Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 194 z 486
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 17:08   Citovat  

Pravdepodobne to nema uchytenie tycky nivelacia ako tuna na linku ?

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 11:48   Citovat  

Střelec napsal:
OK Asi do nich půjdu. Ty ceny jsou ale o 30-50% nad MJAuto (předek 2100 vs 2800, zadek 1500 vs 2200) Úsměv

Dík za srovnání, zatím jsem to neřešil, ale brzo čekám, že i já se k tomu budu muset postavit čelem. Holt kdybych věděl, co mě čeká před 3 lety, tak bych koupil asi BVP nebo něco podobného co si poradí s terénem tankodromu a vlezou se do toho dvojčata i s dvojkočárem..... Už aby byla kanalizace ve vesnici hotová a silnice na JM taky....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 16:26   Citovat  

většina neoriginálních tlumičů nemají uchycení na nivilační táhlo na nivilaci xenonů Velmi šťastný
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 16:38   Citovat  

Ahoj sháním tlakové 3pinové čidlo klimatizace (pod předním nárazníkem) nevíte kde sehnat? Nebo cena? Za týden jedu dovolenou a včera přestala makat. Dnes kontrola naplnění, kontrola relátek a pojistek, spínání kompreseru vše ok, ale nejde proud na sepnutí kompresoru, podle servisáka zbývá už jen toto čidlo, ale nemám jak vyzkoušet.Potřebuji zjistit cenu abych věděl zda koupit nové nebo zkusit vrakoviště.
Díky za případné info.
Tonny je to dobrý přátele
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 17:32   Citovat  

DworiBak napsal:
většina neoriginálních tlumičů nemají uchycení na nivilační táhlo na nivilaci xenonů Velmi šťastný

Pak by mě zajímalo,jak to řeší majitelé Accordů s xenony? Kupují kvůli tomu originál tlumiče?
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 17:35   Citovat  

Kmóďa napsal:
Pak by mě zajímalo,jak to řeší majitelé Accordů s xenony? Kupují kvůli tomu originál tlumiče?

Jde sundat a opatrně přibodnout na nový tlumič.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 6:42   Citovat  

Tonny napsal:
Ahoj sháním tlakové 3pinové čidlo klimatizace (pod předním nárazníkem) nevíte kde sehnat? Nebo cena? Za týden jedu dovolenou a včera přestala makat. Dnes kontrola naplnění, kontrola relátek a pojistek, spínání kompreseru vše ok, ale nejde proud na sepnutí kompresoru, podle servisáka zbývá už jen toto čidlo, ale nemám jak vyzkoušet.Potřebuji zjistit cenu abych věděl zda koupit nové nebo zkusit vrakoviště.
Díky za případné info.
Tonny je to dobrý přátele

Nedávno jsem měnil taky 3pin má nafta výrobce čidla je Denso bral jsem originál Honda do druhého dne jsem ho měl.
OEM číslo 80450-S7S-003
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 7:02   Citovat  

A čo takto ho premerať? Treba googliť, určite bude niekde jeho správna hodnota. Viem že som dakde našiel koľko je hodnota čidla pre slnečný svit....

Edit:

I can't find anything in the Service Manual about resetting the outside temp reading; you might check in your Owner's Manual. If you or a friend have access to an ohmmeter, you can check the resistance of the sensor by unplugging it and probing the sensor's two terminals. Resistance should read (approximately): 1000 ohms @ 104 degrees; 1500 @ 86; 2500 @ 68; 4000 @ 50; 6400 @ 32; and 11,000-12,000 ohms at 14 degrees. 73 degrees would probably be around 2400 ohms. If it measures around 2400 ohms when the temp is around 90 (where it should read around 1400 ohms), the sensor is bad; if it measures about right, then there may be another problem -- water in the plug/socket assembly following a car wash, perhaps, or who knows what else.

(pozor teplota je v amerických fahrenaitoch).
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 9:09   Citovat  

Peliator napsal:
To Střelec: Přední + zadní tlumiče Kayaba Excel-G včetně pružin na předek i zadek rovněž Kayaba K-Flex se dají pořídit pod 10 tisíc Kč. Pokud chceš můžu ti poslat odkaz, kde koupit.

Klidně pošli, díky OK

Tahle diskuze se mi líbí. Jak jsme se hezky postupně dostali od 25.000,- Kč k přijatelnějším částkám Velmi šťastný Honda
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 9:22   Citovat  

Tak tady to máš. Radši si to ověř, ale mělo by to sedět.
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 11:13   Citovat  

Řešil zde již někdo špatnou funkci náklonu světlometů? Zjistil jsem, že mi světla svítí cca 3m před autem do země (patrně nouzový režim nastavení náklonu xenonů) a v noci se s tím moc nedá jezdit. Po delším hledání jsem našel na tomto webu tudy odkaz pár rad.
Teď jsem udělal vizuální kontrolu a vypadá to, že to mám zatuhlé (čidlo/potenciometr) a vyhrkané (táhlo) jak na tom videu. Ale nikde se mi nedaří najít ty táhla (autor v článku píše, že tam pasuje táhlo z CRV).
Ještě zkusím prolézt zdejší web.
Dík za případné rady.

cidlo3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cidlo3.jpg, 19.74 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 11:27   Citovat  

Řešilo se to někde v tomhle vlákně. Co jsem o tom četl, tak většinou je vada v tom potenciometru, že v tom zkondenzuje vlhkost (nateče do něj voda), zoxiduje a jde do kopru. A potom zatuhávající táhla, jak píšeš.
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 11:39   Citovat  

Stepa napsal:
Řešilo se to někde v tomhle vlákně. Co jsem o tom četl, tak většinou je vada v tom potenciometru, že v tom zkondenzuje vlhkost (nateče do něj voda), zoxiduje a jde do kopru. A potom zatuhávající táhla, jak píšeš.

Presne tak, taky jsem resil potenciometr - zadni (promerit multimetrem maji na aute davat tusim 1,5-4 kΩ=>identifikace spatneho). Nutnost vymeny celeho dilu - cca 6k original Honda, resil jsem to nakupem pouziteho z ebay za necele 2k a snazil se pred instalaci radne zatesnit aby se nateceni vody neopakovalo.. Pak jenom do Hondy na zresetovani ridici jednotky xenonu - 300Kc. Zatim to uz rok slape OK.
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 14:41   Citovat  

DworiBak napsal:
Nedávno jsem měnil taky 3pin má nafta výrobce čidla je Denso bral jsem originál Honda do druhého dne jsem ho měl.
OEM číslo 80450-S7S-003

Díky za info, už jsem to obvolal v D 66euro a v CZ 1660,- kolik jsi platil ty?
je to dobrý je to dobrý přátele
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 14:41   Citovat  

alebo len proste odpojis konektory motorcekov na svetlach a dostelujes si to manualne (rozumne) Úsměv

Riesil uz niekto nahradu za OEM koncovy vyfukovy tlmic? Jeden mam KO, chcel by som ho vymenit. Original je drahy, druhovyroba prakticky neexistuje... Nerad by som nieco hlucne ani drahe.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 15:24   Citovat  

Ne, že bych to už potřeboval, ale pro zajímavost jsem si přes známého v USA zjišťoval cenu koncových tlumičů na 2.4 Acco a cena vychází max. 4000Kč za kus. Buď Bosal nebo Walker.

EDIT: Cena je včetně dopravy do ČR
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 15:59   Citovat  

scream napsal:
alebo len proste odpojis konektory motorcekov na svetlach a dostelujes si to manualne (rozumne) Úsměv .

Stačí odpojit pojistku a seřídit ručně ale pokud nivilace už je ko nic odpojovat nemusíš jen seřídíš manualně jen se světla nebudou štelovat při zatížení vozidla.

Tonny napsal:
Díky za info, už jsem to obvolal v D 66euro a v CZ 1660,- kolik jsi platil ty?
je to dobrý je to dobrý přátele

Asi 1100kč ale já mám plno věcí za nákup popřípadě i bez DPH Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 16:20   Citovat  

scream napsal:
alebo len proste odpojis konektory motorcekov na svetlach a dostelujes si to manualne (rozumne) Úsměv

Riesil uz niekto nahradu za OEM koncovy vyfukovy tlmic? Jeden mam KO, chcel by som ho vymenit. Original je drahy, druhovyroba prakticky neexistuje... Nerad by som nieco hlucne ani drahe.

mne to bude na rok cekat taky a nebudu resit drahe nezmysli ,bud koupim druhovyrobu pro jiny model ,nebo jsou uni tlmice ktere maj specifika podobne jako OEM a prispusobim to..ted nemyslim naky trubky pro tunery ... accord ma stredovej tlumic dost velkej ,koncaky nemusi byt zadny telata aby auto nebylo hlucny ..napr..odkaz
   Návrat  
Miza29 je teď offline  Miza29
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 17:52   Citovat  

Zravím všechny

PROSÍM moc o radu Tak to valím bulvy Můj Accord 2.2i-ctdi 103kW mi nechce jet a už si stím nevím rady.
Vůbec se mu nechce táhnout, od 1000ot. do 2700ot. je to jak kdybych měl jablko ve výfuku Velmi šťastný prostě mrtvola
ale pak to vypálí a jede. Měnil jsem váhu vzduchu a je to pořád stejné, když se to napíchne vše je prej OK, jen ta váha je mimo s hodnotama a srovná se až od 2700ot.+
Za každý názor moc děkuji

A kdyby tady byl někdo z okolí Hradce Králové stímto motorem a byl by ochoten mi pomoc s vypůjčením
čidel na zkoušku u mechanika to bych byl opravdu moc vděčný.

Předem děkuji za váš čas Michal
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 18:10   Citovat  

Miza29 napsal:
Zravím všechny

PROSÍM moc o radu Tak to valím bulvy Můj Accord 2.2i-ctdi 103kW mi nechce jet a už si stím nevím rady.
...
...

Myslim, že tudy tady se řeší to samé...
   Návrat  
cistecky2 je teď offline  cistecky2
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 19:01   Citovat  

Miza29 napsal:
Zravím všechny

Vůbec se mu nechce táhnout, od 1000ot. do 2700ot. je to jak kdybych měl jablko ve výfuku Velmi šťastný prostě mrtvola
ale pak to vypálí a jede. Měnil jsem váhu vzduchu a je to pořád stejné, když se to napíchne vše je prej OK, jen ta váha je mimo s hodnotama a srovná se až od 2700ot.+
Za každý názor moc děkuji

A kdyby tady byl někdo z okolí Hradce Králové stímto motorem a byl by ochoten mi pomoc s vypůjčením
čidel na zkoušku u mechanika to bych byl opravdu moc vděčný.

Dělalo mi to něco podobného + mi to padalo do nouzáku.. měl jsem u podtlakového ovládání turba zaseknutou matičku... házelo mi to nějákou chybu, číslo už nevim a tahalo mi to taky tak od 3000 výš... při googlování jsem tenkrát narazil na celkem častý problém s elektromag. ventilem k ovládání turba, třeba to bude ono... ideálně s někým na zkoušku prohodit Úsměv Úsměv

Návrat  
Miza29 je teď offline  Miza29
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 19:36   Citovat  

cistecky2 napsal:
Dělalo mi to něco podobného + mi to padalo do nouzáku.. měl jsem u podtlakového ovládání turba zaseknutou matičku... házelo mi to nějákou chybu, číslo už nevim a tahalo mi to taky tak od 3000 výš... při googlování jsem tenkrát narazil na celkem častý problém s elektromag. ventilem k ovládání turba, třeba to bude ono... ideálně s někým na zkoušku prohodit Úsměv Úsměv

Děkuji moc za radu, už jsem to odeslal mechanikovi tak snad Úsměv diky
   Návrat  
mash64 je teď offline  mash64
PříspěvekZaslal: 12.8.2015 , 21:13   Citovat  

řeším to samé ,ale v mém případě výměna elektromag. ventilu pro ovládání turba nepomohla - mám tam fungl nový originál a jediná změna je, že to přestalo padat do nouzáku Smutný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 0:30   Citovat  

Peliator napsal:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Objednáno, jsem zvědej, co příjde Úsměv Dle kódů by mělo sedět. Komplet podvozek za 9k bez práce Tak to koukám! Dám vědět Úsměv Díky OK

Má smysl k tomu objednávat i uložení a dorazy? Asi bych to vzal rovnou jedním vrzem. Honda
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 4:15   Citovat  

Peliator napsal:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Jen takový dotaz,přední tlumiče by měli být levý a pravý ne?
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 6:10   Citovat  

Střelec napsal:
Objednáno, jsem zvědej, co příjde Úsměv Dle kódů by mělo sedět. Komplet podvozek za 9k bez práce Tak to koukám! Dám vědět Úsměv Díky OK

Má smysl k tomu objednávat i uložení a dorazy? Asi bych to vzal rovnou jedním vrzem. Honda

Když už to objednáváš a děláš vem to i s uložením a udělej to najednou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 6:14   Citovat  

Kmóďa máš pravdu, ale jen u origo tlumičů a nebo u náhrad, které mají uchycení pro nivelační táhlo. Většina náhrad to nemá a proto to prodávají pod jedním kódem bez rozlišení pravá/levá
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 6:22   Citovat  

Střelec napsal:

Rádo se stalo. Jak píše Martin T., určitě bych udělal i to uložení.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 7:29   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
mne to bude na rok cekat taky a nebudu resit drahe nezmysli ,bud koupim druhovyrobu pro jiny model ,nebo jsou uni tlmice ktere maj specifika podobne jako OEM a prispusobim to..ted nemyslim naky trubky pro tunery ... accord ma stredovej tlumic dost velkej ,koncaky nemusi byt zadny telata aby auto nebylo hlucny ..napr..odkaz

No jo ale aj to, co si poslal vychadza skoro na 100E... to mi pride stale zbytocne drahe, kedze treba tlmice 2. Hlavne ked za 300 libier sa da kupit komplet nerezovy catback tudy odkaz

Standardne univerzalne tlmice stoja nejakych 20-30E, nerez 30-40... len, ci nemate vyhliadnuty nejaky konkretny kusok.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2015 , 8:01   Citovat  

mash64 napsal:
řeším to samé ,ale v mém případě výměna elektromag. ventilu pro ovládání turba nepomohla - mám tam fungl nový originál a jediná změna je, že to přestalo padat do nouzáku Smutný

s jakou chybou ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina