Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 23
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 15:28   Citovat  

V sérii to OBD0 je Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 16:34   Citovat  

Minor napsal:
V sérii to OBD0 je Úsměv

asi stále nerozumim celý tý hysterii okolo toho Úsměv
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 17:09   Citovat  

PeteZ napsal:
asi stále nerozumim celý tý hysterii okolo toho Úsměv

Já taky ne zmatenej naštestí kam jezdím na STK používají hlavu, takže se nesnaží diagnostikovat 100let starý auta, u který diag ani dělat nemusí, ale když to vemu obecně -

Mě je uplně jedno jestli mi auto budou či nebudou diagnostikovat, a pokud budu mít auto v serii, budu mít auto bez závad a oni mi Emise neudělají jenom proto, že budou chtít dělat diag OBD0, OBD1 apod. a nepujde jim to, díky jejich neznalosti či neschopnosti, tak se tam odtud nehnu a volám Dekru či ministerstvo dopravy ne? Úsměv Protože, když to auto bylo jednou schválený pro provoz, tak musí projít, nenechám šikanovat a omezovat, jenom proto že jsem jebkomil Velmi šťastný
   Návrat  
seban.ra je teď offline  seban.ra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 14:34   Citovat  

Sorry za offtopic ale aspon trochu k tematu pro pobaveni

tudy odkaz
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 16:11   Citovat  

seban.ra napsal:

tudy odkaz

pořádnej výtlem ...a kupime si kone Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 21:11   Citovat  

seban.ra napsal:

tudy odkaz

tuto perfekto pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
pobavil jsem se vic nez dobre pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 21:24   Citovat  

kdyz uz jsme u toho, ja si myslim ze stk budou za chvili vypadat nejak takhle:

Odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 22:25   Citovat  

seban.ra napsal:

tudy odkaz

jsem si prave cvrknul pořádnej výtlem
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2016 , 21:48   Citovat  

Tak jsem dneska byl na STK černý most praha... tušim TUV Nord? Pro prdelolezce i na emisích i na technický kontrole
Emise
Dobrý den, jsem tady dřív..
Dobrý den nevadí, dejte mi techničák, proboha co to je? Má to diagnostickou zasuvku?
Jojo vzadu u motoru 17 pin, ale na diagnostiku jsem si nechal manual doma a ani tu nevidím osciloscop Úsměv
Prosím, to asi nekomunikuje v OBD jak Vás poslouchám?
To určitě ne, dyť je to z dob, kdy u nas jezdilo maximálně tak Fáčko a to mělo karburator Úsměv
Tak diagnostiku dělat nebudem Úsměv
........
To Auto má lambdy a kat?
Lambdu jednu a kat jsem tam raději dal, nevěděl jsem zda ho mám mít nebo ne Úsměv
Podle hodnot tam být nemá, pač jste prošel líp jak výrazně novší auta...

Technická
tak si najeďte, rozsviťte, zabrzděte a zahejbejte volantem, teď bez brzd, zapl třásně, ohmatal stabíky, ramena, tlumiče, koukal na brzdové hadičky, motor, výfuk.
Pak jsme popojeli na válce, zkusil čumák, zadek... ručku moc nepoužívate?
Ne, jste blázen, dyť to má motor vzadu a náhon na zadek a ještě chci žít Velmi šťastný
Ale na parkování
Jen hodim kvalt, nestojím na svahu, proč?
Nebrzdí!
Blbost, zatáhněte víc Úsměv
Víc nejde!?
Brzdy zadní brzdí
Ty ano
Aha, tak to musím natahnout lanka :-/
Tentokrát to nenapíšu, ale slibte že je dotáhnete...
Slibuju...
Pak geometrie (sbihavost) a naposled světla na regloskopu, naklápění (to jsem měl hodně sevřenou řiť, pač jsem to nezkoušel) a nakonec kontrola štítků Úsměv

Technickou jsem prošel, v závadách mám štítky, nenašel kod motoru (ani nevim kde je tam zbouchlej), ale řiť jsem měl sevřenou slušně. Předemnou vyrazili Fabku 2010, na reparát tam bylo SUV od Hnujdaje a to vypadalo hodně nově... Takže rozhodně se s tím kluci nemažou Mr. Green
Podotýkam šel jsem na poctivou Se stydím
Nevšimli si ledek v mlhovkách, odchliplého bausetu na čelním skle, špatnýho rozměru zadních gum (možná jo ale nedali vědět)
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 12:00   Citovat  

trochu z jinyho soudku.....
Mate nejakou zkusenost s kontrolovanim kol? Myslim tim, ze gumy si prekontrolujou snadno, tim padem i prumer, ale sirku rafku a zejmena ET musi pro ne byt dost problem zjistit, paklize nemaji moznost kolo sundat ( Budiz - sirku jeste celkem snadno zmeri metrem). Ptam se pochopitelne proto, ponevadz špekuluju nad kolama na svoji jachtičku, ktera by nejradsi mela vzadu 18x10 ET0 a lemy vytazeny az na chodník Úsměv
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 12:25   Citovat  

kandik napsal:
trochu z jinyho soudku.....
Mate nejakou zkusenost s kontrolovanim kol? Myslim tim, ze gumy si prekontrolujou snadno, tim padem i prumer, ale sirku rafku a zejmena ET musi pro ne byt dost problem zjistit, paklize nemaji moznost kolo sundat ( Budiz - sirku jeste celkem snadno zmeri metrem). Ptam se pochopitelne proto, ponevadz špekuluju nad kolama na svoji jachtičku, ktera by nejradsi mela vzadu 18x10 ET0 a lemy vytazeny az na chodník Úsměv

Naposledy mi je kontroloval tak, že měl zrcátko na tyčce a prudil mě za ET o 5 nižší než original na oktávce to snad ne
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 12:39   Citovat  

DanTe napsal:
Naposledy mi je kontroloval tak, že měl zrcátko na tyčce a prudil mě za ET o 5 nižší než original na oktávce to snad ne

hm, to jsou kuny to snad ne . Takze vidim tri moznosti
a) Mit to spravne podle typ. listu
b) Mit kola ktery to maj napsany mezi petidirou a tudiz to neni videt
c) Zfalsovat to, coz bude vyzadovat trochu kovoobrabeciho snazeni.....

jeste je otazka, jestli nepujdou primo po KBAčku, protoze mam pocit ze novy alt. kola podle typ. listu zapisujou primo s konkretnim KBA - ktery je vylity na líci disku pokud vim..... to by bylo o to horsi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 14:18   Citovat  

DanTe napsal:

zbrousit misto kde to je napsany Velmi šťastný
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 14:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
zbrousit misto kde to je napsany Velmi šťastný

taky me napadlo Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 15:11   Citovat  

DanTe napsal:

Hm to je pěkný,chtěl jsem jet na STK tento týden a mám na zimních ET místo 55 myslím 40. Ale kola ven z auta nelezou. Musel bych místo zimních dát letní a zrovna tento týden na ně moc počasí být nemá...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 15:32   Citovat  

Mně na kola ani nekoukli a to mám vzadu jiný profil gum než je v techničáku a to jsem je na to tejden předtím upozorňoval, přímo toho co mi TK dělal... jestli si nepamatoval, nebo nechtěl, těžko říct, ale nedal jsem mu ani korunu je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 21:19   Citovat  

Bubaak napsal:
Mně na kola ani nekoukli a to mám vzadu jiný profil gum než je v techničáku a to jsem je na to tejden předtím upozorňoval, přímo toho co mi TK dělal... jestli si nepamatoval, nebo nechtěl, těžko říct, ale nedal jsem mu ani korunu je to dobrý

však jo, vždyť je to zbytečná buzerace. To auto se nestane nebezpečnym jenom proto, že je tam o kousek širší nebo vyšší pryž.
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2016 , 9:56   Citovat  

ja mam z letoska zkusenost z STK takovou, ze je STK furt stejna, jen ty emise u aut s OBD2 se pripojuji na diag. Jinak se realne nic nezmenilo.

PS: letos uz jsem dostal dvakrat 30denku, ale v obou pripadech opravnenou, jednou jsem o zavade nevedel (nejezdim s tim autem) a po druhy vse co vypsal se me jen nechtelo resit, protoze to je jen "zalozni" auto.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.2.2016 , 11:47   Citovat  

Bubaak napsal:
Tak jsem dneska byl na STK černý most praha... tušim TUV Nord? Pro prdelolezce i na emisích i na technický kontrole
Emise
Dobrý den, jsem tady dřív..
Dobrý den nevadí, dejte mi techničák, proboha co to je? Má to diagnostickou zasuvku?
Jojo vzadu u motoru 17 pin, ale na diagnostiku jsem si nechal manual doma a ani tu nevidím osciloscop Úsměv
Prosím, to asi nekomunikuje v OBD jak Vás poslouchám?
To určitě ne, dyť je to z dob, kdy u nas jezdilo maximálně tak Fáčko a to mělo karburator Úsměv
Tak diagnostiku dělat nebudem Úsměv
........
To Auto má lambdy a kat?
Lambdu jednu a kat jsem tam raději dal, nevěděl jsem zda ho mám mít nebo ne Úsměv
Podle hodnot tam být nemá, pač jste prošel líp jak výrazně novší auta...

Technická
tak si najeďte, rozsviťte, zabrzděte a zahejbejte volantem, teď bez brzd, zapl třásně, ohmatal stabíky, ramena, tlumiče, koukal na brzdové hadičky, motor, výfuk.
Pak jsme popojeli na válce, zkusil čumák, zadek... ručku moc nepoužívate?
Ne, jste blázen, dyť to má motor vzadu a náhon na zadek a ještě chci žít Velmi šťastný
Ale na parkování
Jen hodim kvalt, nestojím na svahu, proč?
Nebrzdí!
Blbost, zatáhněte víc Úsměv
Víc nejde!?
Brzdy zadní brzdí
Ty ano
Aha, tak to musím natahnout lanka :-/
Tentokrát to nenapíšu, ale slibte že je dotáhnete...
Slibuju...
Pak geometrie (sbihavost) a naposled světla na regloskopu, naklápění (to jsem měl hodně sevřenou řiť, pač jsem to nezkoušel) a nakonec kontrola štítků Úsměv

Technickou jsem prošel, v závadách mám štítky, nenašel kod motoru (ani nevim kde je tam zbouchlej), ale řiť jsem měl sevřenou slušně. Předemnou vyrazili Fabku 2010, na reparát tam bylo SUV od Hnujdaje a to vypadalo hodně nově... Takže rozhodně se s tím kluci nemažou Mr. Green
Podotýkam šel jsem na poctivou Se stydím
Nevšimli si ledek v mlhovkách, odchliplého bausetu na čelním skle, špatnýho rozměru zadních gum (možná jo ale nedali vědět)

OK OK OK

No vida ... dobře Ty přátele

83427 napsal:
však jo, vždyť je to zbytečná buzerace. To auto se nestane nebezpečnym jenom proto, že je tam o kousek širší nebo vyšší pryž.

Tak takhle ano, ale já třeba mám zapsáno pouze a výlučně: 205/45 R16 a sedlám 195/50 R15. Takže papír z HONDy je doma originál s razítkem a podpisem: 195/55 R15 a 5 1/4 a kola jsou 7 1/4, tak uvídíme. Křídlo kevlar karbon pro jistotu vyměním, jinak vše je originál, ještě seženu OEM nebo druhovýrobní blikače bílé a nebude tomu co vytknout.

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 17:09   Citovat  

Tak jsem dnes neprošel s Accordem 2.4 emisema. Pán něco blekotal že to ukazuje 0,4 a má být 0,3 ani nevím čeho. Vrátili mi peníze a poslal mě na emise jinam,že prý tam mají starší přístroje a umí to oblbnout Tak to valím bulvy to si užiju ještě...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 17:18   Citovat  

Obsah CO.... Lambda nebo kat, ještě někde radili vyměnit olej a filtry, ale nevim, prý to pomáhá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 17:27   Citovat  

No já doufám že lambda by svítila...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 17:53   Citovat  

Ahoj Michale,
Pěkně. Také to způsobuje i netěsnost výfuku.

Tak uvidíš.

Držím palce
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2016 , 17:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak jsem dnes neprošel s Accordem 2.4 emisema. Pán něco blekotal že to ukazuje 0,4 a má být 0,3 ani nevím čeho. Vrátili mi peníze a poslal mě na emise jinam,že prý tam mají starší přístroje a umí to oblbnout Tak to valím bulvy to si užiju ještě...

proto chci koupit UNI kat na euro 4.. cena kolem 100e
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2016 , 19:06   Citovat  

Kmóďa napsal:

Tak dnes jsem vyrazil na jinou STK,konkrétně do Autocentra Pecinka. Je to komplex,jehož součástí kromě jiného je i autorizovaný servis Honda v Roudnici nad Labem. Na emisích pohodový chlapík zalamentoval s úsměvem "proč plyňák v sobotu?" a že máme štěstí že je to Honda. Následně prohlásil,jak můžeme zničit plynem takový skvělý stroj. Po mé větě,že právě doufáme,že ho plynem nezničíme prohlásil,že už je zničený pořádnej výtlem potom se pochlubil,že měl taky A7g s K24 ale Type-S. Emise byli v pořádku,výpis z řídící jednotky v pořádku,jen nechápu,jak to,že ten motor má najednou nulové hodnoty CO až na zvýšené otáčky na benzín,tam je 0,001 pořádnej výtlem
Na STK oproti minulým rokům fotili a fotili,nikde žádné vůle,brzdy krásně souměrné,vše se překrývalo,na konci pán prohlásil že nic nenašel a máme na 2 roky zas klid...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2016 , 20:15   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak dnes jsem vyrazil na jinou STK,konkrétně do Autocentra Pecinka. Je to komplex,jehož součástí kromě jiného je i autorizovaný servis Honda v Roudnici nad Labem. Na emisích pohodový chlapík zalamentoval s úsměvem "proč plyňák v sobotu?" a že máme štěstí že je to Honda. Následně prohlásil,jak můžeme zničit plynem takový skvělý stroj. Po mé větě,že právě doufáme,že ho plynem nezničíme prohlásil,že už je zničený pořádnej výtlem potom se pochlubil,že měl taky A7g s K24 ale Type-S. Emise byli v pořádku,výpis z řídící jednotky v pořádku,jen nechápu,jak to,že ten motor má najednou nulové hodnoty CO až na zvýšené otáčky na benzín,tam je 0,001 pořádnej výtlem
Na STK oproti minulým rokům fotili a fotili,nikde žádné vůle,brzdy krásně souměrné,vše se překrývalo,na konci pán prohlásil že nic nenašel a máme na 2 roky zas klid...

Míšo,
gratulace.

Vidím, že dosti podobný přístup, jako Bubaak, takže se to potvrzuje.

Jsem rád, ne se ukazuje, jak to v reálu funguje.

přátele
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 21:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
tady je moje foto z měření emisí na mým K24 hybridu Velmi šťastný a z STK jsme vylezli s 3mi lehkými závadami, jako koroze kabiny a jejich součásti, pak orezlina na kotouči vzádu který nebrzdí moc, a snad nějaká prachovka na tlumiči bez vlivu na funkčnost.

WP_20160211_14_12_02_Raw.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160211_14_12_02_Raw.jpg, 1.44 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 22:01   Citovat  

sablos napsal:
tady je moje foto z měření emisí na mým K24 hybridu Velmi šťastný a z STK jsme vylezli s 3mi lehkými závadami, jako koroze kabiny a jejich součásti, pak orezlina na kotouči vzádu který nebrzdí moc, a snad nějaká prachovka na tlumiči bez vlivu na funkčnost.

Taky pěkný. Jak to může mít CO nula? Kor když jinde mi řekli že se nevejdu do limitu 0,3 ? Jinak na protokolu z STK mám napsané nějaké orezlé šrouby a ramena,které nemají vliv na funkčnost...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 22:16   Citovat  

Kmóďa napsal:
Taky pěkný. Jak to může mít CO nula? Kor když jinde mi řekli že se nevejdu do limitu 0,3 ? Jinak na protokolu z STK mám napsané nějaké orezlé šrouby a ramena,které nemají vliv na funkčnost...
mě se ptej, já to mam jako LowEmisionVehicle, mám to i na okně vylepený Velmi šťastný takže asi tak, ale je mi to taky divný pač si to vezme nějaký olej.
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2016 , 22:19   Citovat  

Kmóďa napsal:

Kdyby náhodou,tak v Roudnici na STK mám kdyžtak jednoho kamaráda.... Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
STK jake zavady na autě tolerují.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina