Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Daver: TN360 (TN3) 1970 truck(ish)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 19:09   Citovat  

Já jsem tak rád že tohle super autíčko koupil někdo z klubu je to dobrý A ještě je v showroomu a spousta fotek..Prostě super! těším se na postup renovace/oprav.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 19:31   Citovat  

Mourl napsal:
Já jsem tak rád že tohle super autíčko koupil někdo z klubu je to dobrý A ještě je v showroomu a spousta fotek..Prostě super! těším se na postup renovace/oprav.

Co někdo z klubu....sám veliký předseda H+ je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 19:58   Citovat  

Díky za podporu, já jsem taky rád ... trošku jsem nepochopil nezájem o možná jediný kus v ČR ... ale tak pro mě dobře, protože jsem jej mohl získat za skvělou cenu, resp. vůbec získat s omezeným rozpočtem.

Nicméně na nějaký extra vývoj v dalších letech se netěšte ... musím dostavět dům a pak teprve bude čas pohrát si s tím pořádně ... snad i síla Je to tam.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 21:00   Citovat  

Daver napsal:
Díky za podporu, já jsem taky rád ... trošku jsem nepochopil nezájem o možná jediný kus v ČR ... ale tak pro mě dobře, protože jsem jej mohl získat za skvělou cenu, resp. vůbec získat s omezeným rozpočtem.

Nicméně na nějaký extra vývoj v dalších letech se netěšte ... musím dostavět dům a pak teprve bude čas pohrát si s tím pořádně ... snad i síla Je to tam.

Já bych ho neměl, kde parkovat... Smutný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 21:36   Citovat  

Daver napsal:

jeste zplodit syna, ne? šuk
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 21:56   Citovat  

Daver napsal:

Davere, můžeš být rád. Horší by bylo kdybychom si navzájem přebíjeli cenu a šroubovali ji vzhůru HaHaaa

Pro mne osobně je "busík" co mám, zajímavější než "Truck"
Pro Muldera asi moc staré Cooo???
Pro jiné třeba málo sedaček, nemožnost parkování (viz Hell.), málo VTEC

Podle vlastní zkušenosti, taky než to bude opravdu "Echt Gold" polkne to ... tak cenu tvého FR-V , bych tipoval Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:29   Citovat  

To polkne, o tom žádná ... ale ne o moc více, než shnilej C1G od Foxe, co tu mám a výsledkem bude vzácný kousek s omnoho vyšší cenou. Takže já to beru tak, že jestli mám investovat do něčeho over 100k, tak ať to má smysl ... což TNko má, C1G ani náhodou Úsměv

Truck je pecka, budu vozit trávu na likvidaci stylově Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:39   Citovat  

A když si promítnu všechny auta a pokusy co jsi koupil, tak to TN mi k tobě a tvému baráčku na vesnici prostě sedí jak pr*del na hrnec....jako fakt je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Já bych ho neměl, kde parkovat... Smutný

Mr. offtopic pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:41   Citovat  

marab napsal:
A když si promítnu všechny auta a pokusy co jsi koupil, tak to TN mi k tobě a tvému baráčku na vesnici prostě sedí jak pr*del na hrnec....jako fakt je to dobrý

Budu na něm vozit fichtla a dvě ovce Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:42   Citovat  

Daver napsal:
Budu na něm vozit fichtla a dvě ovce Je to tam.

Myslíš dva malý eko-daverky? Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 22:50   Citovat  

Zelený jak wokurka
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 23:38   Citovat  

Paráda tohle číst Mrk Ja ho zvazoval take zakoupit, ale nesmiril bych se s prumernym stavem a do TOP stavu bych zahucel za sileny randal, tak jsem ho prenechal jinym. Mam z nej radost alespon v tomto pribehu (cti tematu) přátele Gratuluji k poradne hracce je to dobrý PS: nejvic mam radost z fotek u FRV, protoze koupit ho, tak taky nafotim s FRVkem Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 23:43   Citovat  

Já už se šteluju na japonské aukce, má tam borec upe nové origo světlomety přední (tady na tom jsou z nějaké oktávky staré nebo něčeho podobného) ... jenže to je hned 8k v nákupu bez dopravy ... to se bílý muž naučí zpívat blues raz-dva kouř
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2015 , 20:24   Citovat  

Takže brzdy jsou ... teda jako auto zastaví, když šlápnu na pedál ... ale má to ale ... kupříkladu takové, že jsem jedno kolo musel odpojit.

Celá story s brzdami se má tak, že jsem to posledně celkem slušně našlapal ... za 10min už zase bez tlaku ... netušil jsem trabl. Po pár dnech jsem si všiml, že jsou zcákané obě přední pneumatiky od kapaliny ... to se při odvzdušňování nestane ... takže rozborka, komplet všechno pročůrané kapalinou -> vyčistit a teď co pístky, že jo ... opravná sada není ... inu nakonec to dopadlo tak, že jsou tam gumičky z hlavního brzdového válce Preludy 4G a druhej z Concerta ... jen jsou užší, mají asi 3mm, kdežto originál kroužek 7mm. Nocméně to drží a neteče, hurah ... jenže tlak furt nedrží.

Ok, level 2 ... koupil jsem si odsávačku kapaliny a počali jsme odsávat ... a hle, po několika hodinách, zadní kolo které neteklo už teče. Bohužel měl jsem podezření, že to bude to prasátko, které jsem omylem poškodil vytloukáním pístku (sjel mi nástroj a zaryl jsem do stěny Smutný) a zalapování evidentně nepomohlo. Divné ale že to neteklo přetím, ale spíš to bude tím, že tamtudy šel vzduch dovnitř.

Jenže takové prasátko už nevymyslím. Velmi podobné je na civicu 1G a to se ještě v druhovýrobě dělá ... bude jen potřeba malinko probrousit otvory na šrouby (jsou asi o 3mm více od sebe) a prostup na odvzdušňovák je taky trošku větší. Řešení na dobu dočasnou bylo tedy takové, že jsem z T-kusu, který vzadu rozbočuje trubky na obě kola tu jednu trubku odšrouboval a místo toho našrouboval kousek staré trubky se zaslepeným koncem.

No a už brzdím ... stejně ty zadní kola s prázdným valníkem nemají na nic vliv ... takže pohoda.

Rozchodit jsem to potřeboval hlavně kvůli opakované evidenčce, protože těch 10 dní se zkrátka nedalo stihnout se všemi problémy kolem papírů, veteránů atp.

Ještě jsem musel nainstalovat zpět dvě indučky pro každý válec zvlášť, protože ta sdílená prostě nepálila ... teď to jede jak tasmánský čert !

Takže dneska cca 30km jízda v provozu po městě na STK a zpět ... krutý, ale víc jak 50km/h bych si s tím pochybným podvozkem netroufl Lucy
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2015 , 23:11   Citovat  

Hezky se to čte, jen piš dál Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2015 , 0:02   Citovat  

Minor napsal:
Hezky se to čte, jen piš dál Úsměv

Taky to hltám Se stydím

přecedóóó....jen tak dál Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 22:04   Citovat  

No tak jsme dohltali, protože mě dneska ninja vyhlásil, že je pedál zase naměkko ... tasem mu vysvětlil, že má moc pevnou nohu, zased jsem do káry a mlask - byl na podlaze ... padlo několik situaci dobře vystihujících slov a šel jsem raděj dělat na concertu naštvanej

Řeším ale malé dilema - nechat brzdový systém v originální konstrukci jednookruhu s drahým zachování dílů nebo jej přestavět na bezpečnější dvouokruh s tím, že to holt nebude origo, ale bude to fungovat a v případě poruchy jednoho prasátka nepřestane brzdit celé auto.

Názory ?
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 22:08   Citovat  

No bezpečnost nadevše,takze jestli to neminis prodat nejakymu ještě většinu uchylovi(rozuměj sběrateli) jako ty tak bych sel do toho dvouokruhového,přeci nechcem mit mrtvyho přecedu.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 22:14   Citovat  

Přestavět
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 22:36   Citovat  

Bude trošku boj sehnat brzdový válec s externím připojení nádržky, ale asi to vypadá, že by se mohl hodit z Toyoty Hiace

... nebo civic 2005 má taky externí nádžku, ale bude potřeba dovymyslet napojení na pedál a navíc se bojím, že ten horní bazmek by tam asi nevlezl ...

... zkusím ještě mrknout, jestli se dá utrhnout nádržka z klasickýho válce, třeba z concerta a kdyby se vyrobil nějaký mezikus, asi by to mohlo fajčit je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 15:59   Citovat  

Slavnostně oznamuji, že jsem úspěšně po třech měsících přihlásil vozidlo na svou osobu.

Situacosled:
- koupě 8.6.2015
- problém s ekovýpalným 10tis.
- veteránská testace u veteránského klubu pro odpuštění ekovýpalného - cena 3000,-
- údajná nutnost zavést vůz do registru historických vozidel v krajském městě dle trvalého bydliště -> pro mě Ostrava -> problém sehnat někoho spolehlivého, plná moc
- vypršela evidenčka, protože 10dní pracovních, takže zase na STK - nefungovaly však brzdy, takže nejdříve opravit
- na úřadě nás paní vyhodila, že ten papír z Ostravy nechce, že chce od jejich technika z Prahy
- technik z Prahy je na dovolené, bude zpět za měsíc - hrozí vypršení evidenčky -> úředník pod tlakem donucen nabrat žádost
- za měsíc se vrací technik a povídá, že s tím nemá co dělat, protože vše je hotovo z Ostravy a nechápe co po něm chci -> smutek se nedostavil, spíše euforie nebo možná lépe panický křečovitý smích
- jdu zpět na registr, paní povídá, že mi vypršela evidenčka - přes vedoucí urovnáno, konečně začíná přehlášku
- zjištěn problém, že v techničáku z 1970 je napsáno "dodávkové pickup" a nějaké vocas napsal do registru a na malý techničák, že je to osobní auto -> úřednice neví a tak mě posílá za technikem, aby informaci doplnil
- technik žádá doklad z HONDY ČR, co je to za auto
- HONDA ČR tvrdí, že to nemůže jen tak od pasu střelit a musí poslat dotaz do japonska -> může trvat měsíc
- po 3ch týdnech mám papír, že je to kategorie nákladní N1 neboli dodávka (světe div se)
- nesu technikovi a technik se diví, že proč to tam potřebuji napsat, když je tam jasně napsáno "dodávkové", což je dřívější zařazení do nákladních -> křeč v koutcích, prosím o zavedení informace do TP
- s novou informací v TP jdu na registr, paní si musí vše osvěžit -> 30min čtení papírů
- úřednice zjištuje, že chybí papír z evidenční prohlídky -> naštěstí mi vypadl v autě
- auto přihlášeno 8.9

Nepřáli mi, ale úřednického poníka jsem zahrnul ovsem, opakovaně měnil podestýlku a nakonec jsem z něj ty zlaťáky vytřepal. Hurá lemra sopťa sopťa
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 17:10   Citovat  

Usmevne pocteni s dobrym koncem, zaplat panbu' za to a gratulace... přátele
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 17:34   Citovat  

Daver napsal:
Slavnostně oznamuji, že jsem úspěšně po třech měsících přihlásil vozidlo na svou osobu.

Situacosled:
- koupě 8.6.2015
- problém s ekovýpalným 10tis.
- veteránská testace u veteránského klubu pro odpuštění ekovýpalného - cena 3000,-
- údajná nutnost zavést vůz do registru historických vozidel v krajském městě dle trvalého bydliště -> pro mě Ostrava -> problém sehnat někoho spolehlivého, plná moc
- vypršela evidenčka, protože 10dní pracovních, takže zase na STK - nefungovaly však brzdy, takže nejdříve opravit
- na úřadě nás paní vyhodila, že ten papír z Ostravy nechce, že chce od jejich technika z Prahy
- technik z Prahy je na dovolené, bude zpět za měsíc - hrozí vypršení evidenčky -> úředník pod tlakem donucen nabrat žádost
- za měsíc se vrací technik a povídá, že s tím nemá co dělat, protože vše je hotovo z Ostravy a nechápe co po něm chci -> smutek se nedostavil, spíše euforie nebo možná lépe panický křečovitý smích
- jdu zpět na registr, paní povídá, že mi vypršela evidenčka - přes vedoucí urovnáno, konečně začíná přehlášku
- zjištěn problém, že v techničáku z 1970 je napsáno "dodávkové pickup" a nějaké vocas napsal do registru a na malý techničák, že je to osobní auto -> úřednice neví a tak mě posílá za technikem, aby informaci doplnil
- technik žádá doklad z HONDY ČR, co je to za auto
- HONDA ČR tvrdí, že to nemůže jen tak od pasu střelit a musí poslat dotaz do japonska -> může trvat měsíc
- po 3ch týdnech mám papír, že je to kategorie nákladní N1 neboli dodávka (světe div se)
- nesu technikovi a technik se diví, že proč to tam potřebuji napsat, když je tam jasně napsáno "dodávkové", což je dřívější zařazení do nákladních -> křeč v koutcích, prosím o zavedení informace do TP
- s novou informací v TP jdu na registr, paní si musí vše osvěžit -> 30min čtení papírů
- úřednice zjištuje, že chybí papír z evidenční prohlídky -> naštěstí mi vypadl v autě
- auto přihlášeno 8.9

Nepřáli mi, ale úřednického poníka jsem zahrnul ovsem, opakovaně měnil podestýlku a nakonec jsem z něj ty zlaťáky vytřepal. Hurá lemra sopťa sopťa

je jasny, proc je predsedou ten kdo je predsedou.Ryšpekt nejvetsi OK Me by m..dlo.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 22:50   Citovat  

Danke hoši, průšvihy řešit umím, myslet dopředu mi moc nejde ... jestli je to dobrý souhrn vlastností pro předsedu si nejsem jistý, ale stejně to nikdo jiný dělat nechce, tak co Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 7:43   Citovat  

Daver napsal:
Danke hoši, průšvihy řešit umím, myslet dopředu mi moc nejde ... jestli je to dobrý souhrn vlastností pro předsedu si nejsem jistý, ale stejně to nikdo jiný dělat nechce, tak co Velmi šťastný

Na myšlení dopředu máš Šárku,ne? A už jí napiš do kontaktů do rady. Velmi šťastný A já sepíšu konečně zápis ze schůze z HD.. Se stydím
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 23:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Na myšlení dopředu máš Šárku,ne? A už jí napiš do kontaktů do rady. Velmi šťastný A já sepíšu konečně zápis ze schůze z HD.. Se stydím

přesně! přesně to jsem si říkala zrovna včera při pohledu na kontakty! Přesně! (reaguji na všechny tři věty, kdyby to nebylo jasný Úsměv offtopic
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 9:27   Citovat  

Daver napsal:

Situacosled:
- koupě 8.6.2015
...........

To se stát mně tak jsem obviněn z 3 násobné vraždy a žhářství Ble
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 9:34   Citovat  

drsna story...
ale dobres to poresil OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 13:10   Citovat  

lepší části si nechávám na vyprávění u ohně, třeba když jsem byl zapsat v úterý do techničáku tu kategorii N1, tak jsem si načal nerva s člověkem předemnou, který si potřeboval celej postup několikrát zopakovat, zeptat se na každý detail a pak ještě 3x ...

konečně jsem přišel na řadu a krom toho, že mi technik pověděl, že to nepotřebuju, ale že když to chci, tak mi to udělá, mi podal žádost, kterou jsem měl vyplnit ... nechápu proč jsem jí nemohl vyplnit u okýnka během toho, co to tam nakliká, ale tak chápu, že už tam je 30 let, tak je potřeba si nějaké postupy udržet.

takže jsem zased ke stolíku a hned se tam nakoulel pán s manželkou a kočárkem ... ovšem technik je zdatně zahnal slovy "já vás zavolám", kdy jsem si jen na chvíli pomyslel, že to je kvůli mě Úsměv

tak jsem to dopsal, šel jsem k okénku a kupodivu jsem byl zahnán naprosto stejně ... něco zkrátka dělá

najednou se ale ozvalo cinkání hrnku, hučení rychlovarné konvice a tak, zkrátka si pán šel udělat kafe ... říkám si "má na to právo, ale přecejen, nešlo by to udělat když tu nikoho nemá?" ... čekám dále ... spolučekatel už nervozně přešlapuje ...

najednou technik povídá kolegovi za přepážkou "právě mi psala žena, že je celá poštípaná od komárů, vona je ti na to hrozně citlivá .... " ... spolučekatel už začal svou nevoli hlasitě projevovat, jestli si jako dělá srandu nebo co ..

inu dopovídal sobě technik, zased za okénko a křiknul "kdo je další" ... načež okamžitě přiskočil spolučekatel, jehož žena se ke mě otočila s kombinací pohledů "nejste na řadě vy?" a zároveň "smůla pozdě" ... jenže karma je potvůrka a místo řešení případu je pan technik vytlačil nevyplněným formulářem zpět ke stolu Úsměv

nastoupil jsem já, chvíli se ještě cukal, vymýšlel, co by ještě potřeboval za různé doklady a papíry, načež jsem ho vytlumil, že mají vše vedle na registru a to mu zřejmě stačilo ... napsal jednu větu do techničáku a šel jsem ... za 40minut? právníci hadr Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Daver: TN360 (TN3) 1970 truck(ish)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina