Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc-nejde mi část elektriky
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Sirskluzman je teď offline  Sirskluzman
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 20:43   Citovat  

Ahojte,
dneska jsem se pokoušel zapojit autoalarm. Jelikož jsem přesně nevěděl co kam zapojit (asistoval mi k tomi servisní manuál) tak jsem to podle něho zkoušel.
Pro upřesnění jsem to zapojoval do originální jednotky alarmu/centrálu atd......je to jedna krabička v Civicovi 6G r.v96 anglán, tak jednotka je umístěná v kufru. No tak jsem tam něco zapojil (tuším že to mělo být ovládání centrálu), ale nefungovalo to tak jsem to odpojil. Najednou jsem cítil smrad spáleniny, tak jsem šel čichnout dopředu pod palubku a něco tam smrdělo (bohužel se nepodařilo zjistit co).
No a od toho okamžiku mi přestalo fungovat pár věcí....jako třeba parkovačky, nejde podsvětlení palubky, zadní světla, přední mlhovky, rádio, hodiny, ale třeba zapalovač jde.
Nevíte prosímvás co to může být? Zkoušel jsem projet všechny pojistky, ale žádná nebyla přepálená takže už začínám bejt pěkně vprdeli.....prosím pomozte nějak Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:35   Citovat  

zkoušel jsi ty pojistky u baterky v motoru? myslím že tam bude ... je to dobrý

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:57   Citovat  

me se stalo neco podobneho, akorat sem enchtene vyskratoval dratek a v motoru ty pojistky u baterky byly v haji Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 6:52   Citovat  

tak jsem se díval na ty pojistky vedle baterky a zkontroloval jsem všechny, tak tam byla spálená jedna z hodnotou 7,5 tak jsem ji vyměnil a začalo fungovat rádio a hodiny....
ale žádná další tam už spálená nebyla (pak tam byly myslim 4 relé a nějaký větší pojistky). takže pořád nejde okruh podsvětlení palubky/interiéru, parkovačky, zadní světla a mlhovky............nemá někdo další nápad prosím???

0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 10:51   Citovat  

nikdo nic neví? to není možný..... Tak to koukám! Bueee

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 11:04   Citovat  

Sirskluzman napsal:
nikdo nic neví? to není možný..... Tak to koukám! Bueee
pomůže ti když napíšu že ti asi shořeli dráty nebo konektory pod palubkou ? nebo de fakto kdekoli od zadku až po ..... tohle není na řešení na dálku , nedá se nic jinýho než rozkuchat a hledat , pokud to není v pojistkách tak asi někde něco shořelo.Nikdo neví cos tam udělal a na jakej drát cos pustil , případně cos s čím spojil aby se dalo aspoń odhadnout co to provedlo .zřejmě jsi to zkratnul a fest a to je tak vše co se dá říct , běž po obvodech a hledej kde se to přerušilo .

Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 16:39   Citovat  

To mi přijde hodně divné, já už spálil fest pojistek, ale nikdy se nic nezničilo. Od toho tam ty pojistky jsou. Jedině že by někde byly pojistky s vyšší hodnotou a pozdě přerušily.
Zkus je ještě všechny proměřit jestli ti náhodou nějaká spálená neunikla(jestli máš měřák)

ve schématu ještě vyhledej okruh těch světel a palubovky, třeba na něco příjdeš co mají ty závady společného

0
PříspěvekZaslal: 17.6.2008 , 21:53   Citovat  

Gavly napsal:
To mi přijde hodně divné, já už spálil fest pojistek, ale nikdy se nic nezničilo. Od toho tam ty pojistky jsou. Jedině že by někde byly pojistky s vyšší hodnotou a pozdě přerušily.
Zkus je ještě všechny proměřit jestli ti náhodou nějaká spálená neunikla(jestli máš měřák)

ve schématu ještě vyhledej okruh těch světel a palubovky, třeba na něco příjdeš co mají ty závady společného

právě třeba oproti manuálu mi neseděla hodnota třeba ty pojistky vedle baterky co vyletěla a jak pak po výměně začalo aspon fakčit radio. Tam byla 7,5 a v manualu byla 30. Ty pojistky přeměřím.....asi tim zpusobem že přes ně proud je nebo ne....ale tak kdyby byla spalena tak by to mělo jit vidět páč sou průhledný

frenk je teď offline  frenk
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2008 , 20:40   Citovat  

tak mám stejný problém! pomoc!! pls !!! jak ste problém vyřešili?? přístrojovka +parkovačky Bueee

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2008 , 12:10   Citovat  

frenk napsal:
tak mám stejný problém! pomoc!! pls !!! jak ste problém vyřešili?? přístrojovka +parkovačky Bueee

a cos dělal ty že jsi to zkratoval? pořadně prohlidni pojistky pod palubovkou a kdyžtak se podívej do motoru vedle baterky jsou taky nějaky. tam jsem měl ja jednu spalenou....

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2008 , 18:49   Citovat  

Sirskluzman napsal:
právě třeba oproti manuálu mi neseděla hodnota třeba ty pojistky vedle baterky co vyletěla a jak pak po výměně začalo aspon fakčit radio. Tam byla 7,5 a v manualu byla 30. Ty pojistky přeměřím.....asi tim zpusobem že přes ně proud je nebo ne....ale tak kdyby byla spalena tak by to mělo jit vidět páč sou průhledný

Skvele, presne tahle pojistka mi shorela, ale marne sem ji hodinu hledal pod palubni deskou, nenapadlo me ze od radia a hodin bude az pod kapotou, ne pod volantem.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc-nejde mi část elektriky
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina