16 | ET45. 16" mi na ITR přijde jako takový zdravý kompromis - a koneckonců, jezdila na nich i japonská 98 Spec ITR, takže to snad úplně špatná volba nebude. Při výběru disků jsem, kromě OZ Ultraleggera, zvažoval prakticky jen další dvě alternativy - Enkei RPF1 a Rota Slipstream (kopie Spoon SW388/Desmond Regamaster). Nad Rota Slipstream jsem uvažoval především kvůli jejich hmotnosti (6,3kg) a příznivé ceně, vzhledově už to pak není úplně můj šálek kávy. Enkei RPF1 se mi, naopak, líbí a v 16" jsou dokonce ještě lehčí (6,21kg), ale cenově je to trošku někde jinde. OZ Ultraleggera se mi nakonec podařilo sehnat za velmi dobrou cenu, ty kola se mi líbily vždy a na všem, proto jsem se tedy rozhodl právě pro ně a to i přesto, že oproti Enkei či Rota jsou malinko těžší. Disky jsou v současné době v lakovně a během 2-3 týdnů by měly být, spolu s originálními 15" disky, hotové, tak uvidíme, jak se ta barvička povede H+

IMGP7465.jpg

IMGP7465.jpg, 2.86 MB

IMGP7464.jpg

IMGP7464.jpg, 1.84 MB

IMGP7450.jpg

IMGP7450.jpg, 2.5 MB

IMGP7474.jpg

IMGP7474.jpg, 1.3 MB
   Návrat  
lukin je teď offline  lukin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2016 , 18:53   Citovat  

jo Ultraleggery sednou snad všemu...neni jich škoda lakovat když jsou uplně nový? a jakou barvu? jinak to máš pěkný Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 1:46  Naposledy upravil Kapky dne 7.4.2016 , 14:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Děkuju přátele Ultraleggery bych stejně jednou na lak dával tak či tak, takže proč je tam nešoupnout hned po jejich koupi, dokud ještě nejsou nějak posekaný od kamínků atd. Úsměv Navíc, už na začátku jsem měl určitou představu, jak bych chtěl, aby ITR vypadala a toho se snažím držet Mrk Barvu bych rád matnou bronzovou (aspoň podle vzorníku tak vypadala), ale uvidí se za pár týdnů, co z toho vzejde a jak se s tím v lakovně popasujou Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 22:30   Citovat  

Yoku yatta sā
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 1:18   Citovat  

Domo Arigato přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2016 , 15:25   Citovat  

Další z věcí, kterou bylo potřeba po koupi ITR vyřešit, byl chladič. Původní OEM chladič, který byl v ITR už měl bohužel to nejlepší za sebou, proto jsem se začal poohlížet po nějaké přijatelné náhradě. Ve výběru jsem měl, jak nový originální chladič od Hondy, tak i aftermarket varianty od Mishimoto, Koyo, Skunk2 či Tegiwa. Nakonec jsem vybral chladič Tegiwa a to především z toho důvodu, že byl za vcelku přijatelnou částku, byly na něj kladné ohlasy od předchozích majitelů a pro jeho koupi jsem se rozhodl také proto, že jsem zkrátka chtěl jen nějakou lepší náhradu za OEM chladič s dobrým poměrem cena/výkon. Doufám jen, že chladič bude mít lepší "fitment" než Tegiwa sukýnka s červeným prošitím, ale o tom zase někdy příště Velmi šťastný

IMGP7517.jpg

IMGP7517.jpg, 2.37 MB

IMGP7520.jpg

IMGP7520.jpg, 2.35 MB

IMGP7529.jpg

IMGP7529.jpg, 1.81 MB
   Návrat  
Baddy je teď offline  Baddy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 11:49   Citovat  

Ahoj Kapky,

parádní kára. Kola mám na svém civicu akorát OZ superleggera. Váha stejná 6,7kg. Kvalitní kola neměnil bych za nic.
Chválím za výběr!!! je to dobrý Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2016 , 18:45   Citovat  

Děkuju - Superleggery/Ultraleggery se mi líbily vždycky a jak říkám, byly za rozumnou cenu, takže nebylo moc o čem přemýšlet. Každopádně, už se nemůžu dočkat až budou konečně doma z lakovny a hoděj se na auto Je to tam.

Ale popojedeme - další "luxusní/komfortní" prvek (po loketce), který jsem ITR dopřál, bylo nové autorádio Velmi šťastný ITR sice při koupi již aftermarket autorádio mělo (konkrétně Sony CDX-GT410U), ale původní majitel mi při koupi pravděpodobně "zapomněl" říct, že nefunguje tuner, takže člověk byl odkázán pouze na přehrávání hudby z CD/USB/AUX - na autorádio to však nejezdí, takže jsem to neřešil. Vím, že z čiré podstaty auta, jakým je ITR, by v autě autorádio správně ani bejt nemělo, ale když už je ITR bez klimošky, tak jsem si chtěl dopřát aspoň pořádnej bigbít Velmi šťastný Dlouho jsem tedy hledal autorádio, které by se mi líbilo a současně se svým vzhledem jakžtakž hodilo i do interiéru ITR - zkrátka, aby to nebylo, jak pěst na oko. Od začátku jsem byl rozhodnutej pro 1-DIN autorádio a to pro takové, které by zvládlo přehrát všechno, co by mu člověk "podstrčil" - chtěl jsem tedy, aby autorádio disponovalo CD mechanikou, aby si poradilo s přehráváním hudby z USB, mělo AUX, BT kvůli streamování hudby z telefonu a bylo kompatibilní s iPodem a iPhonem. Rozhodoval jsem se mezi Sony MEX-N5100BT a Pioneer DEH-X5800BT - obě autorádia měla vše, co jsem požadoval a byla v podobné cenové kategorii. Měl jsem možnost obě autorádia slyšet na jednom místě a co se reprodukce hudby týče, pak to bylo hodně srovnatelné, nicméně myslím, že přeci jen trošku lepší reprodukci hudby měl Pioneer. Nakonec jsem se tedy rozhodl právě pro Pioneer, které má, podle mého názoru, i jednoduchý a elegantní vzhled a není to taková divočina jako Sony.

Autorádio má kvalitní zpracování s jistým stiskem všech tlačítek, disponuje velmi jednoduchým ovládáním, nechybí možnost vybrat si z několika různých kombinací barevného podsvícení a v ITR s OEM reproduktory hraje, na můj vkus, až nadmíru dobře (přehráváno z iPod Classic) Tak to koukám! Synchronizace s telefonem a následné streamování hudby přes BT funguje na jedničku a pomocí aplikace pro smartphone s názvem ARC není problém streamovat hudbu i třeba ze Spotify atp. či přes Google Maps poslouchat navigační instrukce. Potěší určitě i přítomnost mikrofonu pro volání přes BT - pro někoho, kdo tomuhle nikdy moc neholdoval, se jedná o celkem příjemnou změnu. Za sebe tedy jednoznačně doporučuji je to dobrý

IMGP7725.jpg

IMGP7725.jpg, 2.91 MB

IMGP7731.jpg

IMGP7731.jpg, 2.55 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 0:31   Citovat  

Máme naloženo a za pár hodin se vyráží na Slovensko do A-M-A Exhaust pro svody a výfuk VTEC

IMGP8075.jpg

IMGP8075.jpg, 1.72 MB

IMGP8094.jpg

IMGP8094.jpg, 1.31 MB
   Návrat  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 0:47   Citovat  

AMA mužu jen doporučit taky mám komplet výfuk+svody a super zvuk, jaký budeš mít svody 4-1 nebo 4-2-1? Úsměv

odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 18:11   Citovat  

DannyK: Pokud si pamatuju správně, tak by se mělo jednat o 4-2-1 variantu Mrk

Posledních pár dní jsem neměl bohužel moc čas a trochu jsem to tady zanedbával, takže je nejvyšší čas to napravit a poreferovat trošku o návštěvě na Slovensku u A-M-A Exhaust Systems o které jsem se zmiňoval již dříve.

Než se však mohlo jet na Slovensko, bylo, v první řadě, potřeba dokončit pár restů ke kterým jsem se dříve bohužel nedostal. Tím, pravděpodobně, nejdůležitějším bylo nahození nově udělaného ventilového víko od Aqwertzze. Víko mi tu sice hotové už nějakou dobu leželo, ale stále se pracovalo na ostatních věcech okolo ITR a současně jsem také čekal až mi dorazí dalších pár objednaných věcí, včetně silikonu Hondabond HT, bez kterého jsem víko na ITR dávat nechtěl. Nakonec časově vše dorazilo tak akorát a mohlo se tedy konečně nahodit nové víko, viz. foto.

Nyní už ale ke zmiňovanému výletu na Slovensko. ITR se 23.3.2016 naložila na podval a vzhledem k tomu, že mě v A-M-A očekávali druhý den časně ráno, tak se vyrazilo na cestu už ve 4:00. Jako na potvoru nás cestou přepadlo sněžení a déšť - o tom, že přijede ITR čistá, jsem si tedy mohl nechat jen zdát Velmi šťastný Kromě počasí však všechno běželo jako na drátkách a v 8:30 už jsme byli v Modře u A-M-A. Potom, co se ITR shodila dolů z podvalu a najelo se s ní na zvedák, jsem měl možnost ještě pořádně okouknout všechny připravené díly, které později putovaly na ITR. Na ITR pak byly objednány následující díly:

- 4-2-1 Výfukové svody
- Sportovní 200cspi KAT (plnící normu, tuším, až EURO4)
- Střední díl výfuku s rezonátorem kvůli snížení hluku
- Koncový díl s vyjímatelným silencerem

Musím říct, že řemeslně se jedná o opravdu velmi, velmi kvalitní výrobu, kdy vše bylo zpracované do nejmenšího detailu, že na to byla radost jen pohledět OK Po stránce zpracování a kvality celého systému se tedy jedná o špičkovou práci, kterou určitě doporučuji každému, kdo hledá nějakou alternativu k tomu, co je k dispozici na trhu. Co mě však zajímalo možná nejvíc, byl zvuk celého řešení - na ITR jsem po předchozím majiteli měl nainstalovaný koncový díl SRS G50, který byl na můj vkus už se silencerem docela hlučný a z tohoto důvodu jsem tedy chtěl něco trošku umírněnějšího s čím by se nechalo jezdit i denně. Naštěstí, ani zde A-M-A nezklamalo a po zvukové stránce je to přesně to, co jsem požadoval. S vloženým silencerem je zvuk na podobné úrovni jako sériový, OEM, výfuk a naopak, co mě překvapilo asi nejvíc je fakt, že ani bez silenceru se nejedná o něco, co by člověku vyloženě trhalo uši a nechá se s tím tedy normálně jezdit bez toho, aniž by to člověku otravovalo život je to dobrý Za tohle tedy jednoznačně smekám a klobouk dolů před A-M-A OK OK OK Na celém systému A-M-A Exhaust Systems uvádí nárust výkonu cca 15 koní (dle jejich předchozího měření na sériovém voze) - já s ITR na brzdě nebyl před ani po instalaci nových svodů a výfuku, takže přesné číslo neřeknu, nicméně myslím, že jen z toho zběžného projetí je tahle změna na voze hodně znát, ale samozřejmě se jedná jen o můj subjektivní pocit Úsměv Cenově se celá tahle sranda pohybovala okolo 35k se vším všudy, což je dle mého názoru opravdu neuvěřitelná cena, pakliže člověk uváží, že v tom jsou zahrnuty svody + katalyzátor + komplet výfuk + následná instalace. Původně jsem na ITR zvažoval komplet výfukový systém z JDM ITR (4-1 výfukové svody + katalyzátor + výfuk) z Hondy a nové to vycházelo na opravdu šílenou sumu Smutný Aby toho ale nebylo málo, nechal jsem si u A-M-A, pro jistotu, vyrobit i jakousi "přechodku" z nového středového dílu výfuku na sériový, OEM Honda, koncový díl výfuku - pokud by tedy v budoucnu byly na STK nějaké řeči kvůli výfuku, přehodím pouze sériový koncák a doufejme, že bude klid Úsměv Jsem opravdu velmi rád, že jsem se nakonec vydal touto cestou, ITR to proměnilo opravdu dost a pokud někdo na své auto zvažuje nákup svodů či výfuku, tak myslím, že A-M-A Exhaust Systems určitě stojí minimálně za zkoušku - jsem si jistý, že Vám rádi s čímkoliv poradí a i co se týče vstřícnosti a komunikace, tak nemám nejmenší výhrady přátele

Cestou ze Slovenska jsem pak měl naplánovanou ještě jednu zastávku a to ve WrapStyle z důvodu polepu vozu folií kvůli ochraně laku před kamínky. Zkušenosti s foliemi už nějaké mám, takže vím do čeho jdu, navíc WrapStyle vždycky odvedl naprosto špičkovou práci, takže věřím, že není potřeba se čehokoliv bát. Barevný odstín, který jsem nakonec vybral je "Satine White Pearl", čili matná bílá perleť, tak uvidíme, jak to bude ITR v téhle kombinaci slušet. Na autě se bude dělat následující:

- kompletní polep vozu do folie Avery Dennison Satine White Pearl
- polepení světlometů čirou folií
- tónování zadních skel

Z celého výletu jsem si pak domů přivezl OEM svody, katalyzátor, střední díl výfuku, koncový díl výfuku s přechodkou od A-M-A a aftermarket koncový díl SRS G50. Vše jsem se snažil minulý týden trochu očistit, aby se na to dalo trošku koukat a myslím, že i na ta léta ty díly vypadají stále docela slušně Mrk

V průběhu příštího týdne, kdy už bude ITR snad doma, se pokusím udělat nějaké fotografie a videa Mrk

Poznámka: Fotografie svodů A-M-A jsou fotografie, tuším, Malakaie, který měl na své ITR to samé - já si je bohužel nestihl "cvaknout", nicméně svody jsou stejné, takže zatím aspoň takhle přátele Děkuji za pochopení.

IMGP7986.jpg

IMGP7986.jpg, 1.17 MB

IMGP7983.jpg

IMGP7983.jpg, 1.01 MB

20120405144400.jpg

20120405144400.jpg, 1.02 MB

20120405144412.jpg

20120405144412.jpg, 1018.31 kB

IMGP8115.jpg

IMGP8115.jpg, 1.36 MB

IMGP8118.jpg

IMGP8118.jpg, 1.36 MB

IMGP8121.jpg

IMGP8121.jpg, 1.37 MB

IMGP8125.jpg

IMGP8125.jpg, 1.11 MB
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 18:56   Citovat  

Dyk Ty z toho děláš funglovku... je to dobrý
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2016 , 20:05   Citovat  

psal si, že používáš chemii od wurthu na podvozky. Sežeň si chemii na očištění antikora a půjde valná část z nich pryč. Pak jej uzavřeš lakem na nerezový povrch Úsměv

Jen pozor co používáš za nářadí, jakmile jsi s ním už jednou šáhnul na ocel tak NIKDY jej nepoužívej na nerez (nerezové kotouče brusné, drátené kartáče, smirkové papíry atd) protože do nerezu dostaneš ocelový prach a ten pak rezne Úsměv ..že jsi to všechno očistil drátákem? Se stydím

Btw osobně pak vyzkouším leštičku na trubky, to se kočkazpět (catback) bude lesknout jak psí kulky pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2016 , 12:34   Citovat  

SaKaL: Děkuju přátele Upřímně se začínám poslední dobou trochu obávat, co z toho nakonec vzejde Velmi šťastný ITR byla původně zamýšlená, krom zimy, na denní ježdění a s postupem času, čím víc na ní člověk pracuje, je to pro mě stále větší a větší "droga", takže kdo ví, jestli ji spíš nehodím na špalky a nebudu okolo ní jen chodit po špičkách Velmi šťastný

Lukas28: Ehm.. Se stydím V největší míře jsem na to použil smirkový papír, dráťák pak jen lehce Úsměv V tomhle moc zběhlej nejsem, to se přiznám, takže si nechám rád poradit - díky za info přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2016 , 14:51   Citovat  

Takže zatím poslední várka objednaných dílů je konečně kompletní. Už tedy zbývá jen vše dostat na auto, doladit pár detailů, objednat zbývající díly a "Stage 1" máme hotovou Je to tam. V uplynulých dnech tedy na ITR dorazily následující věci:

- OEM DC2 MOMO SRS volant
- Hondabond HT silikon
- Tegiwa manžeta řadicí páky
- Tegiwa Carbon kryt svíček
- SKUNK2 5-Speed řadicí páka
- Samco dvoudílný hadicový set pro oběh chladicí kapaliny + Clip kit

A ještě něco - Ultraleggery už jsou z lakovny doma, so stay tuned Lucy

IMGP7950.jpg

IMGP7950.jpg, 2.23 MB

IMGP7955.jpg

IMGP7955.jpg, 1.77 MB

IMGP7958.jpg

IMGP7958.jpg, 1.63 MB

IMGP7959.jpg

IMGP7959.jpg, 1.91 MB

IMGP7966.jpg

IMGP7966.jpg, 1.96 MB

IMGP7969.jpg

IMGP7969.jpg, 1.58 MB

IMGP7975.jpg

IMGP7975.jpg, 2.12 MB

IMGP8157.jpg

IMGP8157.jpg, 2.03 MB

IMGP8155.jpg

IMGP8155.jpg, 1.15 MB
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2016 , 18:29   Citovat  

je krasna ! nebude pak skoda s ni jezdit ? Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 12:26   Citovat  

Ahoj Martine,
ooo, paráda ... mezi námi, tak kola v laku budou/jsou porno.

M.
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 13:10   Citovat  

Vše paráda, jen ty modrý hadice bych vyhodil. Modrý, červený, žlutý, růžový ... podle mě je to děsný kýč. Motor vypadá jak po zásahu kolotočářů.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 21:40   Citovat  

shaman: Mockrát děkuju za pochvalu přátele Škoda to možná bude, ale žádný velký "huntování" u ITR rozhodně neplánuju, takže myslím, že větší škoda by byla s ní nejezdit Mrk Jinak, dnes jsem s ITR absolvoval cestu ze Zlína, z WrapStyle, a musím říct, že...tohle auto je hrozný peklo VTEC

M@jk: My už jsme si něco málo napsali po telefonu, ale ještě jednou děkuju přátele

JardaBar: Vím, vím - než jsem hadice objednal, tak jsem taky hodně zvažoval, zda je to či není dobrá volba. Pokud to však bude vypadat tak, jak si představuju a tak, jak to mám naplánováno, kde v motoráku budou figurovat další "doplňky" laděné do modra, tak by to nemuselo vypadat zle Mrk Ale to se vše uvidí, až bude auto komplet hotové Úsměv

Ale teď už konečně k tomu, co už měl možnost M@jk vidět a co tu lehce naznačoval - jak už jsem i já dříve psal, tak disky jsou konečně doma z lakovny. A musím říct, že jsem z nich absolutně paf - teď už jen, aby dorazily pneumatiky a vše půjde konečně na auto Je to tam. Původně jsem měl na disky vybraný odstín "FIAT 750F Marrone Vulcanico", což by měla být téměř identická matná bronzová, kterou dává na disky, např. TE37, Rays/Volk Racing. Když jsem se ale pak prohrabával vzorníkem, tak mi padla do oka úplně jiná barva - každopádně, posuďte sami, jak se disky povedly Mrk Já myslím, že to bude pecka Je to tam.

Spolu s Ultraleggery se přivezly i zrenovované a nově nalakované OEM 15" disky, které byly původně v barvě Championship White - jelikož nechávám tyto disky převážně na zimáky (pokud se bude v zimě vůbec jezdit HaHaaa), tak jsem nechtěl moc experimentovat a nechal jsem je nalakovat na matnou šedou, konkrétně pak na "Pewter Gray Metallic | Color code: NH-537M". Koneckonců, ani ty 15tky nevypadaj špatně Úsměv O vše se opět postarala "moje" už téměř "dvorní" lakovna je to dobrý

Aby toho ale nebylo málo, tak jak už jsem psal výše - dnes jsem ITR přivezl z WrapStyle, kde se dávala komplet polepit folií, konkrétně pak Avery Dennison Satine White Pearl, kvůli ochraně před kamínky. Spolu s komplet polepem se následně ještě potahovala světla čirou folií + se zatmavovala zadní a boční skla. WrapStyle odvedl opět naprosto špičkovou práci a ITR v této kombinaci vypadá ještě zase úplně jinak, takže naprostá spokojenost - doporučuji OK OK OK

Ale dost už řečí a tady jsou již slibované fotky H+

IMGP8160.jpg

IMGP8160.jpg, 1.33 MB

IMGP8172.jpg

IMGP8172.jpg, 1.16 MB

IMGP8175.jpg

IMGP8175.jpg, 1.31 MB

IMGP8178.jpg

IMGP8178.jpg, 1.24 MB

IMGP8181.jpg

IMGP8181.jpg, 1.42 MB

IMGP8200.jpg

IMGP8200.jpg, 1.37 MB

IMGP8201.jpg

IMGP8201.jpg, 1.25 MB

IMGP8239.jpg

IMGP8239.jpg, 3.55 MB

IMGP8230.jpg

IMGP8230.jpg, 2.88 MB
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 21:53   Citovat  

Mazec je to dobrý ani to na těch OZetech nechci vidět Velmi šťastný
A nevěřil jsem tomu, ale ta matná bílá se fakt povedla šuk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 22:26   Citovat  

Kapky napsal:
shaman: Mockrát děkuju za pochvalu přátele Škoda to možná bude, ale žádný velký "huntování" u ITR rozhodně neplánuju, takže myslím, že větší škoda by byla s ní nejezdit Mrk Jinak, dnes jsem s ITR absolvoval cestu ze Zlína, z WrapStyle, a musím říct, že...tohle auto je hrozný peklo VTEC

M@jk: My už jsme si něco málo napsali po telefonu, ale ještě jednou děkuju přátele

JardaBar: Vím, vím - než jsem hadice objednal, tak jsem taky hodně zvažoval, zda je to či není dobrá volba. Pokud to však bude vypadat tak, jak si představuju a tak, jak to mám naplánováno, kde v motoráku budou figurovat další "doplňky" laděné do modra, tak by to nemuselo vypadat zle Mrk Ale to se vše uvidí, až bude auto komplet hotové Úsměv

Ale teď už konečně k tomu, co už měl možnost M@jk vidět a co tu lehce naznačoval - jak už jsem i já dříve psal, tak disky jsou konečně doma z lakovny. A musím říct, že jsem z nich absolutně paf - teď už jen, aby dorazily pneumatiky a vše půjde konečně na auto Je to tam. Původně jsem měl na disky vybraný odstín "FIAT 750F Marrone Vulcanico", což by měla být téměř identická matná bronzová, kterou dává na disky, např. TE37, Rays/Volk Racing. Když jsem se ale pak prohrabával vzorníkem, tak mi padla do oka úplně jiná barva - každopádně, posuďte sami, jak se disky povedly Mrk Já myslím, že to bude pecka Je to tam.

Spolu s Ultraleggery se přivezly i zrenovované a nově nalakované OEM 15" disky, které byly původně v barvě Championship White - jelikož nechávám tyto disky převážně na zimáky (pokud se bude v zimě vůbec jezdit HaHaaa), tak jsem nechtěl moc experimentovat a nechal jsem je nalakovat na matnou šedou, konkrétně pak na "Pewter Gray Metallic | Color code: NH-537M". Koneckonců, ani ty 15tky nevypadaj špatně Úsměv O vše se opět postarala "moje" už téměř "dvorní" lakovna je to dobrý

Aby toho ale nebylo málo, tak jak už jsem psal výše - dnes jsem ITR přivezl z WrapStyle, kde se dávala komplet polepit folií, konkrétně pak Avery Dennison Satine White Pearl, kvůli ochraně před kamínky. Spolu s komplet polepem se následně ještě potahovala světla čirou folií + se zatmavovala zadní a boční skla. WrapStyle odvedl opět naprosto špičkovou práci a ITR v této kombinaci vypadá ještě zase úplně jinak, takže naprostá spokojenost - doporučuji OK OK OK

Ale dost už řečí a tady jsou již slibované fotky H+

Kemo,
na to se dá jedině napsat či uvést jediné:

OK je to dobrý VTEC sopťa sopťa
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 22:27   Citovat  

Vypadá to opravdu moc pěkně a na OZtkách to bude teprve něco je to dobrý
   Návrat  
Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 0:16   Citovat  

já asi budu jediný komu se za matná bílá nelíbí.....nicméně, každému se líbí něco jiného, takže proč né Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 6:24   Citovat  

Ta barva na těch OZech je pecka!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 7:56   Citovat  

Rusty napsal:
já asi budu jediný komu se za matná bílá nelíbí.....nicméně, každému se líbí něco jiného, takže proč né Úsměv

Neboj, ještě přijde kolego pojk, ten má též na barvy vkus. Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 9:57   Citovat  

Krásný stroj je to dobrý potáhnout a vytvarovat folii přes ten nápis "INTEGRA" v nárazníku to musí být taky zábava, tam se projeví kvalita folie a práce OK
   Návrat  
Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 13:29   Citovat  

M@jk napsal:
Neboj, ještě přijde kolego pojk, ten má též na barvy vkus. Úsměv

Me nevadí bila, ale spis to ze je matná nebo polomatna či co Velmi šťastný integrál v bílém laku je super (y)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kapky: Honda Integra Type-R | DC2 | SEIKETSU 雪潔 | Vol. 1
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina