Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vysledky - HONDAy 2015: Noční závod od 3P
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 12:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Co ten Hondza - poslal SZ?

neposlal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 8:37   Citovat  

Tak pratele mame posledni 4 volna mista... Se stydím HaHaaa
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 6:54   Citovat  

Tak se nam to pomalu blizi Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 16:29   Citovat  

Posledni tri volna mista Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 7:42   Citovat  

Uz jen dve volna mista Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 9:02   Citovat  

Posledni volne misto Chápeš! Chápeš! Chápeš! přátele je to dobrý
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 12:47   Citovat  

CJMonty napsal:
Koukam, ze z lonskych stupnu vitezu nam tu chybi jen Bungeeho posadka, tak jsem zvedavej kdo se popere o vitezstvi letos. Vy ostatni mate moznost porazit sampiony je to dobrý

BunGee to asi letos z časových důvodů nedá Bueee což je škoda... mno... nemůžou zase všechno vyhrát Brňáci sopťa sopťa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 12:50   Citovat  

Hehe,
jezdíme to pro zábavu a vítězství je spíše bonus a třešnička na dortu ... taktně přenecháváme vítězství "štatlu", abychom utužili Cajzlovskoštatlovské (ne)přátleství Velmi šťastný
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 12:52   Citovat  

M@jk napsal:
Hehe,
jezdíme to pro zábavu a vítězství je spíše bonus a třešnička na dortu ... taktně přenecháváme vítězství "štatlu", abychom utužili Cajzlovskoštatlovské (ne)přátleství Velmi šťastný

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 12:53   Citovat  

M@jk napsal:
Hehe,

Bacha - až si to přečte Dark, tak s chilli začneš na 5.kole... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 13:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Bacha - až si to přečte Dark, tak s chilli začneš na 5.kole... Velmi šťastný

Tak tak a protože se toho nebojím, tak by mne to nepřekvapilo. Jdu do toho, nevadí, že to vzdám, odejít je třeba ze ctí, hlavně se zúčastnit Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 29.6.2015 , 14:04   Citovat  

Tak pratele mame plno! Jako kazdy rok je mozne, ze nam par posadek odpadne, takze pokud ma nekdo zajem stat se nahradnikem, dejte mi vedet opet do SZ a ja vas pripisu na seznam nahradniku.

Pro posadky: Prosim sledujte bedlive prvni prispevek, veskere dopnujiic informace budou zverejneny tam.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 8:57   Citovat  

Jsem moc rad, ze je o Nocni zavod zajem.

Pokud chcete jeste nekdo byt nahradnik tak mi dejte vedet do SZ
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 7:28   Citovat  

Pokud by to někoho zajímalo, tak tady jsou odpovědi na otázky,co jste někteří dostali v rámci nočního závodu. Úsměv

Soichiro se narodil v r. 1906.
První prodejna v USA byla v Los Angeles.
První TypeR byla NSX.
Na obrázku byl Civic 4g.
Nejdražší motocykl od Hondy,co si můžete koupit a jezdit s ním legálně po silnici stojí 188.000.-€ ( odkaz)
Výroba ve Swindonu začala v r. 1992.
   Návrat  
Dalpol D8 je teď offline  Dalpol D8
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 12:31   Citovat  

Rád bych touto cestou poděkoval za noční závod nejenom pořadatelům, ale zejména hlídkám na stanovištích a jimi projevenou trpělivost při čekání na jednotlivé hlídky. Odstupem času můžu říct, že to bylo super a zároveň přiznat, že jsem na tak těžký závod ani nebyl připraven. Díky moc všem a doufám, že příští rok to budeme opakovat se stejnými pořadateli. PS: TOP bylo vyndavání jablka z kbelíku Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 14:35   Citovat  

Pratele, chtel bych vam vsem podekovat. Helbymu, Prckovi a Matesovi za pomoc s pripravama. Hlidkam za obrovskou davku trpelivosti a posadkam, ze se ve velke vetsine nenchali odradit prestrelenou obtiznosti a zuby nehty se snazili zavod za kazdou cenu dojet.

Ted par poznamek. Nocni zavod se zacina resit nekdy v lednu a celkem je za tim cca 70 hodin prace. Proto verte, ze ve chvili kdy jsou spatne ohlasy, je nam to vsem hodne lito a snazime se hlavni pricinu pro dalsi rocnik odstranit. Poslednich par let nam bylo opakovane hlaseno, ze to mame moc snadny. Tolik k obtiznosti.

Co se tyce problemu na trase, tak telefonni budka v Hradku se ukazala jako neresitelna. Doufam, ze napoveda vsem kdo nevzdali pomohla. Jinak odesilana byla v petiminutovem intervalu v poradi jak jste startovali. Co se tyce informacni tabule v Zahaji, tam to vypada, ze byla umyslne odstranena. Je ve finale jedno kdo ji odstranil, priste papirky ne. Co se tyce Jiraskova pomniku v Litomysli, tam to asi selhalo na vsech frontach, jak preklem na Antonina, tak spatny pomnik. Koukali jsme na to tri a ani jeden si toho nevsiml...

Vseobecne by me zajimalo, jestli reseni touto cestou - napovedy stejneho typu - bylo co se tyce obtiznosti i zabavnosti cestou spravnym smerem.

A o tom stejnem realizacnim tymu? Ja menim praci, kde muzu byt tyden pred HD odvolan kdekoliv po evrope, takze bych nerad sliboval neco, co bych ve finale nemohl splnit. Navic jsme s Prckem kazdej rok pri najizdeni trasy zavideli posadkam, jak se krasne povozi, ze jestli pristi rok pojedu na HD tak bych se chtel zucastnit. Cili pro pristi rok se predbezne prihlasil Helby a dal se uvidi.

Co se tyce vysledku. Jsem na dovolene bez poradnyho pripojeni, takze jak se dostanu doma k PC zacatkem pristiho tydne, vse vam sem nasypu.

Ohlasy a pripominky vitame. Jsem rad, ze dalpol s odstupem casu priznal ze si to uzil. To asi bude tema cigarama pro ktery si misto do cile jel přátele HaHaaa
   Návrat  
Sten-li je teď offline  Sten-li
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 19:38   Citovat  

Tak především děkuji realizačnímu týmu je to dobrý po tom co jsme to Kvasňourem dokončily mám z letošního závodu skvělý pocit. Obtížnost bych rozhodně neměnil a překlepy se prostě stávají, jsme jenom lidi muhehe . I když ten pomník mě taky v tu chvíli trochu na wc , ale to přikládám spíš tomu, že jsem na ten den naspal asi čtyři hoďky a neměl jsem už moc sil Úsměv a navíc tam byla velká souhra náhod se kterýma nešlo počítat viz. ty židovské hieroglyfy, které jsem si mimochodem vyfotil a přikládám je do příspěvku pořádnej výtlem . Papírek v telebudce byl sice trochu těžší, ale na druhou stranu když nám přišla nápověda oba jsem se chytali za hlavu jak jsme mohli být tak slepí.
No celkově bych to shrnul jako skvělý závod zase o level vejš a těším se na další ročník je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 8:14   Citovat  

Sám bych to líp nenapsal Sten-li , závod byl záživný, zajímavý a zase jiný něž ty ostatní......jen ta indicie v podobě listu A4 se znaky které do teď nechápu u poímníku Antonína Jiráska nás zavedli mylně kamsi mezi lány 15 km za Litomyšl s odpovědí dojeli jste na místo ( Židovský hřitov) Velmi šťastný byl fakt mazec nemluvě o cestě hodné spíš pro traktor to mi hlava nebere

Díky všem co měli do činění s organizací a přípravou včetně hlídek. Byli jste skvělý a už teď se těšíme na příště Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 9:00   Citovat  

Dalpol D8 napsal:
Rád bych touto cestou poděkoval za noční závod nejenom pořadatelům, ale zejména hlídkám na stanovištích a jimi projevenou trpělivost při čekání na jednotlivé hlídky. Odstupem času můžu říct, že to bylo super a zároveň přiznat, že jsem na tak těžký závod ani nebyl připraven. Díky moc všem a doufám, že příští rok to budeme opakovat se stejnými pořadateli. PS: TOP bylo vyndavání jablka z kbelíku Velmi šťastný

Ale když jsi přijel, tak jsme radši stáli aspoň 2m od Céra.. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 9:01   Citovat  

Sten-li napsal:

No celkově bych to shrnul jako skvělý závod zase o level vejš a těším se na další ročník je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý je to dobrý

Snad se podaří úroveň udržet... Se stydím

Snaha bude...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 9:20   Citovat  

Vážení 3P a hlídky,
Všem děkujeme za přípravu a trpělivost.
Tak jak píší ostatní.

Těšili jsme se s Mírou, ze si odpočineme od vedra a přitom jsme nebyli určitě jediní,kteří se u navigace a plnění úkolů zapotili.

Myslím, ze je jedině dobře, že tým změnil organizaci a systém a level obtížnosti. Já tomu říkám jediné: ANO,JSEM PRO A NECHAT TO TAK!!! Alespoň je člověk nucen se snažit se.

Upřímně v Hrádku jsem to po půl hodině hledání chtěl vzdát,ale pak jsem pochopil systém nápovědy a indicií a už to bylo OK.
Velmi šťastný

Takže velké díky a příští rok určitě vyrážíme zas.

Děkujeme
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 11:06   Citovat  

Bomba, skoro do 4 do rána trajdat po neznámých, horších i lepších cestách, otevřít si šíbr, kochat se měsícem zalitou krajinou, semtam uhodnout jméno nějaké vesnice a najít další nápovědu Úsměv za mě určitě je to dobrý a těším se na další ročník Úsměv organizátorům děkuji
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 11:50   Citovat  

PIWEL napsal:
Bomba, skoro do 4 do rána trajdat po neznámých, horších i lepších cestách, otevřít si šíbr, kochat se měsícem zalitou krajinou, semtam uhodnout jméno nějaké vesnice a najít další nápovědu Úsměv za mě určitě je to dobrý a těším se na další ročník Úsměv organizátorům děkuji

Covece priste jen nezapomenout zastavit v cili Hihi HaHaaa
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 18:30   Citovat  

CJMonty : já jel ještě objet čestné kolečko okolo kempu Velmi šťastný (poučení pro příště kouř )

M@jk : ty vole já myslel že tam někdo nechal vejfuk a vony to byly cihly....jooo, tama jsem jel taky...to si děláš pr*del Velmi šťastný jooo jasně, to je zkratka, to má jen 200 metrů Velmi šťastný
   Návrat  
Dalpol D8 je teď offline  Dalpol D8
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 8:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale když jsi přijel, tak jsme radši stáli aspoň 2m od Céra.. Velmi šťastný

Tak když už jsem jel po šestý po náměstí v Litomyšli a pokaždý jsem na těch wc retardérech škrtnul vanou, měl jsem malinkato zvednutou tepovku Velmi šťastný. Noha z plinu jedno oko na mazání druhý oko do zpětnýho zrcátka, žádná louze a plnej Velmi šťastný.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2015 , 22:33   Citovat  

Noční závod byl super, ač jsem ve chvíli co přišla SMS s nápovědou přemýšlel o tom to vzdát. Možná kdyby jsme věděli, že hledáme takhle malý papírky, že by jsme je našli dřív. Nevím jestli to byl záměr nebo vám to přišlo tak samozřejmý, když jste to vymýšlely, ale že tyhle malý papírky budou všude jsem věděl jistě až po budce. Třeba tu tabuli jsem prohlížel předtím dvakrát a nic jsem neviděl. Velmi šťastný

A když tu mluvíte o nějakých znacích na A4 u pomníku, začínám mít pocit, že jsme tu hlídku našli omylem. Protože já si nic takového nevybavuji. Velmi šťastný
   Návrat  
M@!KL je teď offline  M@!KL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2015 , 22:08   Citovat  

Podle mě v Litomyšli kdo našel hlídku, tak jí našel náhodou, protože to nebyl pomník Aloise Jiráska, ale Jana Nepomuckého, u pomníku Aloise Jiráska byla nějaká matoucí A4.... Hlídku v Litomyšli jsme našli až jako poslední možnost, ač jsme byli jízda Litomyšláků a nevzdali jsme to jenom kvůli tomu, že jsme místní Velmi šťastný ale když člověk věděl, co má dělat, tak to byl supr závod OK
   Návrat  
Johanick je teď offline  Johanick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2015 , 8:29   Citovat  

Jsou nekde celkove výsledky? Zajímá me ty trestné body apod...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2015 , 8:58   Citovat  

CJMonty napsal:
Co se tyce vysledku. Jsem na dovolene bez poradnyho pripojeni, takze jak se dostanu doma k PC zacatkem pristiho tydne, vse vam sem nasypu.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.7.2015 , 9:00   Citovat  

Johanick napsal:
Jsou nekde celkove výsledky? Zajímá me ty trestné body apod...

Vzhledem k celkove narocnosti, jsme nakonec zadne trestne body neudelovali. Nicmene jsem se tak rozhodli az po kontrole, ze to na celkovem umisteni nic nemeni.

Vysledky mam doma, vcera jsem se vratil z dovolene, takze prosim jeste chvilku strpeni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vysledky - HONDAy 2015: Noční závod od 3P
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina