Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDA CRX II
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MiK je teď offline  MiK
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 12:59   Citovat  

Dobrý den všem,

po dlouhé době bych se opět rád vrátil k pro mě kultovnímu modelu, a proto sháním slušnou CRX II. Pokud byste někdo uvažoval o prodeji nebo znal někoho, kdo prodává.... budu rád a vděčen za jakékoliv info.

Díky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2016 , 13:32   Citovat  

MiK napsal:
Dobrý den všem,

po dlouhé době bych se opět rád vrátil k pro mě kultovnímu modelu, a proto sháním slušnou CRX II. Pokud byste někdo uvažoval o prodeji nebo znal někoho, kdo prodává.... budu rád a vděčen za jakékoliv info.

Díky Úsměv

Minor má jednu CR-X 2. generace a ještě ve VTECu... potřebuje trochu lásky... OK

tudy odkaz
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 0:20   Citovat  

Mrkni na bazos na Martasovu ameriku, to byl svyho casu dobrej top, navic v doat unikatni specifikaci. A pokud se nepletu, je ve stejnym stavu dodnes.

jde taky o to, jaky to auto chces mit a na co...jelikoz, deckari odpusfi, ale klasicka ED9ka je takovej beranek splasenej, kdezto VTEC EE8 je proste bestie, kterou milujes Úsměv

bohuzel, sehnat slusnou byt "jen" ED9ku je docela problem, natoz vteca, mam prakticky neustale to nutkani si ji zase koupit, ale pokazdy, kdyz se jedu na nejakou podivat jsem akorat znechucenej sfavem, v jakym ty auta jsou a rozhkdne to neni tim, ze by byly stary..
   Návrat  
MiK je teď offline  MiK
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 10:21   Citovat  

cocks napsal:
Mrkni na bazos na Martasovu ameriku, to byl svyho casu dobrej top, navic v doat unikatni specifikaci. A pokud se nepletu, je ve stejnym stavu dodnes.

jde taky o to, jaky to auto chces mit a na co...jelikoz, deckari odpusfi, ale klasicka ED9ka je takovej beranek splasenej, kdezto VTEC EE8 je proste bestie, kterou milujes Úsměv

bohuzel, sehnat slusnou byt "jen" ED9ku je docela problem, natoz vteca, mam prakticky neustale to nutkani si ji zase koupit, ale pokazdy, kdyz se jedu na nejakou podivat jsem akorat znechucenej sfavem, v jakym ty auta jsou a rozhkdne to neni tim, ze by byly stary..

Právě. Většinou jsou to chudinky auta, která narazila na ty nesprávné lidi...
Čas od času se ale občas najde prodej, který za to stojí a já to chtěl zkusit urychlit dotazem právě.
Dříve, když jsem ji měl, tak jsem ji předělal do tuningu. Dnes by mi v úpravě nevadila, ale raději bych klasiku origo. To ale asi v čechách mám smolíka co?
   Návrat  
seban.ra je teď offline  seban.ra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2016 , 12:44   Citovat  

zkus zavolat tady jestli jeste mas zajem ...

tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDA CRX II
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina