Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 213 z 486
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 19:27   Citovat  

OsekSpider napsal:
stalo se někdy někomu? zřejmě táhlo ovládání pro VSA na levé zadní straně, jedná se o tourera v naftě
už jsem to sem házel lze koupit na CRV 3g na A7G jen jako celek s čidlem nivilace.Je to na automatické naklápění světel/xenonu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 19:36   Citovat  

lestat771 napsal:
Caute, riesil tu niekto zvody na ictdi? Ake dosledky mozu mat prasknute a pod.? Úsměv pripadne ako ste riesili vymenu? Vdaka
Asi většina majitelů před face modelu a několik i na prvních poface modelu kde ještě nebyly montované litinové.Dávají se litinové svody je na to opravna sada kde je vše potřebné na výměnu svodů. Foto svodů najdeš třeba v mém profilu též jsem měnil.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 20:50   Citovat  

DworiBak napsal:
už jsem to sem házel lze koupit na CRV 3g na A7G jen jako celek s čidlem nivilace.Je to na automatické naklápění světel/xenonu.

super díky, příspěvek jsem tu našel, zítra to v hondě objednám
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 21:29  Naposledy upravil varuj dne 1.11.2015 , 21:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 21:33   Citovat  

lestat771 napsal:
Caute, riesil tu niekto zvody na ictdi? Ake dosledky mozu mat prasknute a pod.? Úsměv pripadne ako ste riesili vymenu? Vdaka

Uz som to sem raz daval... pre vsetkych majitelov A7G, ktorí maju problem s prasknutymi zvodmi...priamo v Honde si ziadajte objednat pre vase auto zvody na Civic 8G s rovnakym motorom 2,2 i-CTDi. Tie zvody su skoro na chlp totozne a usetrite min. 100€ Mrk Ak by mali v Honde namietky, ja ich mam na mojom A7G namontovane... Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 22:06   Citovat  

OsekSpider napsal:
super díky, příspěvek jsem tu našel, zítra to v hondě objednám

Nechci ti brát iluze,ale ta tyčka se zlomila z nějakého důvodu,to čidlo máš v pořádku? Hýbe se,zkoušel si ho rozebrat a kouknout dovnitř?
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 22:37   Citovat  

accorďáci mám pár dotazů, řešil jste někdo osvětlení interieru? vyměnil jsem žárovky ve dveřích za žárovky s bílým studeným světlem, to samé v kufru a na osvětlení RZ. Ale sufitky do stropu jsem už nesehnal, pokud máte někdo kde jste je sehnali? Další dotaz, přes léto mi nefungovali ostřikovače světlometů a teď až se na to chystám podívat, tak jsem prvně nalil zimní vodu do ostřikovačů a už jdou Velmi šťastný jakto tak? ale jsem rád, aspoň mi to ušetřilo práci... A teď hlavně co mám přesně delat s tím startérem jak se tu řešilo pár vláken pozadu? Občas mi to taky udělá a měl bych to už radši vyřešit. Díky za odpovědi meetallll
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2015 , 22:38   Citovat  

jj čidlo se hýbe, ale pro jistotu rozeberu, kolik jich tam je? ve schématech jsou jen dvě je to možné?
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 13:28   Citovat  

OsekSpider napsal:
jj čidlo se hýbe, ale pro jistotu rozeberu, kolik jich tam je? ve schématech jsou jen dvě je to možné?

Nazdar, jak zde již bylo zmíněno, je to táhlo čidla nivelace xenonů. Stejné čidlo je umístěno u levého předního kola. rozdílná je pouze plechová konzole přes kterou je čidlo připevněno ke karoserii vozu. To, že se ti rozlomilo, je důsledkem vnějšího faktoru, t.j. nárazem nějakého předmětu (kámen, větev atd..). Táhlo lze koupit samostatně. Každopádně, pokud to budeš mít rozdělané, zkontroluj čidlo, zda se oska otáčí, není ve vnitř voda nebo jiné nečistoty, nejsou zaoxidované kontakty atd... prostě na pinech čidla musíš naměřit odpor. Opravu jsem řešil pár příspěvků zpět.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 14:25   Citovat  

Ahojte,

vedel by nekdo jak demontovat zadni plato u sedanu? přátele
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:07   Citovat  

ted1717 napsal:
A olej z převodovky musí ven nebo ne ? Úsměv a jak dlouho trvalo nez ti to nanesli? Úsměv asi do toho půjdu Velmi šťastný

Oleje jsem se bál.Jak bylo auto nakloněné na heveru,tak nic nevytékalo (doufám že v Honda tam ten olej nazapoměli dolít).Nanešení cca týden?
Já jsem si sehnal jinou pevnou osu na pokusy,než abych rovnou "zničil" tu mojí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 22:48   Citovat  

varuj napsal:
Uz som to sem raz daval... pre vsetkych majitelov A7G, ktorí maju problem s prasknutymi zvodmi...priamo v Honde si ziadajte objednat pre vase auto zvody na Civic 8G s rovnakym motorom 2,2 i-CTDi. Tie zvody su skoro na chlp totozne a usetrite min. 100€ Mrk Ak by mali v Honde namietky, ja ich mam na mojom A7G namontovane... Velmi šťastný je to dobrý

Pokud si budou kupovat jen svody tak jo ale pokud koupí celý kit kde jsou všechna těsnění,matice,podložky pod průtokáče a nový štít tak to výjde mnohem levněji než jen za samotné svody viz foto. OK foto obsahuje plechové svody a nové litinové
Bacha na to i první 2.2 v ufonu měli plechové svody. Velmi šťastný

collage_20151102213935502.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
collage_20151102213935502.jpg, 3 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 22:53   Citovat  

Honďas14 napsal:
accorďáci mám pár dotazů, řešil jste někdo osvětlení interieru? vyměnil jsem žárovky ve dveřích za žárovky s bílým studeným světlem, to samé v kufru a na osvětlení RZ. Ale sufitky do stropu jsem už nesehnal, pokud máte někdo kde jste je sehnali? Další dotaz, přes léto mi nefungovali ostřikovače světlometů a teď až se na to chystám podívat, tak jsem prvně nalil zimní vodu do ostřikovačů a už jdou Velmi šťastný jakto tak? ale jsem rád, aspoň mi to ušetřilo práci... A teď hlavně co mám přesně delat s tím startérem jak se tu řešilo pár vláken pozadu? Občas mi to taky udělá a měl bych to už radši vyřešit. Díky za odpovědi meetallll

Však jsou tam sufitky o délce 31mm jen u kosmetického zrcátka jsou atipicke,kdyby něco mám asi ještě 6kousků do kosmeticke lampičky v clonítku.
Pokud je v nádobce málo kapaliny ostřik světel se nespustí motůrek je umístěn víš než na stěrače.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 13:51   Citovat  

DworiBak napsal:
Pokud si budou kupovat jen svody tak jo ale pokud koupí celý kit kde jsou všechna těsnění,matice,podložky pod průtokáče a nový štít tak to výjde mnohem levněji než jen za samotné svody viz foto. OK foto obsahuje plechové svody a nové litinové
Bacha na to i první 2.2 v ufonu měli plechové svody. Velmi šťastný

To asi okopírovali od frantíků.....jinak si takový technologický přešlap nedokážu vysvětli to mi hlava nebere podle hesla: "ušetřit se musí za každou cenu, ať to stojí, co to stojí!".
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 16:33   Citovat  

Střelec napsal:
Stěrače teď budu taky řešit. Dřív jsem kupoval levný na benzíně okolo 150,- Kč, vydržely vždycky tak 4-6 měsíců, pak jsem je vyměnil. Potom jsem kupoval origo (jiný tam na audi nešly) za 1000 Kč+ a byly max na rok, takže se to nevyplatilo...

Pěkné. Ja jedu zimu na 16". Na Aukru jsem si našel alespoň poklice, které mají vpodobný vzhled, jak tvoje kola Úsměv

tudy odkaz OK

Tak bohužel musím všechny zájemce varovat před koupí. Poklice přišly bez H znaku ve středu, i když v popisu na Aukru píše, že foto odpovídá skutečnosti. Během vybalování jsem se něpěkně říznul buhví o jakou ostrou hranu, to samé ještě během montáže. Jelikož se je stále nedařilo dostat na kola, tak jsem do jednoho lehce kopnul, přičemž se poklice rozletěla asi na 20 částí... nechápu jak to může držet pohromadě, ten plast je skoro průsvitnej... Skončily v popelnici, vyhozený peníze.

Nemáte někdo na prodej origo 16" Honda tmavé poklice? Případně nějaké, které přežijou montáž a alespoň jednu zimu.

btw. dostal jsem z Hondy nabídku na 2 gumičky stěračů - 700,- Kč Tak to valím bulvy
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 16:44   Citovat  

nerad bych aby to vyznelo nejak prudivě ( i kdyz to tak asi vyzni), nicmene co te vede k tomu shanet a pripadne dat na kola takovyhle mrtky / jakykoliv pokpuklice??
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 17:12   Citovat  

Nahodou original puklice niekedy posobia velmi pekne. Plast je makky, lakovany, vyzera to uplne inak ako puklice z tesca....

Nie kazdy je ochotny nicit v zime elektrony.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 17:28   Citovat  

scream napsal:
Nahodou original puklice niekedy posobia velmi pekne. Plast je makky, lakovany, vyzera to uplne inak ako puklice z tesca....

tak dneska hlinikace nestoji zas tolik , kor originalni.. ale sam musis vedet jestli se ti vyplati ..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 20:20   Citovat  

kandik napsal:
nerad bych aby to vyznelo nejak prudivě ( i kdyz to tak asi vyzni), nicmene co te vede k tomu shanet a pripadne dat na kola takovyhle mrtky / jakykoliv pokpuklice??

Nu koupil jsem to na plecháčích se slušnýma gumama a nechtělo se mi shánět ALU a přezouvat Úsměv Když jsem viděl, co mi to přišlo, tak to na těch plecháčích budu radši jezdit dál bez poklic. Velmi šťastný
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 20:32   Citovat  

Zdarec Hondaři
Dlouho jsem se tady nevokazal ale ted jsem zase zavital mezi best komunitu autařu,početl jsem si vaše zkušenosti i rady a jsem zase snad o neco malinko chytřejší Úsměv
Dnes jsem u kámoše vyměnil olejík Shell 10V40 + origo olej. filtr Honda a při tom jsem si všiml že z boku olejové vany směrem k pravemu kolu je strana až do poloviny motoru nějak zacákaná od oleje -- po ohledání místa činu jsem usoudil respektive muj partak automechanik Velmi šťastný že je v haji simering a jde to přes něj ven -- na netu jsme našly par kousku od zhruba 200 kc az po 600 - samozřejmě objedname ten drazsi a uvidime jestli to bude ok Úsměv

a jsem se chtěl optat zda li kola z civic 8g ma steje parametry na alu kola jako acco - jako žee bych koupil origo 17ctky z civica - pozrebuji nejaka kola na letnaky bo zimaky to je fuk,mam jen jedny kolesa a to je malo
H+
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 20:34   Citovat  

scream napsal:

Já elektrony dal na zimu pryč... Přeci jen občas stojí na ulici a zbytečně na brzdy lítá břečka...

Jinak koukám, že moje cena za origo puklice (2500,- Kč za všechny 4 - původně chtěli 2.500 za jednu) je dobrá... Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 20:53   Citovat  

Dandie33:
je to tak, kola pro C8G a A7G jsou stejna, maji i stejne ET.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 22:08   Citovat  

Jak se prosim Vas obsluhuje tempomat? Úsměv Úsměv
Nebo je mozne ze se kazí?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 22:25   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Zapneš, nabereš rychlost (funguje asi od 40km/h), zmáčkneš SET/DECEL a dáš nohu z plynu... Úsměv Pokud přidáš plyn a pustíš, tak se vrátí na nastavenou hodnotu, vypnout buď cancel nebo brzda nebo spojka... Zrychlovat i zpomalovat jde i pomocí tlačítka Res Accel/Decel Set...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 22:31   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Zapnes když zmacknes na volantu cruize rozsvítí se kontrolka na budikach a pak když chceš aktivovat zmacknes set a tempomat se aktivuje + se rosviti další kontrolka ze je tempomat aktivovan. Ještě můžeš přidávat rychlost i ubirat na volantu.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 22:33   Citovat  

Hellborn napsal:
Zapneš, nabereš rychlost (funguje asi od 40km/h), zmáčkneš SET/DECEL a dáš nohu z plynu... Úsměv Pokud přidáš plyn a pustíš, tak se vrátí na nastavenou hodnotu, vypnout buď cancel nebo brzda nebo spojka... Zrychlovat i zpomalovat jde i pomocí tlačítka Res Accel/Decel Set...

Jen doplním drobnost, po stisku Res Accel (po předchozím přerušení) se tempomat vrátí k poslední nastavené rychlosti...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 23:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Já elektrony dal na zimu pryč... Přeci jen občas stojí na ulici a zbytečně na brzdy lítá břečka...

Jinak koukám, že moje cena za origo puklice (2500,- Kč za všechny 4 - původně chtěli 2.500 za jednu) je dobrá... Velmi šťastný

ty kraso Velmi šťastný po tolik jsem prodal obe origo 16" sady se A7G bez pneu Velmi šťastný kluci neblaznete .. myslis ,ze brzdy budou min reznout pres plechace ,neblazni..myslis ze z vnitrni strany se voda snich nedostane k brzdam ..ja kdyz vidim auto za trictvrte mega a na nem plechace tak opravdu nevim co jsi o tom cloveku myslet HaHaaa
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 23:40   Citovat  

Ok diky moc, zitra testnem.

A da se koupit motor 2,4vtec ve slusnem stavu? Kolik se tak pohybuje?
Pripadne, delal nekdo opravu klepajiciho motoru 2,4?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 23:44   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ok diky moc, zitra testnem.

A da se koupit motor 2,4vtec ve slusnem stavu? Kolik se tak pohybuje?
Pripadne, delal nekdo opravu klepajiciho motoru 2,4?

Určitě dá, ale moc jich nebývá... Já bych svůj ocenil tak na 150tis. Kč...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 23:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty kraso Velmi šťastný po tolik jsem prodal obe origo 16" sady se A7G bez pneu Velmi šťastný kluci neblaznete .. myslis ,ze brzdy budou min reznout pres plechace ,neblazni..myslis ze z vnitrni strany se voda snich nedostane k brzdam ..ja kdyz vidim auto za trictvrte mega a na nem plechace tak opravdu nevim co jsi o tom cloveku myslet HaHaaa

Proto tam mám ty drahý originál puklice.. Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina