Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning sraz Panenský týnec 13-14.6
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 23:25   Citovat  

ale reno... nech je. oni jen zavidej.... pořádnej výtlem zachvilku zacnou jezdit na sprinty s dalsim motorem v kufru jak se jim to bude rozpadat postupne pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 0:33   Citovat  

665+1: nadherny fotky!!! je to dobrý
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 9:38   Citovat  

Gratuluju Honda k výsledkům, radost pohledět... Už se těším, až někdy konečně taky uvidím Esovo žihadlo v akci. OK

Paní Esová: chválu směřuj na Rybu Mrk
   Návrat  
meerecheck je teď offline  meerecheck
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 11:21   Citovat  

Winie napsal:
ale reno... nech je. oni jen zavidej.... pořádnej výtlem zachvilku zacnou jezdit na sprinty s dalsim motorem v kufru jak se jim to bude rozpadat postupne pořádnej výtlem

Zavist ? Ne Velmi šťastný Pobaveni ? Ano Velmi šťastný Moje krabicka vypada dost solidne a funguje. Sice to tak stalo penize, ale vysledek ze znat. A hlavne to tak nezerte, na 400m neni rozhodujici jak auto vypada, ale jak jede. A krom toho, az budete mit pod háji nekolikrat tydne neco, co umi 200 km/h do 8 sekund, pochopite moje pobaveni Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 13:34   Citovat  

az konecne s tema vasema turbama natrete atmosferu 1,6 tak tu hazejte reci,typu: az budete mit pod zadkem neco co umi jezdit rychle šuk
zatim jste stale za Honda i vasi velci bratri coupe 2.0 turbo meetallll Mr. Green
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 13:36   Citovat  

SkodaRapid napsal:
Peknej sprintik pane,tak jaky to bylo? prej super,byly nejaky uspechy rakovnickych? Nestal si minuly tyden nekolikrat u autobusaku?
No dost překvapil VEVE s Citrónem AX 1.1l Úsměv Byl 7. v kategorii do 1.4l Úsměv Na to že to je série motor tak si myslim že 7 je krýsný místo Úsměv

Jo jinak u autobusáku sem stál v pondělí minulej tejden asi od 6:30 do 13:00 Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 13:56   Citovat  

eso-sannycars napsal:
az konecne s tema vasema turbama natrete atmosferu 1,6 tak tu hazejte reci,typu: az budete mit pod zadkem neco co umi jezdit rychle šuk
zatim jste stale za Honda i vasi velci bratri coupe 2.0 turbo meetallll Mr. Green

Ja nemluvil o svem ani jinem turbu. Ale Ice mel 13:44 ... ty 13:42. Zadny propastny rozdil. Nehlede na to, ze motor ma v aute 3 tydny tusim a stale jezdi ma maly tlak. A v tvoji H mas dost a dost a dost penez, to je videt na casech. V tom unu neni ani tretina a vykon neni konecny. A mas jedinou 1,6, ktera jede velice dobre. A rekni mi prosim, pri kolika rpm radis, protoze to je mazec Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 14:39   Citovat  

ale no tak panove, nechme toho Úsměv
Una jsou v me kategorii, uzivam si jich a rekl bych, ze s icemanem mame v pohode "vztah", to same s Bartoskou a speedsterem. Zadna zavist, rekl bych ze i meeerecheck bude v pohode.
To ze se tady h-vtec porad chvasta, ze mu staci na nas auto za 20t a.a.a.. to mi prijde zavistive (neni poprve co tu toto napsal) ... na h-vteca jsem si tedy udelal svuj nazor Velmi šťastný
Ale jinac je nase kategorie klidna voda a ja verim, ze i nadale budu moci s konkurenci sdilet informace, co kdy kde kdo dal a da ... pac doted to fachalo, ze je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 15:09   Citovat  

ReNo napsal:
Una jsou v me kategorii, uzivam si jich a rekl bych, ze s icemanem mame v pohode "vztah", to same s Bartoskou a speedsterem. Zadna zavist, rekl bych ze i meeerecheck bude v pohode.
To ze se tady h-vtec porad chvasta, ze mu staci na nas auto za 20t a.a.a.. to mi prijde zavistive (neni poprve co tu toto napsal) ... na h-vteca jsem si tedy udelal svuj nazor Velmi šťastný
Ale jinac je nase kategorie klidna voda a ja verim, ze i nadale budu moci s konkurenci sdilet informace, co kdy kde kdo dal a da ... pac doted to fachalo, ze je to dobrý

je to dobrý
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 16:10   Citovat  

vy sprinteri jedni Je to tam.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 18:02   Citovat  

pro mě je king ten kdo mě pojede s komplet interieren vykuchánci meetallll
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:06   Citovat  

Marfi napsal:
pro mě je king ten kdo mě pojede s komplet interieren vykuchánci meetallll

Ja bych jeste omluvil vyhozeni zadnich sedaku kvuli vicebodovym pasum. Velmi šťastný
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:17   Citovat  

no vsak jsem psal, esso civic jede brutalne, na to ze to je 1,6tka Úsměv icemanovi ujel o 0,02s, coz je delka jednoho komára, takze bych to nedramatizoval. Iceman az nebude lama a bude se umet rozjizdet, tak bude zajizdet uplne jine casy. tohle je zacatek.

Fascinuje me ale ten vykon z 1,6, to italove neumi, proto jsem zde psal.

Jinac s kazdym projektem italiancars jsem bud vice nebo mene zapleten at chci nebo nechci. S ReNem jsme kamaradi, stejne jako se speedsterama, neni proc rikat to je klump a tohlej e lepsi. Pravda je takova, ze seriove uno turbo vyskoli seriova crx hlavne v zatackach a mozna i na rovince. Ale me bude stacit pruzinka za 10kč a vyškolim zas crx já Úsměv proste, je to o dispozicích a my jsme si vybrali tu jednodušší cestu (maly obsah, lehke auto, turbo) ... i kdyz upravy v icemanove aute nejsou zdaleka za 20000 ale x nasobne vic, tam uz je to spis profi konicek....

nicmene vam vsem fandim preju at ladite vic a vic at se ceska scena zvedne. Zatim jsme proti polakum a madarum porad lamy.
12,9 civic 1,6
12,2 uno turbo

máme co dělat Úsměv)))

pifko
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:38   Citovat  

@Repro: Ac ma Iceman hovezi starty tak ta koncovka na 400m je nechutna... Mr. Green

tudy odkaz
   Návrat  
H-Vtec je teď offline  H-Vtec
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:38   Citovat  

ReNo napsal:

Ja teda chvastam hmm Se stydím ted mi vysvětli co bych měl zavidět? Že nemam auto ktery není nablejskany,uvnitř navoněny,nemam na něm pěkny kola? Velmi šťastný Ja mam sice auto na pohled oškliví (pro tebe) mě se líbí (až na ty zavařený 3dveře,ale už mam v garaži nové) co se tyče funkčnosti,všechno je jednoduchy,všude hromady nahradních dílu.Spotřeba je optimální vykonu Úsměv Njn co se dá dělat, Honda je best je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:47   Citovat  

eso-sannycars napsal:

naši velcí bratři s coupečkama jsou leštěnkářsky lamy jako většina lidí co tady píšou Hihi jedinej echt sprinter seš tu max ty s polovičkou je to dobrý
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:47   Citovat  

sice sem nejel v unu turbo ale v 1.5 benzin a jeste v nejakem dieslu.no a muzu rict ze ten podvoze je vrazda
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:49  Naposledy upravil Zemi dne 17.6.2008 , 19:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

H-Vtec napsal:
naši velcí bratři s coupečkama jsou leštěnkářsky lamy jako většina lidí co tady píšou Hihi jedinej echt sprinter seš tu max ty s polovičkou je to dobrý

Pokouše te pes... Mozna dva...
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:49   Citovat  

H-Vtec napsal:

no by mne zajímalo kam řadíš Rena pořádnej výtlem pořádnej výtlem VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:53   Citovat  

H-Vtec napsal:
Ja teda chvastam hmm Se stydím ted mi vysvětli co bych měl zavidět? Že nemam auto ktery není nablejskany,uvnitř navoněny,nemam na něm pěkny kola? Velmi šťastný Ja mam sice auto na pohled oškliví (pro tebe) mě se líbí (až na ty zavařený 3dveře,ale už mam v garaži nové) co se tyče funkčnosti,všechno je jednoduchy,všude hromady nahradních dílu.Spotřeba je optimální vykonu Úsměv Njn co se dá dělat, Honda je best je to dobrý

kouř
papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:53   Citovat  

kojak napsal:
no by mne zajímalo kam řadíš Rena pořádnej výtlem pořádnej výtlem VTEC

za leštěnku co se učastní sprintu Velmi šťastný dycky rejpe a tvaří se jako když přijel ve ferrari,ale prostě nemam duvod se snim nebavit a rejpance beru a bavim se s nim normálně,mě se líbí ten jeho šátek co ma vždycky na hlavě Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:55   Citovat  

ReNo napsal:
kouř
papa

fuuj kuřáci HaHaaa
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:56   Citovat  

H-Vtec napsal:
za leštěnku co se učastní sprintu Velmi šťastný dycky rejpe a tvaří se jako když přijel ve ferrari,ale prostě nemam duvod se snim nebavit a rejpance beru a bavim se s nim normálně,mě se líbí ten jeho šátek co ma vždycky na hlavě Se stydím

tak to jo no šátek je duležitý kvuli větru aby nebrzdil že Reno
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:56   Citovat  

H-Vtec napsal:
dycky rejpe a tvaří se jako když přijel ve ferrari ...

kouř jsou mi novinky kouř
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 19:58   Citovat  

Zemi napsal:
@Repro: Ac ma Iceman hovezi starty tak ta koncovka na 400m je nechutna... Mr. Green

tudy odkaz

dokud tam nejsou dvě kila, je to málo muhehe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 23:21  Naposledy upravil eso-sannycars dne 17.6.2008 , 23:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zemi napsal:
Pokouše te pes... Mozna dva...

meetallll kouř
nez tady zase neco budes smolit zjisti si aspon stav veci...psy mame tri....k leopardum pribyl pitbull
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 23:24   Citovat  

meerecheck napsal:
Ja nemluvil o svem ani jinem turbu. Ale Ice mel 13:44 ... ty 13:42. Zadny propastny rozdil. Nehlede na to, ze motor ma v aute 3 tydny tusim a stale jezdi ma maly tlak. A v tvoji H mas dost a dost a dost penez, to je videt na casech. V tom unu neni ani tretina a vykon neni konecny. A mas jedinou 1,6, ktera jede velice dobre. A rekni mi prosim, pri kolika rpm radis, protoze to je mazec Velmi šťastný

pri kolika radim? ani nevim,pac tam uz nemam ciselnik na otackomeru Mr. Green jinak nachystejte una na mimon,tam by mel byt civic v top forme...pak konec,mam tu uz nachystanou zbran na 2.0 turbo co se chvastaj ze podelaj cely startovni pole Hihi
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 9:34   Citovat  

eso-sannycars napsal:
pri kolika radim? ani nevim,pac tam uz nemam ciselnik na otackomeru Mr. Green jinak nachystejte una na mimon,tam by mel byt civic v top forme...pak konec,mam tu uz nachystanou zbran na 2.0 turbo co se chvastaj ze podelaj cely startovni pole Hihi

Fakt super co si dokazal se civicem,klobouk dolu a gratulace. OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 11:36   Citovat  

eso-sannycars napsal:

Te (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), slusna porce Velmi šťastný No, od tohodle mam motorku ...
Bude Mimon ?? Tak se potkame. Ale ja zazraky delat nebudu, bo interier ven nepujde.
Zbran na 2.0 turbo Úsměv ?? Jestli do stejne kategorie, tak M3 nebo NSX ... nebo prifouknuta integra Velmi šťastný
Ja od projektu 2.0 turbo upustil, musela by jit pryc motorka a toho bohda nebude Velmi šťastný Ale na druhou stranu skoda ... bylo to moc pekne (italsky, 330 koni )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 13:25   Citovat  

meerecheck napsal:
Te (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se), slusna porce Velmi šťastný No, od tohodle mam motorku ...
Bude Mimon ?? Tak se potkame. Ale ja zazraky delat nebudu, bo interier ven nepujde.
Zbran na 2.0 turbo Úsměv ?? Jestli do stejne kategorie, tak M3 nebo NSX ... nebo prifouknuta integra Velmi šťastný
Ja od projektu 2.0 turbo upustil, musela by jit pryc motorka a toho bohda nebude Velmi šťastný Ale na druhou stranu skoda ... bylo to moc pekne (italsky, 330 koni )

ja bych to spíš viděl na E30 s motorem M3 Cooo???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning sraz Panenský týnec 13-14.6
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina