Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 15
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 17:58   Citovat  

jakubM napsal:
Pan Berger asi musí být na dcerušku hrdej... Mu tu konverzaci pošli na mail Velmi šťastný

LOL Velmi šťastný preludaku ja být tebou tak na ten policejní uřad zajdi hned s celu komunikací a před jeho kolegy z policie mluv nahlas aby věděl jakou ma dceru Úsměv je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2015 , 20:35   Citovat  

jakubM napsal:
Pan Berger asi musí být na dcerušku hrdej... Mu tu konverzaci pošli na mail Velmi šťastný

pořádnej výtlem jestli jablko nepadá daleko od stromu, dceruška bude mít v hlavě nejspíš to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2016 , 14:48   Citovat  

ahoj jak to dopadlo?Úsměv
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2016 , 16:42   Citovat  

chatek napsal:
Ahoj zejtra jedu do Litoměřic k našim, tak se zastavím u toho člověka stím že dluží a že by bylo dobré kdyby dluh splatil do konce roku:) Honda

Cus ted koukam ze si psal ze tam pojedes ? byl si u nej ? na ucet mi nic neprislo takze se asi nezadarilo Smutný
   Návrat  
reznik je teď offline  reznik
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 11:31   Citovat  

Toshi Hanada je další kdo dluží a nevrací , raději přestane komunikovat než aby se srovnal.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 11:40   Citovat  

reznik napsal:
Toshi Hanada je další kdo dluží a nevrací , raději přestane komunikovat než aby se srovnal.

Podobnou věc jsem slyšel z východních Čech. Takže zajímavé zjištění. Nemilé. Smutný
   Návrat  
reznik je teď offline  reznik
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 11:48   Citovat  

M@jk napsal:
Podobnou věc jsem slyšel z východních Čech. Takže zajímavé zjištění. Nemilé. Smutný

Bohuželo to nejsou malé částky a dokonce si nevyzvedává ani balíky...
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 12:59   Citovat  

Toshi sem chodí hodně tak ať se k tomu taky vyjádří přátele
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 19:00   Citovat  

Toshi jede spíše přes Facebook, zkus ho kontaktovat tam, jak dlouho nekomunikuje? Jezdí pracovně do zahraničí, takže nemusí mít přístup na net a nestíhá vyzvedávat balíky atd. - každopádně divné, do něj bych to neřekl a myslím, že to nemá za potřebí to mi hlava nebere
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2016 , 20:32   Citovat  

M@jk napsal:
hrdina a milovník a jezdi si pro díly zvesela ale vracet resty se mu asi nehodí.
   Návrat  
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 13.7.2016 , 0:40   Citovat  

sablos napsal:
hrdina a milovník a jezdi si pro díly zvesela ale vracet resty se mu asi nehodí.

Ty víš o tý situaci nejmíň, tak se zdrž komentářů. Myslím si, že ty s tvýma podvodama máš co nejmíň mluvit.
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 13.7.2016 , 0:50   Citovat  

M@jk napsal:

Slyšel, Majku ?? Je zvláštní, že z Východních Čech jsem si nikdy nic neobjednal.

A abych to uvedl na pravou míru... Jediný balík, kterým jsem si kdy nevyzvedl je od Roma. Posílal mi zprávu, že mám balík na poště, ale jelikož jsem byl v Německu, volal jsem tam, ať mi prodlouží úložní dobu. Nestalo se tak, byla chyba na straně doručovatelky a na straně operátorky. Romovi jsem to vysvětlil a taky si nejen pro ty věci dojedu osobně, ale zaplatím mu i poštovné. Takže nevim, co jsi Majku kde zase slyšel, ale Romovo bydliště nejsou Východní Čechy. A já už mám těch pohádek o mě dost. Všichni mě viděli jednou, 2x, 3x, ale strašně mě znáte. Zajímá mě, jaký balík a od koho jsem si nevyzvedl.

A pane Novotný..., komu dlužim ?? Povídej... Nemalé částky ?? Ano, s tebou vyj.... dědek, co ti měl nechat C4G a mě budeš osočovat, ať ti za to dám nějaké peníze ?? Na čem jedeš ?? Víš, co znamená vypalný ??

Je zvláštní, že jinak s každým, s kým jsem se domluvil, všechno proběhlo v pořádku a je jedno, odkud dotyční byli. CRX jsem zaplatil jak bylo řečeno, kola vyzvednuty a zaplaceny přesně podle domluvy, Minora jsem stáhnul o řadičku a taky zaplaceno bez řečí, Martin CRX..., od něho airbox a zaplacen, aniž by si řekl o peníze, Honda světelná tabule vyzvednuta pár hodin od zamluvení..., atd., atd. Tak jsem zvědav, na ty vaše balíky a dlužné částky. to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2016 , 6:41   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Ty víš o tý situaci nejmíň, tak se zdrž komentářů. Myslím si, že ty s tvýma podvodama máš co nejmíň mluvit.
povídej pohádku lásko Velmi šťastný milerád tě vyvedu z omylu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.7.2016 , 10:03   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Slyšel, Majku ?? Je zvláštní, že z Východních Čech jsem si nikdy nic neobjednal.

A abych to uvedl na pravou míru... Jediný balík, kterým jsem si kdy nevyzvedl je od Roma. Posílal mi zprávu, že mám balík na poště, ale jelikož jsem byl v Německu, volal jsem tam, ať mi prodlouží úložní dobu. Nestalo se tak, byla chyba na straně doručovatelky a na straně operátorky. Romovi jsem to vysvětlil a taky si nejen pro ty věci dojedu osobně, ale zaplatím mu i poštovné. Takže nevim, co jsi Majku kde zase slyšel, ale Romovo bydliště nejsou Východní Čechy. A já už mám těch pohádek o mě dost. Všichni mě viděli jednou, 2x, 3x, ale strašně mě znáte. Zajímá mě, jaký balík a od koho jsem si nevyzvedl.

A pane Novotný..., komu dlužim ?? Povídej... Nemalé částky ?? Ano, s tebou vyj.... dědek, co ti měl nechat C4G a mě budeš osočovat, ať ti za to dám nějaké peníze ?? Na čem jedeš ?? Víš, co znamená vypalný ??

Je zvláštní, že jinak s každým, s kým jsem se domluvil, všechno proběhlo v pořádku a je jedno, odkud dotyční byli. CRX jsem zaplatil jak bylo řečeno, kola vyzvednuty a zaplaceny přesně podle domluvy, Minora jsem stáhnul o řadičku a taky zaplaceno bez řečí, Martin CRX..., od něho airbox a zaplacen, aniž by si řekl o peníze, Honda světelná tabule vyzvednuta pár hodin od zamluvení..., atd., atd. Tak jsem zvědav, na ty vaše balíky a dlužné částky. to mi hlava nebere

Hele,
mě je to vlastně může být ukradený. Se mnou jsme se domlouvali 1x a vše jak má být!!!
Díky za spolupráci.

Také nikdo neříkal, že jsi si objednal, ale slyšel. Takže necháme stranou jedna paní povídala, ale přesně: Na sraze 1.5., kam si možná měl přijet - zval jsem Tě, pamatuješ, když jsem se zmínil, že asi možná přijede Minorek a Toshi Hanada mi říká MajkyCTR, že prý kamarádovi (nevím, kterému) dlužíš nějakých pár korun. Proto, jsem psal, že jsem slyšel něco podobného a že to je nemilé!

přátele

Tyhle kecy bez důkazů jsou mi ukradené.
   Návrat  
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 13.7.2016 , 10:36   Citovat  

M@jk napsal:
Hele,
mě je to vlastně může být ukradený. Se mnou jsme se domlouvali 1x a vše jak má být!!!
Díky za spolupráci.

Také nikdo neříkal, že jsi si objednal, ale slyšel. Takže necháme stranou jedna paní povídala, ale přesně: Na sraze 1.5., kam si možná měl přijet - zval jsem Tě, pamatuješ, když jsem se zmínil, že asi možná přijede Minorek a Toshi Hanada mi říká MajkyCTR, že prý kamarádovi (nevím, kterému) dlužíš nějakých pár korun. Proto, jsem psal, že jsem slyšel něco podobného a že to je nemilé!

přátele

Tyhle kecy bez důkazů jsou mi ukradené.

MajkyCTR..., toho taky neznám. Velmi šťastný Ale spíš mě právě zajímá komu. Jestli tomu, kdo je tady jako reznik (což ano, tam se něco řešilo), nebo jde zase nějaká pohádka od někoho jiného.
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2016 , 20:11   Citovat  

Ač nerad, tak musím. Toshi Hanada alias Miroslav Urban se mi potvrdil jako nepříliš věrohodný člověk ohledně financí. Silně nedoporučuji s tímto člověkem jednat, kupovat od něj něco nebo nedejbůh mu něco prodávat.
   Návrat  
HondaCrxed9 je teď offline  HondaCrxed9
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2016 , 21:48   Citovat  

Taky mám ne úplně dobrou zkušenost , kdy čekám na fotky dílu abych je mohl koupit už rok a 1 mesíc Úsměv a kamarád od Toshi hanada koupil též díl v top stavu, a byl dost zničený Úsměv Východní čechy Úsměv
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2016 , 23:57   Citovat  

Právě je online tak ať se vyjádří...rozhodně toto četl
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 9:48   Citovat  

Tak já se přidám s připomínkou řemenice, kterou jsem Toshimu půjčil někdy před třemi měsíci.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2016 , 16:46   Citovat  

Byl jsem pozadan, abych zde zverejnil informace o Miroslavu Urbanovi alias Toshi Hanada. Verejne dostupne informace a jeho komunikaci s veriteli z FB z osazenstva tohoto klubu. Driv, nez vecer se k tomu nedostanu. Preje si nekdo dalsi videt jeho pristup a znat jak tento clovek skutecne funguje v realnem zivote mimo internet? Nebo se na to mam vyprdnout a nechat dalsi lidi, aby je napalil a podvadel?

Osobne mam k nemu velikou nenavist za vyhrozovani fyzickym nasilim a likvidaci moji osobe z lonskeho roku a byl bych nerad, aby to vypadalo jako odplata. I kdyz... dluzim mu to a dluhy se maji splacet vcetne uroku Lucy

Jeho chovani vuci me bylo zpusobeno banem ode me v ofiko FB skupine za jeho chovani k zenam a divkam z HC. Defacto za obtezovani a celkove vulgarni jednani, urazeni a vyhrozovani.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 6:23   Citovat  

Jofrey napsal:
Byl jsem pozadan, abych zde zverejnil informace o Miroslavu Urbanovi alias Toshi Hanada. Verejne dostupne informace a jeho komunikaci s veriteli z FB z osazenstva tohoto klubu. Driv, nez vecer se k tomu nedostanu. Preje si nekdo dalsi videt jeho pristup a znat jak tento clovek skutecne funguje v realnem zivote mimo internet? Nebo se na to mam vyprdnout a nechat dalsi lidi, aby je napalil a podvadel?

Osobne mam k nemu velikou nenavist za vyhrozovani fyzickym nasilim a likvidaci moji osobe z lonskeho roku a byl bych nerad, aby to vypadalo jako odplata. I kdyz... dluzim mu to a dluhy se maji splacet vcetne uroku Lucy

Jeho chovani vuci me bylo zpusobeno banem ode me v ofiko FB skupine za jeho chovani k zenam a divkam z HC. Defacto za obtezovani a celkove vulgarni jednani, urazeni a vyhrozovani.

Tak to koukám! ?

Ahoj,
jak prosím? To si děláš srandu?

V souvislosti s těmi informacemi, co tu píšeš, se nemohu neubránit rozpačitým pocitům, neboť ten člověk mi pomáhal po náhodném setkání ve Vestci s pár věcma do noci na Streamu, také u mne seděl na kávě v obýváku, ale co je hlavní, tak naše děti byly v jeho blízkosti!!!

Já s ním měl letos v létě jediný obchod a to byl transport lipu na C4G a vše ok.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 6:56   Citovat  

M@jk napsal:
Tak to koukám! ?

Ahoj,

V souvislosti s těmi informacemi, co tu píšeš, se nemohu neubránit rozpačitým pocitům, neboť ten člověk mi pomáhal po náhodném setkání ve Vestci s pár věcma do noci na Streamu, také u mne seděl na kávě v obýváku, ale co je hlavní, tak naše děti byly v jeho blízkosti!!!

Já s ním měl letos v létě jediný obchod a to byl transport lipu na C4G a vše ok.
Michale ne všechno zlato jest co se třpytí, osobní zkušenost s ním též nemám dobrou. Doporučuji být spíše zdrženlivý před tímto individuem.
   Návrat  
zmaxxx je teď offline  zmaxxx
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 7:21   Citovat  

Také se přidám k důraznému varování (Toshi)

Podrobnosti, vzhledem k probíhajícímu řízení, zatím nechám stranou (na vyžádání jsem schopen a ochoten poslat pm, sepsat, zaslat screeny...)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 8:14   Citovat  

M@jk napsal:
Tak to koukám! ?

Ahoj,

Klid, zavři paranoiu do špajzu. Zatím to vypadá, že všechny výhrůžky proběhly po netu...

Jak řekl Crxmann: Taky mi vyhrožoval a když jsem ho na HD viděl, tak by nezvedl ani můj batoh... HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 8:19  Naposledy upravil M@jk dne 16.12.2016 , 9:32, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Klid, zavři paranoiu do špajzu. Zatím to vypadá, že všechny výhrůžky proběhly po netu...

Jak řekl Crxmann: Taky mi vyhrožoval a když jsem ho na HD viděl, tak by nezvedl ani můj batoh... HaHaaa

Paranoiu tam zavírám pořád. Spíše jsem obezřetný. Ale obavy mám, což je logický. Strach ale ne. Jen mně to překvapilo a psal o rozpačitých pocitech.
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 9:08   Citovat  

Když to tady tak všechno čtu, tak bych se k tomu taky docela ráda vyjádřila... k těm dívkám, kterým vyhrožoval se taky můžu přidat... jeho komunikace se mnou VŮBEC nebyla slušná a milá... a po té, co se na fb skupině rozneslo, kolika holkám vyhrožoval apod., tak jeho přístup ke mně byl nenávistný, zlý a plný urážek apod (a to podotýkám jsem mu NIC neudělala - možná taky proto HaHaaa )
Díkybohu, že to skončilo u mě jenom psaním... Každopádně jeho vyjadřování a vůbec komunikace s ním je jak s malým 10ti letým rozmazleným frackem, co nemá ani trochu úcty a pokory vůči ostatním lidem a jeho slovní zásoba je docela hodně malá, neboť se skládá jenom ze samých sprostých slov, které snad ani neví, kdy má použít...

A ono vlastně i takové chování a vyhrožováí by se dalo předat státním orgánům, že ano... Lucy

Doufám teda, že se jednou všem dostane to, co si doopravdy zaslouží... Ještěže už nemá H a v podstatě už sem nepatří...

(a teď čekám výhružné zprávy na fb nebo tady na fóru) sopťa sopťa
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 10:06   Citovat  

M@jk napsal:
Tak to koukám! ?

Ahoj,

To si nedelam M@jku. Nabaluje se k tomu vic a vic veci. Jako treba defacto podvody, kdy si od lidi z HC a nejen z HC objedna zbozi a sam vi, ze nema na zaplaceni a pote zbozi neplati a zacina se nepravem branit jeho stylem a delat ze sebe poskozeneho. Jak by treba mohl prevodem zaplatit, kdyz on ucet nema a ani ho mit nemuze, protoze by mu ho hned exekutor obstavil vzhledem k poctu exekuci, ktere jsou na jeho osobu vedene a vse je verejne kazdemu dostupne z registru dluzniku po zaplaceni urcite castky, nejedna se o diskretni informace. Uz i chapu, proc se vyhyba trvalemu bydlisti v Tabore a nevede jmena na zvoncich u vsech tri Prazskych adres, kde by se mel momentalne nachazet. Moment... vlastne mestsky soud v Tabore mu zmenil usnesenim trvale bydliste na radnici a urcil mu loni opatrovnika k prebirani urednich psani, aby je bylo fyzicky komu dorucit a nevracely se uradum a soudu zpet po uplynuti lhuty. Taktez verejne dostupna informace z registru...

Monia: Palec nahoru, ze jsi prvni, ktera to napsala. Nevim jak je na tom s autama, ale CRX neni jeho. Ty dva vraky mozna jo, ale pochybuju o tom, ze by je jeste nikdo nezabavil. O Toyote mam prisny zakaz psat o mluvit.

Treba najdou odvahu i dalsi holky z H-C k napsani jejich story s timto schizofrenikem s problemem se socializovat.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 10:34   Citovat  

Jofrey napsal:
To si nedelam M@jku. Nabaluje se k tomu vic a vic veci. Jako treba defacto podvody, kdy si od lidi z HC a nejen z HC objedna zbozi a sam vi, ze nema na zaplaceni a pote zbozi neplati a zacina se nepravem branit jeho stylem a delat ze sebe poskozeneho. Jak by treba mohl prevodem zaplatit, kdyz on ucet nema a ani ho mit nemuze, protoze by mu ho hned exekutor obstavil vzhledem k poctu exekuci, ktere jsou na jeho osobu vedene a vse je verejne kazdemu dostupne z registru dluzniku po zaplaceni urcite castky, nejedna se o diskretni informace. Uz i chapu, proc se vyhyba trvalemu bydlisti v Tabore a nevede jmena na zvoncich u vsech tri Prazskych adres, kde by se mel momentalne nachazet. Moment... vlastne mestsky soud v Tabore mu zmenil usnesenim trvale bydliste na radnici a urcil mu loni opatrovnika k prebirani urednich psani, aby je bylo fyzicky komu dorucit a nevracely se uradum a soudu zpet po uplynuti lhuty. Taktez verejne dostupna informace z registru...

Monia: Palec nahoru, ze jsi prvni, ktera to napsala. Nevim jak je na tom s autama, ale CRX neni jeho. Ty dva vraky mozna jo, ale pochybuju o tom, ze by je jeste nikdo nezabavil. O Toyote mam prisny zakaz psat o mluvit.

Treba najdou odvahu i dalsi holky z H-C k napsani jejich story s timto schizofrenikem s problemem se socializovat.

Ehm,
ten stříbrný Soarer, kterého jsem měl leštit?
přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 10:38   Citovat  

to Jofrey: no já se nad tím docela bavím... protože s takovýma lidma, kteří mi nesahají ani po kotníky, se moc nezaobírám... naopak se bavím nad tím, jací jsou... HaHaaa
no holek je daleko víc... co já vím, tak se holky snažil vždycky oblbnout (možná proto, aby z nich dostal prachy nebo nevím) v podobě toho, jakej je to chudáček, že by s ní chtěl mít miminko (jakože hodně holek na tohleto slyší) a že ho žádná nechce (no ani se nedivím) apod. no a když ho holka poslala do háje, tak otočil, psal jí, jaká je to k wokurka rva apod. a kdyžuž s tímto někde vystoupila a napsala, jak to bylo, tak i vyhrožoval, e jí rozbije hubu a další nesmysly (pro mě chlap, kterej vyhrožuje holce a nedejbože ba jí i něco takovýho byl schopnej udělat, tak je jenom ubohá nula a nicka, nic víc)... no a mě ta konverzace s ním vždycky minimálně dobře pobavila HaHaaa pořádnej výtlem
ten člověk neumí jednat ani trochu na úrovni no Úsměv bez argumentů, beze všeho sopťa sopťa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2016 , 10:45   Citovat  

A pro pobavení poslední screen z naší ,,konverzace'' pořádnej výtlem od té doby mě všude pomlouvá a uráží kde jen se dá... a prý se moje jméno řeší všude a že jsem nicka a tak... asi podle sebe soudí ostatní... HaHaaa
Ach ta zhrzená pánská ješitnost sopťa sopťa

Jinak sorry za offtopic , ale musela jsem... abyste si udělali o tomto člověku vlastní obrázek Mrk

Screenshot_20161216-104326.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_20161216-104326.png, 120.67 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď