Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 137
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 10:35   Citovat  

JurajP napsal:
este jedna podstatna vec. Co sa tyka servisnych prehliadok. Je mozne ist kdekolvek na uzemi EU na servisnu prehliadku? Honda ponuka teraz zaruku 3+5=8 rokov. Vztahuje sa tych 5 rokov aj vtedy, ked by som isiel napr. na servisnu do Brna? Viem, ze tie 3 roky su garantovane. Pri tych 5 rokoch mi povedal predajca, ze ak dodrzim tie 3 roky servisnych prehliadok, automaticky dostavam dalsich 5 rokov na drahe veci, cize suciastky v prevodovke, motore, atd. U nas co su servisy napr. v BA, tak si pytaju nehorazne sumy. Dat 450e za servisnu prehliadku je k*rva velmi vela. Preto ma zaujima, ci je mozne ist aj inam na prehliadku.
dakujem

Za mě v tomhle neporadím. Prodejce se servisem tu máme široko daleko jediného (no, přeháním....), jeho přístup ke mně jako zákazníkovi je bez výhrad, ceny servisní prohlídky přijatelné. Z vlastní zkušeností vím jen to, že není problém nechat auto v záruce opravit v jiném autorizovaném servisu než bylo auto koupeno.
Ta záruka na 8 let se týká dílů, u kterých by bylo hanba, kdyby "odešly". Koukni na její podmínky. Tu by spíš měl zavést koncern, ale asi dobře ví, proč to neudělá...Úsměv
Je to stejné jako s těmi výbavami. Vyhodnotili jsme tu záruku jako zbytečnou, to bychom Hondu nekupovali, kdybychom tu záruku potřebovali...Úsměv
Napadá mě, aby jsi se zeptal, zda-li ten tvůj prodejce dělá pojištění na nové auto. Znamená to, že když během čtyř let budeš mít totálku, pojišťovna ti dá peníze, které to auto stálo na začátku...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 11:01   Citovat  

ponukaje nejake AutoGAP poistenie. kolko cca. platis za prehliadku?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 11:48   Citovat  

JurajP napsal:
ponukaje nejake AutoGAP poistenie. kolko cca. platis za prehliadku?

Tuším že to bylo něco kolem 5000,- Kč. 200 euro po vašem...Úsměv
   Návrat  
chrobok je teď offline  chrobok
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 12:09   Citovat  

Ten GAP mi borec při leasingu nabízel za nějakých 1200kč ročně
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 13:06   Citovat  

chrobok napsal:
Ten GAP mi borec při leasingu nabízel za nějakých 1200kč ročně

Podezřele málo, na ty čtyři roky dopředu nám to nabízeli za cca. 11000,- Kč.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 14:31   Citovat  

Ak vas mozem poprosit o take objektivne zhodnotenie, ako skusenych vodicov: Preco Hondu a nie Mazdu, a naopak? Co by ste vytkli jednemu, alebo druhemu (negativa, pozitiva)? Pride to mozno komicke pytat sa na hondackom fore takuto otazku, ale verim, ze to nejak prekusnete Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 14:38   Citovat  

JurajP napsal:
Ak vas mozem poprosit o take objektivne zhodnotenie, ako skusenych vodicov: Preco Hondu a nie Mazdu, a naopak? Co by ste vytkli jednemu, alebo druhemu (negativa, pozitiva)? Pride to mozno komicke pytat sa na hondackom fore takuto otazku, ale verim, ze to nejak prekusnete Úsměv

Musíš si vyzkoušet oboje. Úsměv

Když jsem kdysi zkoušel Mazdu 5, tak měla šíleně tuhé řazení (Oktávka r.99 měla lepší) a s korozí na tom nebyla taky nejlíp... Ble Takže jsem skončil zas u Hondy - Accorda... Taky mě baví poučka u Swifta - řaďte rychle - nemůžu, protože rychlé řazení (jak jsem zvyklý z Hond) ta převodovka nezkousne. Prostě hondí manuální převodovky nemají chybu. Ale třeba se Mazda zlepšila...
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 18:42   Citovat  

Neuvažoval jste někdo montáži startovacího tlačítka? Když se podívám na tu pěknou palubku, tak ta záslepka je do očí bijící. Nemělo by to být tak náročné na úpravu. Jen sehnat originál Honda čudlík
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 18:57   Citovat  

JurajP napsal:

V tomhle ti nepomůžu, s Mazdou jsem zatím nejel.
Takže hurá do salonu, vyzkoušej si Tourera v tebou preferovaných jízdních režimech, a uvidíš. To samé s Mazdou.

Jo, a Honda nás chytla podle úsloví : "Kdo jednou zkusil, nechce jinak..." A to bylo už před patnácti lety...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 19:02   Citovat  

Joystick napsal:
Neuvažoval jste někdo montáži startovacího tlačítka? Když se podívám na tu pěknou palubku, tak ta záslepka je do očí bijící. Nemělo by to být tak náročné na úpravu. Jen sehnat originál Honda čudlík

Když si vezmu, že tu krytku z pohledu řidiče úspěšně kryje volant, tak iritace z pohledu na tu krytku se limitně blíží nule.
A napadá mě, že jak je umístěno, každé startování by znamenalo poměrně zajímavé lámání prstů, abych to tam někde stiskl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 20:43   Citovat  

Som po jazde na Mazde. Pocity: Mal som dojem, ze to auto ma slabsi odpich, oproti Honde, ale to bude dane asi tym, ze Mazda ma 88kw a Honda 104kw. Zvuk motora sa mi az tak v tych vysokych otackach nepacil, ta sportovost tam trosku chybala, bola tam, ale len trochu, podla mna. Este raz som si presiel interier a vyzera tak "lacno". Ako sofer som mal pocit, ze je to uzke, menej priestoru. Na sedackach sa mi nepacilo to, ze ako sa sedi, tak tam je take presitie a tlacilo ma to na zadku, inak sedacky v pohode. Co sa tyka kufru, tak to je no-comment, tam fakt sa setrilo, kde sa dalo a dnes som si vsimol, to co nie minule, ze repraky su odkryte a trcia tam droty. Mohli to aspon zakryt.
Zajtra idem na jazdu s Hondou Civic 5D (nemaju na testovanie Tourer) a uvidim co a ako.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 22:54   Citovat  

piskot napsal:
Podezřele málo, na ty čtyři roky dopředu nám to nabízeli za cca. 11000,- Kč.

Bylo to od Alianz a šlo to max na první dva roky u nového auta. Možná to bylo 1500 ale víc fakt ne. Tak nevim.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 12:51   Citovat  

Koukám tak různě na fotky těch Tourerů a některé mají ty lišty černé a některé auta zase matně střibrné ... To je nějaká příplatková výbava? Nebo to je od jaké výbavy to je?

Mě se ta modrá metalíza (kterou mám objednanou) hrozně líbí s těmi chrom doplňky ... Xenon to má hezky potuněné Úsměv OK
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 13:12   Citovat  

dík Úsměv
ližiny na střeše jsou u S, comfort a elegance černý, u lifestyle a executive stříbrný Mrk
připlatit nejdou a jako náhradní díl prý stojí 18tis Tak to valím bulvy

dodatečně vyparádit to můžeš chrom sadou tuším za 20tis
já z toho vzal akorát dekor kufru a lišty oken, zbytek mi přišel už moc Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:03   Citovat  

2 Xenon: Nemáš zač ... Ty příplatky jsou docela masakr... Asi zůstanu jen u toho že si nechám udělat tmavou folii na kufr a zadní dveře, a taky ten proužek dolo na narazníku co máš, v kombinaci s černýma kolama by to mohlo být cajk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:05   Citovat  

chrobok napsal:
2 Xenon: Nemáš zač ... Ty příplatky jsou docela masakr... Asi zůstanu jen u toho že si nechám udělat tmavou folii na kufr a zadní dveře, a taky ten proužek dolo na narazníku co máš, v kombinaci s černýma kolama by to mohlo být cajk

Taky jsem přemýšlel nad těmi zatmavenými okny, ale folie nechci. Takže jestli, tak skla budou čirý.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:06   Citovat  

Joystick napsal:
Taky jsem přemýšlel nad těmi zatmavenými okny, ale folie nechci. Takže jestli, tak skla budou čirý.

Já teda nejsem nějakej mega znalec, ale ta černá skla z výroby jsou taky čirá a je na tom nějaká fólie nebo se pletu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:07   Citovat  

nene, jsou to tmavý skla Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:09   Citovat  

xenon04 napsal:
nene, jsou to tmavý skla Mrk

A když jsme u toho ... jsou teda ty folie tak špatné? Má to smysl?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:23   Citovat  

chrobok napsal:
A když jsme u toho ... jsou teda ty folie tak špatné? Má to smysl?

Kdesi v jedné z recenzí (nebo to bylo tady?) jsem četl, že ta tmavá skla vzadu způsobují to, že v létě vepředu si lidi nastaví klimošku, aby jim nebylo vedro, a vzadu je díky těm sklům, páč nepropouštějí teplo, zima.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 18:27   Citovat  

piskot:
ty si myslis, ze se vzduch v tom jedenapul kubiku prostoru behem okamziku nepromicha? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 19:00   Citovat  

Bully napsal:
piskot:
ty si myslis, ze se vzduch v tom jedenapul kubiku prostoru behem okamziku nepromicha? Úsměv

Čéče, nevím.
Když jsem to tenkrát četl, a asi kdyby to ten dotyčný neměl potřebu sdělit, tzn. že to tak vnímal, tak to nenapsal...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 20:25   Citovat  

pani, tak dnes som bol opat na jazde so Civicom, ale tentoraz s HB, lebo Tourer nemali. HB je inac tiez fajn, kufor dost velky na HB, ale zadok sa mi nepaci a priatelka povedala, ze nie Velmi šťastný Som pevne rozhodnuty, ze pojdem do Tourera. Pekny zvuk motora, priestranny, prakticky, sice nizsi, ale chce to zvyk. Dealer mi povedal, ze maju vo vybave Elegance a farbe Twilight Blue jeden kus ocakavany 19.4. na centralnom sklade a este nezabudol dodat, ze zajtra sa to moze uz predat. Ked som bol predtym u ineho dealera, ten povedal, ze auto by mohlo byt niekedy v marci, alebo na prelome marca/aprila. Zajtra si zavolam k tomu druhemu dealerovi, ze kedy by to bolo. No a ked som sa spytal na servisne prehliadky, tak mi povedal, ze auto si samo vypyta, ci sa bude menit olej, filter alebo co. A pytal som sa orientacne na cenu prehliadky a povedal mi okolo 300e Tak to koukám! Neveril som vlastnym usiam. Si hovorim, keby kupim aj auto u vas, tak si ho tam isto nedam servisovat Velmi šťastný
   Návrat  
Míra Kudláček je teď offline  Míra Kudláček
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 20:33   Citovat  

zdar pánové. mám dotaz zda zrcadlení displeje telefonu například s navigací funguje i za pohybu auta.nechce se mi totiž připlácet za navigaci ty děsivý peníze. zatím jsem tu na foru našel jen jeden příspěvek že to někomu šlo ale jen když stál.díky za odpověď
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 20:38   Citovat  

Kdyby někoho zajímali náklady na servisní prohlídky tak tohle mi poslali přímo od importéra.

tourer.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
tourer.jpg, 138.71 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 20:48   Citovat  

tvl, tie ceny su uplne super, nie ako tu, kde by pytali 300e. normalne zvazujem, ze budem chodit do Brna raz za rok pozriet Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 20:49   Citovat  

Míra Kudláček napsal:
zdar pánové. mám dotaz zda zrcadlení displeje telefonu například s navigací funguje i za pohybu auta.nechce se mi totiž připlácet za navigaci ty děsivý peníze. zatím jsem tu na foru našel jen jeden příspěvek že to někomu šlo ale jen když stál.díky za odpověď

musíš mít telefon s podporou mirrorlink http://www.mirrorlink.com/phones
navigace, která s tím pak funguje je sygic

Odkaz

nemám kompatibilní telefon, takže z vlastní zkušenosti neporadím...
každopádně sledování čehokoli za jízdy lze pomocí skrytýho menu povolit, nevýhoda je, že si to auto nepamatuje a musí se to "povolovat" po každým nastartování

Joystick: je to dobrý
   Návrat  
stanokra je teď offline  stanokra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2016 , 23:04   Citovat  

piskot napsal:
Kdesi v jedné z recenzí (nebo to bylo tady?) jsem četl, že ta tmavá skla vzadu způsobují to, že v létě vepředu si lidi nastaví klimošku, aby jim nebylo vedro, a vzadu je díky těm sklům, páč nepropouštějí teplo, zima.

jo to som písal ja.. naozaj tomu tak je, týka sa to ale len prípadu keď cez predné sklo praží slnko, takže ten nepomer je moc vysoký..
Ale je to fakt relatívně výnimočně v lete, inak na zatmavené zadné skla nedám dopustiť. Sú tam kvoli deťom, a určite to majú vzadu pohodlnejšie.. poznám to z rokov zo "čirymi" sklami z oktávky.
Berte i opak, keď im praží a nemajú tam výdychy klimatizácie, tak rozdiel bude opačný, vpredu budete mrznúť, aby im vzadu bolo jak-tak.

Rozhodně, ak s tým nemá nik problém, zatmavené skla.. i to, subjektívně pre mna, lepšie vypadá..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 8:19   Citovat  

stanokra napsal:
jo to som písal ja.. naozaj tomu tak je, týka sa to ale len prípadu keď cez predné sklo praží slnko, takže ten nepomer je moc vysoký..
Ale je to fakt relatívně výnimočně v lete, inak na zatmavené zadné skla nedám dopustiť. Sú tam kvoli deťom, a určite to majú vzadu pohodlnejšie.. poznám to z rokov zo "čirymi" sklami z oktávky.
Berte i opak, keď im praží a nemajú tam výdychy klimatizácie, tak rozdiel bude opačný, vpredu budete mrznúť, aby im vzadu bolo jak-tak.

Rozhodně, ak s tým nemá nik problém, zatmavené skla.. i to, subjektívně pre mna, lepšie vypadá..

A máš to origo taky nebo folii?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 9:23   Citovat  

piskot napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ten je dobrej.

Mám folie na obou autech už pár let a rozdíl v teplotách vepředu a vzadu není.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina