Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K:CTR 8g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 22:26   Citovat  

Caues,

tak 350z jde pristi tyden do sveta a planuju navrat k honde...Velmi šťastný holt dokud nebude na GTR tak budu muset byt H+

shanim CTR 8G - FN2 - rozpocet cca 270-300.

preference:
malý nájezd - 70 tisíc?, bílá barva:-) ideálně se samosvorem, ale to už bych chtěl asi moc...

na netu toho moc neni, jeden mistni klubák - Lechy, s tim jsem v kontaktu... pak bilej na sportovnich vozech za 370 - asi normal cena ale spis na nemecko, tolik dohromady nedam, navic mi to prijde i dost na takove auto...

no a dal nic moc, same bazarovky....

kdyby nekdo prodaval dejte prosim vedet.
OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2016 , 22:32   Citovat  

To Tě teda lituju že musíš být H+ ... Velmi šťastný

P.S: Bílý CTR 8g byl jen se samosvorem (pokud jako bílý vyjel z fabiky).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 6:12   Citovat  

Hellborn napsal:
To Tě teda lituju že musíš být H+ ... Velmi šťastný

P.S: Bílý CTR 8g byl jen se samosvorem (pokud jako bílý vyjel z fabiky).

Haha , vis jak jsem to myslel Úsměv ...
Na bile s lsd je tencrozpocet asi maly ne?
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 7:23   Citovat  

Newer napsal:

je maly.. s tim rozpoctem v takovem stavu to je tak na EP3 (pricemz ne na limitky, anniversary jsem naposled v nemecku v takovem stavu nasel za 350k a uz se po ni slehla zem)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 7:35   Citovat  

Newer napsal:

Koukal jsem teď po "obyč" 1.8 s menším nájezdem a ani ty, co se prodávají přes 200tis. (230-250tis.), nejsou žádná hitparáda... Ble Takže čekat CTR za něco vyšší cenu není moc reálné.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 8:44   Citovat  

Pokud upustíš od origo bílé, což je se samosvorem, tak kup jinou barvu a samosvor kup od Danyho a nech ho namontovat. Při koupi si dej bacha na převodovku. Vyzkousej 2-3-4 do plnych ot a nesmí skrtnout....
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 9:21   Citovat  

S ohledem na fakt, že bílá byla jen Championship White (a jediná by měla OEM LSD samosvor), což byla limitka a ještě navíc až od roku 2009, tak počítej s cenou spíš od 350.000,- s nájezdem jaký požaduješ.
Za 270-300 koupíš "obyč" z roku 2007-9 a ještě musíš počítat s možným vstupním servisem co se motoru a hlavně převodovky týče.
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 10:27   Citovat  

chci se jen zeptat proč prodáváš 350z?jednu dobu jsem nad ním taky uvažoval...Jinak já hledám slušné Ctr 8g už poměrně dlouho s podobným rozpočtem jako máš ty a není to žádná sláva.Myslím že ta od Lechyho bude za ty peníze slušná,ale naživo jsem ji neviděl.Ještě když ji nabízel za 280 nebo 289tis ted už přesně nevím byl jsem rozhodnutej ji vzít,ale nabízel jsem mu 270tis což odmítnul.Už dávno mohla být pryč,njn.No a ta bílá na sportovních vozech za 370tis tu vidím skoro každý den když jedu do práce,parkuje na stejném místě skoro stím nejezdí.Ta se mi líbí,ale stále si kladu otázku jestli dát za takové auto 370tis,i když vzhledem k nabídce na trhu je ta cena slušná...

zde posílám téma které jsem zakládal na typer.cz je tam i výpis vin lechyho ctr tak na to kdyžtak koukni a pročti si to OK

tudy odkaz
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.3.2016 , 22:05   Citovat  

Keak napsal:
chci se jen zeptat proč prodáváš 350z?jednu dobu jsem nad ním taky uvažoval...Jinak já hledám slušné Ctr 8g už poměrně dlouho s podobným rozpočtem jako máš ty a není to žádná sláva.Myslím že ta od Lechyho bude za ty peníze slušná,ale naživo jsem ji neviděl.Ještě když ji nabízel za 280 nebo 289tis ted už přesně nevím byl jsem rozhodnutej ji vzít,ale nabízel jsem mu 270tis což odmítnul.Už dávno mohla být pryč,njn.No a ta bílá na sportovních vozech za 370tis tu vidím skoro každý den když jedu do práce,parkuje na stejném místě skoro stím nejezdí.Ta se mi líbí,ale stále si kladu otázku jestli dát za takové auto 370tis,i když vzhledem k nabídce na trhu je ta cena slušná...

zde posílám téma které jsem zakládal na typer.cz je tam i výpis vin lechyho ctr tak na to kdyžtak koukni a pročti si to OK

tudy odkaz

cau jasne, mam topic i na JDM Meetingu kde o mem zetku pisu vse.

je to prvni fl- tedy vq35de - 221 kw, a po cca 4500 km, spotreba oleje cca 5 litru. (pri koupi melo najeto 69 tisic) ale setup byl takovy ze se dalo predpokladat ze tomu nekdo nakladal na okruhu...

tak jsem to zacal resit, kupoval jsem auto od pravnicke osoby, a byla mi nabidnuto odstoupeni od smlouvy... ackoli dle vyjadreni nissanu je spotreba v norme a tahle verze co byla jen v roce 2006 - tedy lehce prekopany puvodni motor... pry zral olej nejvic... nevim, kazdopadne nehodlam za 10 000 nalejt nakejch rekneme 12 litru oleje..

jinak zetko neni podle me az tak uzasne auto, jak vsude pisou, na tu vahu co to ma je to slabe... snedlo by to tak o 300 kg min... pak by to asi byla jina zabava, proti memu poslednimu autu (ITR) to i toci malo takze to proste neni takova zabava no.. jinak riditelne je to perfektne .... kazdy se za tim otoci... .ale to je tak vse Úsměv hondy me bavi vic... prubnu ted to CTRKO asi Úsměv pak se uvidi...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.3.2016 , 23:25   Citovat  

Nikdo neprodava? Hihi
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2016 , 10:03   Citovat  

tudy odkaz
lehce nad rozpočtem, ale vypadá dobře OK
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.3.2016 , 11:29   Citovat  

Bullseye napsal:
http://auto.bazos.sk/inzerat/59275204/Honda-Civic-Type-R-20-Plus.php
lehce nad rozpočtem, ale vypadá dobře OK

Jooo to vypada bombove, akorat prihlaseni a dovoz do cr bude taky neco stat a vic nez 300 dat ted nemuzu Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.3.2016 , 12:29   Citovat  

2bep napsal:
S ohledem na fakt, že bílá byla jen Championship White (a jediná by měla OEM LSD samosvor), což byla limitka a ještě navíc až od roku 2009, tak počítej s cenou spíš od 350.000,- s nájezdem jaký požaduješ.
Za 270-300 koupíš "obyč" z roku 2007-9 a ještě musíš počítat s možným vstupním servisem co se motoru a hlavně převodovky týče.

Samosvor se daval seriove do vsech CTR od r.v. 2010, ale ktery mesic presne nebo konkretni radu VIN neznam. Vetsinou se uvadi taky datum 1. prihlaseni do provozu, takze i auto ze zaveru 2010 muze byt klidne vyrobene v r. 2009, je potreba kontrolovat VIN kody a vybavu.
BTW mohl bych se preptat, jestli muj znamy nema jeste novou prevodovku s OEM samosvorem, mne kdysi jednu prodal za 2000 € a mel jich vic. Chtel jsem delat lehky repas prevodovky a dokupovat samosvor, tak nebylo co resit- vsechno s 0 km je to dobrý
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.3.2016 , 13:51   Citovat  

Jasny, diky za tip i pomoc s prevodovkou, dany z typer prodava samosvor za 20, takze to by bylo taky reseni. Ale vazne bych chtel toho bileho, cerny je nic moc, takze jeste asi budu muset pockat nez se neco objevi
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.3.2016 , 22:41   Citovat  

Mr. Green tudy
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 8:26   Citovat  

Snad se něco najde, nebo se začnu poohližet po tom meganu RS 265 cup...
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 12:03   Citovat  

Newer napsal:
Snad se něco najde, nebo se začnu poohližet po tom meganu RS 265 cup...

uvažuješ stejně jako já OK Velmi šťastný pifko
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.3.2016 , 13:50   Citovat  

Keak napsal:
uvažuješ stejně jako já OK Velmi šťastný pifko

no pak me napada jeste sehnat nejaky zetko, co ten olej nebude tolik zrat......

rozhodne nebudu kupovat ctrko za skoro 400... viz to bile na sportovnich vozech to mi hlava nebere
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.3.2016 , 21:42   Citovat  

Zetko je pryc, penize doma - UP
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.3.2016 , 21:25   Citovat  

hopla
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 8:15   Citovat  

Hihi
   Návrat  
bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 8:36   Citovat  

co tak kupit 370Z ?
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.3.2016 , 8:57   Citovat  

bleck666 napsal:
co tak kupit 370Z ?

mam na auto 300... za to 370z nekoupím, ale jinak bych ji bral Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.3.2016 , 14:09   Citovat  

Mr. Green
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 27.3.2016 , 0:25   Citovat  

Je to tam.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 9:52   Citovat  

ty brďo, 3 kupci na FN2 a žádná (nová) CTRka na klubu na prodej?
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 10:14   Citovat  

Pár let vydrž a možná Ti nechám svoje Velmi šťastný Ale teď trochu vážnějc - zhruba jsem zkouknul, co všechno jsi už vystřídal za auta a napadá mě otázka, jestli po tom všem nebude FN2 trochu krok zpět? to mi hlava nebere FN2 je super auto, ale oproti ostatním Type R modelům bych řekl, že trošku "vyměklo", určitě ne však podvozkově, ale takovým tím pocitem z toho auta a už to nebude jako ITR, která připomínala, i jak ty jsi sám řekl, raketu Velmi šťastný Z tohohle pohledu mi pak přijde lepší volba EP3, ale samozřejmě vždycky záleží, jaký úmysly s tím autem člověk má Úsměv Kdyžtak sorry za OT přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 10:15   Citovat  

Kapky napsal:
Pár let vydrž a možná Ti nechám svoje Velmi šťastný Ale teď trochu vážnějc - zhruba jsem zkouknul, co všechno jsi už vystřídal za auta a napadá mě otázka, jestli po tom všem nebude FN2 trochu krok zpět? to mi hlava nebere FN2 je super auto, ale oproti ostatním Type R modelům bych řekl, že trošku "vyměklo", určitě ne však podvozkově, ale takovým tím pocitem z toho auta a už to nebude jako ITR, která připomínala, i jak ty jsi sám řekl, raketu Velmi šťastný Z tohohle pohledu mi pak přijde lepší volba EP3, ale samozřejmě vždycky záleží, jaký úmysly s tím autem člověk má Úsměv Kdyžtak sorry za OT přátele

Prostě spíš VTi než TypeR... Úsměv
   Návrat  
petzelda je teď offline  petzelda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 10:15   Citovat  

prodám Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.3.2016 , 10:27   Citovat  

Kapky napsal:

hehe, no já jsem taky vyměkl xD.... chci se zajet podívat na to EP3 co prodává LK7R... ale mě s EP prostě nelíbí, je to dodávka pro pekaře.... navíc to chci jako auto na denní ježdění a nevím jestli u toho LK7T EP3 nebudu muset pořád něco ladit a upravovat / opravovat...
FN2 se mi líbí jak vypadá, už to nějakou výbavu nabídne, zevnitř je to fajn... jen mě trošku štve ele klapka, zadní náparava s torzkou ale co:-) stejně nejezdím tak na hraně abych tu torzní tyč poznal...

chci auto do kterého se budu těšit, bude mít potenciál na nějaké úpravy - výfuky sání, brzdy, podvozek a tak:-) do kterého se budu denně tešit a bude mě bavit... to FN2 myslím si, splňuje.

Jinak 350z je úžasný auto, ale osobně už bych koupil jedině 2.facelift a těch je jak šafránu.

Navíc mi poslední dobou přijde, že jsou ceny "takových" aut v čr děsně přestřelený. Každej by si řekl nejraděj co nejvíc, a zatajil kde co... A když se chceš pobavit o cenně tak se cítí ukřivděně a odkáže tě na zahraničí, kde stojí auta stejně... (aniž by zvážil ostatní faktory...)
když jsem měl na auto 80-100 tak bylo všudě milion aut,co jsem chtěl a bylo z ceho vybírat...
Teď když mám řekněme 300+- tak nikde nic, za co by mi stalo ty peníze utratit, jsem z toho smutnej Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K:CTR 8g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina